Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

 

KOS

Kos

Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny lesz, egészen az év végéig. A Kosoknak ez a nagy szakítások időszaka. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít kapcsolatodat sziklaszilárddá tenni! Anyagiakban elakadás látszik, melyekre megoldást nem nagyon találsz. Hamarosan jobb időszak következhet, de koncentrálj most inkább a szerelmi életedre!

 

BIKA

Bika

Karrier horoszkópod azt mutatja, ne siess el semmit, és ne kapkodj. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, különben könnyen csúszhat ki kezeidből az irányítás! Esélyed lesz egy kicsit előrelátni anyagi helyzetedben, és az erről kapott kép tükrözni fogja a jövőt. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor most léphetsz, már esélyed van kérni a 2019-es nagy pénzmágiát, amit egyenesen a műsorvezetőtől kapsz meg, csak fel kell iratkoznod Tündér Lilinél a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Szerelemben szerencsés vagy, párod mindenben melletted fog állni, ami most számodra nagyon sokat jelent. Ez még szorosabbá fogja fűzni a kapcsolatotokat. Egészségedben nagyon fontos szerepet kell, hogy kapjon a pihenés.

 

IKREK

Ikrek

Hirtelen több szabadidőd lesz, amivel eleinte nem tudod, mihez is kezdj, de az elmaradt otthoni dolgaid bepótlására szánod majd ezt a hetet. A heti horoszkóp egy váratlan vendéget is jelez, aki sokba is kerülhet a számodra, ezért jobb az óvatosság! Érdemes felkészülnöd egyébként is a jövőre, mert vannak olyan pontok a sorsodban, amiknek segítségével jobbra fordíthatod a következő éved. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorselemzést, ragadd meg a szerencsédet! A párkapcsolatodra több energiát kell majd fordítanod, és figyelned kell arra is, hogy ne sértődj meg minden apróságon. Túlságosan feszült leszel egy bolygókereszt miatt, próbáld magad visszafogni.

 

RÁK

Rák

Szeretsz arról ábrándozni, hogy sikeres vagy és gondtalan, miközben minden energiáddal azon vagy, hogy haladj céljaid felé. A pénzhoroszkópodban szerencsére hatalmas öröm mutatkozott meg! Ha tudod a havi szerencseszámaidat, Te lehetsz az, aki a héten valamilyen főnyereményt elvisz! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el számaidat, ha nincsenek meg, és ráerősítést a biztos siker érdekében! A szerelmi horoszkóp sok fölösleges vitát jelez előre, ahol jót jönne most konfliktuskerülő képességed. A szingliknek pedig van egy nagyon jó hír, nem csak anyagiakban lehetnek szerencsések a héten, hanem ismerkedésben is.

OROSZLÁN

Oroszlán

Olykor túl könnyen gázolhatnak az érzelmi világodba, pedig, ha használnád páncélod, biztos, hogy senki sem lenne képes ártani neked. A heti horoszkóp legfontosabb üzenete, hogy ismerd meg önmagad, siker csak akkor jön! Ne vegyél mindent a szívedre, főleg ne bárkitől! Pénzügyeidben is fontos, hogy minél hamarabb magadra találj, hiszen sok a kiadás és kevés a bevétel. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a szerencsebevonzó kódodat, amivel ezen a héten akár nagy nyereményed is lehet! A szerelmi horoszkópod sok heves vitát jelez előre. Ennek leginkább okozója az, hogy túl sok dolgot vonsz meg magadtól, míg párod ezt nem teszi. Talán neked sem kellene.

 

SZŰZ

Szűz

Gyakran gondolsz arra, hogy milyen lenne, ha más helyre születtél volna, vagy éppen máshova költöznél. Mindennek legfőbb okozója a bizonytalan helyzeted mind munkában, mind anyagi téren. A Szűz csillagjegynek ezen a héten várható majd némi anyagi erősödés a pénzhoroszkóp szerint, de érdemes tudnod, hogy nincs-e rajtad valamilyen negatív erő, ami a bőséget akadályozná! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert a Szűzhöz könnyen tapadhatott kóbor lélek nemrég! A bőség a szerelem területén is boldogságot hozhat életedbe. Kicsit rugaszkodj el a hétköznapoktól, párodat is ragadd ki valóságából, hiszen ez a hét a ti hetetek lehet!

 

MÉRLEG

Mérleg

Jobb időbeosztást szeretnél, hiszen mostanság alig jut valamire időd. Változtatnod kell a napi programokon, különösen igaz lesz ez munkádra a karrier horoszkóp szerint, hiszen ott legtöbbször nem is a saját feladataiddal foglalkozol. Sokszor úgy érzed, nincs meg benned az az erő, amely a változtatáshoz szükséges. Akaratod segítségével akár anyagi helyzeteden is javíthatsz még most, karácsony előtt jól is jön! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki előre látta, hogy egy Mérleget kell a héten az anyagi gyarapodáshoz hozzásegítenie! A szerelmi horoszkóp is azt jelzi előre, hogy partnered túlságosan is leterhel. Ezen a héten itt is fordulat jön, ideje, hogy te terheld le partnered. Adj neki feladatokat, kérd, hogy vegye ki részét az otthoni teendőkből.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre jobban bízol magadban és a képességeidben, de valahogy az elért eredményeid mégsem tükrözik a szorgalmadat. A lelked mélyén mégis érzed, hogy nem mehet ez mindig így, hiszen a kitartás, a kemény munka meg kell, hogy hozza a kívánt eredményeket. Sorsodban valóban ott van a siker, csak az a kérdés, hogy képes vagy-e élni a csillagok támogató erejével, ami a héten nagyon erős? Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak tanácsaival, de a legerősebb sikermágiával is megerősítheti a céljaid elérését! A heti szerelmi horoszkóp vitákat jelez pároddal, amelyeket a figyelmetlenséged okozhat. Azért a karriered mellett társadra is figyelj, és arra, hogy neki mi a jó.

NYILAS

Nyilas

Ritkán van olyan hét, amikor szinte bármibe kezdesz, az balul sül el, de ez most egy ilyen hét lehet. Legfőbb okozója ennek a semmilyen munkakedv, és az otthon összegyűlt temérdek teendő. Olyan energiák veszik körbe jegyedet a hét folyamán, amik inkább spirituális megvilágításba helyezik a dolgokat, és a legjobb, amit tehetsz, hogy figyelsz a megérzéseidre és az álmaidra. A napokban álmaidban keresd a választ anyagi helyzeted rendezésére, mert a segítség biztos, hogy megérkezik az égiektől! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nem csak, hogy a legjobb álomfejtő, de heti szerencseszámaidat is kiszámítja, ha szerencsejátékon akarsz próbálkozni! A szinglik készüljenek egy olyan találkozásra, mely jó ideig emlékezetes lesz a számukra, még ha kapcsolat nem is lesz belőle!

 

BAK

Bak

Olyan dolgok történtek veled mostanában, melyek megingatták a hited abban, hogy a céljaid megvalósíthatóak. A héten azonban adódhat egy olyan lehetőséged, amit csak észre kell venned ahhoz, hogy az életed pozitív fordulatot vegyen. Kérdés, hogy erre képes leszel-e? Bízhatsz magadban is, de ha hívod Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), akkor szinte teljesen biztos, hogy még novemberben anyagi gyarapodásnak indulhatsz! Kollégám pontosan tudja, mit kell megragadnod, mert pont egy Bakot keres, akit sikerekhez akar hozzásegíteni! A szerelmi horoszkóp akkor jelez változást a hétre, amennyiben nem vagy még kapcsolatban. Ezen a héten könnyen ismerheted meg azt, akivel a jövőben családot alapíthatsz.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A heti karrier- és pénzhoroszkópod fontos dologra hívja fel a figyelmed. Fel kell mérned a feladatokat és a lehetőségeket, és fel kell állítanod egy menetrendet, amit lépésről lépésre követned kell, hogy amit eltervezel, azt meg is valósíthasd. Ha követed a csillagok tanácsát, hamarosan komolyabb sikereket érhetsz el anyagiak és munka területén. Azonban a szerelmi horoszkópod nagyon ellentmondásos, sokszor a cselekedeteid nem azt tükrözik, amit valójában érzel. Párod emiatt félreérthet, sőt, félre is léphet. Ha ott van benned a kétely, miszerint megcsal, az nem hiába van! Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tisztánlátóként azonnal leleplez minden félrelépést, és sajnos egy Vízöntő biztos, hogy ilyen helyzetben van most!

 

HALAK

Halak

Időnként önmagadat is képes vagy felülmúlni munkában, valahonnan hatalmas erőtartalékok vannak benned. Teherbírásod a héten átugorja az elmúlt heteket is a heti horoszkópod szerint. A sikereid kulcsa pedig éppen az, hogy soha ne adj alább! A héten még anyagi vonatkozásban is történhet egy hatalmas ugrás, mert kollégám előre látta, hogy egy Halak a 46. héten hatalmas nyeremény birtokosa lehet! Ehhez nem csak a megfelelő számok szükségesek, hanem a pénz útjának tisztítása is, főleg, ha elakadásokat érzel pénzben. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nagy összeghez segíthet hozzá, ha te vagy a kiválasztott! Heti szerelmi horoszkópod azt mutatja, kicsit több időt szeretnél párod nélkül tölteni, erre kifejezetten igényed lesz. Mindeközben vigyázz, hogy ne sértsd meg!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406