Heti horoszkóp 2018.04.13 – 2018.04.19

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Munkában, üzletben ezen a héten nem lesz okod panaszra, komoly bevétel növekedésre is számíthatsz. Amennyiben eladó ingatlanod van, a horoszkóp szerint megszabadulhatsz tőle. Ha a héten nem történik pozitív változás az anyagi helyzetedben, szinte biztosra veheted, hogy pénzátok van rajtad. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki segít a tisztítással, és aki a múlt hónapban több Kos jegyben született ügyfelének is komolyabb bevételeket hozott! A szerelmi horoszkóp viszont stagnálást jelez. Ha gondok vannak kapcsolatodban, ne most akard őket megoldani.

 

BIKA

Bika

Ha valamit a fejedbe veszel, akkor tűzön-vízen képes vagy átmenni, hogy véghez is vidd. Most is mindent idejében le akarsz tudni, hogy szabadidődben azt csinálhasd, amit igazán szeretsz. A legtöbb erőtartalékkal a te csillagjegyed rendelkezik, és a legtöbb titok is körülötted lehet, amik talán sosem derülnek ki. Most azonban egy titok ki fog derülni, és ez pedig anyagi helyzetedet érinti. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki mindent fel fog tárni előtted, amiről most tudnod kell! Egy barátság könnyen mélyülhet el a héten, talán rá fogsz döbbenni arra, hogy valaki iránt többet érzel.

 

IKREK

Ikrek

Nyitott vagy mindenre karrier terén, de megfontoltságodat szerencsére nem veszítetted el. Távlati terveid is ez segíti, viszont nagyon sok kérdésben tanácstalan vagy még a jövővel kapcsolatban. Nagy jutalmat kaphatsz az élettől, ha aggályaidat képes leszel kezelni. Bármilyen kétséged is van a jövővel kapcsolatban, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki kártyája segítségével figyelmeztetni tud a közelgő gondokra, de a sikerekhez is sokakat segített már hozzá! Szerelmi életedben ismét bizakodó lehetsz, bár hamar rájössz, hogy a pozitív előjel, az előjel is marad. Bárhogy is döntesz a héten, az végleges lehet.

 

RÁK

Rák

Munkában fantasztikus teljesítményre vagy képes, a héten ismét túlteszel önmagadon. Probléma csak azzal lehet, hogy kollégáiddal, és úgy általában másokkal, nehezen találod majd a közös hangot. A csillagállások alapján egyértelmű, hogy súlyos negatív energiák kerülhetnek rád a héten, amik nem csak anyagiakban okozhatnak problémákat, hanem más életterületeken is. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a legerősebb védelmet, mert a megelőzésük sokkal könnyebb, mint a levételük! Ami szerelmi életedet illeti, párod egyre többször kér olyan dolgokra, amikhez nem sok kedved van. Vigyázz, hogy mire mondasz nemet!

OROSZLÁN

Oroszlán

Sokszor úgy tekintesz az életre, mint egy akadálypályára. Mindig eldöntöd, hogy oldottabban akarod kezelni a hétköznapok során felbukkanó problémákat, mégis képes vagy túlkomplikálni azokat. Mivel a héten sok spirituális energia lesz jegyed körül, belső blokkjaidat lényegesen könnyebb oldani. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd blokkjaid oldását, mert ezen múlhat a jövőd alakulása és egy nyeremény megragadása is! Társaddal könnyen kaphattok össze, könnyen sértődhetsz meg. De mielőbb felkapnád a vizet, gondold át alaposan, hogy mit is akart valójában mondani.

 

SZŰZ

Szűz

Kevés időt akarsz munkával tölteni a héten, amiben a csillagok nem fognak akadályozni. Időnként otthon is összejön a munka, ezért néha időt akarsz szakítani az otthoni teendők elvégzésére is. Ebben az időszakban sok kiadás is jöhet, kerüld el ezeket egy sorsfordító mágiával, ami nem csak anyagi helyzeted rendezésében segít, hanem más problémáid megoldásában is! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd, hogy végezze el neked még a héten! Ismerőseid szinte megérzik, hogy kevesebb a teendőd, ezért törekednek arra, hogy foglalkozz velük is a hét folyamán. Időnként viszont nemet kell mondani, mert nem csak önmagadnak tettél ígéretet, hanem társadnak is.

 

MÉRLEG

Mérleg

Túl nagy bizalmat szavazhatsz az embereknek a héten, annak ellenére is, hogy már megtanultad, hogy nem érdemes. Nem igazán mutatod ki, ha csalódsz, inkább belül őrlődsz. Túl sok mindent nyelsz le, és túl sokat tűrsz, aminek az egészséged láthatja kárát, ha nem cselekszel időben! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki segíthet megelőzni számodra a komolyabb lelki eredetű betegségek kialakulását! Anyagiakban most nem lesz okod panaszra, legalábbis a szokottnál nem lesz kevesebb pénzed. Mivel a szerencse energiák támogatnak, egy szelvényt érdemes lenne feladnod a héten

 

SKORPIÓ

Skorpió

Úgy gondolod, hogy ritkán van a Skorpió jegynek szerencséje, a héten ez azonban nem így lesz. A szerencse melléd szegődhet, munkában is minden sikerülhet, amit eltervezel. Viszont nem csak munkában, hanem anyagiakban is sikerekre vágysz, még egy kisebb plusz összeg is jól jönne. A héten azonban nem csak kis összeggel gyarapodhatsz, hanem akár hatalmassal is! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki elmondja mikor, hol és hányadik sorsjegyet kell elvenned, hogy nyerhess! A szerelmi horoszkóp szokatlanul sok aktivitással van telítve. Eseménydús heted lesz, és még a gyermekáldásnak is nagy az esélye!

NYILAS

Nyilas

A szerelmi horoszkóp alapján bajt okozhat az egymás előtti titkolózás, így a héten jobban teszed, ha elmondasz mindent, amiről párodnak tudni érdemes. Egészség horoszkópod is negatív előjeleket hordoz, amennyiben émelyegne a gyomrod, vagy többet szédülsz a megszokottnál, nagyon oda kell figyelned, mert bajt jelezhet a szervezeted! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki elvégez neked egy teljes körű egészség elemzést! Most a csillagok gyengítenek, aminek következtében rögtön kiderül, ha van valami gond, ilyenkor nem érdemes habozni! Anyagiakban pedig arra figyelj, hogy ezen a héten ne adj kölcsön, ha számítasz arra a pénzre a jövőben.

 

BAK

Bak

Gyorsan szeretnél végezni a teendőiddel, de sietségnek nem akarod látszatát kelteni, jobban szereted, ha nyugalmat sugárzol mások felé. Észre sem veszed, hogy kollégáid sokszor belőled merítenek erőt és kitartást, így lesz ez a héten is. Azonban időben kell észrevenned azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy ez a héten valamilyen veszély fenyegethet! Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj mielőbb sorsfordítást! A szerelmi életeddel kapcsolatban egy barátod oszthatja majd meg veled a kételyeit. Kapcsolatodat olyan megvilágításba helyezheti, amilyenből eddig még nem sikerült látnod.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Szeretnél mindent megtenni, hogy kicsit kitűnj a munkahelyeden, de sajnos szinte állandóan kudarcot vallasz. Fogadd el inkább, hogy olyan szokványos hét ez, mint a többi, és meg kell maradnod az átlag szintjén. Pénzügyek terén pozitívan csalódhatsz, lehet, hogy el tudsz kerülni egy kellemetlen kiadást. Heti szerelmi horoszkópod azonban gondokat vetít előre, amiket a lehető legjobban kell orvosolnod, ha nem szeretnél tartós problémát. A legjobb a megelőzés, de ahhoz tudnod kell, mi vár rád pontosan! Hívd Gabit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást! Ami az egészségedet illeti, ne halogasd tovább azokat a rutinvizsgálatokat, amik kimaradtak, és az éves szűrésekről se feledkezz meg!

 

HALAK

Halak

A rövid távú győzelmek azok, amik motivációt adnak neked, de ezekből egyre kevesebb van mostanában. A napokban azonban rádöbbensz, hogy ez a hét váratlan fordulatokban bővelkedhet, feltéve, ha rájössz, hogyan is kell profitálnod ezekből. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), aki a legerősebb sikermágiájával megváltoztathatja az életed! Az, hogy pénzügyeid nem épp úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, elveszi a kedved sok mindentől, de jobban teszed, ha ezen a héten nem csak az anyagiakra koncentrálsz, hanem keresed a lehetőségeket szerelmi téren is, mert most minden esélyed meg van olyan ismeretséget kötni, mely komoly kapcsolathoz vezethet.

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406