Heti horoszkóp 2019.01.10 – 2019.01.17

Heti horoszkóp 2019.01.10 – 2019.01.17

 

KOS

Kos

Gondold végig terveidet alaposan, és csak olyasmire koncentrálj, aminek tényleg van értelme és hosszú távon kamatozik számodra. Anyagiak terén komoly visszafogottságra lesz szükség a heti horoszkóp szerint. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj gyorspénz mágiát! Nagyon hamar hathat, de a gyorsan jövő pénz hamar elfolyhat, ezért tartalékolj okosan, gondolj a jövőre! Szerelmi téren izgalmas időszak elé nézel, ha szingli vagy. Rátalálhatsz az igaz szerelemre! Párban egy közösen, kettesben eltöltött estének fontos szerepe lehet a közeljövőtökben!

 

BIKA

Bika

A heti horoszkóp remek kilátásokkal kecsegtet. A most szerzett tapasztalatok új távlatokat nyithatnak meg előtted. Légy kellően szemfüles, így kevés erőfeszítés árán meglepően sok babért arathatsz le! Anyagiak terén is könnyen növelheted bevételeidet, a bőségenergiák egész héten jelen vannak csillagjegyedben. Hívd Andynát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ő el tudja mondani, hogy ezek az energiák hogyan hozhatnak neked hamar nagyobb összeget! Szerelmi téren a sikered garantált, ha kapcsolatodat mélyebbé tennéd, vagy ha van egy kiszemelted.

 

IKREK

Ikrek

Meglepően sok tervvel és reménnyel kezdted az évet. A tőled megszokott erővel igyekszel munkához látni, ennek ellenére a dolgok nem mindig alakulnak kedved szerint. Óvakodnod kell most a kapkodástól és a rizikó felvállalásától, főleg anyagiak és munka terén! Ha megalapoznád az egész éved siker és pénz szempontjából, akkor hívd Marcus Mágust a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nagyon hatásos mantrát ismer erre! Szerelmi téren kissé szétszórtság jellemez. Társad vagy éppen randi partnered nehezen tud majd kiigazodni rajtad.

 

RÁK

Rák

Leszel fent és lent a heti horoszkóp szerint, ám a végeredmény csakis rajtad múlik. Igaz rád, hogy megfontoltan szereted végezni a dolgaidat, de most túl gyorsan zajlanak az események ahhoz, hogy minden döntésedre aludj egyet. Nehezen találod a helyedet, pihennél, de erre kevés mód adódik. Hívd Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj egy sorselemzést, hogy biztosan megtalálhasd a saját utad! Anyagiak terén ez a hét nem kedvez a kockázatoknak, így ha szerződéskötésre kerül sor, alaposan nézz utána a részleteknek, és kölcsön se adj!

OROSZLÁN

Oroszlán

A hét energiái igyekeznek cselekvésre bírni. Ragadd magadhoz a gyeplőt, irányítsd saját magad az életedet, ezt ne engedd meg másoknak! Sok elképzelésed megvalósítható, te döntöd el, mibe vágod a fejszédet. Anyagiak terén is jó pár dolog megvalósításra vár, a rejtett lehetőségek végig ott voltak az orrod előtt. Hívd Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj cigánykártya jóslást, az mindent felfed! Szerelmi téren törekedj az egyensúlyra és a békességre. Bár sok mindenben különböztök, ha a szeretet meg van, kompromisszumokkal még jobbá tehetitek a kapcsolatot.

 

SZŰZ

Szűz

Ez a hét teret ad a kreativitásnak, másokat is képes leszel motiválni. Ezért 2019 januárja kiemelkedően eredményes időszak lehet, ezekben a napokban pedig megteheted az első lépéseket. Anyagiak terén kedvező helyzetben lehetsz, de a megnövekedő bevételeket fegyelmezett költekezés kell, hogy kísérje. Ha régóta nem engedheted meg magadnak a költekezést, hívd Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), pénzeső rituáléja számodra is gyógyír lehet, mint már oly sokaknak! Ha magánéleti gondokkal küzdesz, fellendülés ígérkezik, helyére kerülhet minden.

 

MÉRLEG

Mérleg

Öntörvényűség helyett hallgass meg másokat és légy spontán. Kitartásod elvisz a célig, csak ne vállalj többet annál, mint amennyi az idődbe belefér. Most lehet, hogy sokszor kell sietned vagy épp megosztani a figyelmedet, hogy utolérd magad. Anyagiak terén valószínű, hogy nehéz helyzettel kell megbirkóznod, de a veszteség helyett inkább gondoskodj arról, hogy jelentős bevételek jöhessenek! Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérd a sorsfordítást, ami nem csak megelőzhet, hanem hozhat is! Szerelmi téren eleinte nem úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd, de az utolsó napok mindent megoldhatnak.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Ha most lassan jársz, tovább érsz! Légy tudatos, összeszedett, így nem tévedsz el a tennivalók sokaságában. Kiemelkedő eredményeket érhetsz el karrierben, de a kulcs egyedül a hozzáállásodban van. Anyagiak terén garantált most is a gyarapodás a heti horoszkóp szerint, de ha ez nem jön, mielőbb hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérj egy karma-oldást! Szerelmi téren megnő az esélyed arra, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki valakivel, vagy éppen a meglévőt mélyítsd el. Nézz alaposan körül, ha egyedül vagy most, mert várhat rád a szerelem!

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

A kiváló megérzéseidre hallgatva közelítheted meg, sőt, érheted el a kitűzött célodat. Új embereket is megismerhetsz, valamint régi kapcsolataid élesztheted újjá. Érdemes így most saját belső megérzéseidre is hallgatnod, mivel ezek olyan kiindulópontokat súgnak, amelyeket átgondolva fontos lépést tehetsz a megfelelő irányba. Választhatod a könnyebb utat is. Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérd el angyali üzenetedet, az világosan és tisztán kimondja, hogyan is lehet életed bőségesebb és szebb! A szerelmi horoszkóp szerint valamilyen meglepetésben lehet részed.

 

BAK

Bak

Igazán tartalmas napoknak nézhetsz elébe, hiszen most nemcsak a szerencse pártolhat melléd, de egy igaz barátot is szerezhetsz, aki a jövőben átsegíthet téged a gondokon. Épp ezért legyél figyelmes és kedves az emberekkel, valamint figyelj a jelekre is, hogy ne menj el életednek egy fontos fordulópontja mellett! Ha kíváncsi vagy a részletekre, hívd Gabit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), tarot kártyából megnézi, milyen jó dolgot kéne megragadnod! Párod, ha van, most talán kicsit nehezebb és feszültebb napokon mehet keresztül, ezért igyekezz kicsit tapintatosabb lenni vele.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Sok energiát érezhetsz magadban, és lendületesen irányíthatod életed olyan irányba, amelyet ígéretesnek látsz. Nemcsak a munkahelyen teljesíthetsz kiemelkedően, de a családi, baráti és szerelmi kapcsolataidba is kedvező változást hozhatsz, vagy akár helyrehozhatsz olyasmit, amire eddig nem érezted magad eléggé motiváltnak. Az anyagi biztonság megteremtése mindennél fontosabb családod vagy éppen magad számára, a heti horoszkóp itt most mégis közelgő gondokat mutat. Hívd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), milliós pénzmágiája most neked segíthet!

 

HALAK

Halak

Vedd kezedbe a sorsodat! Alkoss valami nagyszerűt, szokatlant. Ha jól megfogalmazott célokat tűzöl ki, bármit megvalósíthatsz! Komoly erősséged a találékonyságod. Anyagiak terén jár neked a fizetésemelés állásváltoztatással vagy plusz munka révén, de még akár szerencse által is! Hívd gyorsan Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) egy tisztításért, nehogy valami gátolja a pénzáramlást feléd! Szerelmi téren a baráti összejövetelek és a társaság kínálnak változást, akár egy szerelmet is, ha keresed a nagy Őt!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406