Heti horoszkóp 2017.12.07 – 2017.12.14

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

December második hetét remekül kihasználhatod egy kis anyagi gyarapodásra, mert könnyen kaphatsz olyan lehetőséget, amely által egy kis pluszhoz juthatsz. Bármit is ajánlanak, érdemes lesz elfogadnod. Azonban meg kellene most tudnod, mit üzennek számodra az égiek a következő időszakra, mert a csillagokban figyelmeztetések is állnak! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki át tudja neked adni fontos üzenetedet! Párkapcsolatodban most ne a kommunikáción legyen a hangsúly, inkább az érzelmek kimutatásán.

 

BIKA

Bika

Úgy érezheted, hogy munkádban igazságtalanság ér, ami lehet, hogy valós, mégsem szabad a szívedre venned mindent, inkább próbáld levonni a következtetéseket. A csillagállások nem utalnak jelentősebb anyagi pluszra már ebben az évben jegyednél, ezért érdemes lenne megtudnod, hogy nem akadályoz-e valami pénzügyekben! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki bármilyen tisztítást el tud végezni, legyen akármilyen negatív erőről szó! Most nagyon kell figyelned arra, hogy megfelelően öltözz, mert könnyen fázhatsz meg, vagy könnyen fázhatsz fel.

 

IKREK

Ikrek

Ne halogasd a teendőidet a héten, mert azok könnyen szaladhatnak össze! Itt vannak a nyakadon az ünnepek, kelleni fog majd az idő, hogy mindent elrendezzél addig. Kellene több pénz is, még jó, hogy a szerencse horoszkópod nagyon bizakodó jeleket mutat! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert a héten elvégzett ráhatás szerencse mágia formájában, most nagyobb nyereményt hozhat neked! Próbálj kihátrálni a vitás helyzetekből párkapcsolatodban vagy a bővebb családban, mert könnyen lehetsz te a bűnbak!

 

RÁK

Rák

Most bármilyen ráérősen is csinálod a dolgodat, nem lesz olyan, aminek nem jutsz a végére. Ugyanúgy, ha vannak még erre az évre terveid, elintéznivalóid, azokba bártan fogj bele, most siker koronázza a lépteidet! Pont ezért kellene játszanod is valamin, mert a heti horoszkóp bizony mutat nyereményt is! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megtisztítsa utadat a szerencse felé, nehogy valami akadályozzon! Könnyen köthetsz új ismeretséget is ezen a héten, könnyen futhatsz össze a jövendőbeliddel. Valóban nagy mázlid lehet ezekben a napokban!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Bátrabban kellene hozzáállnod a dolgokhoz. Sokszor a bizonytalanságod az, ami miatt nem éred el azokat a célokat, amiket kitűzöl magadnak. Ezen a héten is nagyon jók az esélyeid valami újnak a megragadására, ami bőséget hozhat a számodra. Ha egyedül képtelen vagy észrevenni a kínálkozó alkalmakat, hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), most téged szeretne hozzásegíteni a bőséghez, és ha kéred, akkor egész 2018-ra! Szerelmi életedet fűszerezd meg egy kis romantikával. Erre mindkettőtöknek szüksége van most, ne hagyd kihűlni a kapcsolatodat!

 

SZŰZ

Szűz

Már kezd úrrá lenni rajtad a karácsonyi láz. Szeretnél bőséges családi összejövetelt, de az anyagiak kedvedet szegik. Szóljon ez a hét arról, hogy megteremthesd az alapokat az anyagi jóléthez 2018-ra, akár az egész családod részére. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már most regisztrálni tud minden egyes családtagot a karácsonyi bőség mágiára! Az egészség horoszkóp azt mutatja, lehetnek problémák, amiket nem veszel elég komolyan. Itt az ideje tenni valamit egészséged érdekében! Nem árt orvoshoz menned, vagy akár egészség elemzést is kérhetsz kollégámtól!

 

MÉRLEG

Mérleg

A Mérlegeket egy kihívás elé állíthatja a sors, a bolygók valami rosszabb dolognak az eljövetelét vetíti előre. Bezárulnak a kapuk előtted siker és pénz tekintetében is, mindenképpen reagálnod kell a téged érő rossz hatásokra, még akkor is, ha ezeket nem érzékeled! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tisztánlátásával segíthet kikerülni minden bajt! A heti szerelmi horoszkóp alapján jobb, ha kiállsz magadért és az igazadért, most könnyen lehet elnyomva az akaratod. Rossz kapcsolat esetén a hét energiái támogatnak a továbblépésben, lezárásban.

 

SKORPIÓ

Skorpió

A munkát igazi nyűgként éled meg, ezen a héten felerősödik benned a szabadság utáni vágyad. Kifejezetten akkor érzed csak jól magad, amikor a magad ura vagy, és azt tehetsz, amit csak akarsz. Találd meg a középutat! Munka után csinálj csak olyan dolgokat, melyek jól esnek a lelkednek, a többi kötelességet halaszd el, ha csak teheted. A szerencse melletted áll a heti horoszkóp alapján, most még a bankszámládat is megtömheted! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy ráhatásként átadassa a milliós feltöltő kódodat! Társaddal sokkal komorabb lehetsz, amit szóvá is tehet.

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

A héten végre érezheted az égi segítséget, lehetőségek vagy támogatók formájában. Izgalmas és új fordulatokra számíthatsz, a sikered titka pedig az, hogy mindig csak egy feladatra koncentrálj, és ne akarj több szálat mozgatni. Nagyon szerencsés jegy a héten a tiéd, de ha ebből mit sem tapasztalsz, hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy átokvizsgálatért, mert az könnyen kerülhetett rád a mögötted álló hetekben! A szerelmi horoszkóp külső hatást mutat, lehet, hogy valaki bele akar szólni a dolgotokba, esetleg valaki megkörnyékezi a párod. Légy résen!

 

BAK

Bak

Pozitívumokra számíthatsz pénzügyek és karrier terén. Ha elég kitartásod lesz a hét folyamán, és nem hagyod elúszni a lehetőségeidet, akkor megvalósíthatod a céljaidat. Jó úton haladsz afelé, hogy valami nagyobb dolgot vihess végbe az előtted álló időszakban! Szerencsésnek mutat a heti horoszkóp szerelmi téren is, felhőtlen napokat élhettek meg pároddal. Van azonban a horoszkópban fontos intő jel is, mielőbb érdemes megtudnod a részleteket. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj egészség elemzést, mert lehet valami, amit még meg tudsz előzni!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Nagyon oda kell figyelned a hét folyamán arra, hogy mibe fektetsz időt, energiát, esetleg pénzt! Azok a nagyobb dolgok, amiket a héten szeretnél véghezvinni, nem biztos, hogy meghozzák számodra a remélt végkifejletet. A sikerenergiák ennek ellenére maximálisan ott vannak jegyed körül, csak lehet, hogy nem tudod, hogyan használd ki. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sikermágiát, hogy minden sikerülhessen, amibe ezentúl belefogsz! A siker nyomai szerelmi téren is megmutatkoznak, könnyen találkozhatsz az igaz szerelemmel!

 

HALAK

Halak

Nyugodt napokra számíthatsz a heti horoszkóp szerint. Most több lehet a szabadidőd, ezt használd ki inkább tervezgetésre. Az ünnepekkel kapcsolatban is szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, de egyben megalapozhatod a 2018-as sikereidet is! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már most kérheted tőle a 2018-as sikermágiát, mely már mostantól nagyszerű lehetőségeket hozhat az életedbe! Valamilyen gyulladásra nagy hajlamos mutat az egészség horoszkóp, bármi gyanús jel is jelentkezzen, érdemes orvoshoz fordulnod!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330