Heti horoszkóp 2017.12.14 – 2017.12.21

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Pénzügyi helyzeted nem éppen megnyugtató. Olyan információk birtokába is juthatsz, melyeket nem szabad továbbadnod! Heti horoszkópod alapján képtelen vagy szembenézni az elmúlt időszak negatív hatásaival, nem tudod levonni a megfelelő következtetéseket. Erre azonban mindenképpen szükséged lesz, mert csak így keveredhetsz ki az állóvízből, ami mostanában jellemez. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg, mi miért történt, és hogyan fordulhat az életed jobb irányba!

 

BIKA

Bika

A megérzéseid kiválóan működnek ezekben a napokban. Ha úgy érzed, cselekedned kell bizonyos ügyben, akkor tedd meg, ha viszont bizonytalanságot érzel valamivel kapcsolatban, akkor ne kockáztass! Az anyagiak az, amin szívesen változtatnál, itt érdemes a tetted mezejére lépned, mert a szerencse energiák veled vannak! Sok pénzhez juthatsz még karácsony előtt, kérd el a decemberi nyerőszámokat Virágtól a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Románcba keveredhetsz valakivel ezekben a napokban, de komoly kapcsolatra nem lesz alkalmas.

 

IKREK

Ikrek

Munkád, karriered kapja a főszerepet ezen a héten, úgy érzed, nincs olyan dolog, amit ne tudnál véghezvinni. Mielőtt azonban nagy tervek megvalósításába kezdenél, biztosítsd önmagad számára a megfelelő életritmust, oszd be az idődet. Nagyszerű dolgokat vihetsz végbe a decemberi hónap energiáival, megalapozhatod az egész jövő évedet! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sikermágiát ráhatásként, hogy semmi se állhasson az utadba! Érzelmi életed mindeközben nem a legjobb, nem azt kapod partneredtől, amit elvárnál.

 

RÁK

Rák

A szokásosnál is érzékenyebb lehetsz. Jöhetnek olyan dolgok, melyek a depresszióra hajlamossá tehetnek. Míg mostanában inkább ismerőseidnek, barátaidnak segítettél sokat, fókuszálj a saját életedre, ha nem szeretnéd, hogy az nagyon rossz irány vegyen! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tanácsot, mert cigánykártyája mindig megmutatja a harmóniád felé vezető utat! Anyagi kérdésekben is nagyon megfontoltnak kell lenned, most meg se forduljon a fejedben, hogy kölcsönadsz. Nem csak azért, mert nem kapod vissza, hanem mert neked is szükséged lesz most minden fillérre! Tölts sok időt a családoddal!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Hajlamos lesz a héten olyan embereket fogadni a bizalmadba, akiket inkább jobb lenne, ha távol tartanál magadtól. Ne mondj senkinek olyan dolgot, amiről nem szeretnéd, ha terjedne. Ez a hét nem várt, pozitív fordulatot is hozhat az életedbe, bár nem látszik pontosan, hogy mi is lesz az. Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megnézhesse, mert nem szabad elmenned mellette! Álmodozó hangulatodban leszel, most lehet, hogy éppen más után fogsz vágyakozni, mint ami megadatott, akár párkapcsolati területen is.

 

SZŰZ

Szűz

Tarts számot a kötelezettségeidről, mert azok várnak. Igaz, sok minden köti le a figyelmedet, csak éppen nem a jelen. Egy kicsit a közelmúltban történtek miatt rágódsz, közben már lélekben a karácsonyra is készülődsz. Pedig a jelen az, amire koncentrálnod érdemes most, mert meghatározó hét elé érkeztél! Sorsod súlyos negatív irányt vehet, ha nem készülsz fel időben! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd tőle figyelmeztető jeledet! Párkapcsolatodra és családi életedre a harmónia lesz jellemző, nagy támogatóid a hozzád közelállók most.

 

MÉRLEG

Mérleg

Hangulatod derűs a hét legtöbb napján, szívesen teszel-veszel otthon, szolgálod ki a családtagokat, barátokat. Derűd valami jónak az eljövetelét jelzi, a Mérlegek életébe most jelentős pozitív változások jönnek. Nem csak az anyagiakkal lehetsz elégedett, szingliként még a szerelem eljövetelére is számíthatsz. Baj csak akkor lehet, ha ezekből a hatások mit sem tapasztalsz. Ha úgy érzed, az életed megrekedt és régóta nem változik jó irányba, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy meg tudja nézni, mi akadályoz, és segít a tisztításban is!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Túlságosan lekötnek a problémák, mostanában valahogy lehet, képtelen vagy örülni az apró dolgoknak. Pedig jobb lenne, ha valahogy kizökkennél az önsajnálatból, vagy jó lenne, ha csakis a pozitívumokat keresnéd. A heti horoszkóp lelki eredetű problémák kiütközését mutatja, ezért jobb lenne, ha tudnád, mit és hogyan tegyél, az egészséged érdekében. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kártyavetést és gyógyító pozitív energiát még időben! Fontos lezárnod, ami a múltban történt, ha szerelemet keresel, csak így találhatsz, ez erre is érvényes.

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Fáradtnak és levertnek érzed magad, de gyorsan sikerül visszanyerned az energikusságodat. Fontos, hogy elfogadd a segítséget másoktól, ne utasítsd vissza a többiek jó szándékát! Minden erőtartalékodra szükséged lesz. Bár feszített a tempó az év utolsó heteiben, pénzügyekben mégis érkezhet plusz! Meg kell ragadnod egy nagyszerű lehetőséget, hogy még karácsony előtt pénzhez juthass! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), segít, hogy ne menj el mellette! Párodtól több romantikára vágysz most, bár lehet, nem kapod meg.

 

BAK

Bak

Tudod, hogy mit kellene tenned, hogy előrébb juthass munkahelyeden, de a lehetőségek még váratnak magukra. Hiába teszel meg mindent, sehogyan sem figyelnek fel az igyekezetedre. Szerencsére ennek a hétnek az energiái elhozhatják a várva változásokat az életedbe, csupán egy sikermágiát kell kéned ráhatásként Edit Jósnőtől a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! A magánéletedben úgy érzed, hogy túl sok kompromisszumot kell kötnöd. Nagyon vigyázz arra, hogy ne törj ki úgy, mint a vulkán, annak szakítás is lehet a vége!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A munkavégzés szempontjából talán nem a legjobb időszak ez arra, hogy túlvállald magad, sőt azt tapasztalhatod, hogy kevesebb feladatot tudsz megoldani, mint máskor. Ha úgy érzed, nem jutalmaznak meg eléggé, most inkább ne is törd magad túlságosan. Fókuszálj inkább a szerelmi életedre, mert itt van valami a heti horoszkóp alapján, amiről nem tudsz. Érdemes elgondolkodnod, elég figyelmet szenteltél-e társadnak mostanában, figyelembe vetted-e az ő igényeit is? Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, harmadik személyről van-e szó!

 

HALAK

Halak

A bolygóknak köszönhetően, melyek rád hatnak ezen a héten, nagyon sikeres lehetsz pénzügyekben. Akármihez is fognál annak érdekében, hogy több pénzt keress, az neked most sokat hozhat. Csupán észre kell venned a lehetőségeket, melyek körülvesznek, vagy kitalálnod, mi is az, amit megragadnál. Hívd inkább Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy ne lövöldözz vaktában, hozzásegíthet egy csodás lehetőséghez, ami sokat hozhat neked! Családtagjaid feszültebbek, és az idegesség rád is jellemzőbb lesz. Próbáld elkerülni a veszekedéseket!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435