Heti horoszkóp 2018.02.08 – 2018.02.15

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Ezen a héten gondolataid elsősorban az anyagi ügyek körül fognak járni. Pontosan tudod, hogy át kell formálnod több dolgot ahhoz, hogy ezt az évet jó eredményekkel zárd. Több terved nem úgy alakult a közelmúltban, ahogy azt remélted, ez csak most tudatosul benned. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a februári pénzmágiát, jegyednek ez a leghatásosabb! Új kapuk nyílnak meg előtted szerelem területén ebben az időszakban, szánj időt az ismerkedésre, ha szingli vagy. Vágj bele bátran a kalandokba!

BIKA

Bika

Pontosan tudod, hogy jól végzed a munkádat, jók az eredményeid, ám akad valaki a környezetedben, aki irigy az ötleteidre, akár az elért sikereidre, ezért igyekszik keresztbe tenni neked. Még akkor is, ha egyelőre nem tapasztalod. Most nagy szükséged van arra, hogy az égiek segítségét kérd védelemért, mert a negatív energiák nem csak a sikereidet, pénzügyeidet gátolják, hanem egészségedben is károkat okozhatnak! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nagyon erős angyali védelmet kaphatsz tőle!

IKREK

Ikrek

Tele vagy erővel és energiával, sok a terved, még mindig újabb és újabb fogadalmakat teszel. Így is kell csinálni, célokat kitűzni magad elé, és nagy tempóban elindulni ezek megvalósítása felé. Jelentős módosulások jöhetnek az életedbe, ez az időszak nagyon megfelelő, ha a sikereidről van szó. És most éppen sikerek által gazdagodhatsz, vastagodhat a pénztárcád, ezért ne várj tovább! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a sikermágiáját ráhatásként! Egyedülállóként új szerelem érkezhet az életedbe!

RÁK

Rák

Kedélyállapotod nagyszerű, erőből és energiából ezen a héten egy percig sem szenvedsz hiányt. Nagy benned a tettvágy, a csillaghatások arra ösztönöznek, hogy megmutasd, mire vagy alkalmas. Karrier szempontjából jó hét ez csillagjegyednek. Ha a pénztárcádra akarsz hatással lenni, akkor is kihasználhatod a hét energiáit, mert nagy összeg is érkezhet hozzád, ha tudod, hol keresd a lehetőséget! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), átadja az információt! Magas lesz a balesetveszély, vigyázz a közlekedésben!

OROSZLÁN

Oroszlán

Ez a hét mindenféle szempontból kedvező számodra. Kiválóan alkalmasak ezek a napok arra, hogy közeli és távoli jövődet megtervezd, alaposan átgondold az anyagiakat, valamilyen formában jelentős lépést tegyél előre. Itt most kulcsfontosságú, hogy mi is az, amit először meglépsz ezeknek érdekében! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj cigánykártya jóslást, az még nem okozott csalódást! Párkapcsolatodban vita alakulhat ki. A hétvégét pedig töltsd aktív pihenéssel.

SZŰZ

Szűz

Az égi hatások ebbe a hetedbe szétszórtságot és feszültséget hozhatnak. Indokolatlanul összetűzésekbe keveredhetsz másokkal, nagyon egyértelműen és hangosan nyilváníthatod ki nemtetszésedet olyan esetekben, amik elégedetlenséget váltanak ki belőled. Ez a hét még ennél is nagyobb problémát hozhat az életedbe, de te sikeresen átvészelheted, mondhatni, az éved egyik legnehezebb hetét. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), segít a bajt kikerülni egy sorsfordítás által, ami egyben sok pénzt is hozhat!

MÉRLEG

Mérleg

Vágysz rá, hogy egy kicsit elvonulj a világtól, saját magaddal szeretnél törődni. A szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed lehet, ami nincs hiába, hiszen az égiek fontos üzeneteket közvetítenek feléd, melyek a sorsodat jobb irányba akarják terelni. Hallgass a megérzéseidre, legyen szó akár anyagiakról, munkáról vagy a kapcsolatodról! Most nagyon jó döntéseket hozhatsz. Fontos az is, hogy meghallgasd személyes angyali üzeneted, hiszen így a buktatókat is kikerülheted, melyek céljaid előtt állnak. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), átadja!

SKORPIÓ

Skorpió

Nagyszerűen hatnak rád a bolygók, most nem csak akkor érkezhetnek hozzád remek dolgok, ha teszel is értük, hanem akkor is, ha a füled botját sem mozdítod. Egyszerre hatnak rád szerencse- és bőség energiák olyan erővel, hogy szinte nem lehet előtted lehetetlen pénzügyekben! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd ráhatásként a titkos pénzteremtő mágiáját, ami sok Skorpiót tett már gazdaggá! Párod tehet lépéseket annak érdekében, hogy kapcsolatotok olyan legyen, mint régen. Itt az idő, hogy te is átgondold, mi az, amin változtatnod kéne.

 

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

Bár életed most lehet, nem teljesen úgy alakul, ahogy elvárnád, mégis érkezhetnek hozzád olyan lehetőségek, amikben most reménykedni sem mersz. Az állóvíz most bármikor felkeveredhet, főleg pénzügyekben! A heti horoszkóp alapján a számok kapnak kiemelt szerepet, birtokában kell, hogy legyél a szerencséd kulcsának! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki kiszámítja neked személyes szerencsehozó kódodat, és elmondja azt is, mikor kell használnod! Párkapcsolatodban fontos lesz az őszinteség, ellenkező esetben veszekedés várható.

BAK

Bak

A heti horoszkóp most inkább közelgő veszélyekre hívja figyelmed, mintsem szerencsére. Az év legkritikusabb bolygóállása elé nézel a héten! Ez feszültséget hoz magával, ami nem túl jó jel, mert veszekedést, sőt szakítást is eredményezhet, ha van párkapcsolatod. Vedd komolyan a figyelmeztetést, mert az csillagok most nem csak a szerelmi életedben okozhatnak károkat! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, aminek segítségével elejét veheted minden olyan gondnak a héten, ami érkezhet, és ami az életedet rosszabb irányba terelheti!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Talán most kicsit jobb kerékvágásba kerülhetnek a dolgaid, és tudod jól, hogy olyasmit kellene érte tenned, amit még soha nem tettél. Jelentős nagyságú pénz múlhat most azon, ha mersz cselekedni! Ne élj kétségek között, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi neked, hogyan tudod a hét energiáid maximálisan a javadra fordítani anyagi szempontból! A szerelmi horoszkóp szintén azt mutatja, egy fontos kérdés merülhet fel, és egybehangzó döntésnek kell születnie ahhoz, hogy kapcsolatod továbbra is megfelelően működhessen.

HALAK

Halak

Itt az ideje elgondolkodni, hogy vajon úgy alakul-e az életed, ahogy azt megálmodtad magadnak. Mi az, ami másképp alakult, mint remélted, és mik azok a dolgok, amiknek a megvalósulása a jövőben téged nagyon boldoggá tenne? A csillagok most támogatnak abban, hogy kezedbe vedd a sorsod irányítását. Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kívánság mágiát, ami segíthet bevonzani a vágyott célok megvalósulását! Szerelemben szenvedélyes leszel, ha eddig még nem, most ráeszmélhetsz, hogy nagyon jól választottál.

Olvastad már? Hasznodra lehet!

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A...

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Az ikerláng jelenség...

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330