Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

 

KOS

Kos

Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon bármikor változtathatsz, ha tudod, hogyan. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást a telihold erejével, aminek segítségével minden negatív dolog az életedben pozitívvá válhat! A szerelmi horoszkóp harmóniát mutat, sőt párod most olyan tanácsokkal láthat el, amiket, ha megfogadsz, kifejezetten a hasznodra válnak.

 

BIKA

Bika

Nem szereted az állóvizet, ezért sokszor érzel késztetést arra, hogy időnként kicsit megújulj. Most is keresed a lehetőségeket arra, hogy ne teljenek egyhangúan a napok. Munkában helyt kell állnod a heti horoszkóp szerint, de nem fog ez különösebb gondot okozni. A pénzhoroszkóp alapján pedig képes vagy a fejlődésre, és itt kulcsfontosságúak most a szerencseszámaid. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el ezeket, mert ezen a héten pont egy Bika fog nagyon sokat nyerni a telihold energiáival! A szerelmi horoszkóp vitákat jelez előre, mert a hét végére könnyen lehetsz sértődékenyebb és ingerlékenyebb.

 

IKREK

Ikrek

Fektess a lehetőségek keresésére is hangsúlyt, mert hajlamos vagy belenyugodni az éppen aktuális élethelyzetbe. Nem hullik az öledbe a jó, ha nem mozdítasz érte semmit. Elégedetlenséged elég intő jel arra, hogy változtatni kell. Az életed bármely területéről is van szó, ezen a héten minden megváltozhat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mondd el neki, hova kéred a változást, mert a titkos és egyedi telihold mágiái neked is segíteni fognak egy sorsfordulatban! Ezen a héten jobb, ha párod véleményét is kikéred, olyan dologban is, amit igazából elhallgatnál. Ne maradjon most előtte rejtve semmi, könnyen lehetnek félreértések!

 

RÁK

Rák

A karriered szépen ívelhet felfelé a heti horoszkóp szerint, ha tudod a saját határaidat, és nem okozol bajt miatta másoknak. Az ambíció fontos, de szabj magadnak határokat, meddig is lehet elmenni. Miközben éppen azon fáradozol, hogy több pénzt keress, veszteség is érhet. A horoszkóp anyagi károkat jelez előre, amiket könnyen el is kerülhetsz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával megnézi, hol és mikor kell figyelned, hogy megmaradjon a pénzed! A szerelmi horoszkóp pozitív történéseket jelez előre, szingliként most rád ragyoghat a nap. Keresd az alkalmakat az ismerkedésre, mert most még az igazival futhatsz össze!

 

 

OROSZLÁN

Oroszlán

A csillagok nagyon sok jót jeleznek erre a hétre. Nem várnak rád nagy dolgok, csak egy kellemes hét lehet ez, amikor minden apró dolog sikerülhet, amikor valahogy minden simán megy. Vártad már ezt, hiszen szereted az ilyen időszakokat. Abban az esetben, ha most is rossz heted lenne, akkor valami baj lehet, hiszen most tényleg mindent megadnak a csillagok. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj azonnali rontásvizsgálatot, mert bizony valami elhárítja tőled a csillagok jótékony erejét! Amennyiben egyedülálló vagy, ezen a héten minden megváltozhat. Megismerheted életed párját, ha csak a rontás ebben sem akadályoz!

 

SZŰZ

Szűz

Hajlamos vagy félvállról venni a munkádat, mert túl gyakran kalandoznak el a gondolataid, szeretnél a változások útjára lépni. Úgy hiszed, semmi sem hosszú távú jelenleg az életedben, és ezért nem is adsz bele apait-anyait az elképzeléseid megvalósításába. Ha hiszed, ha nem, ezekben a napokban olyan erős energiák lengik körbe jegyedet, amikor csak azt kell megtudnod, milyen apró lépést kell megtenned azért, hogy a pozitív változás beinduljon az életedben! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), már vár, hogy elárulhassa a sikered titkát! A hét végére érzékenyebb lehet gyomrod, érdemes könnyű ételeket fogyasztanod.

 

MÉRLEG

Mérleg

Mindig képes vagy tanulni a saját hibáidból, ezáltal szellemileg sokat tudsz fejlődni. Most azonban az sem ártana, ha egy kicsit mások hibáit is átlásd, és azokból is tanulj egy keveset. Légy éberebb, vond le a tanulságokat, így elérheted azokat a sikereket, amikről mindig is álmodtál. Ha a héten kimaradnak az életedből a szerencse és a siker jelei, sőt azok már régóta meg sem mutatkoznak, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérj generációs átokvizsgálatot, mert nagy valószínűséggel lehet rajtad! A szerelmi horoszkóp szerint lehet, hogy ez a hét vízválasztó lesz, hiszen vonzani fogod most mások energiáját, megfoghatod valaki kezét, aki a tiédet sem fogja elengedni.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ez a hét feszülten indulhat, nem csak a körülmények, de személyek is bosszanthatnak. Anyagiakban borús jelek látszanak, ha eddig is rossz volt a helyzet, a hét negatív energiái ezt még csak tetőzhetik. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), előzd meg a gondokat a segítségével, sőt még a pénzeső mágiát is elvégezheti számodra, ami nagyon sokat hozhat! Ami a szerelmi életed illeti, azt kellene eldöntened, hogyan tovább. Ha már egy ideje szeretnéd, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok, nem ártana előhozakodni vele, és ugyanígy, ha rossz kapcsolatban élsz, érdemes most pontot tenned a végére.

 

NYILAS

Nyilas

Most jót tesz neked, ha engeded magad sodródni az árral. Nem kell állandóan görcsölni a dolgokon és azon, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos sokszor nem látod a fától az erdőt. Hagyd, hogy történjenek veled a dolgok, a heti horoszkóp szerint így érkezhet az életedbe valami plusz, valami új. Párkapcsolatodban viszont jó, ha körülnézel, ezt az egyet most nem kell figyelem kívül hagyni. Van valami, amiről jó lenne tudnod. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), elárul neked egy titkot! A pénzhoroszkóp arra kér, kecsegtető ajánlatot most ne fogadj el, mert csak pórul járhatsz vele!

 

BAK

Bak

Nagyon lendületes leszel a hét első felében, még magad is meglepődhetsz a sok energián, ami benned van. A környezeted számára úgy tűnhet, kimeríthetetlen vagy, de igazából belül, lelki erőd mintha egyre inkább elfogyna. A heti horoszkóp több figyelmeztető jelet is mutat, ami az egészségedet illeti, meglehet, hogy pont a megoldatlan gondok, lelki problémák okozhatnak valamilyen betegséget. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj természetes betegség-megelőző tippeket! A pénzhoroszkóp bajt nem jelez, inkább egy kis elégedetlenséget. Azonban, ha a hét közepe felé megkísérted a szerencsédet, még nyereményed is lehet!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Olykor nagyon tudsz ragaszkodni saját céljaidhoz, pedig lehet, hogy jobb lenne, ha változtatnál azokon, hiszen többet is elérhetsz, mint gondolnád. Jegyed ismét abba a hibába eshet, hogy alulbecsüli saját képességeit, így megelégszik apróbb sikerekkel. Ne ülj tétlenül, minden kitartásodra szükség lehet, de hidd el, megéri! Egy valami gátolhatja az előrelépéseidet a héten! Hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj blokkoldást, mert lehet, saját magadban teremtettél blokkokat, amik miatt nem jutottál eddig egyről a kettőre! A szerelmi horoszkóp azt mutatja, légy béketűrő, mert indulataid most akár a vesztedet is okozhatják!

 

HALAK

Halak

Nem szeretsz olyan utakat bejárni, amiken már egyszer jártál, pont ezért végzel alapos munkát. Ez az alaposság azonban lelassíthat, olyannyira, hogy lehet, feltornyosulnak a teendőid és kifutsz az időből. A heti horoszkóp alapján anyagiakban is résen kell lenned, minden befizetnivalót alaposan nézz át, légy biztos benne, hogy nem maradt ki valami. A sorsodban most rejtett lehetőségek is látszanak, te nagyon szerencsés lehetsz a héten! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), most kulcsfontosságú egy személyes horoszkóp! Párodat most kíméld meg a munkahelyi és egyéb problémáidtól, kevésbé lehet megértő és toleráns.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619