Heti horoszkóp 2019.01.10 – 2019.01.17

Heti horoszkóp 2019.01.10 – 2019.01.17

 

KOS

Kos

Gondold végig terveidet alaposan, és csak olyasmire koncentrálj, aminek tényleg van értelme és hosszú távon kamatozik számodra. Anyagiak terén komoly visszafogottságra lesz szükség a heti horoszkóp szerint. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj gyorspénz mágiát! Nagyon hamar hathat, de a gyorsan jövő pénz hamar elfolyhat, ezért tartalékolj okosan, gondolj a jövőre! Szerelmi téren izgalmas időszak elé nézel, ha szingli vagy. Rátalálhatsz az igaz szerelemre! Párban egy közösen, kettesben eltöltött estének fontos szerepe lehet a közeljövőtökben!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp remek kilátásokkal kecsegtet. A most szerzett tapasztalatok új távlatokat nyithatnak meg előtted. Légy kellően szemfüles, így kevés erőfeszítés árán meglepően sok babért arathatsz le! Anyagiak terén is könnyen növelheted bevételeidet, a bőségenergiák egész héten jelen vannak csillagjegyedben. Hívd Andynát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ő el tudja mondani, hogy ezek az energiák hogyan hozhatnak neked hamar nagyobb összeget! Szerelmi téren a sikered garantált, ha kapcsolatodat mélyebbé tennéd, vagy ha van egy kiszemelted.

 

IKREK

Ikrek

Meglepően sok tervvel és reménnyel kezdted az évet. A tőled megszokott erővel igyekszel munkához látni, ennek ellenére a dolgok nem mindig alakulnak kedved szerint. Óvakodnod kell most a kapkodástól és a rizikó felvállalásától, főleg anyagiak és munka terén! Ha megalapoznád az egész éved siker és pénz szempontjából, akkor hívd Marcus Mágust a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nagyon hatásos mantrát ismer erre! Szerelmi téren kissé szétszórtság jellemez. Társad vagy éppen randi partnered nehezen tud majd kiigazodni rajtad.

 

RÁK

Rák

Leszel fent és lent a heti horoszkóp szerint, ám a végeredmény csakis rajtad múlik. Igaz rád, hogy megfontoltan szereted végezni a dolgaidat, de most túl gyorsan zajlanak az események ahhoz, hogy minden döntésedre aludj egyet. Nehezen találod a helyedet, pihennél, de erre kevés mód adódik. Hívd Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj egy sorselemzést, hogy biztosan megtalálhasd a saját utad! Anyagiak terén ez a hét nem kedvez a kockázatoknak, így ha szerződéskötésre kerül sor, alaposan nézz utána a részleteknek, és kölcsön se adj!

OROSZLÁN

Oroszlán

A hét energiái igyekeznek cselekvésre bírni. Ragadd magadhoz a gyeplőt, irányítsd saját magad az életedet, ezt ne engedd meg másoknak! Sok elképzelésed megvalósítható, te döntöd el, mibe vágod a fejszédet. Anyagiak terén is jó pár dolog megvalósításra vár, a rejtett lehetőségek végig ott voltak az orrod előtt. Hívd Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj cigánykártya jóslást, az mindent felfed! Szerelmi téren törekedj az egyensúlyra és a békességre. Bár sok mindenben különböztök, ha a szeretet meg van, kompromisszumokkal még jobbá tehetitek a kapcsolatot.

 

SZŰZ

Szűz

Ez a hét teret ad a kreativitásnak, másokat is képes leszel motiválni. Ezért 2019 januárja kiemelkedően eredményes időszak lehet, ezekben a napokban pedig megteheted az első lépéseket. Anyagiak terén kedvező helyzetben lehetsz, de a megnövekedő bevételeket fegyelmezett költekezés kell, hogy kísérje. Ha régóta nem engedheted meg magadnak a költekezést, hívd Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), pénzeső rituáléja számodra is gyógyír lehet, mint már oly sokaknak! Ha magánéleti gondokkal küzdesz, fellendülés ígérkezik, helyére kerülhet minden.

 

MÉRLEG

Mérleg

Öntörvényűség helyett hallgass meg másokat és légy spontán. Kitartásod elvisz a célig, csak ne vállalj többet annál, mint amennyi az idődbe belefér. Most lehet, hogy sokszor kell sietned vagy épp megosztani a figyelmedet, hogy utolérd magad. Anyagiak terén valószínű, hogy nehéz helyzettel kell megbirkóznod, de a veszteség helyett inkább gondoskodj arról, hogy jelentős bevételek jöhessenek! Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérd a sorsfordítást, ami nem csak megelőzhet, hanem hozhat is! Szerelmi téren eleinte nem úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd, de az utolsó napok mindent megoldhatnak.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ha most lassan jársz, tovább érsz! Légy tudatos, összeszedett, így nem tévedsz el a tennivalók sokaságában. Kiemelkedő eredményeket érhetsz el karrierben, de a kulcs egyedül a hozzáállásodban van. Anyagiak terén garantált most is a gyarapodás a heti horoszkóp szerint, de ha ez nem jön, mielőbb hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérj egy karma-oldást! Szerelmi téren megnő az esélyed arra, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki valakivel, vagy éppen a meglévőt mélyítsd el. Nézz alaposan körül, ha egyedül vagy most, mert várhat rád a szerelem!

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

A kiváló megérzéseidre hallgatva közelítheted meg, sőt, érheted el a kitűzött célodat. Új embereket is megismerhetsz, valamint régi kapcsolataid élesztheted újjá. Érdemes így most saját belső megérzéseidre is hallgatnod, mivel ezek olyan kiindulópontokat súgnak, amelyeket átgondolva fontos lépést tehetsz a megfelelő irányba. Választhatod a könnyebb utat is. Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérd el angyali üzenetedet, az világosan és tisztán kimondja, hogyan is lehet életed bőségesebb és szebb! A szerelmi horoszkóp szerint valamilyen meglepetésben lehet részed.

 

BAK

Bak

Igazán tartalmas napoknak nézhetsz elébe, hiszen most nemcsak a szerencse pártolhat melléd, de egy igaz barátot is szerezhetsz, aki a jövőben átsegíthet téged a gondokon. Épp ezért legyél figyelmes és kedves az emberekkel, valamint figyelj a jelekre is, hogy ne menj el életednek egy fontos fordulópontja mellett! Ha kíváncsi vagy a részletekre, hívd Gabit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), tarot kártyából megnézi, milyen jó dolgot kéne megragadnod! Párod, ha van, most talán kicsit nehezebb és feszültebb napokon mehet keresztül, ezért igyekezz kicsit tapintatosabb lenni vele.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Sok energiát érezhetsz magadban, és lendületesen irányíthatod életed olyan irányba, amelyet ígéretesnek látsz. Nemcsak a munkahelyen teljesíthetsz kiemelkedően, de a családi, baráti és szerelmi kapcsolataidba is kedvező változást hozhatsz, vagy akár helyrehozhatsz olyasmit, amire eddig nem érezted magad eléggé motiváltnak. Az anyagi biztonság megteremtése mindennél fontosabb családod vagy éppen magad számára, a heti horoszkóp itt most mégis közelgő gondokat mutat. Hívd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), milliós pénzmágiája most neked segíthet!

 

HALAK

Halak

Vedd kezedbe a sorsodat! Alkoss valami nagyszerűt, szokatlant. Ha jól megfogalmazott célokat tűzöl ki, bármit megvalósíthatsz! Komoly erősséged a találékonyságod. Anyagiak terén jár neked a fizetésemelés állásváltoztatással vagy plusz munka révén, de még akár szerencse által is! Hívd gyorsan Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) egy tisztításért, nehogy valami gátolja a pénzáramlást feléd! Szerelmi téren a baráti összejövetelek és a társaság kínálnak változást, akár egy szerelmet is, ha keresed a nagy Őt!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391