Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti-horoszkóp

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

 

KOS

Kos

Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi oka annak, hogy más az életed, mint azt gyermekként megálmodtad! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorselemzést, és kiderül a leggyorsabb út számodra a bőség felé! Szerelemben bármi jó megtörténhet ezen a héten, a Vénusz különösen jól hat jegyedre, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül. Egészségedben a veséidre kellene nagyobb figyelmet fordítanod, mert azok bármilyen hatásra különösen érzékenyek most.

 

BIKA

Bika

Figyelj arra, hogy megfelelően pihend ki magad ezekben a napokban, mert fáradékonyságod lecsökkenti a koncentrálóképességed. Erős kitartásra és optimizmusra lesz szükséged, ha azt akarod, hogy az idegeid ne feszüljenek pattanásig. Munkádba ne vidd bele a magánéletedet, próbáld teljesen elkülöníteni a kettőt, mert különben itt is gondok várhatók. A pénzhoroszkópod viszont bizakodó jeleket mutat! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a titkos pénzteremtő rituálét, ami most biztos, hogy egy Bikát juttat nagyobb összeghez! Amennyiben nincs most kapcsolatod, érdemes időt szánnod az ismerkedésre, mert azzal a személlyel találkozhatsz, aki után már régóta vágyakozol.

 

IKREK

Ikrek

Anyagi helyzeted nem alakul a legjobban, most is csak számolgatod a pénzt és gondolkodsz, mi az, amit egyáltalán megengedhetsz magadnak. Mindeközben megértésre és odafigyelésre vágysz, de úgy érzed, hogy ezt nem kapod meg. Máskor is harcolsz a saját érzelmeiddel, nem csak erre a hétre jellemző. A ki nem mondott szavak, az érzelmeid elfojtása, a megfelelési kényszer egészségügyi problémákat okoztak, vagy okozhatnak, különösen jegyednél. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít lelked és tested is teljesen rendbe hozni! Párkapcsolatodban is merülhetnek fel gondok, amiket most egyáltalán nem is akarsz majd megoldani, pedig sokkal jobban tennéd.

 

RÁK

Rák

Karrieredben akadhatnak kisebb problémák. Lehet, hogy olyan feladatot kaphatsz, ami számodra még új, és elsőre nem is tudod majd, hogyan is kezdj neki. Viszont ne ijedj meg az újtól, állj szembe a kihívásokkal, csakis így juthatsz előrébb! Anyagiakban egy jó ajánlatra ne mondj nemet, mert ez hozhatja el a későbbiekben az erősödést. Nagyon rosszak az előjelek a heti egészség horoszkópodban, ami nekem most nem mutat teljes konkrétumot, ezért hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, mi is ez a figyelmeztető jel! Szerelemben több figyelemre és törődésre fogsz vágyni, amit ne akarj kierőszakolni, inkább tedd meg az első lépéseket.

OROSZLÁN

Oroszlán

Stresszből kijárhat bőven a napokban, még az is könnyen megtörténhet, hogy kimerülsz idegileg. Egyes problémákat képes vagy rugalmasan kezelni, másokat pedig képtelen vagy megoldani. Idegességed a pénzügyeidre is kihatással lehet, könnyen veszítheted el a pénzed, vagy valamilyen más formában érhet anyagi kár. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorsfordítást, ami a régóta fennálló anyagi gondokat is képes megoldani az életedben! Ez a hét elhozhat számodra egy új ismeretséget, vagy pedig egy régi ismerősben csalódhatsz pozitívan, amiből a későbbiekben nagy szerelem is lehet.

 

SZŰZ

Szűz

Kicsit rohanósak lehetnek a napjaid a heti horoszkóp szerint, mert több elintéznivaló maradhatott még a múlt hétről. Munkahelyedből adódóan egy új emberrel is megismerkedhetsz, és az sem kizárt, hogy ajánlattal áll elő, ami kétes lehet. Új dolgokba most ne vágj bele, az anyagi gyarapodás ezen a héten magától kell, hogy érkezzen a Szűz jegyek számára. Ha semmilyen pozitív dolgot nem tapasztalsz pénzügyeidben, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle pénzátok vizsgálatot, a tisztításban is profi! Szerelmi életedbe valaki megpróbálhat beleszólni, ami feszültségeket okozhat közted és párod között. Senkinek se hagyd, hogy helyettetek döntsön!

 

MÉRLEG

Mérleg

Kifejezetten tehernek fogod érezni azokat az embereket, akikkel együtt kell dolgoznod. Most lehet, mégsem úszod meg a közelségüket, csapatmunkára lehet szükség. Anyagiakkal kapcsolatban nem kell aggódnod, semmilyen zavaró tényező nem fog közbelépni. Azonban van az életednek egy másik területe, amire nagyon oda kell figyelned, mert még a héten baj történhet! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már nagyon vár, fontos dolgot kell közölnie veled! Ha nem élsz még kapcsolatban, érdemes lesz felkeresned közelebbi ismerőseidet, mert köztük van valaki, aki által megismerheted a jövendőbeli párod!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Heti horoszkópod arra kér, ne erőltesd azt, ami nem megy. Nem kell most minden áron kapaszkodni bizonyos dolgokba, inkább hagyd, hogy a sors irányítson. Ha így teszel, meglepő dolgokat tapasztalhatsz és váratlan, jó dolgok történhetnek veled. Egy ilyen jó lehetőség éppen pénzügyekben érhet, mert most igazán nagy esélyed van nyeremény útján sok pénzhez jutni! Előtte hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj egy blokk vizsgálatot, mert lehet, hogy a nyereményt akadályozza valami! Szerelmi horoszkópod szerint érhet valamilyen sérelem a hét folyamán. Azért jól gondold meg, mennyire leszel mérges miatta, mert az is lehet, hogy társad csak egy hibádra mutat rá.

NYILAS

Nyilas

Bár az anyagi gondok még mindig nem akarnak szűnni, lelkileg mégis jobban érzed magad, hiszen az őszt nagyon szereted. Most még munkába is sokkal szívesebben indulsz. A héten ott rejtett lehetőségre bukkanhatsz, ami eddig még nem szúrt neked szemet. Szerelemben óvatosnak kell lenned, mert egy apró dologból hatalmas veszekedés lehet. Meg kell előznöd, mert az egész kapcsolatod is akár rámehet! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudnod kell, hogy mi az, amit nem szabad most megengedned! Egészségednek most nagyon jót tenne valamilyen mozgási forma, a szívedet egyébként is erősítened érdemes. Sokat kerékpározz vagy sétálj.

 

BAK

Bak

Már most felkészülhetsz arra, hogy nem lesz egyszerű heted munka szempontjából. Ne keserítsen el a helyzet, mert a most befektetett idő és energia a későbbiekben megtérül. A heti horoszkóp azt mutatja, mások negatív energiái erősen kihatással vannak a pénzügyi helyzetedre. Ha úgy érzed, hogy mostanában ezen a téren tényleg rosszul alakulnak a dolgok, hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj negatív energia levételt, védelmet! A szerelmi horoszkóp szerint valamilyen fontos dologban kell döntened. Ne hamarkodj el semmit, tényleg gondolj át akár százszor is mindent, mert a helyes döntés most megalapozhatja az egész jövődet érzelmi szempontból!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Vegyes energiák hatnak rád a hét folyamán, jó dolgokban is részed lehet, de rosszabbakban is. Munkakedveddel nem lesz probléma, mindennek a végére juthatsz, de a szétszórtságod okozhat valamilyen problémát. Pénzügyekben nem érnek pozitív hatások, mostanában könnyen folyik ki a kezeid közül a pénz. Találj rá megoldást Megmondó segítségével a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akinél meg van az a mágia, ami a jövőben folyamatosan vonzhatja neked a pénzt! Ha kapcsolatban élsz, kiegyensúlyozott és jó hét vár rátok, csak figyeljetek arra, hogy legyen egymásra elég időtök. Ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid lesznek egy ismerkedésre, meghívást nem érdemes most elutasítani.

 

HALAK

Halak

Heti horoszkópod kifejezetten jó. Nem csak a dolgaid alakulhatnak jól, de még a kedved is sokkal jobb lehet, mint mostanában. Munkatársaiddal is nagyszerűen működhet az összhang, most nem panaszkodva érsz majd haza onnan. Pénzügyek terén is csupa pozitívumok várhatnak a pénzhoroszkóp szerint, pozitív kisugárzásoddal nem csak az embereket vonzhatod magad köré, hanem valamilyen váratlan összeget is. Szingliként most társra is könnyen lelhetsz. Ha úgy érzed, a heted teljesen ellentétesen alakul a leírtakkal, akkor mindenképpen hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontáslevételt, mert meglehet, hogy rossz erők akadályoznak!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406