Heti horoszkóp 2018.12.06 – 2018.12.13

Heti horoszkóp 2018.12.06 – 2018.12.13

 

KOS

Kos

Hírt kaphatsz egy olyan eseményről, amely kissé negatív hatással lehet az életedre. Anyagi helyzetedben igyekszel rendet tenni, és vannak fontosabb terveid is a közeljövőre. Úgy érzed, ezen a területen valami mindig gátol, ezért nagyon nehéznek látod az előrelépést. A decemberi pénzmágia tud neked most segíteni, nem is kicsit, hiszen sok most a bőségenergia! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi, és még tanácsot is ad, hogyan lehet a jövőben több pénzed! A szerelmi horoszkóp nem rossz, harmóniát jelez előre, azonban a hét utolsó napjaiban adódhatnak félreérthető helyzetek.

 

BIKA

Bika

Nem mindig tudod majd megtartani az egyensúlyt bizonyos dolgok között, az is lehet, hogy viselkedésed kicsit kiszámíthatatlanná válik mások szemében. A csillagok szerint anyagiakban egy kifejezetten szerencsés hét áll előtted, amennyiben nem tart az elakadás régóta. Hívd inkább Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha rég baj van anyagiakban, mert az is lehet, hogy generációs rontás lehet rajtad, ami egyáltalán nem játék! A szerelmi horoszkóp arra figyelmeztet, ne akard párod összes titkát ismerni. Lehet, hogy vannak dolgok, amiket jobbnak lát nem közölni veled, de ez nem veszélyezteti a kapcsolatotokat.

 

IKREK

Ikrek

A heti horoszkóp munkában inkább lassú, vontatott hetet jelez előre. Lelki állapotod ezen nem javít, mert türelmetlenség jellemez majd. Anyagi helyzetedben viszont némi plusz bevételed lehet, ha észreveszed az éppen adódó lehetőséget. Lehetőségek híján hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki megnyit neked egy titkos bőség kaput, hogy az életed megváltozhasson, talán már éppen karácsonyra! Egészségedet nem érik túl jó hatások, bármilyen gondod is van, figyelj rá fokozottan. A szerelmi horoszkóp jó dolgokat jelez előre, ha kevés szabadidődet pároddal töltöd, nagyon jól meglesztek egész végig.

 

RÁK

Rák

A pénz miatt sokkal többet vállalsz el, mint amennyit szívesen tudsz csinálni. Azért ne hanyagold el azokat a dolgokat se, amiket szabadidődben szeretsz csinálni, ez kell ahhoz, hogy szellemileg megújulj. Egészségednek is szüksége lenne egy kis felfrissülésre, mert heti horoszkópodban nem mutatkoznak túl jó jelek. Ha az egészség az első számodra, akkor hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert most valami nagyon fontosat szeretne neked mondani! Előfordulhat, hogy enyhén tartózkodó és hűvös leszel társaddal a hét folyamán. Ideje lenne, hogy egy kicsit oldj a feszültségen és tisztázzátok azt, kinek mi nem tetszik a másikban.

OROSZLÁN

Oroszlán

Változások léphetnek érvénybe munkahelyeden, de nem kell megijedned, ebből csak hasznod származhat. Karrierben most nagyot léphetsz előre, ha éber leszel! Megoldást eddig nem nagyon láttál anyagi helyzetedre, de végig tudtad, munka területén kell továbblépned. Most itt a remek alkalom, kivéve, ha a karmád egészen más! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), megnézi, mi van a sorsodba megírva! Ha nem tetszik, amit lát, még mindig segíthet sorsfordítással. Az önismeret sokat segíthet abban, hogy magadon és a kapcsolatodon is változtass. Ha jelenleg úgy látod, lenne mit csiszolni, akkor dolgozz rajta, sikerrel járhatsz.

 

SZŰZ

Szűz

Ebben az időszakban sokkal több lehetőséget láthatsz meg, és az, hogy megragadod-e ezeket, csupán rajtad múlik. Olykor félre kell tenned a kételyt, a pesszimizmust, és csak arra koncentrálni, amit el akarsz érni. A csillagállások egyértelmű jeleket mutatnak arra, hogy van valami, amiről nem tudsz. Anyagiakkal kapcsolatos, mert pénzhoroszkópod is mutatja, valamilyen nagyobb összegnek már rég meg kellett volna érkeznie hozzád. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elárulhat számodra egy olyan titkot, ami megváltoztathatja az életed! Figyelj arra, hogy a héten könnyen kimerülhetsz, ezért immunrendszered le fog gyengülni. Fogyassz több vitamint.

 

MÉRLEG

Mérleg

Vannak elvárásaid és reményeid erre a hétre. Annak ellenére, hogy ezeknek a megvalósításáért teszel is, mégsem jönnek a várt eredmények. Negatív energiák és erők egyértelmű jelei mutatkoznak a heti horoszkópban. A csillagok azt mutatják, erős a rád gyakorolt hatás mások által, és sürgősen meg kell szabadulnod minden gátló tényezőtől, különben teljes elakadás jöhet életedbe. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontás- vagy szellemvizsgálatot, mert valószínű, hogy valamelyik van rajtad! Tisztítás mellett védelemmel is segít. Adj teret és időt az ismerekedésnek, mert a heti horoszkóp szerint szerelem készülődik!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A hét első napjai nem alakulnak a reményeid szerint, hiszen te sem állsz neki nagy kedvvel a teendőidnek. Figyelmetlenségedből adódóan nem egy bosszúság érhet téged, sőt, a veled a dolgozókat is. Utána már sokkal jobb időszak jön, és váratlan öröm érhet anyagiak terén! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy tegyen fel a Nagy Pénz lapjára, nehogy elmenj a nagy lehetőség mellett! Párkapcsolati téren nem alakul minden az elvárásaid szerint, mert párod most valahogy nem hajlandó észrevenni, hogy te mit is szeretnél. Hamarosan elmúlik ez az időszaka is, ezért felesleges lenne követelőzni. Inkább légy most toleráns.

NYILAS

Nyilas

Munkakeresés szempontjából megfelelő hét ez a Nyilas csillagjegynek. Nagyszerűek a kilátásaid, sőt még az is megeshet, hogy semmit sem kell tenned azért, hogy állást szerezz – hozzájuttathat más. Figyelned kell az Univerzum neked szánt üzeneteire, mert azok most az anyagi jóléthez szeretnének hozzásegíteni. Mindig vannak szerencsés időszakok, amiket kihasználva elérheted, amit szeretnél. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az égiek üzenetét, hogy végre tiéd lehessen a nagy nyeremény lehetősége is! Párkapcsolatban élők számára ez a hét végre a nagy megértést hozhatja. Most nem történhet olyan dolog, ami vitát szülne.

 

BAK

Bak

A héten légy kedvesebb a körülötted lévő emberekkel, mert könnyen megtörténhet, hogy egy-két emberi kapcsolatod végleg tönkremegy, vagy csak nehezen lesz helyrehozható. Ha szeretnél egy kis plusz pénzhez jutni, akkor a heti bolygóhatásokat kell kihasználnod, mert nagyon szerencsés energiák érnek! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a nyeremény mágiáját ráhatásként, ami nem egy Bakot tett már gazdaggá! Magánéletedben azt fogod tapasztalni, hogy kitüntetett figyelmet kapsz. A kapcsolatban élők számíthatnak valamilyen meglepetésre, és a szinglik is örülhetnek, mert könnyen akadhatnak rá az igazira!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ezen a héten még a legapróbb dolgok is idegesíthetnek. A pénz is mintha kifolyna a kezeid közül, nem is érted, hogy mi történik pontosan. Ha az elmúlt heteid a bosszankodás jegyében teltek, akkor érdemes lenne megtudnod, hogy mi okozza azt, hogy apróságok sem sikerülnek jól! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív energia vizsgálatot, mert az könnyen tapadhatott meg rajtad! A tisztítás váratlan pénzt is hozhat! Szerelemben akkor leszel szerencsés, ha még nem vagy kapcsolatban, mert egy új személy felbukkanása most azt jelzi, beléphet az új szerelem az életedbe!

 

HALAK

Halak

Magányosnak érezheted magad ezen a héten, ha Halak jegyben születtél. Még az sem fog érdekelni, hogy mások igyekeznek jókedvre deríteni és támogatni. A munkavégzéssel is meggyűlhet a bajod, az anyagiakon is idegeskedsz. Mindez nem hiába, a csillagok is jelzik, hogy sorsfordulat előtt állsz, ezért van ez a hirtelen hangulatváltozás. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, milyen sorsfordulat elé érkeztél, mindenképpen fel kell rá készülnöd! A magánéletedben át szeretnéd venni a vezetői szerepet, de nem megoldás az, ha utasításokat osztogatsz! Társad inkább legyen támaszod, bizalommal fordulj hozzá, ha gondod van. Segíteni fog.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453