CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

 

KOS

Kos

Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést, az megvilágítja előtted a szerencse útját! Különleges égi energiák hatnak a szerelmi életedre, ezért jó eséllyel találkozhatsz azzal az emberrel, akivel karmikus kapcsolatot alakíthattok ki, csak észre kell venned a jeleket! Csábítás akkor is jöhet, ha kapcsolatban élsz.

 

BIKA

Bika

Többre vágysz karriered terén, mégis jól tudod, hogy jelenlegi munkahelyed nem biztosít számodra lehetőséget előrelépni pénzben vagy érdemben. Többre vagy képes, mint amennyit megmutathatsz magadból. Kezdj el új lehetőségek után nézni, de semmilyen döntést ne hozz elhamarkodottan! Kérj inkább sikermágiát Szegedi Pannitól a 0690985921-es számon (485 Ft/p), hogy ne kelljen sok energiát fektetned a keresésbe, hanem inkább a lehetőség találhasson meg téged! Párkapcsolatod sérülékeny lehet, a bolygóhatások túlzottan érzékennyé tesznek, amit társad nehezen tűrhet most. Ne vegyél mindent a szívedre, inkább nézz a szavak mögé!

 

IKREK

Ikrek

Bármennyire igyekszel, most mintha magad ellen dolgoznál. A bolygóhatások lelassítanak, szétszórttá tesznek, és sokkal nehezebben tudsz a feladataidra koncentrálni. Lehet, hogy pont azért, mert most figyelmedet másfelé kell, hogy összpontosítsd. Heti horoszkópod váratlan szerencse jeleit mutatja, de nem is kicsit! Most milliós lehetőségek lengenek körbe, kétszer is nyerhetsz egy héten! Pontos utasításokat kell követned, ha végre rendezni szeretnéd anyagi helyzeted, ezért hívd Aurethielt  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), hogy elmondhassa neked! Immunrendszered kissé gyengébbnek tűnik, ezért a vírusok könnyen gyűrhetnek le ebben az időszakban.

 

RÁK

Rák

Légy körültekintő a héten, jól gondold meg, hogy kitől milyen szívességet fogadsz el! Talán elsőre nem válik érthetővé számodra, hogy várna is valamit cserébe, pedig megtörténhet. Ha nem akarod, hogy váratlan feladatok és kellemetlenségek zúduljanak a nyakadba, minden döntésed kétszer is gondold meg! Egészségedet nem érik túl jó hatások, sőt az angyalok is tartogatnak számodra figyelmeztetést. Kollégám Rák jegyeket vár, akiknek fontos üzenetük van egészségükkel kapcsolatban, ezért hívd Shantit a 0690985921-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle mielőbb! Nagyon jó hét ez arra, hogy olyan embert ismerhess meg, akivel lerakhatod az alapokat a boldog kapcsolathoz.

OROSZLÁN

Oroszlán

Ez most egy olyan hét, hogy egyszer fent, egyszer lent, és a legjobbat akkor hozod ki belőle, ha kihasználod a hullámhegyeket. Egy ilyen időszakban egy jó üzleti vagy pénzbeli lehetőség várhat rád. Szerelmi életeddel kapcsolatban látszik sok negatívum, sűrű problémákat vetít előre a heti horoszkóp. Mivel a negatív energiákra és a fekete mágiára különösen fogékony vagy most, hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, nem került-e rád szerelmi kötés! Egészségeddel is foglalkozz, figyelj a kiegyensúlyozott étkezésre, mert még gyomorpanaszok is jelentkezhetnek.

 

SZŰZ

Szűz

Ha szeretnél változtatni az életeden, minden adott lesz hozzá a héten. Meg lesz hozzá a szükséges energiád, a csillagokban adottak a lehetőségek. Már csak arra kell rájönnöd, mivel és hogyan szeretnéd az életedet szebbé és jobbá alakítani. Konkrét elképzeléseid kell, hogy legyenek, és mielőbb tettekre lesz szükség! Hívd Juliannát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), mondd el neki terveidet, mert a titkos sikermágiája képes lehet ezeket mielőbb megvalósítani! Az egészség horoszkóp alapján jóval fáradékonyabb leszel, ne érd be most kevés alvással!

 

MÉRLEG

Mérleg

Ha elégedetlen vagy a munkahelyeddel, akkor egyszerűen csak válts. Külföldön is szerencsét próbálhatsz, ne ijedj meg a kihívásoktól! Most minden gyanús jelre azonnal reagálj, ha az egészségedről van szó, a heti horoszkóp baljós jeleket mutat. Ha úgy veszed észre, valami más most, valami furcsaságot tapasztalsz, hívd Andynát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki azonnal átadja angyali figyelmeztető üzenetedet! Bármilyen terved vagy ötleted is van, beszéld meg azokat pároddal, ő lehet most leginkább a támogatód, és ő még további jó ötleteket is adhat.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ebben az időszakban nagyon céltudatos vagy, egyre több munkát és kihívást fogadsz el, lehetőségeid szerint. Biztos vagy magadban és meg van benned a kellő kitartás, hogy véghez is vidd, amibe belefogsz. Erőteljes anyagi gyarapodás is látszik a heti horoszkópban, meg kell tudnod, hogyan is juthatsz hozzá a sok pénzhez! Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki elárulja neked a titkot! Ha szingli vagy, nagy eséllyel botlasz bele a szerelembe a legváratlanabb helyen. De légy óvatos, elsőre megtéveszthet a külső, nehogy így elmenj az igaz szerelem mellett!

NYILAS

Nyilas

Erőteljes változások jöhetnek az életedbe a horoszkóp alapján. Ha eddig komolyabb kérdések foglalkoztattak, megoldatlan problémák gyötörtek, most végre minden megoldódni látszik. Régóta halogatott ügyekre is pont kerülhet, csak anyagiakban látszanak borús jelek, erre a hétre különösen, itt valami készülőben lehet. Hívd Amaritát  0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a cigánykártya üzenetét, mert segítségével megelőzheted a gondokat! Párkapcsolatod szempontjából is hirtelen minden kitisztulhat előtted. Végre rájössz, mire is vágysz valójában.

 

BAK

Bak

Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi a teendő. Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki nem egy embert tett már sikeressé vagy szerencséssé! A szerelmi horoszkóp alapján úrrá lehet rajtad a bizonytalanság a közös jövőtökkel kapcsolatban. Egy alapos és őszinte beszélgetés ajánlott.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Minden, amire a hét folyamán szükséged lesz, az a bátorság, hogy ki merj lépni a megszokás hatalmából. Ha sikerül erőt merítened, olyan dolgot vihetsz végbe ezekben a napokban, melyekkel elérheted a vágyott célokat. Az égiek és csillagok is megadnak neked minden esélyt arra, hogy a siker útjára léphess. Tudd meg még ma, van-e rajtad rontás, ami nem engedi megérkezni a jót az életedbe, hívd Szegedi Pannit a 0690985921-es számon (485 Ft/p)! Valaki személyében az igaz szerelmet is meglelheted ezekben a napokban, bár a lángolás nem most fog elkezdődni.

 

HALAK

Halak

A hét eleje problémásan, akadályokkal indulhat, de ha elég kitartó vagy, akkor akár a szerencseszériád is beindulhat. Most legyen bármilyen akadály is bármiben, ne add fel! Most elő kellene venned szerencseszámaidat, mert a szerencse horoszkóp alapján jegyednek lehet legnagyobb nyereménye ebben az időszakban! Hívd Shantit a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a legerősebb szerencse mágiát, még ezen a héten! Szervezeteddel most a friss levegő tehet csodát, fontos, hogy sokat tartózkodj a szabadban, de persze megfelelően öltözz fel.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522