Heti horoszkóp 2018.12.06 – 2018.12.13

Heti horoszkóp 2018.12.06 – 2018.12.13

 

KOS

Kos

Hírt kaphatsz egy olyan eseményről, amely kissé negatív hatással lehet az életedre. Anyagi helyzetedben igyekszel rendet tenni, és vannak fontosabb terveid is a közeljövőre. Úgy érzed, ezen a területen valami mindig gátol, ezért nagyon nehéznek látod az előrelépést. A decemberi pénzmágia tud neked most segíteni, nem is kicsit, hiszen sok most a bőségenergia! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi, és még tanácsot is ad, hogyan lehet a jövőben több pénzed! A szerelmi horoszkóp nem rossz, harmóniát jelez előre, azonban a hét utolsó napjaiban adódhatnak félreérthető helyzetek.

 

BIKA

Bika

Nem mindig tudod majd megtartani az egyensúlyt bizonyos dolgok között, az is lehet, hogy viselkedésed kicsit kiszámíthatatlanná válik mások szemében. A csillagok szerint anyagiakban egy kifejezetten szerencsés hét áll előtted, amennyiben nem tart az elakadás régóta. Hívd inkább Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha rég baj van anyagiakban, mert az is lehet, hogy generációs rontás lehet rajtad, ami egyáltalán nem játék! A szerelmi horoszkóp arra figyelmeztet, ne akard párod összes titkát ismerni. Lehet, hogy vannak dolgok, amiket jobbnak lát nem közölni veled, de ez nem veszélyezteti a kapcsolatotokat.

 

IKREK

Ikrek

A heti horoszkóp munkában inkább lassú, vontatott hetet jelez előre. Lelki állapotod ezen nem javít, mert türelmetlenség jellemez majd. Anyagi helyzetedben viszont némi plusz bevételed lehet, ha észreveszed az éppen adódó lehetőséget. Lehetőségek híján hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki megnyit neked egy titkos bőség kaput, hogy az életed megváltozhasson, talán már éppen karácsonyra! Egészségedet nem érik túl jó hatások, bármilyen gondod is van, figyelj rá fokozottan. A szerelmi horoszkóp jó dolgokat jelez előre, ha kevés szabadidődet pároddal töltöd, nagyon jól meglesztek egész végig.

 

RÁK

Rák

A pénz miatt sokkal többet vállalsz el, mint amennyit szívesen tudsz csinálni. Azért ne hanyagold el azokat a dolgokat se, amiket szabadidődben szeretsz csinálni, ez kell ahhoz, hogy szellemileg megújulj. Egészségednek is szüksége lenne egy kis felfrissülésre, mert heti horoszkópodban nem mutatkoznak túl jó jelek. Ha az egészség az első számodra, akkor hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert most valami nagyon fontosat szeretne neked mondani! Előfordulhat, hogy enyhén tartózkodó és hűvös leszel társaddal a hét folyamán. Ideje lenne, hogy egy kicsit oldj a feszültségen és tisztázzátok azt, kinek mi nem tetszik a másikban.

OROSZLÁN

Oroszlán

Változások léphetnek érvénybe munkahelyeden, de nem kell megijedned, ebből csak hasznod származhat. Karrierben most nagyot léphetsz előre, ha éber leszel! Megoldást eddig nem nagyon láttál anyagi helyzetedre, de végig tudtad, munka területén kell továbblépned. Most itt a remek alkalom, kivéve, ha a karmád egészen más! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), megnézi, mi van a sorsodba megírva! Ha nem tetszik, amit lát, még mindig segíthet sorsfordítással. Az önismeret sokat segíthet abban, hogy magadon és a kapcsolatodon is változtass. Ha jelenleg úgy látod, lenne mit csiszolni, akkor dolgozz rajta, sikerrel járhatsz.

 

SZŰZ

Szűz

Ebben az időszakban sokkal több lehetőséget láthatsz meg, és az, hogy megragadod-e ezeket, csupán rajtad múlik. Olykor félre kell tenned a kételyt, a pesszimizmust, és csak arra koncentrálni, amit el akarsz érni. A csillagállások egyértelmű jeleket mutatnak arra, hogy van valami, amiről nem tudsz. Anyagiakkal kapcsolatos, mert pénzhoroszkópod is mutatja, valamilyen nagyobb összegnek már rég meg kellett volna érkeznie hozzád. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elárulhat számodra egy olyan titkot, ami megváltoztathatja az életed! Figyelj arra, hogy a héten könnyen kimerülhetsz, ezért immunrendszered le fog gyengülni. Fogyassz több vitamint.

 

MÉRLEG

Mérleg

Vannak elvárásaid és reményeid erre a hétre. Annak ellenére, hogy ezeknek a megvalósításáért teszel is, mégsem jönnek a várt eredmények. Negatív energiák és erők egyértelmű jelei mutatkoznak a heti horoszkópban. A csillagok azt mutatják, erős a rád gyakorolt hatás mások által, és sürgősen meg kell szabadulnod minden gátló tényezőtől, különben teljes elakadás jöhet életedbe. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontás- vagy szellemvizsgálatot, mert valószínű, hogy valamelyik van rajtad! Tisztítás mellett védelemmel is segít. Adj teret és időt az ismerekedésnek, mert a heti horoszkóp szerint szerelem készülődik!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A hét első napjai nem alakulnak a reményeid szerint, hiszen te sem állsz neki nagy kedvvel a teendőidnek. Figyelmetlenségedből adódóan nem egy bosszúság érhet téged, sőt, a veled a dolgozókat is. Utána már sokkal jobb időszak jön, és váratlan öröm érhet anyagiak terén! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy tegyen fel a Nagy Pénz lapjára, nehogy elmenj a nagy lehetőség mellett! Párkapcsolati téren nem alakul minden az elvárásaid szerint, mert párod most valahogy nem hajlandó észrevenni, hogy te mit is szeretnél. Hamarosan elmúlik ez az időszaka is, ezért felesleges lenne követelőzni. Inkább légy most toleráns.

NYILAS

Nyilas

Munkakeresés szempontjából megfelelő hét ez a Nyilas csillagjegynek. Nagyszerűek a kilátásaid, sőt még az is megeshet, hogy semmit sem kell tenned azért, hogy állást szerezz – hozzájuttathat más. Figyelned kell az Univerzum neked szánt üzeneteire, mert azok most az anyagi jóléthez szeretnének hozzásegíteni. Mindig vannak szerencsés időszakok, amiket kihasználva elérheted, amit szeretnél. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az égiek üzenetét, hogy végre tiéd lehessen a nagy nyeremény lehetősége is! Párkapcsolatban élők számára ez a hét végre a nagy megértést hozhatja. Most nem történhet olyan dolog, ami vitát szülne.

 

BAK

Bak

A héten légy kedvesebb a körülötted lévő emberekkel, mert könnyen megtörténhet, hogy egy-két emberi kapcsolatod végleg tönkremegy, vagy csak nehezen lesz helyrehozható. Ha szeretnél egy kis plusz pénzhez jutni, akkor a heti bolygóhatásokat kell kihasználnod, mert nagyon szerencsés energiák érnek! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a nyeremény mágiáját ráhatásként, ami nem egy Bakot tett már gazdaggá! Magánéletedben azt fogod tapasztalni, hogy kitüntetett figyelmet kapsz. A kapcsolatban élők számíthatnak valamilyen meglepetésre, és a szinglik is örülhetnek, mert könnyen akadhatnak rá az igazira!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ezen a héten még a legapróbb dolgok is idegesíthetnek. A pénz is mintha kifolyna a kezeid közül, nem is érted, hogy mi történik pontosan. Ha az elmúlt heteid a bosszankodás jegyében teltek, akkor érdemes lenne megtudnod, hogy mi okozza azt, hogy apróságok sem sikerülnek jól! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív energia vizsgálatot, mert az könnyen tapadhatott meg rajtad! A tisztítás váratlan pénzt is hozhat! Szerelemben akkor leszel szerencsés, ha még nem vagy kapcsolatban, mert egy új személy felbukkanása most azt jelzi, beléphet az új szerelem az életedbe!

 

HALAK

Halak

Magányosnak érezheted magad ezen a héten, ha Halak jegyben születtél. Még az sem fog érdekelni, hogy mások igyekeznek jókedvre deríteni és támogatni. A munkavégzéssel is meggyűlhet a bajod, az anyagiakon is idegeskedsz. Mindez nem hiába, a csillagok is jelzik, hogy sorsfordulat előtt állsz, ezért van ez a hirtelen hangulatváltozás. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, milyen sorsfordulat elé érkeztél, mindenképpen fel kell rá készülnöd! A magánéletedben át szeretnéd venni a vezetői szerepet, de nem megoldás az, ha utasításokat osztogatsz! Társad inkább legyen támaszod, bizalommal fordulj hozzá, ha gondod van. Segíteni fog.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530