Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

 

KOS

Kos

Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon bármikor változtathatsz, ha tudod, hogyan. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást a telihold erejével, aminek segítségével minden negatív dolog az életedben pozitívvá válhat! A szerelmi horoszkóp harmóniát mutat, sőt párod most olyan tanácsokkal láthat el, amiket, ha megfogadsz, kifejezetten a hasznodra válnak.

 

BIKA

Bika

Nem szereted az állóvizet, ezért sokszor érzel késztetést arra, hogy időnként kicsit megújulj. Most is keresed a lehetőségeket arra, hogy ne teljenek egyhangúan a napok. Munkában helyt kell állnod a heti horoszkóp szerint, de nem fog ez különösebb gondot okozni. A pénzhoroszkóp alapján pedig képes vagy a fejlődésre, és itt kulcsfontosságúak most a szerencseszámaid. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el ezeket, mert ezen a héten pont egy Bika fog nagyon sokat nyerni a telihold energiáival! A szerelmi horoszkóp vitákat jelez előre, mert a hét végére könnyen lehetsz sértődékenyebb és ingerlékenyebb.

 

IKREK

Ikrek

Fektess a lehetőségek keresésére is hangsúlyt, mert hajlamos vagy belenyugodni az éppen aktuális élethelyzetbe. Nem hullik az öledbe a jó, ha nem mozdítasz érte semmit. Elégedetlenséged elég intő jel arra, hogy változtatni kell. Az életed bármely területéről is van szó, ezen a héten minden megváltozhat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mondd el neki, hova kéred a változást, mert a titkos és egyedi telihold mágiái neked is segíteni fognak egy sorsfordulatban! Ezen a héten jobb, ha párod véleményét is kikéred, olyan dologban is, amit igazából elhallgatnál. Ne maradjon most előtte rejtve semmi, könnyen lehetnek félreértések!

 

RÁK

Rák

A karriered szépen ívelhet felfelé a heti horoszkóp szerint, ha tudod a saját határaidat, és nem okozol bajt miatta másoknak. Az ambíció fontos, de szabj magadnak határokat, meddig is lehet elmenni. Miközben éppen azon fáradozol, hogy több pénzt keress, veszteség is érhet. A horoszkóp anyagi károkat jelez előre, amiket könnyen el is kerülhetsz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával megnézi, hol és mikor kell figyelned, hogy megmaradjon a pénzed! A szerelmi horoszkóp pozitív történéseket jelez előre, szingliként most rád ragyoghat a nap. Keresd az alkalmakat az ismerkedésre, mert most még az igazival futhatsz össze!

 

 

OROSZLÁN

Oroszlán

A csillagok nagyon sok jót jeleznek erre a hétre. Nem várnak rád nagy dolgok, csak egy kellemes hét lehet ez, amikor minden apró dolog sikerülhet, amikor valahogy minden simán megy. Vártad már ezt, hiszen szereted az ilyen időszakokat. Abban az esetben, ha most is rossz heted lenne, akkor valami baj lehet, hiszen most tényleg mindent megadnak a csillagok. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj azonnali rontásvizsgálatot, mert bizony valami elhárítja tőled a csillagok jótékony erejét! Amennyiben egyedülálló vagy, ezen a héten minden megváltozhat. Megismerheted életed párját, ha csak a rontás ebben sem akadályoz!

 

SZŰZ

Szűz

Hajlamos vagy félvállról venni a munkádat, mert túl gyakran kalandoznak el a gondolataid, szeretnél a változások útjára lépni. Úgy hiszed, semmi sem hosszú távú jelenleg az életedben, és ezért nem is adsz bele apait-anyait az elképzeléseid megvalósításába. Ha hiszed, ha nem, ezekben a napokban olyan erős energiák lengik körbe jegyedet, amikor csak azt kell megtudnod, milyen apró lépést kell megtenned azért, hogy a pozitív változás beinduljon az életedben! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), már vár, hogy elárulhassa a sikered titkát! A hét végére érzékenyebb lehet gyomrod, érdemes könnyű ételeket fogyasztanod.

 

MÉRLEG

Mérleg

Mindig képes vagy tanulni a saját hibáidból, ezáltal szellemileg sokat tudsz fejlődni. Most azonban az sem ártana, ha egy kicsit mások hibáit is átlásd, és azokból is tanulj egy keveset. Légy éberebb, vond le a tanulságokat, így elérheted azokat a sikereket, amikről mindig is álmodtál. Ha a héten kimaradnak az életedből a szerencse és a siker jelei, sőt azok már régóta meg sem mutatkoznak, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérj generációs átokvizsgálatot, mert nagy valószínűséggel lehet rajtad! A szerelmi horoszkóp szerint lehet, hogy ez a hét vízválasztó lesz, hiszen vonzani fogod most mások energiáját, megfoghatod valaki kezét, aki a tiédet sem fogja elengedni.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ez a hét feszülten indulhat, nem csak a körülmények, de személyek is bosszanthatnak. Anyagiakban borús jelek látszanak, ha eddig is rossz volt a helyzet, a hét negatív energiái ezt még csak tetőzhetik. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), előzd meg a gondokat a segítségével, sőt még a pénzeső mágiát is elvégezheti számodra, ami nagyon sokat hozhat! Ami a szerelmi életed illeti, azt kellene eldöntened, hogyan tovább. Ha már egy ideje szeretnéd, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok, nem ártana előhozakodni vele, és ugyanígy, ha rossz kapcsolatban élsz, érdemes most pontot tenned a végére.

 

NYILAS

Nyilas

Most jót tesz neked, ha engeded magad sodródni az árral. Nem kell állandóan görcsölni a dolgokon és azon, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos sokszor nem látod a fától az erdőt. Hagyd, hogy történjenek veled a dolgok, a heti horoszkóp szerint így érkezhet az életedbe valami plusz, valami új. Párkapcsolatodban viszont jó, ha körülnézel, ezt az egyet most nem kell figyelem kívül hagyni. Van valami, amiről jó lenne tudnod. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), elárul neked egy titkot! A pénzhoroszkóp arra kér, kecsegtető ajánlatot most ne fogadj el, mert csak pórul járhatsz vele!

 

BAK

Bak

Nagyon lendületes leszel a hét első felében, még magad is meglepődhetsz a sok energián, ami benned van. A környezeted számára úgy tűnhet, kimeríthetetlen vagy, de igazából belül, lelki erőd mintha egyre inkább elfogyna. A heti horoszkóp több figyelmeztető jelet is mutat, ami az egészségedet illeti, meglehet, hogy pont a megoldatlan gondok, lelki problémák okozhatnak valamilyen betegséget. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj természetes betegség-megelőző tippeket! A pénzhoroszkóp bajt nem jelez, inkább egy kis elégedetlenséget. Azonban, ha a hét közepe felé megkísérted a szerencsédet, még nyereményed is lehet!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Olykor nagyon tudsz ragaszkodni saját céljaidhoz, pedig lehet, hogy jobb lenne, ha változtatnál azokon, hiszen többet is elérhetsz, mint gondolnád. Jegyed ismét abba a hibába eshet, hogy alulbecsüli saját képességeit, így megelégszik apróbb sikerekkel. Ne ülj tétlenül, minden kitartásodra szükség lehet, de hidd el, megéri! Egy valami gátolhatja az előrelépéseidet a héten! Hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj blokkoldást, mert lehet, saját magadban teremtettél blokkokat, amik miatt nem jutottál eddig egyről a kettőre! A szerelmi horoszkóp azt mutatja, légy béketűrő, mert indulataid most akár a vesztedet is okozhatják!

 

HALAK

Halak

Nem szeretsz olyan utakat bejárni, amiken már egyszer jártál, pont ezért végzel alapos munkát. Ez az alaposság azonban lelassíthat, olyannyira, hogy lehet, feltornyosulnak a teendőid és kifutsz az időből. A heti horoszkóp alapján anyagiakban is résen kell lenned, minden befizetnivalót alaposan nézz át, légy biztos benne, hogy nem maradt ki valami. A sorsodban most rejtett lehetőségek is látszanak, te nagyon szerencsés lehetsz a héten! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), most kulcsfontosságú egy személyes horoszkóp! Párodat most kíméld meg a munkahelyi és egyéb problémáidtól, kevésbé lehet megértő és toleráns.

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907