CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

 

KOS

Kos

Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést, az megvilágítja előtted a szerencse útját! Különleges égi energiák hatnak a szerelmi életedre, ezért jó eséllyel találkozhatsz azzal az emberrel, akivel karmikus kapcsolatot alakíthattok ki, csak észre kell venned a jeleket! Csábítás akkor is jöhet, ha kapcsolatban élsz.

 

BIKA

Bika

Többre vágysz karriered terén, mégis jól tudod, hogy jelenlegi munkahelyed nem biztosít számodra lehetőséget előrelépni pénzben vagy érdemben. Többre vagy képes, mint amennyit megmutathatsz magadból. Kezdj el új lehetőségek után nézni, de semmilyen döntést ne hozz elhamarkodottan! Kérj inkább sikermágiát Etától a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy ne kelljen sok energiát fektetned a keresésbe, hanem inkább a lehetőség találhasson meg téged! Párkapcsolatod sérülékeny lehet, a bolygóhatások túlzottan érzékennyé tesznek, amit társad nehezen tűrhet most. Ne vegyél mindent a szívedre, inkább nézz a szavak mögé!

 

IKREK

Ikrek

Bármennyire igyekszel, most mintha magad ellen dolgoznál. A bolygóhatások lelassítanak, szétszórttá tesznek, és sokkal nehezebben tudsz a feladataidra koncentrálni. Lehet, hogy pont azért, mert most figyelmedet másfelé kell, hogy összpontosítsd. Heti horoszkópod váratlan szerencse jeleit mutatja, de nem is kicsit! Most milliós lehetőségek lengenek körbe, kétszer is nyerhetsz egy héten! Pontos utasításokat kell követned, ha végre rendezni szeretnéd anyagi helyzeted, ezért hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy elmondhassa neked! Immunrendszered kissé gyengébbnek tűnik, ezért a vírusok könnyen gyűrhetnek le ebben az időszakban.

 

RÁK

Rák

Légy körültekintő a héten, jól gondold meg, hogy kitől milyen szívességet fogadsz el! Talán elsőre nem válik érthetővé számodra, hogy várna is valamit cserébe, pedig megtörténhet. Ha nem akarod, hogy váratlan feladatok és kellemetlenségek zúduljanak a nyakadba, minden döntésed kétszer is gondold meg! Egészségedet nem érik túl jó hatások, sőt az angyalok is tartogatnak számodra figyelmeztetést. Kollégám Rák jegyeket vár, akiknek fontos üzenetük van egészségükkel kapcsolatban, ezért hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle mielőbb! Nagyon jó hét ez arra, hogy olyan embert ismerhess meg, akivel lerakhatod az alapokat a boldog kapcsolathoz.

OROSZLÁN

Oroszlán

Ez most egy olyan hét, hogy egyszer fent, egyszer lent, és a legjobbat akkor hozod ki belőle, ha kihasználod a hullámhegyeket. Egy ilyen időszakban egy jó üzleti vagy pénzbeli lehetőség várhat rád. Szerelmi életeddel kapcsolatban látszik sok negatívum, sűrű problémákat vetít előre a heti horoszkóp. Mivel a negatív energiákra és a fekete mágiára különösen fogékony vagy most, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, nem került-e rád szerelmi kötés! Egészségeddel is foglalkozz, figyelj a kiegyensúlyozott étkezésre, mert még gyomorpanaszok is jelentkezhetnek.

 

SZŰZ

Szűz

Ha szeretnél változtatni az életeden, minden adott lesz hozzá a héten. Meg lesz hozzá a szükséges energiád, a csillagokban adottak a lehetőségek. Már csak arra kell rájönnöd, mivel és hogyan szeretnéd az életedet szebbé és jobbá alakítani. Konkrét elképzeléseid kell, hogy legyenek, és mielőbb tettekre lesz szükség! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mondd el neki terveidet, mert a titkos sikermágiája képes lehet ezeket mielőbb megvalósítani! Az egészség horoszkóp alapján jóval fáradékonyabb leszel, ne érd be most kevés alvással!

 

MÉRLEG

Mérleg

Ha elégedetlen vagy a munkahelyeddel, akkor egyszerűen csak válts. Külföldön is szerencsét próbálhatsz, ne ijedj meg a kihívásoktól! Most minden gyanús jelre azonnal reagálj, ha az egészségedről van szó, a heti horoszkóp baljós jeleket mutat. Ha úgy veszed észre, valami más most, valami furcsaságot tapasztalsz, hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki azonnal átadja angyali figyelmeztető üzenetedet! Bármilyen terved vagy ötleted is van, beszéld meg azokat pároddal, ő lehet most leginkább a támogatód, és ő még további jó ötleteket is adhat.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ebben az időszakban nagyon céltudatos vagy, egyre több munkát és kihívást fogadsz el, lehetőségeid szerint. Biztos vagy magadban és meg van benned a kellő kitartás, hogy véghez is vidd, amibe belefogsz. Erőteljes anyagi gyarapodás is látszik a heti horoszkópban, meg kell tudnod, hogyan is juthatsz hozzá a sok pénzhez! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki elárulja neked a titkot! Ha szingli vagy, nagy eséllyel botlasz bele a szerelembe a legváratlanabb helyen. De légy óvatos, elsőre megtéveszthet a külső, nehogy így elmenj az igaz szerelem mellett!

NYILAS

Nyilas

Erőteljes változások jöhetnek az életedbe a horoszkóp alapján. Ha eddig komolyabb kérdések foglalkoztattak, megoldatlan problémák gyötörtek, most végre minden megoldódni látszik. Régóta halogatott ügyekre is pont kerülhet, csak anyagiakban látszanak borús jelek, erre a hétre különösen, itt valami készülőben lehet. Hívd Happyt 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a cigánykártya üzenetét, mert segítségével megelőzheted a gondokat! Párkapcsolatod szempontjából is hirtelen minden kitisztulhat előtted. Végre rájössz, mire is vágysz valójában.

 

BAK

Bak

Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi a teendő. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki nem egy embert tett már sikeressé vagy szerencséssé! A szerelmi horoszkóp alapján úrrá lehet rajtad a bizonytalanság a közös jövőtökkel kapcsolatban. Egy alapos és őszinte beszélgetés ajánlott.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Minden, amire a hét folyamán szükséged lesz, az a bátorság, hogy ki merj lépni a megszokás hatalmából. Ha sikerül erőt merítened, olyan dolgot vihetsz végbe ezekben a napokban, melyekkel elérheted a vágyott célokat. Az égiek és csillagok is megadnak neked minden esélyt arra, hogy a siker útjára léphess. Tudd meg még ma, van-e rajtad rontás, ami nem engedi megérkezni a jót az életedbe, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Valaki személyében az igaz szerelmet is meglelheted ezekben a napokban, bár a lángolás nem most fog elkezdődni.

 

HALAK

Halak

A hét eleje problémásan, akadályokkal indulhat, de ha elég kitartó vagy, akkor akár a szerencseszériád is beindulhat. Most legyen bármilyen akadály is bármiben, ne add fel! Most elő kellene venned szerencseszámaidat, mert a szerencse horoszkóp alapján jegyednek lehet legnagyobb nyereménye ebben az időszakban! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a legerősebb szerencse mágiát, még ezen a héten! Szervezeteddel most a friss levegő tehet csodát, fontos, hogy sokat tartózkodj a szabadban, de persze megfelelően öltözz fel.

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830