Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

 

KOS

Kos

Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi oka annak, hogy más az életed, mint azt gyermekként megálmodtad! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorselemzést, és kiderül a leggyorsabb út számodra a bőség felé! Szerelemben bármi jó megtörténhet ezen a héten, a Vénusz különösen jól hat jegyedre, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül. Egészségedben a veséidre kellene nagyobb figyelmet fordítanod, mert azok bármilyen hatásra különösen érzékenyek most.

 

BIKA

Bika

Figyelj arra, hogy megfelelően pihend ki magad ezekben a napokban, mert fáradékonyságod lecsökkenti a koncentrálóképességed. Erős kitartásra és optimizmusra lesz szükséged, ha azt akarod, hogy az idegeid ne feszüljenek pattanásig. Munkádba ne vidd bele a magánéletedet, próbáld teljesen elkülöníteni a kettőt, mert különben itt is gondok várhatók. A pénzhoroszkópod viszont bizakodó jeleket mutat! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a titkos pénzteremtő rituálét, ami most biztos, hogy egy Bikát juttat nagyobb összeghez! Amennyiben nincs most kapcsolatod, érdemes időt szánnod az ismerkedésre, mert azzal a személlyel találkozhatsz, aki után már régóta vágyakozol.

 

IKREK

Ikrek

Anyagi helyzeted nem alakul a legjobban, most is csak számolgatod a pénzt és gondolkodsz, mi az, amit egyáltalán megengedhetsz magadnak. Mindeközben megértésre és odafigyelésre vágysz, de úgy érzed, hogy ezt nem kapod meg. Máskor is harcolsz a saját érzelmeiddel, nem csak erre a hétre jellemző. A ki nem mondott szavak, az érzelmeid elfojtása, a megfelelési kényszer egészségügyi problémákat okoztak, vagy okozhatnak, különösen jegyednél. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít lelked és tested is teljesen rendbe hozni! Párkapcsolatodban is merülhetnek fel gondok, amiket most egyáltalán nem is akarsz majd megoldani, pedig sokkal jobban tennéd.

 

RÁK

Rák

Karrieredben akadhatnak kisebb problémák. Lehet, hogy olyan feladatot kaphatsz, ami számodra még új, és elsőre nem is tudod majd, hogyan is kezdj neki. Viszont ne ijedj meg az újtól, állj szembe a kihívásokkal, csakis így juthatsz előrébb! Anyagiakban egy jó ajánlatra ne mondj nemet, mert ez hozhatja el a későbbiekben az erősödést. Nagyon rosszak az előjelek a heti egészség horoszkópodban, ami nekem most nem mutat teljes konkrétumot, ezért hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, mi is ez a figyelmeztető jel! Szerelemben több figyelemre és törődésre fogsz vágyni, amit ne akarj kierőszakolni, inkább tedd meg az első lépéseket.

OROSZLÁN

Oroszlán

Stresszből kijárhat bőven a napokban, még az is könnyen megtörténhet, hogy kimerülsz idegileg. Egyes problémákat képes vagy rugalmasan kezelni, másokat pedig képtelen vagy megoldani. Idegességed a pénzügyeidre is kihatással lehet, könnyen veszítheted el a pénzed, vagy valamilyen más formában érhet anyagi kár. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorsfordítást, ami a régóta fennálló anyagi gondokat is képes megoldani az életedben! Ez a hét elhozhat számodra egy új ismeretséget, vagy pedig egy régi ismerősben csalódhatsz pozitívan, amiből a későbbiekben nagy szerelem is lehet.

 

SZŰZ

Szűz

Kicsit rohanósak lehetnek a napjaid a heti horoszkóp szerint, mert több elintéznivaló maradhatott még a múlt hétről. Munkahelyedből adódóan egy új emberrel is megismerkedhetsz, és az sem kizárt, hogy ajánlattal áll elő, ami kétes lehet. Új dolgokba most ne vágj bele, az anyagi gyarapodás ezen a héten magától kell, hogy érkezzen a Szűz jegyek számára. Ha semmilyen pozitív dolgot nem tapasztalsz pénzügyeidben, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle pénzátok vizsgálatot, a tisztításban is profi! Szerelmi életedbe valaki megpróbálhat beleszólni, ami feszültségeket okozhat közted és párod között. Senkinek se hagyd, hogy helyettetek döntsön!

 

MÉRLEG

Mérleg

Kifejezetten tehernek fogod érezni azokat az embereket, akikkel együtt kell dolgoznod. Most lehet, mégsem úszod meg a közelségüket, csapatmunkára lehet szükség. Anyagiakkal kapcsolatban nem kell aggódnod, semmilyen zavaró tényező nem fog közbelépni. Azonban van az életednek egy másik területe, amire nagyon oda kell figyelned, mert még a héten baj történhet! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már nagyon vár, fontos dolgot kell közölnie veled! Ha nem élsz még kapcsolatban, érdemes lesz felkeresned közelebbi ismerőseidet, mert köztük van valaki, aki által megismerheted a jövendőbeli párod!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Heti horoszkópod arra kér, ne erőltesd azt, ami nem megy. Nem kell most minden áron kapaszkodni bizonyos dolgokba, inkább hagyd, hogy a sors irányítson. Ha így teszel, meglepő dolgokat tapasztalhatsz és váratlan, jó dolgok történhetnek veled. Egy ilyen jó lehetőség éppen pénzügyekben érhet, mert most igazán nagy esélyed van nyeremény útján sok pénzhez jutni! Előtte hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj egy blokk vizsgálatot, mert lehet, hogy a nyereményt akadályozza valami! Szerelmi horoszkópod szerint érhet valamilyen sérelem a hét folyamán. Azért jól gondold meg, mennyire leszel mérges miatta, mert az is lehet, hogy társad csak egy hibádra mutat rá.

NYILAS

Nyilas

Bár az anyagi gondok még mindig nem akarnak szűnni, lelkileg mégis jobban érzed magad, hiszen az őszt nagyon szereted. Most még munkába is sokkal szívesebben indulsz. A héten ott rejtett lehetőségre bukkanhatsz, ami eddig még nem szúrt neked szemet. Szerelemben óvatosnak kell lenned, mert egy apró dologból hatalmas veszekedés lehet. Meg kell előznöd, mert az egész kapcsolatod is akár rámehet! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudnod kell, hogy mi az, amit nem szabad most megengedned! Egészségednek most nagyon jót tenne valamilyen mozgási forma, a szívedet egyébként is erősítened érdemes. Sokat kerékpározz vagy sétálj.

 

BAK

Bak

Már most felkészülhetsz arra, hogy nem lesz egyszerű heted munka szempontjából. Ne keserítsen el a helyzet, mert a most befektetett idő és energia a későbbiekben megtérül. A heti horoszkóp azt mutatja, mások negatív energiái erősen kihatással vannak a pénzügyi helyzetedre. Ha úgy érzed, hogy mostanában ezen a téren tényleg rosszul alakulnak a dolgok, hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj negatív energia levételt, védelmet! A szerelmi horoszkóp szerint valamilyen fontos dologban kell döntened. Ne hamarkodj el semmit, tényleg gondolj át akár százszor is mindent, mert a helyes döntés most megalapozhatja az egész jövődet érzelmi szempontból!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Vegyes energiák hatnak rád a hét folyamán, jó dolgokban is részed lehet, de rosszabbakban is. Munkakedveddel nem lesz probléma, mindennek a végére juthatsz, de a szétszórtságod okozhat valamilyen problémát. Pénzügyekben nem érnek pozitív hatások, mostanában könnyen folyik ki a kezeid közül a pénz. Találj rá megoldást Megmondó segítségével a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akinél meg van az a mágia, ami a jövőben folyamatosan vonzhatja neked a pénzt! Ha kapcsolatban élsz, kiegyensúlyozott és jó hét vár rátok, csak figyeljetek arra, hogy legyen egymásra elég időtök. Ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid lesznek egy ismerkedésre, meghívást nem érdemes most elutasítani.

 

HALAK

Halak

Heti horoszkópod kifejezetten jó. Nem csak a dolgaid alakulhatnak jól, de még a kedved is sokkal jobb lehet, mint mostanában. Munkatársaiddal is nagyszerűen működhet az összhang, most nem panaszkodva érsz majd haza onnan. Pénzügyek terén is csupa pozitívumok várhatnak a pénzhoroszkóp szerint, pozitív kisugárzásoddal nem csak az embereket vonzhatod magad köré, hanem valamilyen váratlan összeget is. Szingliként most társra is könnyen lelhetsz. Ha úgy érzed, a heted teljesen ellentétesen alakul a leírtakkal, akkor mindenképpen hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontáslevételt, mert meglehet, hogy rossz erők akadályoznak!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619