CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.05.09 – 2019.05.16

Heti horoszkóp 2019.05.09 – 2019.05.16

 

KOS

Kos

Hétköznapjaid nagyjából a megszokott kerékvágásban mennek, különösebb izgalmakat ez a hét nem tartogat számodra. Valamit azonban mégis tehetsz, ha még nem találtad meg a párod, és az év eddigi része sem hozta el azt az ismeretséget számodra, amiből szerelem lehet. A hét energiái maximálisan támogatnak az igazi bevonzásában! Készíts ki egy piros gyertyát, majd hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondja, mit kell tenned a hétvégén! Kisebb anyagi gyarapodás is látszik a csillagokban, de ha nagyobbat szeretnél, kollégám a pénzvonzó kódod is átadja!

 

BIKA

Bika

Nem igazán fogsz pozitív változásokat tapasztalni itt, de ez ne keserítsen el. Mégis lesz esélyed tanúbizonyságot adni másoknak arról, mennyire ráteremett vagy, és nem mondasz le a céljaidról. Csak így haladj tovább az utadon! Ráerősítést is kaphatsz a sikereidre és a szerencsédre, és csak egy kódra van szükséged hozzá, amit akár várakozás nélkül is megkaphatsz Andynától a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Megéri! Párkapcsolatodba is pozitív változások jöhetnek, békés időszak elé néztek. Még egy kellemes meglepetés is érhet!

 

IKREK

Ikrek

Hagyd most azokat a dolgokat és problémákat, amik nem a tieid. Ne vegyél a nyakadba felesleges terhet, és a munkahelyi vagy egyéb pletykákból is próbálj kimaradni. Anyagi helyzetedben fellendülés várható, amennyiben a pénz áramlását az életedbe nem akadályozza semmi. Heti horoszkópodból kiolvasható, hogy terheket cipelsz. Ezektől most meg kell szabadulnod, különben nagyon nehéz hónapok elé nézhetsz. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az elengedő szertartást! Most jóval több vitaminra van szüksége szervezetednek, és kevesebb tartósított élelmiszerre.

 

RÁK

Rák

Úgy érezheted, bizonyos dolgokban csak magadra számíthatsz. Nem igazán értenek most meg téged mások, talán a legközelebbiek sem. Ne is akard most, hogy megértsenek, inkább számíts csak magadra és tégy a sikereidért! A heti horoszkóp kivételes lehetőséget tár eléd! Megalapozhatod a 2019-as évedet MOST! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki sok Rák csillagjegy életébe hozta el a sikereket az elmúlt hónapokban! Már a közeledben van az a személy, akire régóta vágysz! Csupán fel kell ismerned a jeleket.

OROSZLÁN

Oroszlán

Unalmasnak és eseménytelennek ígérkezik számodra ez a hét, de néha kell egy kis nyugalom. Egyedül egy kis bosszúság munkahelyeden, vagy egy környezetedben élő által következhet be, valaki könnyen provokálhat. A hét végétől pedig olyan periódus köszönt be az életedbe, amikor a csillagok támogatnak abban, hogy megvalósíthasd az elképzeléseidet anyagi téren! Regisztrálj a májusi pénzeső mágiára, még nem késő! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Egészséged különös figyelmet követel meg a heti horoszkóp alapján. Ha bármi gyanús jelet észlelsz magadon, fordulj orvoshoz, így komolyabb bajokat is megelőzhetsz!

 

SZŰZ

Szűz

Új érzések, új célok. Mondhatnánk úgy is, hogy régi tervek elevenednek fel, amik eddig még nem valósultak meg. Ezen a héten még nem tapasztalod a pozitív hatásokat, melyeket a csillagok gyakorolnak rád, ennek ellenére, ha igyekszel, annak a későbbiekben meg lesz az eredménye. De az egészségeddel vigyázz! Azt most nem érik túl jó energiák, a heti horoszkóp valamilyen váratlan probléma kialakulására hívja fel a figyelmed. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj elemzést egészségedre, most sokat tehetsz a megelőzésért általa!

 

MÉRLEG

Mérleg

Elég nehéz hét elé nézel, ami a pénzügyeket illeti. Megeshet, hogy minden aprót be kell osztanod. Nem is beszélve a még be nem fizetett számlákról. Szerencsére a bőségenergiák melletted állnak a héten, és ha kihasználod, nagyobb bevételhez juthatsz még ezen a héten. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj ráhatást a szerencsédre, hogy az mellett ne menj el! A szerelmi horoszkóp nézeteltérésekre utaló jeleket mutat, de ha higgadt tudsz maradni, elkerülhetők lesznek a viták. Amennyiben nincs még párod, lehetőséged adódhat megismerni egy számodra kellemes személyt.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Feladataidat időben és sikeresen be fogod fejezni, így lehetőséget kapsz arra, hogy előre tervezz egy kicsit. Plusz anyagi bevétel lehetősége is látszik, kaphatsz valamilyen ajánlatot, amit érdemes lenne elfogadnod. A szerelmi horoszkóp alapján az egyedülálló Skorpiók megtalálhatják a mindent elsöprő szerelmet, de vigyázni kell, mert valamilyen intő jel is megmutatkozik! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézze, milyen veszélyt jelent rád ez a hét érzelmi téren, és hogyan találhatod meg biztosan az igazit! Egészségedről se feledkezz meg közben, mert lehet olyan probléma, amely felett vállat vonsz!

NYILAS

Nyilas

A megérzéseidre mindenképpen érdemes lesz hagyatkoznod. Most könnyen derülhet ki, ki az igaz barát, és ki a hamis. A heti horoszkóp váratlan kiadást mutat, valamint rossz szándékra is felhívja a figyelmed. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert könnyen lehet, hogy pénzátok került rád valaki által! Szerelemben igen szerencsés leszel a héten, sok szeretet áramlik majd feléd párod részéről. Egészséged szempontjából az elegendő mozgás kulcsfontosságú, mert a zsírlerakódással párhuzamosan a betegségek kialakulásának kockázata is megnő. Ezt hosszútávon ne feledd!

 

BAK

Bak

Mintha sokan kerülnék a társaságod, pedig nem is teszel semmit másképp, mint eddig. Azonban nem lesz tartós az állapot, nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod neki. A heti horoszkópod anyagiakban jó jeleket mutat, a bolygómozgások jól hatnak a pénztárcádra. De ne csak a pénz körül forogjanak a gondolataid, a karriered, jövőd építgetését is támogatják most az égi hatások. Jó lenne, ha sürgősen megnézetnéd, nincs-e rajtad valamilyen negatív erő, mert ha van, az egész év alakulása rossz lehet. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj vizsgálatot!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A heti karrierhoroszkópod szerint igen kedvező helyzetbe kerülhetsz, ami valamilyen jutalom formájában nyilvánulhat meg. Ha nincs munkád, most érdemes a hirdetéseket bújnod, mert rábukkanhatsz egy nagyon jó ajánlatra, ahol szívesen fogadnának. Ezek alapján anyagiakban is stabilitásra számíthatsz, de amennyiben úgy érzed, hogy már most több bevételre lenne szükséged, hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi a gyorspénz mágiát neked! A balesetveszély magas lesz a hét elején a Vízöntő jegynél, légy körültekintő és elővigyázatos!

 

HALAK

Halak

Heti horoszkópod alapján ezeket a napokat leginkább eladásra vagy vételre, esetleg hivatalos ügyek lebonyolítására érdemes kihasználnod. Sikeres lehet bármelyik. Könnyen költhetsz többet a héten, mint amennyit kéne. Semmiképp se adj pénzt olyan dolgokra, melyekre igazából nincs is szükséged. A szerelmi horoszkóp az, ami igazából intő jeleket hordoz. A párban élő Halak esetében magas az esélye annak, hogy a kapcsolatban egy harmadik személy van jelen. Ha bizonytalan vagy, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki tisztánlátásával megerősíti gyanúdat, vagy eloszlatja kételyeidet!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530