Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

 

KOS

Kos

Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny lesz, egészen az év végéig. A Kosoknak ez a nagy szakítások időszaka. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít kapcsolatodat sziklaszilárddá tenni! Anyagiakban elakadás látszik, melyekre megoldást nem nagyon találsz. Hamarosan jobb időszak következhet, de koncentrálj most inkább a szerelmi életedre!

 

BIKA

Bika

Karrier horoszkópod azt mutatja, ne siess el semmit, és ne kapkodj. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, különben könnyen csúszhat ki kezeidből az irányítás! Esélyed lesz egy kicsit előrelátni anyagi helyzetedben, és az erről kapott kép tükrözni fogja a jövőt. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor most léphetsz, már esélyed van kérni a 2019-es nagy pénzmágiát, amit egyenesen a műsorvezetőtől kapsz meg, csak fel kell iratkoznod Tündér Lilinél a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Szerelemben szerencsés vagy, párod mindenben melletted fog állni, ami most számodra nagyon sokat jelent. Ez még szorosabbá fogja fűzni a kapcsolatotokat. Egészségedben nagyon fontos szerepet kell, hogy kapjon a pihenés.

 

IKREK

Ikrek

Hirtelen több szabadidőd lesz, amivel eleinte nem tudod, mihez is kezdj, de az elmaradt otthoni dolgaid bepótlására szánod majd ezt a hetet. A heti horoszkóp egy váratlan vendéget is jelez, aki sokba is kerülhet a számodra, ezért jobb az óvatosság! Érdemes felkészülnöd egyébként is a jövőre, mert vannak olyan pontok a sorsodban, amiknek segítségével jobbra fordíthatod a következő éved. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorselemzést, ragadd meg a szerencsédet! A párkapcsolatodra több energiát kell majd fordítanod, és figyelned kell arra is, hogy ne sértődj meg minden apróságon. Túlságosan feszült leszel egy bolygókereszt miatt, próbáld magad visszafogni.

 

RÁK

Rák

Szeretsz arról ábrándozni, hogy sikeres vagy és gondtalan, miközben minden energiáddal azon vagy, hogy haladj céljaid felé. A pénzhoroszkópodban szerencsére hatalmas öröm mutatkozott meg! Ha tudod a havi szerencseszámaidat, Te lehetsz az, aki a héten valamilyen főnyereményt elvisz! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el számaidat, ha nincsenek meg, és ráerősítést a biztos siker érdekében! A szerelmi horoszkóp sok fölösleges vitát jelez előre, ahol jót jönne most konfliktuskerülő képességed. A szingliknek pedig van egy nagyon jó hír, nem csak anyagiakban lehetnek szerencsések a héten, hanem ismerkedésben is.

OROSZLÁN

Oroszlán

Olykor túl könnyen gázolhatnak az érzelmi világodba, pedig, ha használnád páncélod, biztos, hogy senki sem lenne képes ártani neked. A heti horoszkóp legfontosabb üzenete, hogy ismerd meg önmagad, siker csak akkor jön! Ne vegyél mindent a szívedre, főleg ne bárkitől! Pénzügyeidben is fontos, hogy minél hamarabb magadra találj, hiszen sok a kiadás és kevés a bevétel. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a szerencsebevonzó kódodat, amivel ezen a héten akár nagy nyereményed is lehet! A szerelmi horoszkópod sok heves vitát jelez előre. Ennek leginkább okozója az, hogy túl sok dolgot vonsz meg magadtól, míg párod ezt nem teszi. Talán neked sem kellene.

 

SZŰZ

Szűz

Gyakran gondolsz arra, hogy milyen lenne, ha más helyre születtél volna, vagy éppen máshova költöznél. Mindennek legfőbb okozója a bizonytalan helyzeted mind munkában, mind anyagi téren. A Szűz csillagjegynek ezen a héten várható majd némi anyagi erősödés a pénzhoroszkóp szerint, de érdemes tudnod, hogy nincs-e rajtad valamilyen negatív erő, ami a bőséget akadályozná! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert a Szűzhöz könnyen tapadhatott kóbor lélek nemrég! A bőség a szerelem területén is boldogságot hozhat életedbe. Kicsit rugaszkodj el a hétköznapoktól, párodat is ragadd ki valóságából, hiszen ez a hét a ti hetetek lehet!

 

MÉRLEG

Mérleg

Jobb időbeosztást szeretnél, hiszen mostanság alig jut valamire időd. Változtatnod kell a napi programokon, különösen igaz lesz ez munkádra a karrier horoszkóp szerint, hiszen ott legtöbbször nem is a saját feladataiddal foglalkozol. Sokszor úgy érzed, nincs meg benned az az erő, amely a változtatáshoz szükséges. Akaratod segítségével akár anyagi helyzeteden is javíthatsz még most, karácsony előtt jól is jön! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki előre látta, hogy egy Mérleget kell a héten az anyagi gyarapodáshoz hozzásegítenie! A szerelmi horoszkóp is azt jelzi előre, hogy partnered túlságosan is leterhel. Ezen a héten itt is fordulat jön, ideje, hogy te terheld le partnered. Adj neki feladatokat, kérd, hogy vegye ki részét az otthoni teendőkből.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre jobban bízol magadban és a képességeidben, de valahogy az elért eredményeid mégsem tükrözik a szorgalmadat. A lelked mélyén mégis érzed, hogy nem mehet ez mindig így, hiszen a kitartás, a kemény munka meg kell, hogy hozza a kívánt eredményeket. Sorsodban valóban ott van a siker, csak az a kérdés, hogy képes vagy-e élni a csillagok támogató erejével, ami a héten nagyon erős? Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak tanácsaival, de a legerősebb sikermágiával is megerősítheti a céljaid elérését! A heti szerelmi horoszkóp vitákat jelez pároddal, amelyeket a figyelmetlenséged okozhat. Azért a karriered mellett társadra is figyelj, és arra, hogy neki mi a jó.

NYILAS

Nyilas

Ritkán van olyan hét, amikor szinte bármibe kezdesz, az balul sül el, de ez most egy ilyen hét lehet. Legfőbb okozója ennek a semmilyen munkakedv, és az otthon összegyűlt temérdek teendő. Olyan energiák veszik körbe jegyedet a hét folyamán, amik inkább spirituális megvilágításba helyezik a dolgokat, és a legjobb, amit tehetsz, hogy figyelsz a megérzéseidre és az álmaidra. A napokban álmaidban keresd a választ anyagi helyzeted rendezésére, mert a segítség biztos, hogy megérkezik az égiektől! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nem csak, hogy a legjobb álomfejtő, de heti szerencseszámaidat is kiszámítja, ha szerencsejátékon akarsz próbálkozni! A szinglik készüljenek egy olyan találkozásra, mely jó ideig emlékezetes lesz a számukra, még ha kapcsolat nem is lesz belőle!

 

BAK

Bak

Olyan dolgok történtek veled mostanában, melyek megingatták a hited abban, hogy a céljaid megvalósíthatóak. A héten azonban adódhat egy olyan lehetőséged, amit csak észre kell venned ahhoz, hogy az életed pozitív fordulatot vegyen. Kérdés, hogy erre képes leszel-e? Bízhatsz magadban is, de ha hívod Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), akkor szinte teljesen biztos, hogy még novemberben anyagi gyarapodásnak indulhatsz! Kollégám pontosan tudja, mit kell megragadnod, mert pont egy Bakot keres, akit sikerekhez akar hozzásegíteni! A szerelmi horoszkóp akkor jelez változást a hétre, amennyiben nem vagy még kapcsolatban. Ezen a héten könnyen ismerheted meg azt, akivel a jövőben családot alapíthatsz.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A heti karrier- és pénzhoroszkópod fontos dologra hívja fel a figyelmed. Fel kell mérned a feladatokat és a lehetőségeket, és fel kell állítanod egy menetrendet, amit lépésről lépésre követned kell, hogy amit eltervezel, azt meg is valósíthasd. Ha követed a csillagok tanácsát, hamarosan komolyabb sikereket érhetsz el anyagiak és munka területén. Azonban a szerelmi horoszkópod nagyon ellentmondásos, sokszor a cselekedeteid nem azt tükrözik, amit valójában érzel. Párod emiatt félreérthet, sőt, félre is léphet. Ha ott van benned a kétely, miszerint megcsal, az nem hiába van! Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tisztánlátóként azonnal leleplez minden félrelépést, és sajnos egy Vízöntő biztos, hogy ilyen helyzetben van most!

 

HALAK

Halak

Időnként önmagadat is képes vagy felülmúlni munkában, valahonnan hatalmas erőtartalékok vannak benned. Teherbírásod a héten átugorja az elmúlt heteket is a heti horoszkópod szerint. A sikereid kulcsa pedig éppen az, hogy soha ne adj alább! A héten még anyagi vonatkozásban is történhet egy hatalmas ugrás, mert kollégám előre látta, hogy egy Halak a 46. héten hatalmas nyeremény birtokosa lehet! Ehhez nem csak a megfelelő számok szükségesek, hanem a pénz útjának tisztítása is, főleg, ha elakadásokat érzel pénzben. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert nagy összeghez segíthet hozzá, ha te vagy a kiválasztott! Heti szerelmi horoszkópod azt mutatja, kicsit több időt szeretnél párod nélkül tölteni, erre kifejezetten igényed lesz. Mindeközben vigyázz, hogy ne sértsd meg!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Megálmodom a múltat, a jelent és a jövőt. Pontos válaszokkal szolgálhatok a múltad miértjeire, jeleneddel kapcsolatban látom a problémák gyökerét és ki is irthatom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 361