Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

 

KOS

Kos

Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével már sokan vonzottak be komoly összegeket! A heti szerelmi horoszkóp szerint nem szabad kötözködnöd, inkább légy megfontolt, ne tégy semmilyen hirtelen megjegyzést sem. Aki nincs kapcsolatban, ezen a héten vagy életre szóló szerelmet talál, vagy éppen csalódni fog.

 

BIKA

Bika

A sorsod változik, és ezen most sokat fogsz gondolkodni a heti horoszkóp szerint. Szeretnél más minőségben változni, jobban fejlődni. Talán itt az ideje egy kis elmélkedésnek, ami segítségedre lehet abban, hogy magasabb szintre léphess. Talán ez a kulcsa az anyagi, fizikális fejlődésednek is. Kérj tanácsot, amely megváltoztathatja az életed, hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Nem csak munka és spirituális téren szükséges számodra a fejlődés, hanem a szerelmi horoszkóp is ezt helyezi előtérbe. Ideje partnereddel megbeszélned mindent, ami érintheti a jövőtöket.

 

IKREK

Ikrek

Nagyon sok energiát kaphatsz ezen a héten a csillagoktól. Képes leszel ezekkel az energiákkal megvalósítani a heti terveid. Szerelem területén is megújulást hozhatnak a heti horoszkóp alapján. Mindenképpen érdemes most jobban figyelned partneredre, mert a horoszkóp nem csak a szerelemre mutat most rá, hanem akár az anyagi gondokban is segíthet téged. Nagy lehetőség lesz partnerednél, amit neked kell majd felismerned! Mindemellett minden támogatást megkapsz te is ahhoz, hogy vége nagy nyereményt ragadj meg. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj nyerőszámokat!

 

RÁK

Rák

Sok kedved nem lesz a heti feladatokhoz, mégis el kell majd végezned őket. Azért jó, ha minél előbb felveszed ritmust, mert annál inkább rázódsz majd helyre. Kezded úgy érezni, hogy többre vagy hivatott az életben, mint amit a jelenben tapasztalsz. Ha nem vagy megelégedve sorsoddal, úgy érzed, több vár rád az életben, hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorselemzést, az utat mutat! Az egészség horoszkóp szerint kapkodnod semmiképpen sem érdemes, mert most könnyen érhet kisebb baleset, és az ízületi sérülések veszélye is magasabb.

OROSZLÁN

Oroszlán

Úgy érzed, túl feszült vagy ahhoz, hogy megfelelő hatékonysággal dolgozd végig a hetet. Pedig a szerencse most a te oldaladon fog állni. Munkahelyeden ez egy kis előrelépést hozhat, de igazán komoly eredményt anyagi területen érhetsz el. Kérj pénz- és szerencse mágiát, amellyel életed legnagyobb nyereményét vonzhatod be! Hívd érte Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Fontos, hogy ne blokkold a héten a párkapcsolati területet. Állj hozzá a magánéletedhez teljesen pozitívan, mert a szerencse mágia ezen a területen is segíteni fog, ha gondokat tapasztalsz most!

 

SZŰZ

Szűz

Remek hangulatban leszel a heti horoszkóp szerint, forr körülötted a levegő. Sokan legyeskednek körülötted, te pedig élvezed az apró bókokat. Az angyaika nem kapnak hangsúlyt a héten, inkább kalandok, flörtök várnak rád. Ha kíváncsi vagy, mit mond a személyes szerelmi horoszkópod, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd egy profi asztrológus segítségét! Remek egészségnek örvendsz, és ez meglátszik az étvágyadon is. Kicsit óvatosabban bánj a bevitt kalóriákkal! Apróbb nehézségek várhatnak rád a közlekedésben, érdemes kicsit körültekintőbben útnak indulnod.

 

MÉRLEG

Mérleg

Ritkán vagy ilyen energikus és lendületes, munkádra nagyon jó hatással van most végtelen erőd, ami az Univerzumból érkezik feléd. Nem csak fitt lehetsz ezen a héten, hanem szerencsés is, ami csak meghatványozhatja a pozitív élményeket. Abban az esetben viszont, ha semmi pozitív esemény nem történik, lehetséges, hogy blokkol valami. Kérj rontásvizsgálatot és levételt, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! A szerelmi horoszkóp sok változást jelez, de inkább pozitívabb dolgokra koncentrálódik. Lehetséges, hogy kapcsolatod most kezd majd magasabb szintre lépni.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre inkább tudatosul benned, hogy itt a tavasz. Sokat nem merengsz, inkább cselekedsz. Jól érzed magad a bőrödben, főleg, ha valamilyen fizikai munkát végzel. Ebben az időszakban érdemes kérned a gazdagság- és bőségrituálét, mert nagyon sokat teremthetsz meg magadnak segítségével! Hívd érte Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! A szerelmi horoszkóp leginkább megfontoltságra int. Lehetséges, hogy párodnak komolyabb tervei vannak, amit csak nehezen oszt meg veled. Figyelmesebbnek kell lenned irányába, sőt, jobb, ha valamivel megleped. Valamint magad is meglepheted egy kis egészséges életmóddal.

NYILAS

Nyilas

Tudnod kell most visszafognod magad a heti horoszkóp szerint, munkádban komoly próbatételek elé kerülhetsz. Nem szabad minden szóra reagálnod, amely nem tetszi! Inkább próbálj kicsit lehiggadni és az adott feladataidra koncentrálni. Sok változó energia uralkodik ezen a héten, amelyek jó alapot adnak egy sorsfordításnak. Amennyiben nem vagy megelégedve az életeddel, kérj egy sorsfordítást, ami jelentős pozitív változásokat hozó! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! A héten párodnak többször is szüksége lesz rád, fontos, hogy ne hagyd őt egyedül, mikor igényli a társaságod.

 

BAK

Bak

Fel kellene adnod híres makacsságod, a dolgok nem mindig a kedved szerint alakulnak. Rossz hangulatodon könnyen változtathatsz, élvezd a tavasz frisseségét akár egy parkban, vagy a kertben. Ez remek stresszoldó hatással is bír most jegyedre nézve. Távoli céljaid csak lassan valósulnak meg, de ez se keserítsen el. Munkádban és az anyagiakban hamarosan érezheted a javulást a horoszkóp szerint. Ha viszont úgy gondolod, ezen a két területern el vagy akadva, hívd Amaritát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást! A tavaszi fuvalotokkal ideje a régi negatív energiákat kisöpörtetni!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Remekül érzed magad és tele vagy energiával. Jó egészségi állapotnak örvendhetsz. Teljes erővel új terveid megvalósításán dolgozol, vonatkozzon ez akár a munkára, akár érzelmi életedre. Optimistán tekintesz a jövőbe, töretlen lelkesedéssel és jókedvvel végzed a dolgod. Ha még sem érzed elég sikeresnek magad, az a hozzád rögzült negatív energiák miatt lehet. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd ezeknek az energiáknak a feloldását! A szerelmi horoszkóp szerint nem szabad sok titkot hagynod magadban, csak amit úgy érzel, nagyon muszáj őrizned. Viszont ne feledd, hogy egyszer mindennek eljön az ideje!

 

HALAK

Halak

Remekül vagy, és teljes erővel a munkába veted magad. Apróbb sikereket zsebelhetsz be, ami jót tesz az önbizalmadnak is. Egészségi állapotod is kielégítő, bár érdemes figyelned a tavasz csalóka oldalára. Az arcüregek, fül, fog könnyen begyulladhatnak a hűvösebb szélben. Anyagi helyzeteddel viszont továbbra sem vagy kibékülve, pénztárcádat igen lapos. Ha úgy érzed, gondjaid nem tudod egyedül megoldani, hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki titkos pénzrituáléja által már sokaknak hozott jelentős fordulatot! Párkapcsolatodba mélyebben nézz bele, mert lehet ott valami titok, amire mielőbb fényt kellene derítened!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619