Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

 

KOS

Kos

Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny lesz, egészen az év végéig. A Kosoknak ez a nagy szakítások időszaka. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít kapcsolatodat sziklaszilárddá tenni! Anyagiakban elakadás látszik, melyekre megoldást nem nagyon találsz. Hamarosan jobb időszak következhet, de koncentrálj most inkább a szerelmi életedre!

 

BIKA

Bika

Karrier horoszkópod azt mutatja, ne siess el semmit, és ne kapkodj. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, különben könnyen csúszhat ki kezeidből az irányítás! Esélyed lesz egy kicsit előrelátni anyagi helyzetedben, és az erről kapott kép tükrözni fogja a jövőt. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor most léphetsz, már esélyed van kérni a 2019-es nagy pénzmágiát, amit egyenesen a műsorvezetőtől kapsz meg, csak fel kell iratkoznod Tündér Lilinél a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Szerelemben szerencsés vagy, párod mindenben melletted fog állni, ami most számodra nagyon sokat jelent. Ez még szorosabbá fogja fűzni a kapcsolatotokat. Egészségedben nagyon fontos szerepet kell, hogy kapjon a pihenés.

 

IKREK

Ikrek

Hirtelen több szabadidőd lesz, amivel eleinte nem tudod, mihez is kezdj, de az elmaradt otthoni dolgaid bepótlására szánod majd ezt a hetet. A heti horoszkóp egy váratlan vendéget is jelez, aki sokba is kerülhet a számodra, ezért jobb az óvatosság! Érdemes felkészülnöd egyébként is a jövőre, mert vannak olyan pontok a sorsodban, amiknek segítségével jobbra fordíthatod a következő éved. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorselemzést, ragadd meg a szerencsédet! A párkapcsolatodra több energiát kell majd fordítanod, és figyelned kell arra is, hogy ne sértődj meg minden apróságon. Túlságosan feszült leszel egy bolygókereszt miatt, próbáld magad visszafogni.

 

RÁK

Rák

Szeretsz arról ábrándozni, hogy sikeres vagy és gondtalan, miközben minden energiáddal azon vagy, hogy haladj céljaid felé. A pénzhoroszkópodban szerencsére hatalmas öröm mutatkozott meg! Ha tudod a havi szerencseszámaidat, Te lehetsz az, aki a héten valamilyen főnyereményt elvisz! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el számaidat, ha nincsenek meg, és ráerősítést a biztos siker érdekében! A szerelmi horoszkóp sok fölösleges vitát jelez előre, ahol jót jönne most konfliktuskerülő képességed. A szingliknek pedig van egy nagyon jó hír, nem csak anyagiakban lehetnek szerencsések a héten, hanem ismerkedésben is.

OROSZLÁN

Oroszlán

Olykor túl könnyen gázolhatnak az érzelmi világodba, pedig, ha használnád páncélod, biztos, hogy senki sem lenne képes ártani neked. A heti horoszkóp legfontosabb üzenete, hogy ismerd meg önmagad, siker csak akkor jön! Ne vegyél mindent a szívedre, főleg ne bárkitől! Pénzügyeidben is fontos, hogy minél hamarabb magadra találj, hiszen sok a kiadás és kevés a bevétel. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a szerencsebevonzó kódodat, amivel ezen a héten akár nagy nyereményed is lehet! A szerelmi horoszkópod sok heves vitát jelez előre. Ennek leginkább okozója az, hogy túl sok dolgot vonsz meg magadtól, míg párod ezt nem teszi. Talán neked sem kellene.

 

SZŰZ

Szűz

Gyakran gondolsz arra, hogy milyen lenne, ha más helyre születtél volna, vagy éppen máshova költöznél. Mindennek legfőbb okozója a bizonytalan helyzeted mind munkában, mind anyagi téren. A Szűz csillagjegynek ezen a héten várható majd némi anyagi erősödés a pénzhoroszkóp szerint, de érdemes tudnod, hogy nincs-e rajtad valamilyen negatív erő, ami a bőséget akadályozná! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert a Szűzhöz könnyen tapadhatott kóbor lélek nemrég! A bőség a szerelem területén is boldogságot hozhat életedbe. Kicsit rugaszkodj el a hétköznapoktól, párodat is ragadd ki valóságából, hiszen ez a hét a ti hetetek lehet!

 

MÉRLEG

Mérleg

Jobb időbeosztást szeretnél, hiszen mostanság alig jut valamire időd. Változtatnod kell a napi programokon, különösen igaz lesz ez munkádra a karrier horoszkóp szerint, hiszen ott legtöbbször nem is a saját feladataiddal foglalkozol. Sokszor úgy érzed, nincs meg benned az az erő, amely a változtatáshoz szükséges. Akaratod segítségével akár anyagi helyzeteden is javíthatsz még most, karácsony előtt jól is jön! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki előre látta, hogy egy Mérleget kell a héten az anyagi gyarapodáshoz hozzásegítenie! A szerelmi horoszkóp is azt jelzi előre, hogy partnered túlságosan is leterhel. Ezen a héten itt is fordulat jön, ideje, hogy te terheld le partnered. Adj neki feladatokat, kérd, hogy vegye ki részét az otthoni teendőkből.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre jobban bízol magadban és a képességeidben, de valahogy az elért eredményeid mégsem tükrözik a szorgalmadat. A lelked mélyén mégis érzed, hogy nem mehet ez mindig így, hiszen a kitartás, a kemény munka meg kell, hogy hozza a kívánt eredményeket. Sorsodban valóban ott van a siker, csak az a kérdés, hogy képes vagy-e élni a csillagok támogató erejével, ami a héten nagyon erős? Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak tanácsaival, de a legerősebb sikermágiával is megerősítheti a céljaid elérését! A heti szerelmi horoszkóp vitákat jelez pároddal, amelyeket a figyelmetlenséged okozhat. Azért a karriered mellett társadra is figyelj, és arra, hogy neki mi a jó.

NYILAS

Nyilas

Ritkán van olyan hét, amikor szinte bármibe kezdesz, az balul sül el, de ez most egy ilyen hét lehet. Legfőbb okozója ennek a semmilyen munkakedv, és az otthon összegyűlt temérdek teendő. Olyan energiák veszik körbe jegyedet a hét folyamán, amik inkább spirituális megvilágításba helyezik a dolgokat, és a legjobb, amit tehetsz, hogy figyelsz a megérzéseidre és az álmaidra. A napokban álmaidban keresd a választ anyagi helyzeted rendezésére, mert a segítség biztos, hogy megérkezik az égiektől! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nem csak, hogy a legjobb álomfejtő, de heti szerencseszámaidat is kiszámítja, ha szerencsejátékon akarsz próbálkozni! A szinglik készüljenek egy olyan találkozásra, mely jó ideig emlékezetes lesz a számukra, még ha kapcsolat nem is lesz belőle!

 

BAK

Bak

Olyan dolgok történtek veled mostanában, melyek megingatták a hited abban, hogy a céljaid megvalósíthatóak. A héten azonban adódhat egy olyan lehetőséged, amit csak észre kell venned ahhoz, hogy az életed pozitív fordulatot vegyen. Kérdés, hogy erre képes leszel-e? Bízhatsz magadban is, de ha hívod Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), akkor szinte teljesen biztos, hogy még novemberben anyagi gyarapodásnak indulhatsz! Kollégám pontosan tudja, mit kell megragadnod, mert pont egy Bakot keres, akit sikerekhez akar hozzásegíteni! A szerelmi horoszkóp akkor jelez változást a hétre, amennyiben nem vagy még kapcsolatban. Ezen a héten könnyen ismerheted meg azt, akivel a jövőben családot alapíthatsz.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A heti karrier- és pénzhoroszkópod fontos dologra hívja fel a figyelmed. Fel kell mérned a feladatokat és a lehetőségeket, és fel kell állítanod egy menetrendet, amit lépésről lépésre követned kell, hogy amit eltervezel, azt meg is valósíthasd. Ha követed a csillagok tanácsát, hamarosan komolyabb sikereket érhetsz el anyagiak és munka területén. Azonban a szerelmi horoszkópod nagyon ellentmondásos, sokszor a cselekedeteid nem azt tükrözik, amit valójában érzel. Párod emiatt félreérthet, sőt, félre is léphet. Ha ott van benned a kétely, miszerint megcsal, az nem hiába van! Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tisztánlátóként azonnal leleplez minden félrelépést, és sajnos egy Vízöntő biztos, hogy ilyen helyzetben van most!

 

HALAK

Halak

Időnként önmagadat is képes vagy felülmúlni munkában, valahonnan hatalmas erőtartalékok vannak benned. Teherbírásod a héten átugorja az elmúlt heteket is a heti horoszkópod szerint. A sikereid kulcsa pedig éppen az, hogy soha ne adj alább! A héten még anyagi vonatkozásban is történhet egy hatalmas ugrás, mert kollégám előre látta, hogy egy Halak a 46. héten hatalmas nyeremény birtokosa lehet! Ehhez nem csak a megfelelő számok szükségesek, hanem a pénz útjának tisztítása is, főleg, ha elakadásokat érzel pénzben. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nagy összeghez segíthet hozzá, ha te vagy a kiválasztott! Heti szerelmi horoszkópod azt mutatja, kicsit több időt szeretnél párod nélkül tölteni, erre kifejezetten igényed lesz. Mindeközben vigyázz, hogy ne sértsd meg!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619