Heti horoszkóp 2018.01.11 – 2018.01.18

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Nyomasztóan érezheted magad a hét folyamán. Talán történtek olyan dolgok, melyeket nehéz feldolgoznod, de az is lehet, hogy jelenlegi helyzetedet látod kilátástalannak. Ha már teljesen kétségbeejtő a helyzet, nem fog sokáig tartani, mert ezen a héten olyan energiák lengenek körbe, melyek hozzásegíthetnek téged az anyagi bőséghez! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy mondja el neked a gazdagságod titkát! Amennyiben kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy társad idegesíteni fog a hét közepe felé, de legyél toleráns.

 

BIKA

Bika

Heti horoszkópod alapján munkában olyan kihívással kerülhetsz szembe, mely feladja majd a leckét. Elégedetlenségednek semmiképp se adj hangot! Egy ideje már kerülget a pozitív változások szele is, és a kiteljesedés erre a hétre várható. Ezért, ha szeretnél biztosra menni, előbb kérj egy negatív energia vizsgálatot Virágtól a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy semmi se állhasson a szerencséd útjába! Párkapcsolatodban a megszokott keretek között zajlanak a mindennapok, de vigyázz, hogy ne kritizáld most társadat, mert társad könnyen kaphatja fel a vizet!

 

IKREK

Ikrek

Ha dolgozol, munkahelyeden a reményeid szerint alakulhatnak a dolgok, akkor is, ha éppen onnan ismered a kiszemeltedet. Heti horoszkópodban az is látszik, rémes elakadás van anyagi téren, aminek a gyökere messzire nyúlik vissza. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy előző élet elemzést, mert valószínű, hogy karmikus terhektől kell megszabadulnod! Párkapcsolatban légy határozott, és most kifejezetten fontos, hogy kimondd, amit gondolsz, mert így bár elkerülheted a félreértéseket.

 

RÁK

Rák

Megtörténhet, hogy több negatívum ér a héten, kollégáid némelyikével is meggyűlhet a bajod. Pénzügyeid nem alakulnak rosszul, még a szerencse is veled lesz ezen a téren. Álmaidnak lesz mégis a legnagyobb jelentősége a napokban. Minden bizonnyal az a bizonyos álom teljesen hétköznapinak tűnhet, mégis nagyon fontos üzenetet fog hordozni! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj álomfejtést, mert most ez lehet a tartós szerencséd kulcsa! Meglévő párkapcsolatokban most sokat javíthat a hangulaton, ha kimozdultok valahová kettesben, vagy akár baráti társasággal.

OROSZLÁN

Oroszlán

Arra érdemes figyelned, hogy ne nagyon halogass semmit, mert az teljes kavarodást okozhat neked a jövőhétre. Pénzhoroszkópod alapján valamilyen kintlévőségedet könnyen kaphatod vissza. Egészségedben viszont aggasztó jelek láthatók. Könnyen újulhat ki valamilyen probléma, vagy jelentkezhet egy teljesen ismeretlen tünet. A megelőzés sokkal célszerűbb, mint maga a gyógyítás. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, melynek során azonnal kiderül, mit lehet tenni! Pároddal most különösen jó lesz a viszonyod, és a Vénusz kedvezően hat rád akkor is, ha egyedülálló vagy.

 

SZŰZ

Szűz

Pénzhoroszkópod óvatosságra int, ne költekezz felesleges dolgokra, mert hamarosan szükséged lehet a most megtakarított pénzre. Heti szerelmi horoszkópod nagyon ijesztő jeleket mutat. Egyáltalán nem található jel arra, hogy a közeljövőben boldog kapcsolatban élj, akár szingli vagy, akár nem. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy nézze meg, nem került-e rád szerelmi kötés, mert, ha ez lekerül, hamarosan társra találhatsz, meglévő kapcsolatod pedig gondmentes lehet! Emésztéseddel adódhatnak problémák a hét folyamán. Több rostban gazdag ételt egyél, és több magvat.

 

MÉRLEG

Mérleg

Akaratodnak és erős kitartásodnak köszönheted mindazt, amit elértél az életben, mégis úgy érzed, valami még hiányzik. Valami, amit nagyon akartál, de a mai napig nem érkezett meg még a lehetősége sem. Ezen most változtathatsz! Hívd a Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj blokkoldást, mert ez fog neked segíteni abban, hogy könnyűszerrel elérhess mindet, amit akarsz! Párkapcsolati gondok, ha vannak, a héten könnyen rendeződhetnek, sőt még valamilyen meglepetésben is lehet részed szerelmi téren!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Feszültebb leszel a hét elején a szokottnál. Pénzügyekben is a szétszórtság jellemezhet, könnyen eshetsz át a ló túloldalára. Idegállapotodat tovább tetézhetik családi problémák is, úgy érezheted, képtelen vagy igazságot tenni. Lényegesen több most az ártó energia jegyed körül, mint a szerencse energia. Lehet, hogy nem ezen a héten ér valamilyen váratlan, jó dolog, de legalább lehetőséged van a gátló tényezőktől megszabadulni, ami hosszú távon sikereket hozhat neked. Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontásvizsgálatot, mert egyedül most ez akadályozhat!

NYILAS

Nyilas

Végre egy igazán kiegyensúlyozott és boldog hét vár rád. Sokkal simábban mennek a dolgaid, mint az elmúlt időszakban bármikor. Pénzed is több lehet. Védelem leng körbe egész héten, ezért rossz dolgoktól mentes napok elé nézel. Az égiek kísérik most minden léptedet, ezért sürgősen ki kell használnod ezt a hetet annak a bevonzására, amit a legjobban szeretnél! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj angyalmágiát mielőbb, mert ez most a te életedet változtathatja meg! Párkapcsolatodban arra vigyázz, hogy ne hozd magad párod előtt félreérthető helyzetbe!

 

BAK

Bak

Te is azon szerencsések közé tartozol, akinek nagyon jó hete lehet, de lehet, nem fogod érezni a kedvező, pozitív hatásokat, mert túl sok a teher rajtad. Előfordulhat, hogy hibázol munkában és pénzügyekben egyaránt, mégse szegje ez kedvedet. A te csillagjegyed kiválasztott a bőségre ezen a héten! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és lépj át segítségével a Bőség Kapun! Meglátod, a várt hatás nem marad el! Legyél résen szerelemben is, mert párod fejét most könnyen megpróbálhatja valaki elcsavarni. Az, hogy meg tudj bízni a másikban, nagyon fontos számodra, pont ezért most nem baj, ha kicsit gyanakvóbb és éberebb leszel.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Heti karrier horoszkópod nem rossz, a megszokottnál is jóval nagyobb lesz az összhang és a csoportos sikerek. Ha így megy tovább, nagyon is megtérülhet a befektetett energia. Anyagiakban ne költekezd magad túl, mert szűkösebb idők jöhetnek! Szerelemben pedig hatalmasat csalódhatsz, nagyon rossz a bolygóállás! Harmonikus kapcsolatokban is előfordulhat olyan probléma, ami meghatározhatja a kapcsolatod jövőbeni alakulását. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), előzd meg ezt a segítségével!

 

HALAK

Halak

Több terved is meghiúsulhat a hét folyamán, éppen ezért úgy érezheted, hogy ez a hét semmilyen pozitívumot már nem hozhat a számodra. A bolygóállások ezt teljesen megcáfolják, mert egy pozitívum éppen munkában vagy anyagiakban érkezhet hozzád. Az Univerzum határtalan, éppen ezért legyen bármilyen nagy kívánságod is, teljesíteni fogja, ha jól kéred! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj a jól bevált kívánság mágiájából, mert most a Halak jegy kiválasztott! Heti szerelmi horoszkópod csupa jó dolgokat mutat. Bizakodó lehetsz akkor is, ha még keresed a társad, de akkor is, ha már megtaláltad.

Olvastad már?

Minden rosszul sül el? Lehet, hogy szellem okozza?

A balszerencse nem mindig csak a megszokott dolgok miatt követhet. Amikor nem működik a szerencséd, akkor annak biztos jele, hogy...

Ingyenes 4 lapos tarot jóslás? Vajon ő a nagy Ő?

A tarot jóslást nagyon nehéz elsajátítani, és nem is javasolt ezt autodidakta módon megtanulni, mert sokszor mást láthatsz bele, a...