Heti horoszkóp 2018.10.11 – 2018.10.18

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2018.10.11 – 2018.10.18

 

KOS

Kos

Remek alkalom kínálkozhat arra a heti horoszkóp szerint, hogy valami újat tudj elkezdeni, olyasmit, ami karrierben és anyagiakban előrébb visz. Vannak konkrét elképzeléseid a jövődről, és minden vágyad rálépni arra az útra, ami a remélt változásokhoz elvezet téged. Most kevés is elég ahhoz, hogy megvalósítsd a célodat! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), siker mantrája felerősíti a bolygóhatásokat, és hamarosan meglátod majd az eredményét! A heti szerelmi horoszkóp figyelmeztetést mutat. A legjobb, ha nagyon résen leszel, nehogy valaki elcsábítsa a partnered!

 

BIKA

Bika

Sokat megteszel a sikereidért, igyekezetből most sem lesz hiány. Bár valamiért úgy érzed, erőfeszítések ide vagy oda, a várt dolgok mégsem érkeztek meg, illetve nem úgy alakultak, ahogy elvártad volna. Ez a hét nagyon különleges csillagjegyednek, mert anyagiakban most van egyedül nagy esélyed mérföldeket előrelépni az évben! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az azonnal gyorspénz mágiát, hogy a gyarapodás még a héten megérkezhessen! Egészségedet érik egyedül rosszabb hatások, könnyen lehetsz fáradékonyabb, fájhat a fejed vagy akár a hátad, derekad is.

 

IKREK

Ikrek

A heti horoszkóp azt mutatja, hamarosan eljön az a nap, amikor megváltozhat az életed! Közeleg a sorsfordító dátumod, amikor váratlan öröm érhet. Most az a legjobb, ha előre nem is tudod, hogy mi az. A változás mellett nem szabad elmenned, meg kell, hogy érkezzen hozzád! Pont ezért hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és nézesd meg, nincs-e rajtad átok vagy rontás, ami a pozitívumokat nem engedi be az életedbe! Munkahelyeden járj nyitott szemmel, mert egy munkatárs nem az, akinek mutatja magát! Párkapcsolatodra vonatkozóan ne hozz elhamarkodott döntést, mert megbánhatod!

 

RÁK

Rák

Ez a hét valahogy teljesen másképp alakulhat, mint ahogyan eltervezed. A legjobb, ha nem fűzöl nagy reményeket bizonyos dolgokhoz, mert ezek a napok nem a pozitív kimeneteleknek kedveznek, és főleg nem pénzügyekben. Olyan időszak ez jegyednek, amikor sokkal gyorsabban és könnyebben tapadnak meg rajtad negatív erők. Ezért jobb, ha hívod Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérsz egy teljes körű tisztítást, hogy az életed végre jó irányba változhasson! Egyedül a szerelem területe az, ahol jó dolgok érhetnek. Frissebb kapcsolatok esetén valamilyen jelentős előrelépés történhet, szingliként pedig izgalmas találkozás várhat rád.

OROSZLÁN

Oroszlán

Könnyen érhetnek bosszúságok mások által, munkahelyeden, de a hétköznapokban is. Most sokkal könnyebben találnak meg azok, akik keserítik a hangulatod, és akik fel tudnak idegesíteni. Olyannyira elvonhatják a figyelmed, hogy nagyszerű lehetőség mellett mehetsz el. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert már izgatottan vár, olyan információt kell, hogy átadjon neked, ami most fordíthat a sorsodon! Ha régóta árulsz már valamit, a heti horoszkóp nagyon jó esélyeket mutat arra, hogy vevőt találj. Kapcsolatodban ne félj kimondani azt, amit gondolsz, mert most csak a teljes őszinteség vihet titeket előre!

 

SZŰZ

Szűz

A heti csillagállások kiemelik a karrier és a pénz területét, itt jelentős változások várhatók, de tegyél is értük! Nagyon jó esélyekkel indulhatsz a heti horoszkóp alapján, ha munkát váltanál vagy keresel. Nem beszélve arról, hogy a szerencse horoszkópod milyen jó! A héten egy Szüzet nagy öröm érhet, mert gazdag ajtajába kerül! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a titkos lottó mágiáját, hogy te lehess az, aki megélheti végre a jólétet! Egészséged szempontjából nagyon fontos, hogy mellőzd most a túlzott koffeinfogyasztást és az alkoholt, mert bajokat okozhatnak! Arra is szükség van, hogy megerősítsd az immunrendszered.

 

MÉRLEG

Mérleg

Most veszi kezdetét egy igen szerencsés időszak életedben, amikor lehet, hogy éppen nem ott történik pozitívum, ahol legjobban szeretnéd. Mégis jöhetnek olyan dolgok, amik pozitívan befolyásolják a jövődet. Örömmel kell fogadnod minden apró dolgot, ami előre visz! Munkában is tapasztalhatsz olyan jeleket, amik bizakodásra adnak okot, pénzügyekben pedig nem várt fordulat jelentkezhet, lehet, hogy éppen szerencse útján juthatsz jelentősebb összeghez. A legnagyobb öröm pedig szerelemi területen érhet, mert ezen a héten az igazit találhatod meg! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hozzásegíthet a nagy találkozáshoz!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A bolygóhatások kissé szórakozottá tesznek a hét folyamán, ezért megeshet, hogy több felől is érhet kritika. Amennyire csak tudsz, koncentrálj a feladataidra, mert a munkádban elkövetett hiba nagyon rossz fény vethet most rád. Anyagiakban azonban megalapozhatod a jövődet, mert a pénzre a bolygók nagyon is jól hatnak. Ne bízd a véletlenre! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki feltesz a Nagy Pénz lapjára! Szerelemben most nem éppen a reményeid szerint alakulnak a dolgok, a heti horoszkópod hirtelen jelentkező problémákat mutat, de higgadtsággal jól kezelhetőek lesznek.

NYILAS

Nyilas

Az életed némely területeivel elégedetlen vagy, de meg kell tanulnod örülni az apróbb dolgoknak is. Ne akarj mindent rögtön, a tényleges gyarapodáshoz kitartás és türelem kell. Heti horoszkópod azonban most nagyon jó, szerencse útján annyi pénzhez juthatsz, ami az alapokhoz és az induláshoz kell! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el heti nyerőszámaidat tőle! Egészségedben, ha új probléma jelentkezne, ne vedd félvállról, menj el az orvoshoz, komolyabb gondoknak veheted elejét! Menj randizni, akár a vak-randit is kipróbálhatod, a szerelem most nagyon hirtelen robbanhat be az életedbe!

 

BAK

Bak

A Bak csillagjegy nem tartozik a legszerencsésebb jegyek közé ezen a héten. A heti horoszkóp gondokat vetít előre, amik nem lesznek kikerülhetőek, hacsak nem működnek túl jól a megérzéseid. A legnagyobb probléma, hogy nagy balszerencse is jöhet, amit azonban megelőzhetsz, ha időben értesülsz róla! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), látóként megnézi, mi vár rád ezen a héten, és segíthet sorsfordítással is! Párkapcsolatodban szerencsére béke lesz a napokban, társadra mindenben számíthatsz, és mindent meg tudsz vele beszélni. Beszéld is ki magadból a problémákat, az most sokat fog segíteni!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ez a hét remek leckéül szolgálhat számodra, amennyiben képes vagy tanulni a saját hibáidból. Sokszor fejjel mész a falnak, és amikor ütközöl, akkor is úgy gondolod, ez mások hibája volt. Ez a hét tartogat neked buktatót, amiből okulhatsz. Félretett pénzed is lehet, hogy veszélyben van. Szerelemben viszont nagyon is most jött el a te időd! A sors azt a személyt sodorhatja az utadba, aki képes lehet életed végéig boldoggá tenni. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ha szingli vagy, mert ezúttal nem mehetsz el mellette! Egészségedet jó hatások érik. Nagyon jó formában érezheted magad.

 

HALAK

Halak

Nagyon jó hét ez jegyednek, ha egy kis szerencsére vágysz. Több apró dolog is jöhet, ami pozitívan befolyásolja a közeljövőd alakulását. Ezeket a pozitív hatásokat leginkább párkapcsolatodban és egészségedben érezheted. Igaz, kicsit nagyobb szerencsére vágysz mégis, hogy a régóta tartó, rossz anyagi körülményeidet végre rendezni tudd. Ezen bármikor lehet segíteni! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a több milliót érő pénztárca feltöltő kódot! Munkád, ha van most, nem adja meg a lehetőséget előrelépni, nem hozhat pluszt, ezért is jó, ha valóban kéred kollégám segítségét.

Olvastad már?

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re   A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van. Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a […]

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25   KOS Úgy érzed, túl sok teher van rajtad, de ezen nem is kell csodálkoznod, mert egy ideje túlvállalod magad. Az energiahiány jelei most különösen megmutatkoznak, nem fogod tudni magad utolérni munkában, teendőkben. Jó lenne, ha ki tudnál venni pár szabadnapot, most nagyon fontos lesz az, hogy kipihend magad. Egészségedet […]

Összeillő csillagjegyek 2019-ben

+++  a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint ++   jól működő kapcsolat +     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet –     sok konfliktussal együtt járó kapcsolat —    rövidtávú kapcsolat, nem biztos, hogy kapcsolattá alakul, futó kaland *     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak […]

Megérkezett! 2019-es évi nagy horoszkóp

Megérkezett! 2019-es éves Nagy horoszkóp   Kos A 2019-es jóslás nagyon fontos lehet számodra! Éppen ezért nem árt időben jóshoz fordulnod, mert a csillagok segítségével nagyon pontos jóslatot kaphatsz! Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Párkapcsolatodban viszont akadhatnak gondok az esztendő folyamán. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon […]

3 őszi egészségmegőrző varázslat

3 őszi egészségmegőrző varázslat   Az egészség megóvása az egyik legjobb befektetés, ezt ne feledd el soha! Semmi más a világon nem pótolhatja az egészséget. Egész évben oda kell figyelni az egészségünkre, nem csak ősszel, de ősszel kiemelten fontos, hogy védekezzünk a betegségek ellen.   Összegyűjtöttünk néhány őszi praktikát egészség megőrzésre, hogy könnyebb legyen távol […]

Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.   Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást… […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313