CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

 

KOS

Kos

Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést, az megvilágítja előtted a szerencse útját! Különleges égi energiák hatnak a szerelmi életedre, ezért jó eséllyel találkozhatsz azzal az emberrel, akivel karmikus kapcsolatot alakíthattok ki, csak észre kell venned a jeleket! Csábítás akkor is jöhet, ha kapcsolatban élsz.

 

BIKA

Bika

Többre vágysz karriered terén, mégis jól tudod, hogy jelenlegi munkahelyed nem biztosít számodra lehetőséget előrelépni pénzben vagy érdemben. Többre vagy képes, mint amennyit megmutathatsz magadból. Kezdj el új lehetőségek után nézni, de semmilyen döntést ne hozz elhamarkodottan! Kérj inkább sikermágiát Etától a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy ne kelljen sok energiát fektetned a keresésbe, hanem inkább a lehetőség találhasson meg téged! Párkapcsolatod sérülékeny lehet, a bolygóhatások túlzottan érzékennyé tesznek, amit társad nehezen tűrhet most. Ne vegyél mindent a szívedre, inkább nézz a szavak mögé!

 

IKREK

Ikrek

Bármennyire igyekszel, most mintha magad ellen dolgoznál. A bolygóhatások lelassítanak, szétszórttá tesznek, és sokkal nehezebben tudsz a feladataidra koncentrálni. Lehet, hogy pont azért, mert most figyelmedet másfelé kell, hogy összpontosítsd. Heti horoszkópod váratlan szerencse jeleit mutatja, de nem is kicsit! Most milliós lehetőségek lengenek körbe, kétszer is nyerhetsz egy héten! Pontos utasításokat kell követned, ha végre rendezni szeretnéd anyagi helyzeted, ezért hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy elmondhassa neked! Immunrendszered kissé gyengébbnek tűnik, ezért a vírusok könnyen gyűrhetnek le ebben az időszakban.

 

RÁK

Rák

Légy körültekintő a héten, jól gondold meg, hogy kitől milyen szívességet fogadsz el! Talán elsőre nem válik érthetővé számodra, hogy várna is valamit cserébe, pedig megtörténhet. Ha nem akarod, hogy váratlan feladatok és kellemetlenségek zúduljanak a nyakadba, minden döntésed kétszer is gondold meg! Egészségedet nem érik túl jó hatások, sőt az angyalok is tartogatnak számodra figyelmeztetést. Kollégám Rák jegyeket vár, akiknek fontos üzenetük van egészségükkel kapcsolatban, ezért hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle mielőbb! Nagyon jó hét ez arra, hogy olyan embert ismerhess meg, akivel lerakhatod az alapokat a boldog kapcsolathoz.

OROSZLÁN

Oroszlán

Ez most egy olyan hét, hogy egyszer fent, egyszer lent, és a legjobbat akkor hozod ki belőle, ha kihasználod a hullámhegyeket. Egy ilyen időszakban egy jó üzleti vagy pénzbeli lehetőség várhat rád. Szerelmi életeddel kapcsolatban látszik sok negatívum, sűrű problémákat vetít előre a heti horoszkóp. Mivel a negatív energiákra és a fekete mágiára különösen fogékony vagy most, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, nem került-e rád szerelmi kötés! Egészségeddel is foglalkozz, figyelj a kiegyensúlyozott étkezésre, mert még gyomorpanaszok is jelentkezhetnek.

 

SZŰZ

Szűz

Ha szeretnél változtatni az életeden, minden adott lesz hozzá a héten. Meg lesz hozzá a szükséges energiád, a csillagokban adottak a lehetőségek. Már csak arra kell rájönnöd, mivel és hogyan szeretnéd az életedet szebbé és jobbá alakítani. Konkrét elképzeléseid kell, hogy legyenek, és mielőbb tettekre lesz szükség! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mondd el neki terveidet, mert a titkos sikermágiája képes lehet ezeket mielőbb megvalósítani! Az egészség horoszkóp alapján jóval fáradékonyabb leszel, ne érd be most kevés alvással!

 

MÉRLEG

Mérleg

Ha elégedetlen vagy a munkahelyeddel, akkor egyszerűen csak válts. Külföldön is szerencsét próbálhatsz, ne ijedj meg a kihívásoktól! Most minden gyanús jelre azonnal reagálj, ha az egészségedről van szó, a heti horoszkóp baljós jeleket mutat. Ha úgy veszed észre, valami más most, valami furcsaságot tapasztalsz, hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki azonnal átadja angyali figyelmeztető üzenetedet! Bármilyen terved vagy ötleted is van, beszéld meg azokat pároddal, ő lehet most leginkább a támogatód, és ő még további jó ötleteket is adhat.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ebben az időszakban nagyon céltudatos vagy, egyre több munkát és kihívást fogadsz el, lehetőségeid szerint. Biztos vagy magadban és meg van benned a kellő kitartás, hogy véghez is vidd, amibe belefogsz. Erőteljes anyagi gyarapodás is látszik a heti horoszkópban, meg kell tudnod, hogyan is juthatsz hozzá a sok pénzhez! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki elárulja neked a titkot! Ha szingli vagy, nagy eséllyel botlasz bele a szerelembe a legváratlanabb helyen. De légy óvatos, elsőre megtéveszthet a külső, nehogy így elmenj az igaz szerelem mellett!

NYILAS

Nyilas

Erőteljes változások jöhetnek az életedbe a horoszkóp alapján. Ha eddig komolyabb kérdések foglalkoztattak, megoldatlan problémák gyötörtek, most végre minden megoldódni látszik. Régóta halogatott ügyekre is pont kerülhet, csak anyagiakban látszanak borús jelek, erre a hétre különösen, itt valami készülőben lehet. Hívd Happyt 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a cigánykártya üzenetét, mert segítségével megelőzheted a gondokat! Párkapcsolatod szempontjából is hirtelen minden kitisztulhat előtted. Végre rájössz, mire is vágysz valójában.

 

BAK

Bak

Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi a teendő. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki nem egy embert tett már sikeressé vagy szerencséssé! A szerelmi horoszkóp alapján úrrá lehet rajtad a bizonytalanság a közös jövőtökkel kapcsolatban. Egy alapos és őszinte beszélgetés ajánlott.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Minden, amire a hét folyamán szükséged lesz, az a bátorság, hogy ki merj lépni a megszokás hatalmából. Ha sikerül erőt merítened, olyan dolgot vihetsz végbe ezekben a napokban, melyekkel elérheted a vágyott célokat. Az égiek és csillagok is megadnak neked minden esélyt arra, hogy a siker útjára léphess. Tudd meg még ma, van-e rajtad rontás, ami nem engedi megérkezni a jót az életedbe, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Valaki személyében az igaz szerelmet is meglelheted ezekben a napokban, bár a lángolás nem most fog elkezdődni.

 

HALAK

Halak

A hét eleje problémásan, akadályokkal indulhat, de ha elég kitartó vagy, akkor akár a szerencseszériád is beindulhat. Most legyen bármilyen akadály is bármiben, ne add fel! Most elő kellene venned szerencseszámaidat, mert a szerencse horoszkóp alapján jegyednek lehet legnagyobb nyereménye ebben az időszakban! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a legerősebb szerencse mágiát, még ezen a héten! Szervezeteddel most a friss levegő tehet csodát, fontos, hogy sokat tartózkodj a szabadban, de persze megfelelően öltözz fel.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391