Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

 

KOS

Kos

Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor kérj egy generációs átok- vagy rontásvizsgálatot Ágnestől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ha erről van szó, ezentúl sem leszel sikeres semmiben! Könnyen tekinthetsz ki egy pillanatra a kapcsolatodból, mert jöhet valaki, aki felkelti az érdeklődésedet. Ha az élettársi viszonyodat viszonylag jónak ítéled, akkor ne kockáztass semmiképp egy kalanddal!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp arra utaló jeleket mutat, hogy stresszből nem lesz hiány. Sok mindenbe fogsz bele, ami még ráérhetne, és ennek eredményeképp egyiket se tudod sikerrel befejezni. Vigyél rendszert a hétköznapjaidba! Anyagi helyzeted miatt is el leszel keseredve, de most esélyt kapsz a csillagoktól arra, hogy javíts rajta. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert jók a bolygóhatások jegyednél a pénzre, kérd tőle a műsorvezető milliós pénzmágiáját! Szerelemben az átlagosnál is több szenvedélyességre számíthatsz, és nem csak akkor, ha kapcsolatban élsz. Szingliként is készülhetsz egy kalandra.

 

IKREK

Ikrek

Eléggé változatos és izgalmas napok elé nézel. Ha a kitartóbbak közé tartozol, akkor számos lehetőséged adódik előrelépésekre, nem csak munkában vagy anyagiakban, de még a szerelmi életedben is. Nagy eséllyel új munkaajánlatot is kaphatsz, vagy pedig mindenképpen olyan ajánlatot, mely erősödést fog hozni anyagi helyzetedbe. Használd ki a hét különleges energiáit tartós gyarapodásra! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki ráerősít a sikerszériádra a legtitkosabb sikerkóddal! Ha a párkapcsolatod ellaposodott vagy megromlott, akkor ennek javításában is támogatnak a bolygók. Tedd meg te az első lépést, ha fontos számodra a kapcsolatod! Jó eredményeket fogsz elérni.

 

RÁK

Rák

A heti horoszkópod most esélyt ad arra, hogy felismerd, a kisebb akadályok nem olyan hatalmas problémák, mint emilyeneknek gondolod őket. Ami kipattan a héten a fejedből, azt meg is valósíthatod, de semmiképp se riadj vissza egy kisebb buktatótól! Szükséges a kitartásod és a megoldóképességed ahhoz, hogy megvalósíthass akár egy nagyobb dolgot is. Azoknak a Rákoknak viszont, akiken átok vagy rontás van, már nem lesz ilyen szerencséje.  Ha úgy érzed, hogy van, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megszabadíthasson tőle, és végre neked is sikerülhessen valami, amit el szeretnél érni! Egészségi állapotod igen változó lesz. Ha szédülsz, vagy nem érzed jól magad, fontos, hogy lepihenj!

OROSZLÁN

Oroszlán

Nem lesznek rád túl jó hatással a bolygóállások, főleg a hét elején. A kisebb nehézségek türelmetlenné és feszültté fognak tenni. Arra nagyon kell vigyáznod, hogy ne kerülj összetűzésbe senkivel, főleg ne a munkahelyeden, mert komoly következményeket vonhat maga után! Viszont a zaklatottságodat nem csak a csillaghatások okozzák, hanem a negatív energiák is, amiket nem tudsz kikerülni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), vetesd le magadról, aminek hatására nem tapasztalhatsz többé elakadást karrier és anyagiak terén! Az egészség horoszkóp szerint a keringési rendszereddel könnyen adódhat probléma. Ha egyébként is vannak vele problémáid, egy kivizsgálással nem veszthetsz semmit.

 

SZŰZ

Szűz

A Szűz csillagjegyek készülhetnek egy izgalmas hétre, az égi pozitív hatásoknak köszönhetően most felpörgetheted magad körül az eseményeket. Ha ajánlatot kapsz munkára vagy anyagi gyarapodás lehetőségére, akkor mindenképpen fogadd el, mert amibe a héten vágsz bele, az hosszútávon kifizetődő lesz! Jelentős sikerenergiák vannak körülötted, épp ezért érdemes most elkérned védelmi mantrádat Tündér Lilitől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy a negatív energiák ne akadályozhassanak semmiben! Ha szingli vagy, egy kaland lehetőségét mutatják a csillagok. Most ne sokat tartózkodj otthon!

 

MÉRLEG

Mérleg

A hét közepéig szinte semmit se fogsz tudni úgy befejezni, ahogy azt elvárnád magadtól. Nem kell aggódnod, nem a te hibád, egyszerűen csak ilyen hatások érnek, ezek viszont csütörtökig elmúlnak. A hét vége felé már egész más lesz a helyzet, lehetőséget kapsz arra is, hogy régebbi nézeteltéréseidet tisztázhasd ismerőseiddel vagy pároddal, esetleg más családtagokkal. Az utolsó napokban könnyen köthetsz új ismeretségeket is, nem mellesleg megtalálhatod még a lelki társad is, ha egyedülálló vagy! Ha régóta vágysz a szerelemre, hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tudja, hol keresd és mikor!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Bizony nagy változásokra lenne szükség ahhoz, hogy olyan életet élhess, amilyet mindig is szerettél volna. Kezdesz rájönni, hogy túl sokáig hezitáltál, és túl sok lehetőséged szalasztottál el. Most a te jegyednek lesz a legnagyobb szerencséje a heti horoszkóp szerint, mert a Skorpió csillagjegyek most minden égi támogatást megkapnak ahhoz, hogy gyökeresen megváltozhasson az életük!  Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, hogy te is úgy élhesd az életed, ahogy azt megérdemled! Munkában maradj ki a pletykákból, és különösen figyelj arra, hogy mennyit kapsz vissza a pénztárnál, amikor vásárolsz!

NYILAS

Nyilas

Munkában most majd egy nehezebb feladat kapcsán elkél a segítség, de egyébként is borús hangulattal kelhetsz minden reggel a hét első felében.  Ezen aztán könnyen lendülsz át, de az anyagi helyzeted milyenségén már nehezen tudod magad túltenni. Ha tartós pozitív változásokat akarsz anyagiakban, akkor hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd tőle azt a pénz- és sikermágiát, ami már idén többek életét változtatta meg! Szerelmi életedben egy meglepetésre számíthatsz a heti horoszkóp szerint, ami egyáltalán nem biztos, hogy pozitív meglepetés lesz! Óvakodj az új személyektől, akik párod életébe lépnek be, mert valaki megpróbálhatja elcsavarni a fejét!

 

BAK

Bak

Lassú és vontatott hétre számíthatsz a karrierhoroszkóp alapján. Mintha szokatlanul lassan telne az idő, és ezen még a búskomor lelkiállapotod, türelmetlenséged csak rontani fog. A pénzhoroszkóp viszont azt jelzi, hogy váratlan bevételed lehet, ha észreveszed a kínálkozó alkalmat! Hívd Edit Jósnő Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki az angyalokat megkérdi, melyik lesz a te szerencsenapod, és az hogyan hozhat neked most sok pénzt!! A szerelmi horoszkóp jó dolgokat jelez, főleg, ha a kevés szabadidődet a pároddal töltöd majd. Hétvégén könnyen lephet meg egy csodás közös programmal is. Egészséged szempontjából kerüld a stresszt, mert könnyen merülhetsz ki testileg és lelkileg is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A szokottnál is nyugalmasabban kezdődik a heted, de el fog múlni hamar, mert egy rakás teendővel fognak megbízni, amiket viszont be kell fejezned a hét vége előtt. Ne kapkodj majd, mert akkor könnyen hibázol, és csak hátráltatni fogod magad! A pénzhoroszkóp is azt mutatja, rendszertelenség jellemző az anyagi helyzetedre, nehezen tudod megfelelően kezelni a pénzügyeket. Szerencsére létezik egy mágia, ami megteremthet neked rövid időn belül egy nagyobb összeget, amit, ha jól kamatoztatsz, segítségével egy régi álmodat is megvalósíthatod! Hívd ezért a szertartásért Elizát a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! A szerelmi horoszkóp kisebb vitákat jelez, melyek veszekedéssé fajulhatnak, ha nem tudjátok kezelni az indulataitokat.

 

HALAK

Halak

A hét pörgősebb ritmusát nehezen leszel képes felvenni a heti horoszkóp szerint, sőt, teljesen kibillenhetsz az egyensúlyból. Viselkedésed kicsit kiszámíthatatlanná válhat, amit egy rossz bolygókereszt okoz, de mérsékelni tudsz rajta, ha a pesszimizmusodat most kicsit félre tudod tenni. Anyagiakban viszont egy kifejezetten szerencsés hét elé nézel, csak tudnod kell kihasználni a megfelelő pillanatot. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki elmondja, melyik az a nap, óra, és melyek azok a számok, amivel egy nagyobb összeget nyerhetsz még a héten! Vitákat jelez a heti szerelmi horoszkópod, próbálj meg egy kicsit kevésbé kritikus lenni a pároddal szemben!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453