CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

 

KOS

Kos

Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető legbékésebb időszak elé nézhessetek, akkor sok jót kapsz vissza! Horoszkópodban az is látszik, tiéd lehet a márciusi hónap legnagyobb nyereménye! Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), ő már tudja, min érdemes játszanod a héten és mikor!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp nem a legjobb jeleket mutatja. A csillagok azt sugallják, hamarosan új irányba kell indulnod, hogy karmikus küldetésed teljesíteni tudd, ezáltal elérhesd a teljes harmóniát. Az elkövetkező időszakra nélkülözés látszik a Bikáknak, mind anyagiak, mind szerelem szempontjából. Sürgősen meg kell tudnod feladatod, hogy a lehető legjobb mederben folyhasson tovább az életed! Hívd Sárát a 0690985921es számon (485 Ft/perc), el fogja neked mondani! Vigyázz a gyomrodra, ebben az időszakban nagyon leterhelődhet, és tartós gondok is kialakulhatnak miatta!

 

IKREK

Ikrek

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem igen tapasztaltál szerencsét, tartogathat neked több meglepetést és izgalmat ez a hét. A tavaszt különösen vártad, főleg akkor, ha szingli vagy, sok reményt fűzöl ahhoz, hogy valakivel most végre közelebb kerülhettek egymáshoz. Nincs kizárva, hogy így lesz. Azonban nagyon fontos most megszabadulnod a pénzátoktól, ha az van rajtad, mert ha ennek jeleit most tapasztalod, nagyon rossz és nélkülözéssel teli hónapok jönnek. Hívd Andynát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást! Heti egészség horoszkópod magas hajlamot mutat valamilyen gyulladásra.

 

RÁK

Rák

Bár nem vagy éppen elégedett az elmúlt hetek alakulásával, a horoszkóp szerint mégis tele vagy lelkesedéssel, motivációval, és pozitívan tekintesz a jövőbe. Emberi kapcsolataid most nagyon jól alakulhatnak. Ezen a héten a Rákoknak van egyedül esélye egy valamit bevonzani, amit még ebben az évben nem értek el, mégis szerettek volna. Egyedül csak három kulcsfontosságú eszközre és a gondolataid teremtő erejére van szükséged, hogy biztosra mehess! Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), hogy átadhassa ezt a pár perces rituálét akár az egész éves sikereidért!

OROSZLÁN

Oroszlán

Ha ebben az évben történtek veled szerencsés dolgok, volt részed sikerekben és sok boldogságban, jó hír, hogy ez a hét mindezt felerősíti, és megsorozza neked. A hét energiái rendkívüli módon hatnak csillagjegyedre, hosszútávon nagyon sokat hozhatnak neked, akár kapcsolataid, pénzed és karriered szempontjából. Probléma akkor van, ha életed inkább balszerencsével volt tele, szegénységgel, gondokkal, esetleg magánnyal. Akkor feltétlenül hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), hogy rontás- vagy átoklevétellel segíthessen hozzá a jelentős változásokhoz!

 

SZŰZ

Szűz

Összegezd az elmúlt időszakot, írj le minden olyan dolgot, ami rossz volt benne. Ne maradjon ki a munka és karrier területe, a pénz, a párkapcsolat és az egészség sem. Ha balszerencsés történés ért, azt is vesd papírra. Ez a hét abban segít neked, hogy ezeket a dolgokat elengedd, teret adva ezzel az új és jó dolgoknak. A listával hívd Bettinát  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), aki tűz mágiával elégeti problémáidat, sérelmeidet, és helyébe pozitív fordulatokat vonzhat be az életedbe! Ennek a menete rövid, mégis a leghatékonyabb elengedő és sikerbevonzó technika.

 

MÉRLEG

Mérleg

A problémák, gondok, rossz gondolatok most ütközhetnek ki egészségeden, a heti horoszkóp ezt mutatja. Ha nem úgy alakulnak a dolgok munka és pénz, esetleg kapcsolatok szempontjából, ahogy azt remélted és sokat idegeskedtél miatta, akkor főleg érdemes valamit lépned egészséged érdekében. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj egészség elemzést, mert a cigánykártya most mindent megmutat, még a megoldást is problémák mielőbbi megelőzésére, illetve megoldására! Valaki egy nagy szívességgel kereshet meg a napokban, jól gondold meg, eleget teszel-e neki!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A heti horoszkóp szerint sok kis bosszúság érhet a napokban. Rossz hír egyébként az, ha túl sok támadás vagy negatívum ér a hét folyamán. Ha most kerülnek rád negatív energiák, vagy már vannak is rajtad, akkor a tavaszi időszak inkább megakadást hoz, mint jó dolgokat. Ne hagyd, hogy kifogjanak rajtad a környezetedben élők! Hívd Szegddi Pannit a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást és védelmet, mert ennek most kulcsszerepe van! Párkapcsolatodat is igyekezz minél kellemesebben és probléma mentesebben alakítani, kerülj most minden konfliktust!

NYILAS

Nyilas

Jön a szép idő, a te időszakod. Jó hír, hogy a napsütéssel egyidőben a lelked is kivirul, sokkal pozitívabban állsz a mindennapokhoz, és a céljaid eléréséhez. A heti horoszkóp szerint, amit a héten indítasz el, az igen nagy sikereket hoz neked erre az egész évre. Fontos lenne beszélned Bettinával a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), hogy kártyát vessen neked, megmondja, mi hozhat neked szerencsét most! A heti szerelmi horoszkópod szerint arra nagyon figyelned kell, hogy partnered előtt ne flörtölj, mert most a féltékenység hatalmas károkat okozhat a kapcsolatodban!

 

BAK

Bak

Ha dolgozol, a munkára csak nagyon nehezen fogsz tudni figyelni. Nem is baj, van ennél most fontosabb dolog is. A heti horoszkóp alapján érzékenyebb leszel, mint az elmúlt időszakban bármikor, mert nagyon sok spirituális energia ér. Gondolataid könnyen kalandoznak el, érzed, hogy változás készülődik, illetve változásra vágysz. Jelentős szerepe lesz így egy álomnak a hét vége felé. Hívd Shantit a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj álomfejtést, ennek most meghatározó szerepe lesz! Sokkal könnyebben érzed meg most azt is, hogy min kell változtatnod párkapcsolatodban, ha nem vagy vele teljesen elégedett.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Most a legtöbbet akkor árthatsz magadnak, ha pesszimista leszel, siránkozol. Nem feltétlenül csak mások által kerülhetnek rád blokkok, magad is okozhatod saját életed elakadását. Legfőbb feladatod most megtalálni önmagad és a szerencsédet! Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), hogy eltávolíthassa a rajtad lévő negatívumokat, és hogy így nagy nyereményhez is hozzásegíthessen még ezen a héten! Találkozhatsz valakivel ezekben a napokban, akinek nagyon megörülsz majd. Arra pedig figyelj, hogy társad ne legyen féltékeny!

 

HALAK

Halak

Sokat fejlődtél a mögötted álló időszakban, és nagyszerű hangulatot teremtettél magadnak mostanra. Muszáj pihenned is a sűrű hétköznapokban, szervezeted nem tolerálhat mindent! Annak ellenére, hogy jó a hangulatod, még mindig gyakran töröd a fejed azon, hogyan is juthatnál több bevételhez, hiszen az idei évet eddig igen szánalmasnak látod anyagi szempontból. Pont csillagjegyedre specializálódott az az asztro mágia, ami egy egész évre biztosíthatja a váratlan szerencse és pénzek érkezését a Halaknak! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), mert ő el tudja neked végezni!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522