Heti horoszkóp 2018.01.18 – 2018.01.25

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Mostanság könnyen ki tudnak hozni a sodrodból. Túl komolyan vehetsz mindent, és ebből fakadnak a nézetletérések. Pénzügyek terén könnyen csaphatnak be, erre is figyelned kell. Ezen a héten igazán védtelen leszel a negatív energiákkal és a kóbor lelkekkel szemben. A legjobb, ha hívod Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérsz egy védelmet, mert ha most bármelyik hozzád tapad, sorscsapás is érhet! Ha egyedülálló vagy, morcosságod miatt sikeresen elüldözheted a közeledből a potenciális partnereket. Többet mosolyogj!

 

BIKA

Bika

Ideje elengedni bizonyos dolgokat. A karriered során ért sérelmeket pedig főleg, mert ezek akadályoznak most legjobban. Az életed irányítását most a kezedbe veheted, mert jóval hatékonyabban lehet most felderíteni, milyen karmikus terhek miatt akadt meg az életed, pénzügyi szempontból is. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést és oldást, hogy az életed abban a mederben folyhasson tovább a jövőben, amelyben eredetileg kéne! Párkapcsolatodban is ideje csak a jóra koncentrálni és színt vinni bele!

 

IKREK

Ikrek

Néha túlságosan visszaélsz a hatalmaddal, vagy éppen mások türelmével. Figyelj arra, hogy kire milyen hatást gyakorolsz, mert könnyen léphet ki az életedből valaki, aki fontos a számodra. Pénzügyekben légy megfontolt, csak a legszükségesebbekre költs! Ha egyedülálló vagy, az életre szóló szerelem várhat rád, ha tudod, hogyan lehetsz jó időben, jó helyen! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérdezd a körülményekről, mert a boldogságod múlhat rajta! Az egészség horoszkóp alapján becsapós lehet most az időjárás jegyednek, könnyen fázhatsz meg.

 

RÁK

Rák

Bár rengeteg feladatod lehet, szánj időt önmagadra és a kapcsolataid építésére is. Ha saját vállalkozásod van, olyasvalakivel kerülhetsz bizalmasabb kapcsolatba, aki neked jelentősebb gyarapodást hozhat majd. Az egészségedre jobban figyelj oda, mert nagyon sok figyelmeztető jel mellett mehetsz el. Tudnod kell, tested mikor üzen, mert komoly problémát előzhetsz meg. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérdj személyes horoszkópot, mert segítségével arra is fény derül, milyen betegségekre vagy hajlamos!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz, mert egy félreérthető mondat lavinát is elindíthat. Légy egyértelmű, röviden és tömören közöld, hogy mi is az, amit valójában mondani akarsz. A heti szerencse horoszkóp is fontos dologra hívja fel a figyelmed, kihagyhatatlan lehetőség mellett mehetsz el, ha nem tudod meg időben a részleteket! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), látóként megnézi, mikor kell játszanod, hogy ne menj el a nagy nyeremény mellett! Ha szingli vagy, egy új ember érkezhet az életedbe, aki felülmúlhatja az elképzeléseid. Akár kezdeményezhetsz is!

 

SZŰZ

Szűz

Ez az időszak most a Szűz csillagjegyek életébe olyan fordulatot hozhat, ami kedvező lesz minden szempontból. A pénzhoroszkóp az eddigi nélkülözést eltűnni mutatja, mert szerencséd is lehet, nem is kicsi! Ez csak neked lehet váratlan, de a csillagokban meg van írva! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd a heti nyerőszámokat, mert most jegyed kiválasztott a sok pénzre! A párkeresésbe érdemes időt ölnöd, mert heti horoszkópod alapján, akit a héten ismersz meg, az igazán boldoggá teheti a jövődet!

 

MÉRLEG

Mérleg

Munkában olyan probléma merülhet fel, ami komoly fejtörést okozhat, de bízd magad a tapasztalatodra, és megérzéseidre, azok nem fognak cserbenhagyni. A heti horoszkóp mindenképpen nagyon jó, pozitív fordulatokat ígér. Mivel a Mérlegek szerencsehoroszkópja a legjobb, ne ülj tétlenül, ezen a héten Te lehetsz a legnagyobb nyertes! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj nyeremény blokkoldást, mert egyedül csak ez akadályozhat most! A heti szerelmi horoszkóp valamilyen kisebb feszültséget jelez előre, ami könnyűszerrel el tudsz majd hárítani, és ez célszerű is.

 

SKORPIÓ

Skorpió

A szokásnak nagy hatalma van az életedben, és ezt a heti bolygóhatások mindinkább felerősítik. Nehezen vagy képes a változtatásra, ami a munkádban is megrekeszt, és anyagiakban is. Mindent el kell engedned, ami miatt elakadtál, ami miatt a jelened nem olyan, amilyennek lennie kéne. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, mert hatására már ezen a héten történhet veled egy fantasztikus dolog! Szerelmi életedben arra figyelj oda, hogy ne kövess el olyan hibát, amit egyszer már elkövettél, mert ez nagyon rossz hatással lehet a kapcsolatodra, hosszabb távon is!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

A legtöbbet azokból a szituációkból tudod kihozni, amelyek számodra még ismeretlenek. Így még a rejtett képességeidet is meg tudod mutatni. Ha most plusz munka adódik, akkor azt mindenképp fogadd el. Rendkívüli spirituális energiák hatnak rád, képes leszel megérezni mások hátsó szándékát, ráérezni a közeljövőd lehetőségeire vagy éppen buktatóira. Ha nem tetszik, amit látsz, érzel, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert képes ezeket a spirituális energiákat maximálisan a javadra fordítani, egy bőség mágiával elindítani téged a szerencse útján!

 

BAK

Bak

Jó lenne megállnod kicsit, rendszerezned gondolataidat. A heti energiák kissé pesszimistává tehetnek, a gondolatoknak viszont teremtő ereje van. Ne keseredj el, ha nem úgy alakulnak a dolgaid munkában, teendőid során vagy éppen anyagiakban, ahogy elvárnád. A pozitív gondolataidnak most kulcsszerepe van! Heti horoszkópod azt is mutatja, van valami, amiről már régen tudnod kéne. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elárul neked egy fontos titkot! Párkapcsolatodban viharfelhők mutatkoznak, valószínű, hogy nem lesz egy békés hét ez, de tehetsz ellene.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Hajlamos leszel figyelmen kívül hagyni mások akaratát és véleményét, pedig ezzel most éppen az ellenkező hatást éred el, mint amit szeretnél. Főleg akkor vigyázz, ha van párkapcsolatod, ebből nagy vita is lehet! Feszültségek várnak munkában is, de sokkal jobban tennéd, ha le tudnál nyugodni, hideg fejjel gondolkodni, főleg, mielőtt sértő dolgokat mondasz. Hidd el, tovább érsz, ha kompromisszumokat kötsz! Fortuna a héten melletted áll, a megfelelő égi nyerőszámokkal most akkora nyereményed lehet, ami a képzeletedet is felülmúlja! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), átadja őket!

 

HALAK

Halak

Mindig képes vagy színt vinni a hétköznapokba, amikor szükségét érzed. Ez kifejezetten párkapcsolatod szempontjából jön most jól neked. Bár minden a megszokott keretek között zajlik, képes leszel nem csak saját, hanem mások életébe is egy kis izgalmat hozni. Egészségeddel kapcsolatban már nem ilyen jók a jelek, jobb lesz, ha kérsz Happytől a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy egészség elemzést cigánykártyából, mert az bármilyen rejtett gondra rámutat! Anyagi szempontból akkor jó hét ez, ha elakadni kívánsz valamit.

Olvastad már? Hasznodra lehet!

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A...

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Az ikerláng jelenség...

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330