Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

 

KOS

Kos

Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi oka annak, hogy más az életed, mint azt gyermekként megálmodtad! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorselemzést, és kiderül a leggyorsabb út számodra a bőség felé! Szerelemben bármi jó megtörténhet ezen a héten, a Vénusz különösen jól hat jegyedre, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül. Egészségedben a veséidre kellene nagyobb figyelmet fordítanod, mert azok bármilyen hatásra különösen érzékenyek most.

 

BIKA

Bika

Figyelj arra, hogy megfelelően pihend ki magad ezekben a napokban, mert fáradékonyságod lecsökkenti a koncentrálóképességed. Erős kitartásra és optimizmusra lesz szükséged, ha azt akarod, hogy az idegeid ne feszüljenek pattanásig. Munkádba ne vidd bele a magánéletedet, próbáld teljesen elkülöníteni a kettőt, mert különben itt is gondok várhatók. A pénzhoroszkópod viszont bizakodó jeleket mutat! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a titkos pénzteremtő rituálét, ami most biztos, hogy egy Bikát juttat nagyobb összeghez! Amennyiben nincs most kapcsolatod, érdemes időt szánnod az ismerkedésre, mert azzal a személlyel találkozhatsz, aki után már régóta vágyakozol.

 

IKREK

Ikrek

Anyagi helyzeted nem alakul a legjobban, most is csak számolgatod a pénzt és gondolkodsz, mi az, amit egyáltalán megengedhetsz magadnak. Mindeközben megértésre és odafigyelésre vágysz, de úgy érzed, hogy ezt nem kapod meg. Máskor is harcolsz a saját érzelmeiddel, nem csak erre a hétre jellemző. A ki nem mondott szavak, az érzelmeid elfojtása, a megfelelési kényszer egészségügyi problémákat okoztak, vagy okozhatnak, különösen jegyednél. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít lelked és tested is teljesen rendbe hozni! Párkapcsolatodban is merülhetnek fel gondok, amiket most egyáltalán nem is akarsz majd megoldani, pedig sokkal jobban tennéd.

 

RÁK

Rák

Karrieredben akadhatnak kisebb problémák. Lehet, hogy olyan feladatot kaphatsz, ami számodra még új, és elsőre nem is tudod majd, hogyan is kezdj neki. Viszont ne ijedj meg az újtól, állj szembe a kihívásokkal, csakis így juthatsz előrébb! Anyagiakban egy jó ajánlatra ne mondj nemet, mert ez hozhatja el a későbbiekben az erősödést. Nagyon rosszak az előjelek a heti egészség horoszkópodban, ami nekem most nem mutat teljes konkrétumot, ezért hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, mi is ez a figyelmeztető jel! Szerelemben több figyelemre és törődésre fogsz vágyni, amit ne akarj kierőszakolni, inkább tedd meg az első lépéseket.

OROSZLÁN

Oroszlán

Stresszből kijárhat bőven a napokban, még az is könnyen megtörténhet, hogy kimerülsz idegileg. Egyes problémákat képes vagy rugalmasan kezelni, másokat pedig képtelen vagy megoldani. Idegességed a pénzügyeidre is kihatással lehet, könnyen veszítheted el a pénzed, vagy valamilyen más formában érhet anyagi kár. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorsfordítást, ami a régóta fennálló anyagi gondokat is képes megoldani az életedben! Ez a hét elhozhat számodra egy új ismeretséget, vagy pedig egy régi ismerősben csalódhatsz pozitívan, amiből a későbbiekben nagy szerelem is lehet.

 

SZŰZ

Szűz

Kicsit rohanósak lehetnek a napjaid a heti horoszkóp szerint, mert több elintéznivaló maradhatott még a múlt hétről. Munkahelyedből adódóan egy új emberrel is megismerkedhetsz, és az sem kizárt, hogy ajánlattal áll elő, ami kétes lehet. Új dolgokba most ne vágj bele, az anyagi gyarapodás ezen a héten magától kell, hogy érkezzen a Szűz jegyek számára. Ha semmilyen pozitív dolgot nem tapasztalsz pénzügyeidben, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle pénzátok vizsgálatot, a tisztításban is profi! Szerelmi életedbe valaki megpróbálhat beleszólni, ami feszültségeket okozhat közted és párod között. Senkinek se hagyd, hogy helyettetek döntsön!

 

MÉRLEG

Mérleg

Kifejezetten tehernek fogod érezni azokat az embereket, akikkel együtt kell dolgoznod. Most lehet, mégsem úszod meg a közelségüket, csapatmunkára lehet szükség. Anyagiakkal kapcsolatban nem kell aggódnod, semmilyen zavaró tényező nem fog közbelépni. Azonban van az életednek egy másik területe, amire nagyon oda kell figyelned, mert még a héten baj történhet! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már nagyon vár, fontos dolgot kell közölnie veled! Ha nem élsz még kapcsolatban, érdemes lesz felkeresned közelebbi ismerőseidet, mert köztük van valaki, aki által megismerheted a jövendőbeli párod!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Heti horoszkópod arra kér, ne erőltesd azt, ami nem megy. Nem kell most minden áron kapaszkodni bizonyos dolgokba, inkább hagyd, hogy a sors irányítson. Ha így teszel, meglepő dolgokat tapasztalhatsz és váratlan, jó dolgok történhetnek veled. Egy ilyen jó lehetőség éppen pénzügyekben érhet, mert most igazán nagy esélyed van nyeremény útján sok pénzhez jutni! Előtte hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj egy blokk vizsgálatot, mert lehet, hogy a nyereményt akadályozza valami! Szerelmi horoszkópod szerint érhet valamilyen sérelem a hét folyamán. Azért jól gondold meg, mennyire leszel mérges miatta, mert az is lehet, hogy társad csak egy hibádra mutat rá.

NYILAS

Nyilas

Bár az anyagi gondok még mindig nem akarnak szűnni, lelkileg mégis jobban érzed magad, hiszen az őszt nagyon szereted. Most még munkába is sokkal szívesebben indulsz. A héten ott rejtett lehetőségre bukkanhatsz, ami eddig még nem szúrt neked szemet. Szerelemben óvatosnak kell lenned, mert egy apró dologból hatalmas veszekedés lehet. Meg kell előznöd, mert az egész kapcsolatod is akár rámehet! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudnod kell, hogy mi az, amit nem szabad most megengedned! Egészségednek most nagyon jót tenne valamilyen mozgási forma, a szívedet egyébként is erősítened érdemes. Sokat kerékpározz vagy sétálj.

 

BAK

Bak

Már most felkészülhetsz arra, hogy nem lesz egyszerű heted munka szempontjából. Ne keserítsen el a helyzet, mert a most befektetett idő és energia a későbbiekben megtérül. A heti horoszkóp azt mutatja, mások negatív energiái erősen kihatással vannak a pénzügyi helyzetedre. Ha úgy érzed, hogy mostanában ezen a téren tényleg rosszul alakulnak a dolgok, hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj negatív energia levételt, védelmet! A szerelmi horoszkóp szerint valamilyen fontos dologban kell döntened. Ne hamarkodj el semmit, tényleg gondolj át akár százszor is mindent, mert a helyes döntés most megalapozhatja az egész jövődet érzelmi szempontból!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Vegyes energiák hatnak rád a hét folyamán, jó dolgokban is részed lehet, de rosszabbakban is. Munkakedveddel nem lesz probléma, mindennek a végére juthatsz, de a szétszórtságod okozhat valamilyen problémát. Pénzügyekben nem érnek pozitív hatások, mostanában könnyen folyik ki a kezeid közül a pénz. Találj rá megoldást Megmondó segítségével a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akinél meg van az a mágia, ami a jövőben folyamatosan vonzhatja neked a pénzt! Ha kapcsolatban élsz, kiegyensúlyozott és jó hét vár rátok, csak figyeljetek arra, hogy legyen egymásra elég időtök. Ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid lesznek egy ismerkedésre, meghívást nem érdemes most elutasítani.

 

HALAK

Halak

Heti horoszkópod kifejezetten jó. Nem csak a dolgaid alakulhatnak jól, de még a kedved is sokkal jobb lehet, mint mostanában. Munkatársaiddal is nagyszerűen működhet az összhang, most nem panaszkodva érsz majd haza onnan. Pénzügyek terén is csupa pozitívumok várhatnak a pénzhoroszkóp szerint, pozitív kisugárzásoddal nem csak az embereket vonzhatod magad köré, hanem valamilyen váratlan összeget is. Szingliként most társra is könnyen lelhetsz. Ha úgy érzed, a heted teljesen ellentétesen alakul a leírtakkal, akkor mindenképpen hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontáslevételt, mert meglehet, hogy rossz erők akadályoznak!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Fő profilom a cigánykártya jóslás, tanácsadás, lelki segítség nyújtás, inga, átok- és szellem levétel.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 946

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993