CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

 

KOS

Kos

Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető legbékésebb időszak elé nézhessetek, akkor sok jót kapsz vissza! Horoszkópodban az is látszik, tiéd lehet a márciusi hónap legnagyobb nyereménye! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ő már tudja, min érdemes játszanod a héten és mikor!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp nem a legjobb jeleket mutatja. A csillagok azt sugallják, hamarosan új irányba kell indulnod, hogy karmikus küldetésed teljesíteni tudd, ezáltal elérhesd a teljes harmóniát. Az elkövetkező időszakra nélkülözés látszik a Bikáknak, mind anyagiak, mind szerelem szempontjából. Sürgősen meg kell tudnod feladatod, hogy a lehető legjobb mederben folyhasson tovább az életed! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), el fogja neked mondani! Vigyázz a gyomrodra, ebben az időszakban nagyon leterhelődhet, és tartós gondok is kialakulhatnak miatta!

 

IKREK

Ikrek

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem igen tapasztaltál szerencsét, tartogathat neked több meglepetést és izgalmat ez a hét. A tavaszt különösen vártad, főleg akkor, ha szingli vagy, sok reményt fűzöl ahhoz, hogy valakivel most végre közelebb kerülhettek egymáshoz. Nincs kizárva, hogy így lesz. Azonban nagyon fontos most megszabadulnod a pénzátoktól, ha az van rajtad, mert ha ennek jeleit most tapasztalod, nagyon rossz és nélkülözéssel teli hónapok jönnek. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást! Heti egészség horoszkópod magas hajlamot mutat valamilyen gyulladásra.

 

RÁK

Rák

Bár nem vagy éppen elégedett az elmúlt hetek alakulásával, a horoszkóp szerint mégis tele vagy lelkesedéssel, motivációval, és pozitívan tekintesz a jövőbe. Emberi kapcsolataid most nagyon jól alakulhatnak. Ezen a héten a Rákoknak van egyedül esélye egy valamit bevonzani, amit még ebben az évben nem értek el, mégis szerettek volna. Egyedül csak három kulcsfontosságú eszközre és a gondolataid teremtő erejére van szükséged, hogy biztosra mehess! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy átadhassa ezt a pár perces rituálét akár az egész éves sikereidért!

OROSZLÁN

Oroszlán

Ha ebben az évben történtek veled szerencsés dolgok, volt részed sikerekben és sok boldogságban, jó hír, hogy ez a hét mindezt felerősíti, és megsorozza neked. A hét energiái rendkívüli módon hatnak csillagjegyedre, hosszútávon nagyon sokat hozhatnak neked, akár kapcsolataid, pénzed és karriered szempontjából. Probléma akkor van, ha életed inkább balszerencsével volt tele, szegénységgel, gondokkal, esetleg magánnyal. Akkor feltétlenül hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy rontás- vagy átoklevétellel segíthessen hozzá a jelentős változásokhoz!

 

SZŰZ

Szűz

Összegezd az elmúlt időszakot, írj le minden olyan dolgot, ami rossz volt benne. Ne maradjon ki a munka és karrier területe, a pénz, a párkapcsolat és az egészség sem. Ha balszerencsés történés ért, azt is vesd papírra. Ez a hét abban segít neked, hogy ezeket a dolgokat elengedd, teret adva ezzel az új és jó dolgoknak. A listával hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki tűz mágiával elégeti problémáidat, sérelmeidet, és helyébe pozitív fordulatokat vonzhat be az életedbe! Ennek a menete rövid, mégis a leghatékonyabb elengedő és sikerbevonzó technika.

 

MÉRLEG

Mérleg

A problémák, gondok, rossz gondolatok most ütközhetnek ki egészségeden, a heti horoszkóp ezt mutatja. Ha nem úgy alakulnak a dolgok munka és pénz, esetleg kapcsolatok szempontjából, ahogy azt remélted és sokat idegeskedtél miatta, akkor főleg érdemes valamit lépned egészséged érdekében. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egészség elemzést, mert a cigánykártya most mindent megmutat, még a megoldást is problémák mielőbbi megelőzésére, illetve megoldására! Valaki egy nagy szívességgel kereshet meg a napokban, jól gondold meg, eleget teszel-e neki!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A heti horoszkóp szerint sok kis bosszúság érhet a napokban. Rossz hír egyébként az, ha túl sok támadás vagy negatívum ér a hét folyamán. Ha most kerülnek rád negatív energiák, vagy már vannak is rajtad, akkor a tavaszi időszak inkább megakadást hoz, mint jó dolgokat. Ne hagyd, hogy kifogjanak rajtad a környezetedben élők! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást és védelmet, mert ennek most kulcsszerepe van! Párkapcsolatodat is igyekezz minél kellemesebben és probléma mentesebben alakítani, kerülj most minden konfliktust!

NYILAS

Nyilas

Jön a szép idő, a te időszakod. Jó hír, hogy a napsütéssel egyidőben a lelked is kivirul, sokkal pozitívabban állsz a mindennapokhoz, és a céljaid eléréséhez. A heti horoszkóp szerint, amit a héten indítasz el, az igen nagy sikereket hoz neked erre az egész évre. Fontos lenne beszélned Bettinával a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy kártyát vessen neked, megmondja, mi hozhat neked szerencsét most! A heti szerelmi horoszkópod szerint arra nagyon figyelned kell, hogy partnered előtt ne flörtölj, mert most a féltékenység hatalmas károkat okozhat a kapcsolatodban!

 

BAK

Bak

Ha dolgozol, a munkára csak nagyon nehezen fogsz tudni figyelni. Nem is baj, van ennél most fontosabb dolog is. A heti horoszkóp alapján érzékenyebb leszel, mint az elmúlt időszakban bármikor, mert nagyon sok spirituális energia ér. Gondolataid könnyen kalandoznak el, érzed, hogy változás készülődik, illetve változásra vágysz. Jelentős szerepe lesz így egy álomnak a hét vége felé. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj álomfejtést, ennek most meghatározó szerepe lesz! Sokkal könnyebben érzed meg most azt is, hogy min kell változtatnod párkapcsolatodban, ha nem vagy vele teljesen elégedett.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Most a legtöbbet akkor árthatsz magadnak, ha pesszimista leszel, siránkozol. Nem feltétlenül csak mások által kerülhetnek rád blokkok, magad is okozhatod saját életed elakadását. Legfőbb feladatod most megtalálni önmagad és a szerencsédet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy eltávolíthassa a rajtad lévő negatívumokat, és hogy így nagy nyereményhez is hozzásegíthessen még ezen a héten! Találkozhatsz valakivel ezekben a napokban, akinek nagyon megörülsz majd. Arra pedig figyelj, hogy társad ne legyen féltékeny!

 

HALAK

Halak

Sokat fejlődtél a mögötted álló időszakban, és nagyszerű hangulatot teremtettél magadnak mostanra. Muszáj pihenned is a sűrű hétköznapokban, szervezeted nem tolerálhat mindent! Annak ellenére, hogy jó a hangulatod, még mindig gyakran töröd a fejed azon, hogyan is juthatnál több bevételhez, hiszen az idei évet eddig igen szánalmasnak látod anyagi szempontból. Pont csillagjegyedre specializálódott az az asztro mágia, ami egy egész évre biztosíthatja a váratlan szerencse és pénzek érkezését a Halaknak! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ő el tudja neked végezni!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530