Heti horoszkóp 2018.11.29 – 2018.12.06

Heti horoszkóp 2018.11.29 – 2018.12.06

 

KOS

Kos

A heti horoszkóp alapján most egy kicsit más színben fogod látni a világot. Ami eddig örömet okozott, most valahogy szürkének tűnhet, amivel viszont nem igazán foglalkoztál, felkeltheti az érdeklődésedet. Régi lehetőségek emlékképe is feldereng, amiket, ha elfogadtál volna, most másképpen élhetnél. Jó hír, hogy végre anyagi helyzetedet ezen a héten rendbe hozhatod. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd azt a szertartását, ami a folyamatos pénzvonzásra való! Ha nincs párod, könnyen hozhat össze a sors egy idegennel, akiről hamar úgy érezheted, mintha mindig is ismerted volna.

 

BIKA

Bika

Egy bolygóállás kissé érzelgőssé tesz, ez hatással lesz a körülötted lévő emberekre is. Próbálj megmaradni a racionális keretek között, és ne hagyd, hogy ez a lelkiállapot most letérítsen a céljaid megvalósítása felé vezető útról. A Bika csillagjegynek lehet a héten egy kívánsága, mely egy olyan csillagállásnak köszönhető, ami talán egyszer jön el egy-egy jegy életében! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy végezze el számodra a kívánság mágiát, titkos vágyad beteljesüléséért! A hét közepe felé kapcsolatodban felmerülhet egy probléma, de gyakorlatias gondolkodásodnak köszönhetően meg fogod tudni oldani.

 

IKREK

Ikrek

Van, amikor a büszkeség hasznodra válik, de az esetek többségében azért mégsem hozza meg a kívánt hatást vagy eredményeket. A héten erről kell lemondanod, és elfogadni valaki segítségét, mert csak így tudod a kitűzött célodat elérni. Ha munkanélküli vagy, a héten túleshetsz egy sikeres állásinterjún. Ha régóta nincs állásod vagy anyagi helyzeted nagyon rossz, akkor is tehetsz magadért! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást, mert ennek köszönhetően lehet csak jobb ez a két életterület a jövőben! Párkapcsolatodban szinte végig jó lesz a hangulat és az egyetértés, de arra azért ügyelj, hogy tedd meg most azokat a dolgokat, amiket párod kér tőled.

 

RÁK

Rák

Azt szereted, ha minden szervezetten, zökkenőmentesen működik, de a heti horoszkóp alapján munkában valami most keresztülhúzhatja a számításaidat. Ha szingli vagy, akkor talán a legjobb hét érkezett el számodra, mert ezen a héten néhány Rák jegyben született személy könnyen futhat össze a lélektársával! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérdezd meg, mikor és hol kell lenned, mert könnyen mehetsz el mellette! Anyagiakban egy kis erősödés látható, valószínűleg pénzt fogsz valami módon kapni, amire egyáltalán nem számítasz majd.

OROSZLÁN

Oroszlán

A hét elején kicsit búskomor lehetsz, szinte mindent pesszimistán látsz majd magad körül. Nem kell aggódnod, hamar el fog múlni egy új bolygóállásnak köszönhetően, ami jókedvre derít, és munkában is kiváló teljesítményeket érhetsz majd el. A heti szerencse horoszkópod is nagyon jó, kivéve, ha a héten éppen nem akartál játszani. Most a személyes szerencseszámaid meghozhatják végre a régen várt nyereményt. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki kiszámolja neked! A Vénusz most kedvezőtlen szögben áll, a párkapcsolati problémák felerősödhetnek. Elhamarkodott döntést a héten semmiképp se hozz, és hirtelen kijelentéseket se tégy!

 

SZŰZ

Szűz

Előfordulhat, hogy valamit már rég elterveztél, aminek a megvalósításába most kezdenél bele, de olyan napok következhetnek, hogy minden a feje tetejére állhat. Ne add fel, mert hamar el fog múlni ez az időszak is, utána új lendülettel, sikeresen véghez is viheted. A pénzhoroszkóp nem túl jó, elakadást mutat, meglehet, hogy pénzátok van rajtad, ami nagyon komoly erő! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy vegye ezt le rólad, hogy anyagi helyzeted rendeződhessen! Szerelemben szép napok következnek, és ezt a jó időszakod kihasználhatnátok arra, hogy függőben lévő problémáitokat megbeszéljétek, most könnyen juthattok közös nevezőre.

 

MÉRLEG

Mérleg

A heti horoszkóp szerint elkönyvelhetsz magadnak egy kisebb sikert, vagy megvalósíthatsz valamit, ami lehet, hogy apróság, de neked sokat jelent. A körülötted élőkkel is könnyen találod meg most a közös nevezőt, konfliktusokra nem igazán számíthatsz senkivel sem. Ha viszont már régóta élsz egyedül, azt jelzi a heti szerelmi horoszkópod, hogy súlyos akadály van, szerelmi kötés áldozata lehetsz! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd ennek levételét, mert a boldogságból neked is kijár! Keress fel egy régi ismerőst. Menj el hozzá vagy hívd fel. Hidd el, mindenképpen pozitívumot hoz az életedbe, sőt érdekes dolgokat, információkat is megtudhatsz!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A heti karrier horoszkóp alapján nem lazsálhatsz a héten, tennivalód az lesz bőven. Eléggé változékony energiák fognak rád hatni, nehéz eldöntenem, hogy sikerrel végzed-e el őket, vagy elmaradsz valamivel, amit pótolnod kell a következő héten. Minden a kitartásodon múlik. Egy valami azért biztos, ezeket az energiákat érdemes kihasználnod pénzvonzásra, mert a változó energiák neked nagyobb bevételt jelentenek. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el a titkos pénzvonzó mágiáját, ami hosszútávra is hatásos! Ami a párkapcsolatot illeti, egoizmusodból kicsit vissza kéne venned, hagynod kell kifejezésre jutni a társadat is.

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

Anyagiakban nagyon szerencsés hét elé érkeztél, olyan bolygóhatás ér, mely lehetővé teszi azt, hogy kiszakadj végre egy nehezebb helyzetből. Ritkán van csillagegyednek jó lehetősége kitörni az állóvízből, de ez most egy fordulatos hét lehet. Ha ebben az évben még nem tapasztaltad az anyagi erősödést, ezek a napok hihetetlen energiával vonzhatnak be neked pénzt. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd heti személyes horoszkópod, hogy jókor lehess jó helyen! Párkapcsolatodban néhány dolog új megvilágításba helyeződhet. Képes leszel mélyebbre látni, rádöbbensz végül, hogy jól választottál-e vagy sem.

 

BAK

Bak

Ezen a héten már nem aprózod el, komolyabb terveket is szőhetsz a jövődre nézve. Még olyan dolgokat is célul tűzhetsz ki magad elé, melyekre azelőtt nem is mertél gondolni. Most minden lehetőséged meg van arra, hogy nagy kívánságod teljesülhessen, de előbb biztosnak kell lenned abban, hogy nincs-e rajtad valamilyen negatív erő! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy rontás- és átokvizsgálatot, melyeknek a levétele után már biztos lehetsz a sikereidben! A szerelmi életedet most nagyon befolyásolja az, hogy párodat mennyibe vonod bele a saját elképzeléseidbe. Ha úgy érzi, kihagyod, nem beszélsz vele át mindent, akkor számíthatsz komolyabb összetűzésre is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Olyan hatások érnek a hét folyamán, amikor még örülni is fogsz az új kihívásoknak és annak, hogy harcolnod kell akár a több pénzért, akár egy jobb pozícióért. Az akaraterőd kulcsfontosságú ezekben a napokban, ha a legjobb szeretnél lenni valamiben. Azonban, ha egészségedben problémák vannak, azok a héten felerősödhetnek. Különösen akkor kell elővigyázatosnak lenned, ha gyakrabban érzed magad fáradékonynak, és gyakrabban érzel valahol fájdalmat. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, nem szellem tapadt-e meg rajtad! A magánéletedben próbáld meg észrevenni azokat az alkalmakat, amikor egy kis romantikát csempészhetsz az életetekbe. Most igen fontos lesz a változékonyság.

 

HALAK

Halak

Nem kell mindenáron kedvesnek és megértőnek tűnnöd, néha neked is szükséged van arra, hogy úgy viselkedj, ahogy neked jó. Tedd meg magadért gyakrabban, hogy nem figyeled, más mit gondol rólad. Pénzügyekben képes leszel helyesen dönteni, és valóban jól érzed, kölcsönadnod most senkinek sem szabad! Figyelmeztetést is tartogat a heti horoszkóp, a másoktól szerzett negatív energiák nagy erővel hatnak jegyedre, érdemes mindent megtenned azért, hogy megelőzhesd a káros hatásukat! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert számos problémát előzhetsz így meg! A héten menj mozgalmas helyre, mert találkozhatsz azzal, akivel biztos kapcsolatot alakíthatsz ki.

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954