Heti horoszkóp 2019.05.09 – 2019.05.16

Heti horoszkóp 2019.05.09 – 2019.05.16

 

KOS

Kos

Hétköznapjaid nagyjából a megszokott kerékvágásban mennek, különösebb izgalmakat ez a hét nem tartogat számodra. Valamit azonban mégis tehetsz, ha még nem találtad meg a párod, és az év eddigi része sem hozta el azt az ismeretséget számodra, amiből szerelem lehet. A hét energiái maximálisan támogatnak az igazi bevonzásában! Készíts ki egy piros gyertyát, majd hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondja, mit kell tenned a hétvégén! Kisebb anyagi gyarapodás is látszik a csillagokban, de ha nagyobbat szeretnél, kollégám a pénzvonzó kódod is átadja!

 

BIKA

Bika

Nem igazán fogsz pozitív változásokat tapasztalni itt, de ez ne keserítsen el. Mégis lesz esélyed tanúbizonyságot adni másoknak arról, mennyire ráteremett vagy, és nem mondasz le a céljaidról. Csak így haladj tovább az utadon! Ráerősítést is kaphatsz a sikereidre és a szerencsédre, és csak egy kódra van szükséged hozzá, amit akár várakozás nélkül is megkaphatsz Andynától a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Megéri! Párkapcsolatodba is pozitív változások jöhetnek, békés időszak elé néztek. Még egy kellemes meglepetés is érhet!

 

IKREK

Ikrek

Hagyd most azokat a dolgokat és problémákat, amik nem a tieid. Ne vegyél a nyakadba felesleges terhet, és a munkahelyi vagy egyéb pletykákból is próbálj kimaradni. Anyagi helyzetedben fellendülés várható, amennyiben a pénz áramlását az életedbe nem akadályozza semmi. Heti horoszkópodból kiolvasható, hogy terheket cipelsz. Ezektől most meg kell szabadulnod, különben nagyon nehéz hónapok elé nézhetsz. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az elengedő szertartást! Most jóval több vitaminra van szüksége szervezetednek, és kevesebb tartósított élelmiszerre.

 

RÁK

Rák

Úgy érezheted, bizonyos dolgokban csak magadra számíthatsz. Nem igazán értenek most meg téged mások, talán a legközelebbiek sem. Ne is akard most, hogy megértsenek, inkább számíts csak magadra és tégy a sikereidért! A heti horoszkóp kivételes lehetőséget tár eléd! Megalapozhatod a 2019-as évedet MOST! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki sok Rák csillagjegy életébe hozta el a sikereket az elmúlt hónapokban! Már a közeledben van az a személy, akire régóta vágysz! Csupán fel kell ismerned a jeleket.

OROSZLÁN

Oroszlán

Unalmasnak és eseménytelennek ígérkezik számodra ez a hét, de néha kell egy kis nyugalom. Egyedül egy kis bosszúság munkahelyeden, vagy egy környezetedben élő által következhet be, valaki könnyen provokálhat. A hét végétől pedig olyan periódus köszönt be az életedbe, amikor a csillagok támogatnak abban, hogy megvalósíthasd az elképzeléseidet anyagi téren! Regisztrálj a májusi pénzeső mágiára, még nem késő! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Egészséged különös figyelmet követel meg a heti horoszkóp alapján. Ha bármi gyanús jelet észlelsz magadon, fordulj orvoshoz, így komolyabb bajokat is megelőzhetsz!

 

SZŰZ

Szűz

Új érzések, új célok. Mondhatnánk úgy is, hogy régi tervek elevenednek fel, amik eddig még nem valósultak meg. Ezen a héten még nem tapasztalod a pozitív hatásokat, melyeket a csillagok gyakorolnak rád, ennek ellenére, ha igyekszel, annak a későbbiekben meg lesz az eredménye. De az egészségeddel vigyázz! Azt most nem érik túl jó energiák, a heti horoszkóp valamilyen váratlan probléma kialakulására hívja fel a figyelmed. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj elemzést egészségedre, most sokat tehetsz a megelőzésért általa!

 

MÉRLEG

Mérleg

Elég nehéz hét elé nézel, ami a pénzügyeket illeti. Megeshet, hogy minden aprót be kell osztanod. Nem is beszélve a még be nem fizetett számlákról. Szerencsére a bőségenergiák melletted állnak a héten, és ha kihasználod, nagyobb bevételhez juthatsz még ezen a héten. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj ráhatást a szerencsédre, hogy az mellett ne menj el! A szerelmi horoszkóp nézeteltérésekre utaló jeleket mutat, de ha higgadt tudsz maradni, elkerülhetők lesznek a viták. Amennyiben nincs még párod, lehetőséged adódhat megismerni egy számodra kellemes személyt.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Feladataidat időben és sikeresen be fogod fejezni, így lehetőséget kapsz arra, hogy előre tervezz egy kicsit. Plusz anyagi bevétel lehetősége is látszik, kaphatsz valamilyen ajánlatot, amit érdemes lenne elfogadnod. A szerelmi horoszkóp alapján az egyedülálló Skorpiók megtalálhatják a mindent elsöprő szerelmet, de vigyázni kell, mert valamilyen intő jel is megmutatkozik! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézze, milyen veszélyt jelent rád ez a hét érzelmi téren, és hogyan találhatod meg biztosan az igazit! Egészségedről se feledkezz meg közben, mert lehet olyan probléma, amely felett vállat vonsz!

NYILAS

Nyilas

A megérzéseidre mindenképpen érdemes lesz hagyatkoznod. Most könnyen derülhet ki, ki az igaz barát, és ki a hamis. A heti horoszkóp váratlan kiadást mutat, valamint rossz szándékra is felhívja a figyelmed. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert könnyen lehet, hogy pénzátok került rád valaki által! Szerelemben igen szerencsés leszel a héten, sok szeretet áramlik majd feléd párod részéről. Egészséged szempontjából az elegendő mozgás kulcsfontosságú, mert a zsírlerakódással párhuzamosan a betegségek kialakulásának kockázata is megnő. Ezt hosszútávon ne feledd!

 

BAK

Bak

Mintha sokan kerülnék a társaságod, pedig nem is teszel semmit másképp, mint eddig. Azonban nem lesz tartós az állapot, nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod neki. A heti horoszkópod anyagiakban jó jeleket mutat, a bolygómozgások jól hatnak a pénztárcádra. De ne csak a pénz körül forogjanak a gondolataid, a karriered, jövőd építgetését is támogatják most az égi hatások. Jó lenne, ha sürgősen megnézetnéd, nincs-e rajtad valamilyen negatív erő, mert ha van, az egész év alakulása rossz lehet. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj vizsgálatot!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A heti karrierhoroszkópod szerint igen kedvező helyzetbe kerülhetsz, ami valamilyen jutalom formájában nyilvánulhat meg. Ha nincs munkád, most érdemes a hirdetéseket bújnod, mert rábukkanhatsz egy nagyon jó ajánlatra, ahol szívesen fogadnának. Ezek alapján anyagiakban is stabilitásra számíthatsz, de amennyiben úgy érzed, hogy már most több bevételre lenne szükséged, hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi a gyorspénz mágiát neked! A balesetveszély magas lesz a hét elején a Vízöntő jegynél, légy körültekintő és elővigyázatos!

 

HALAK

Halak

Heti horoszkópod alapján ezeket a napokat leginkább eladásra vagy vételre, esetleg hivatalos ügyek lebonyolítására érdemes kihasználnod. Sikeres lehet bármelyik. Könnyen költhetsz többet a héten, mint amennyit kéne. Semmiképp se adj pénzt olyan dolgokra, melyekre igazából nincs is szükséged. A szerelmi horoszkóp az, ami igazából intő jeleket hordoz. A párban élő Halak esetében magas az esélye annak, hogy a kapcsolatban egy harmadik személy van jelen. Ha bizonytalan vagy, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki tisztánlátásával megerősíti gyanúdat, vagy eloszlatja kételyeidet!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Üdvözöllek, Kármen vagyok! Általános iskolában kezdtem felismerni a bennem rejlő képességeket. Nagyon sokszor megéreztem dolgokat az iskolával kapcsolatban, és azokkal kapcsolatban, akik közel álltak hozzám. Történt egyszer olyan, hogy a legjobb barátnőmmel hazafelé sétáltunk az iskolából. Amikor az utolsó csengő után kiléptünk onnan, egy nagyon furcsa, rossz érzés fogott el vele kapcsolatban, és ekkor jött […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 369