Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

 

KOS

Kos

Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor kérj egy generációs átok- vagy rontásvizsgálatot Ágnestől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ha erről van szó, ezentúl sem leszel sikeres semmiben! Könnyen tekinthetsz ki egy pillanatra a kapcsolatodból, mert jöhet valaki, aki felkelti az érdeklődésedet. Ha az élettársi viszonyodat viszonylag jónak ítéled, akkor ne kockáztass semmiképp egy kalanddal!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp arra utaló jeleket mutat, hogy stresszből nem lesz hiány. Sok mindenbe fogsz bele, ami még ráérhetne, és ennek eredményeképp egyiket se tudod sikerrel befejezni. Vigyél rendszert a hétköznapjaidba! Anyagi helyzeted miatt is el leszel keseredve, de most esélyt kapsz a csillagoktól arra, hogy javíts rajta. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert jók a bolygóhatások jegyednél a pénzre, kérd tőle a műsorvezető milliós pénzmágiáját! Szerelemben az átlagosnál is több szenvedélyességre számíthatsz, és nem csak akkor, ha kapcsolatban élsz. Szingliként is készülhetsz egy kalandra.

 

IKREK

Ikrek

Eléggé változatos és izgalmas napok elé nézel. Ha a kitartóbbak közé tartozol, akkor számos lehetőséged adódik előrelépésekre, nem csak munkában vagy anyagiakban, de még a szerelmi életedben is. Nagy eséllyel új munkaajánlatot is kaphatsz, vagy pedig mindenképpen olyan ajánlatot, mely erősödést fog hozni anyagi helyzetedbe. Használd ki a hét különleges energiáit tartós gyarapodásra! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki ráerősít a sikerszériádra a legtitkosabb sikerkóddal! Ha a párkapcsolatod ellaposodott vagy megromlott, akkor ennek javításában is támogatnak a bolygók. Tedd meg te az első lépést, ha fontos számodra a kapcsolatod! Jó eredményeket fogsz elérni.

 

RÁK

Rák

A heti horoszkópod most esélyt ad arra, hogy felismerd, a kisebb akadályok nem olyan hatalmas problémák, mint emilyeneknek gondolod őket. Ami kipattan a héten a fejedből, azt meg is valósíthatod, de semmiképp se riadj vissza egy kisebb buktatótól! Szükséges a kitartásod és a megoldóképességed ahhoz, hogy megvalósíthass akár egy nagyobb dolgot is. Azoknak a Rákoknak viszont, akiken átok vagy rontás van, már nem lesz ilyen szerencséje.  Ha úgy érzed, hogy van, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megszabadíthasson tőle, és végre neked is sikerülhessen valami, amit el szeretnél érni! Egészségi állapotod igen változó lesz. Ha szédülsz, vagy nem érzed jól magad, fontos, hogy lepihenj!

OROSZLÁN

Oroszlán

Nem lesznek rád túl jó hatással a bolygóállások, főleg a hét elején. A kisebb nehézségek türelmetlenné és feszültté fognak tenni. Arra nagyon kell vigyáznod, hogy ne kerülj összetűzésbe senkivel, főleg ne a munkahelyeden, mert komoly következményeket vonhat maga után! Viszont a zaklatottságodat nem csak a csillaghatások okozzák, hanem a negatív energiák is, amiket nem tudsz kikerülni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), vetesd le magadról, aminek hatására nem tapasztalhatsz többé elakadást karrier és anyagiak terén! Az egészség horoszkóp szerint a keringési rendszereddel könnyen adódhat probléma. Ha egyébként is vannak vele problémáid, egy kivizsgálással nem veszthetsz semmit.

 

SZŰZ

Szűz

A Szűz csillagjegyek készülhetnek egy izgalmas hétre, az égi pozitív hatásoknak köszönhetően most felpörgetheted magad körül az eseményeket. Ha ajánlatot kapsz munkára vagy anyagi gyarapodás lehetőségére, akkor mindenképpen fogadd el, mert amibe a héten vágsz bele, az hosszútávon kifizetődő lesz! Jelentős sikerenergiák vannak körülötted, épp ezért érdemes most elkérned védelmi mantrádat Tündér Lilitől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy a negatív energiák ne akadályozhassanak semmiben! Ha szingli vagy, egy kaland lehetőségét mutatják a csillagok. Most ne sokat tartózkodj otthon!

 

MÉRLEG

Mérleg

A hét közepéig szinte semmit se fogsz tudni úgy befejezni, ahogy azt elvárnád magadtól. Nem kell aggódnod, nem a te hibád, egyszerűen csak ilyen hatások érnek, ezek viszont csütörtökig elmúlnak. A hét vége felé már egész más lesz a helyzet, lehetőséget kapsz arra is, hogy régebbi nézeteltéréseidet tisztázhasd ismerőseiddel vagy pároddal, esetleg más családtagokkal. Az utolsó napokban könnyen köthetsz új ismeretségeket is, nem mellesleg megtalálhatod még a lelki társad is, ha egyedülálló vagy! Ha régóta vágysz a szerelemre, hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tudja, hol keresd és mikor!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Bizony nagy változásokra lenne szükség ahhoz, hogy olyan életet élhess, amilyet mindig is szerettél volna. Kezdesz rájönni, hogy túl sokáig hezitáltál, és túl sok lehetőséged szalasztottál el. Most a te jegyednek lesz a legnagyobb szerencséje a heti horoszkóp szerint, mert a Skorpió csillagjegyek most minden égi támogatást megkapnak ahhoz, hogy gyökeresen megváltozhasson az életük!  Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, hogy te is úgy élhesd az életed, ahogy azt megérdemled! Munkában maradj ki a pletykákból, és különösen figyelj arra, hogy mennyit kapsz vissza a pénztárnál, amikor vásárolsz!

NYILAS

Nyilas

Munkában most majd egy nehezebb feladat kapcsán elkél a segítség, de egyébként is borús hangulattal kelhetsz minden reggel a hét első felében.  Ezen aztán könnyen lendülsz át, de az anyagi helyzeted milyenségén már nehezen tudod magad túltenni. Ha tartós pozitív változásokat akarsz anyagiakban, akkor hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd tőle azt a pénz- és sikermágiát, ami már idén többek életét változtatta meg! Szerelmi életedben egy meglepetésre számíthatsz a heti horoszkóp szerint, ami egyáltalán nem biztos, hogy pozitív meglepetés lesz! Óvakodj az új személyektől, akik párod életébe lépnek be, mert valaki megpróbálhatja elcsavarni a fejét!

 

BAK

Bak

Lassú és vontatott hétre számíthatsz a karrierhoroszkóp alapján. Mintha szokatlanul lassan telne az idő, és ezen még a búskomor lelkiállapotod, türelmetlenséged csak rontani fog. A pénzhoroszkóp viszont azt jelzi, hogy váratlan bevételed lehet, ha észreveszed a kínálkozó alkalmat! Hívd Edit Jósnő Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki az angyalokat megkérdi, melyik lesz a te szerencsenapod, és az hogyan hozhat neked most sok pénzt!! A szerelmi horoszkóp jó dolgokat jelez, főleg, ha a kevés szabadidődet a pároddal töltöd majd. Hétvégén könnyen lephet meg egy csodás közös programmal is. Egészséged szempontjából kerüld a stresszt, mert könnyen merülhetsz ki testileg és lelkileg is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A szokottnál is nyugalmasabban kezdődik a heted, de el fog múlni hamar, mert egy rakás teendővel fognak megbízni, amiket viszont be kell fejezned a hét vége előtt. Ne kapkodj majd, mert akkor könnyen hibázol, és csak hátráltatni fogod magad! A pénzhoroszkóp is azt mutatja, rendszertelenség jellemző az anyagi helyzetedre, nehezen tudod megfelelően kezelni a pénzügyeket. Szerencsére létezik egy mágia, ami megteremthet neked rövid időn belül egy nagyobb összeget, amit, ha jól kamatoztatsz, segítségével egy régi álmodat is megvalósíthatod! Hívd ezért a szertartásért Elizát a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! A szerelmi horoszkóp kisebb vitákat jelez, melyek veszekedéssé fajulhatnak, ha nem tudjátok kezelni az indulataitokat.

 

HALAK

Halak

A hét pörgősebb ritmusát nehezen leszel képes felvenni a heti horoszkóp szerint, sőt, teljesen kibillenhetsz az egyensúlyból. Viselkedésed kicsit kiszámíthatatlanná válhat, amit egy rossz bolygókereszt okoz, de mérsékelni tudsz rajta, ha a pesszimizmusodat most kicsit félre tudod tenni. Anyagiakban viszont egy kifejezetten szerencsés hét elé nézel, csak tudnod kell kihasználni a megfelelő pillanatot. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki elmondja, melyik az a nap, óra, és melyek azok a számok, amivel egy nagyobb összeget nyerhetsz még a héten! Vitákat jelez a heti szerelmi horoszkópod, próbálj meg egy kicsit kevésbé kritikus lenni a pároddal szemben!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619