Heti horoszkóp 2018.03.08 – 2018.03.15

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Szeretsz előre tervezni, ezért elég nagyok lesznek az elvárásaid saját magaddal szemben most is. A héten viszont jobban teszed, ha csak a heti feladatokra koncentrálsz, mert könnyen történhet majd csúszás. Pénzügyekben stabilitás látszik erre a hétre, még plusz bevételed is lehet. Heti szerelmi horoszkópod már inkább valamilyen intő jelet mutat. Nagy a valószínűsége annak, hogy valaki által szerelmi kötést kerülhet rád, ami akkor is veszélyes, ha nem élsz most kapcsolatban. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert elkerülhet ezentúl a boldogságnak még a lehetősége is!

BIKA

Bika

A konfliktusokat érdemes lesz kerülni és hidegvéred is megőrizni ezekben a napokban, mert minden negatív energia tízezerszeres erővel hat csillagjegyedre. Érdemes kerülnöd azokat, akik által rád kerülhet. A gond még nagyobb, ha már vannak rajtad ezek, ezért hívd Leopoldot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy egy levétellel és védelemmel segíthessen abban, hogy az életed ne változhasson rossz irányba! Szerelmi horoszkópod alapján, a megszokott mederben folynak a majd a hétköznapok. Egészséged érdekében a lesérüléstől védd magad, mert magas rá az esély!

IKREK

Ikrek

Munkában kifejezetten szerencsés lehetsz, a tempód és az akaraterőd is sokkal nagyobb lehet, mint az elmúlt hetekben. Érzelmi téren is sok pozitív visszajelzést kaphatsz, akár párod részéről, akár csak úgy általában a másik nem részéről. Érdemes egyedülállóként energiát fektetned az ismerkedésbe. Egészségedet nem érték eddig túl jó hatások, és ha már egy ideje gondok vannak, a hét nagyszerű energiái most abban fognak segíteni, hogy elindulhass a gyógyulás útján. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj gyógyító energiát, még ezen a héten! Nem árt, ha anyagiakban is stabil vagy, így kollégám egy pénzmágiával is segíthet, ha kéred.

RÁK

Rák

Sokat tehetsz a napokban azért, hogy a gyarapodás útján indulj el. Karrier szempontjából most jött el számodra az az időszak, amikor sikerrel kezdhetsz bele egy új vállalkozásba, vagy léphetsz előre munkádban. A héten kell sikermágiát kérned, ha az a célod, hogy munka által érd el az anyagi biztonságot. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki az egyénre szabott sikermágiák mestere! Szerelmi horoszkópodban is olyan intenzív jelek vannak, melyek arra utalnak, nagyon közel van hozzád a lélektársad. Fel kell ismerned a jeleit!

OROSZLÁN

Oroszlán

Rá kell jönnöd arra, hogy nem mindenki érdemli meg azt, amit érte teszel. Van olyan személy is az életedben, aki kifejezetten az anyagi helyzeted alakulására van rossz kihatással. Heti horoszkópod is mutat egy rosszakarót, és meglehet, hogy neked erről még sejtésed sem volt. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), szabadulj meg segítségével az általa rád került negatív hatásoktól! Meghatározó hét is ez szerelmi életedben, a kapcsolatotok jövőbeni alakulása a tét, tedd minden negatívumtól mentessé szerelemben is ezeket a napokat!

SZŰZ

Szűz

Új korszak köszönthet be az életedbe ezzel a héttel. Olyan csodás történések várhatnak rád a napokban, ami szinte hihetetlen! Nagyon jó hírt kaphatsz munkával kapcsolatban is, ami egyben az anyagi erősödést is jelentheti számodra. Szerencsejátékon is nyerhetsz! Viszont, ha régóta nem ér szinte semmilyen pozitívum, hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj egy sorsfordítást, hogy az életedbe megérkezhessenek a csillagok által megjósolt pozitív történések! Párkapcsolati horoszkópod nem ennyire pozitív, mert könnyen lehet nagy veszekedésre is számítani.

MÉRLEG

Mérleg

Olyan korszak indul életedben, ami meghatározó lehet a jövőd alakulására nézve. Kiaknázatlan lehetőségek bukkanhatnak fel újra, csak most még kevésbé vagy hajlandó a tettek mezejére lépni. Ezen, a Mérlegek számára gyarapodást indító héten van egy nagyon fontos teendőd a sok pénz megérkezésének érdekében! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki elárulja, de az nem titok, hogy egyszerű a feladatod! Heti szerelmi horoszkópod alapján megismerkedhetsz azzal az emberrel, akivel hosszú évekig boldog kapcsolatban vagy akár házasságban is élhetsz!

SKORPIÓ

Skorpió

Most egy olyan hét érkezett el, amikor megengedheted magadnak a lazítást következmények nélkül. Munkahelyeden ne erőltesd meg magad, gyakran dolgozol mások helyett, legyen ez most fordítva. A heti horoszkóp alapján, ha a héten többször is próbálkozol különböző szerencsejátékokon, nagy esélyed van akár két közepes nyereményre is, ami összeadva már nem is elhanyagolható összeg. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérdezd meg tőle, miken kell játszanod! Szerelemben az indulatokkal érdemes vigyázni, mert könnyen mondhatsz olyat, amit később megbánsz.

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

Vegyes energiák hatnak rád a hét folyamán, jó dolgokban is lehet részed, de rosszabbakban is. Munkakedveddel nem lesz probléma, mindennek a végére juthatsz, de az, ha nem figyelsz kellőképpen a feladataidra, az valamilyen problémát okozhat. Pénzügyekben nem érnek pozitív hatások, meglehet, hogy mostanában könnyen folyik ki a kezeid közül a pénz. Találj rá megoldást Lunczer Judit segítségével a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki birtokában van egy olyan mágiának, ami ezentúl folyamatosan vonzhatja az életedbe a pénzt! Ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid lesznek egy ismerkedésre, meghívást nem érdemes most elutasítanod.

BAK

Bak

Heti horoszkópod alapján sikeres lehetsz a munkádban, ezekben a napokban. Vedd észre, hogy mik azok a dolgok, amik előrevihetnek ott, és próbáld minden hetedet úgy alakítani, hogy a pluszt kihozhasd magadból, akkor a várt hatás és az anyagi gyarapodás nem maradhat el. Egészségedben látszanak olyan jelek, amik intelmek leginkább. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy nézzen rá jelenlegi egészségi állapotodra, mert még időben fény derülhet a problémára, ha van! Frissebb kapcsolatokban felmerülhetnek új keletű problémák, esélyed lesz meglátni olyan hibát partneredben, amit eddig még nem vettél észre.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ezen a héten elégedett lehetsz, mert úgy alakulhatnak a dolgaid, ahogy elképzelted. Az élet apró örömeinek is érdemes élni. Ezek azok, amik elvezethetnek a nagyobb dolgokhoz. Most csak egy blokkoldásnyira vagy attól, hogy egy rég áhított dolgot megvalósíthass! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd saját blokkjaid oldását, aminek segítségével észrevehetsz minden kínálkozó lehetőséget, ami az életed egy élhetőbb jövő felé tereli! Pénzügyekben nem látszik túlzott stabilitás, lehet, hogy most is több lesz a kiadásod a vártnál. Pont ezért érdemes a blokkoldást kérned, mert az anyagikban is gyarapodást hozhat.

HALAK

Halak

Heti horoszkópod kifejezetten jó. Nem csak a dolgaid alakulhatnak rózsásan, de még a kedved is sokkal jobb lehet a megszokottnál. Pénzügyek terén is csupa pozitívumok várhatnak a pénzhoroszkóp szerint, pozitív kisugárzásoddal nem csak az embereket vonzhatod magad köré, hanem valamilyen váratlan összeget is. Szingliként most társra is könnyen lelhetsz. Ha úgy érzed, a heted teljesen ellentétesen alakul a leírtakkal, akkor mindenképpen hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nézesd meg, nincs-e rajtad szerencse-blokk! Egészségedben akkor adódhatnak gondok, ha szív és érrendszeri betegséged van, többször erősödhetnek fel a tünetek.

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406