CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

 

KOS

Kos

Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, mert hatalmas buktatót, problémát jeleznek előre a csillagok! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj részletes szerelmi jóslást, mert segítségével elkerülheted a fellépő gondokat!

 

BIKA

Bika

A kétes ügyleteket hanyagold ezen a héten, mert csak bajod származna belőlük! Bármivel kapcsolatban is leszel bizonytalan, az nem hiába lesz. Inkább mondj határozott nemet, mint bevágj valamibe, aminek nem látod a végét. Anyagi gyarapodás most nyeremény formájában jöhet, ezért játssz valamin! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tuti szerencsejáték tippeket kaphatsz tőle! Teli leszel a héten erővel, energiával, ami a párkapcsolatodon is meglátszik majd. Egészen boldog és harmonikus mindennapokra számíthattok.

 

IKREK

Ikrek

A heti horoszkóp arra figyelmeztet, hogy próbálj a lehető legjobban kijönni a körülötted élőkkel és dolgozókkal, mert most nagyon feszült energiák hatnak rád. Ennek ellenére a pénzhoroszkóp a legjobb jeleket mutatja. Különleges lehetőség érkezhet az életedbe ezekben a napokban, de hajlamos vagy elsiklani fontos részletek felett. Hívd inkább Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tisztánlátóként rögtön látja, hogy mi az, amit még a héten meg kell ragadnod! Ha most teszel azért, hogy végre párt találj magadnak, akkor minden esélyed meg van arra, hogy az igazival hozzon össze a sors!

 

RÁK

Rák

Bár az előző hetekben keményebben meg kellett dolgoznod a sikereidért és a pénzedért, erre a hétre a durva munkatempó meglazulni látszik. Használd ki a felszabadult időt arra, hogy kitaláld, mi is az, ami valójában boldoggá tenne, mi az, ami jó lenne, ha megérkezne az életedbe. A hét közepétől a bolygók segíteni fognak a vágyaid teljesülésében, ezért érdemes hívnod Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy kívánság mágiája neked is segíthessen valóban elérni, amit szeretnél! Ne menj bele most szóváltásba pároddal, mert nem csak rád, hanem rá is feszült energiák hathatnak!

OROSZLÁN

Oroszlán

Nagyon jó napokra számíthatsz, pozitív energiák lengenek körbe. Amit a fejedbe veszel, azt könnyűszerrel viheted végig. Érdemes ezen a héten elkezdeni megvalósítani egy célodat, ami eddig még csak elméletben létezett. Pénzügyekben is jó hírek érkezhetnek hozzád.. Ha mégsem érzed ezeket a jó hatásokat, okkal gyanakodhatsz valamilyen fennálló problémára. Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy átokvizsgálatot, és szükség esetén levételt! Egyetértés és harmónia lehet jellemző magánéletedben, és ha van olyan probléma, ami még nem tisztázódott, ezen a héten fog!

 

SZŰZ

Szűz

A legegyszerűbb út most ahhoz, hogy elindulj a változások felé, hogy tedd félre a kételyeidet és ne félj az újtól. Aki mer, az nyer, mindig így szokott lenni! A héten adódhat egy remek alkalmad, lehetőséged, amit meg kell ragadnod, és ami jóval több pénzt hozhat neked. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), a jósnő mindenben a segítségedre lesz, vezet téged! A szerelmi horoszkóp alapján több törődést és megértést kell adnod párodnak, úgy érezheti, sokadik helyen áll nálad. Biztosítsd az ellenkezőjéről!

 

MÉRLEG

Mérleg

Ne szavazz túl nagy bizalmat mindenkinek, ez a heti horoszkóp legfontosabb figyelmeztetése! Anyagi szempontból is megpróbálhatnak átverni, nagyon résen kell lenned minden téren. Furcsa érzések is hatalmába keríthetnek, lehet valaki, akiben valóban nem bízhatsz meg, erre próbál figyelmeztetni a tudatalattid. Ha nem tudod, hogy ki az a személy, aki a szerencséd akadálya, hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/ perc), aki feltárja a részleteket! Ezek a napok leginkább abban támogatnak, hogy pár felesleges kilótól megszabadulj vagy áttérj az egészséges életmódra. Ne halogasd!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ritkán mersz kockáztatni, és ez egy nagy hiba. Gyakran lemaradsz a jó lehetőségekről, mivel félsz, hogy veszíthetsz. Most viszont mindenképpen érdemes kihasználnod a lehetőségeidet, csak ez vihet előrébb, a remélt változásokig. A hét vége felé azonban az Hold erős hatást gyakorol jegyedre, és a százszorosára növeli a nyerési esélyeidet. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert most gyorsan szükséged van a megfelelő szerencseszámokra! Lehet már egy ideje a környezetedben valaki, aki mélyebb érzelmeket táplál irántad, mint amit mutat. Ha kíváncsi vagy kilétére, kollégám ezt is megnézheti neked.

NYILAS

Nyilas

A karrier horoszkópod figyelmeztetéseket tartogat. Ne hallgass mások véleményére, tanácsára, és főleg ne engedd, hogy valaki valamire rábeszéljen! Egyébként sem érzed teljesen szilárdnak a helyzetedet, ne engedd, hogy mások miatt hibáztassanak. A pénzhoroszkóp tartósabb problémákat mutat, egyelőre a kiutat sem látod. Egy pénzmágia mindig jó megoldás, de ha tartozásaid vannak, akkor kérj inkább adósság-rendező mágiát Sárától a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ami a visszajelzések alapján tényleg működik! Szerelemben a határozott lépések ideje jött el, menni vagy maradni, most el kell döntened!

 

BAK

Bak

A hét eleje döcögősen mehet. Folyamatosan azt érezheted, hogy provokálni akarnak, vagy esetleg kitúrni a biztos helyedről. Lehet, hogy részben igazad is van, mert a heti horoszkóp buktatókat jelez előre karrierben. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nézesd meg vele, nincs-e rajtad újabban átok vagy rontás! A hét végével azonban szerencsésebb időszak következik, a Hold nagyon jól hat a szerelmi életedre. Ha nincs társad, egy különleges személlyel találkozhatsz. Ne légy tartózkodó és fogadd el a közeledést, most csak jól járhatsz vele!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Hiába érzed, hogy biztos talajokon állsz munkában, mindig ott az aggodalom a pénz miatt, mind kevesebb juthat a fontos dolgokra. Pedig, ha az anyagiak rendben lennének, egészen kiegyensúlyozott életet is élhetnél. Van egy remek alkalom a számodra, hogy elfeledhesd az anyagi nehézségeket. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), csodás dologban részesít, most lehetőséged van felkerülni a Nagy Pénz lapjára! A hét energiái új ismeretségkötésben is támogatnak, legyél nyitott az emberek felé, mert most akár egy segítőt is találhatsz.

 

HALAK

Halak

Gyakran figyelmen kívül hagyod a kreatív ötleteidet, pedig nem kéne. Valósítsd meg vágyaid, mert ez hoz majd neked sikereket! A pénzhoroszkóp alapján is anyagi fellendülés jöhet, ne ülj a babérjaidon! Álmaid fontos jelentőséggel fognak bírni, mert közeleg a sorsfordító dátumod, aminek akár negatív kimenetele is lehet. Fontos, hogy álmaid értelmezést nyerjenek, és ha nem megy, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kiszámolja neked a dátumot és el is árulja, mire figyelj! Ha úgy érzed, hiányzik valami a kapcsolatodból, jöjj rá, hogy pontosan mi is az. Add társad tudtára is, hogy mi tenne teljesen boldoggá!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391