Heti horoszkóp 2017.11.30 – 2017.12.07

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Komoly energiacsökkenést tapasztalhatsz, mert az év eddigi részében sokat dolgoztál és mostanra belefáradtál. Olyan negatív dolgok jöhetnek az életedbe, melyekre nem csak a csillagok hívják fel a figyelmed, de az angyalok is sok figyelmeztetést mutattak erre a hétre. Jegyed különösen veszélyben lehet most, ami a balszerencsés fordulatokat illeti, ezért hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy átadhassa személyes angyali üzeneted, ami bármi ilyet segíthet elkerülni! Párkapcsolatodban mindezek ellenére minden a legnagyobb rendben lehet.

BIKA

Bika

Több okos döntésre is szükséged lesz, de szinte biztos lehetsz benne, hogy a megérzéseidre hallgatva nagyon jól fogsz dönteni. Valamilyen pénzzel kapcsolatos ajánlatot is kaphatsz, amit a heti horoszkóp szerint érdemes lenne elfogadnod. Ám hajlamos vagy elhanyagolni az egészségedet, és egy legyintéssel elintézni minden jelentkező problémát. Ezt most nagyon rosszul tennéd, hiszen most komoly figyelmeztetéseket is kaphatsz testedtől. Ha bármi gyanúsat észlelsz, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy tisztánlátóként tudja megnézni, nincs-e nagyobb baj!

IKREK

Ikrek

Jegyed nem retten el a kihívásoktól, inkább izgalomként éli meg sokszor a stresszesebb helyzeteket. Ebből kijut majd bőven a napokban, és ha most is ezt a formád hozod, nincs olyan akadály, amit ne győznél le. Munkahelyi sikerek, plusz pénzek, boldog párkapcsolat – ezek jellemezhetik a következő időszakot. Van megoldás akkor is, ha nem érzed magad most sikeresnek vagy szerencsésnek. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki azt a titkos mágiát tudja elvégezni neked, amit egy világhírű mágustól kapott, és ami minden területre csak pozitívumokat hozhat!

RÁK

Rák

A Jupiter olyan lendületet ad neked, ami elvezethet a siker első fázisához. Ne add ki a kezedből az irányítást, és maximálisan bízz magadban, főleg, ha változtatni is kell valamit! A hét legszerencsésebb csillagjegye a tiéd! Tényleg annyira szerencsés időszakodat élheted meg, hogy minden arannyá válhat a kezeidben. Gond csak akkor lesz, ha ebből semmit sem tapasztalsz, akkor hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, mi nem engedi a sikerszériádat megérkezni! Most könnyen találhat rád a nagy szerelem is, vagy erősödhet kapcsolatod.

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Fáradttá és figyelmetlenné tehetnek időnként a bolygóhatások, ezért nem árt majd óvatosnak lenned, akár a közlekedésben, akár akkor, ha pénzt adsz ki a kezedből. Munkavégzés során is! Olyan helyzet alakulhat ki ezekben a napokban, aminek hatására könnyen szerezhetsz ellenséget. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és védd meg magad a fekete mágiától a segítségével! A heti szerelmi horoszkóp szerint hajlamos lehetsz a zsörtölődésre, felesleges konfliktusok generálására. Társad megértő lesz, de csak egy bizonyos pontig!

SZŰZ

Szűz

Új munka lehet kilátásban a heti horoszkóp szerint, ami akkor is jó hír, ha jelenleg még keresed, vagy pedig elégedetlen vagy a jelenlegivel. Bármilyen lehetőség is jön a hét során, ragadd meg, hogy gyarapodhass pénzügyileg! Gyakrabban érezheted magad furcsábban is a szokottnál, furcsa eseményekre is felfigyelhetsz, akár otthonodban. Erős hatás látszik rád nézve, ezért fontos, hogy hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert valószínű, hogy szellemlevételre lesz szükség! Szingliként új kalandokra készülhetsz. Menj és keresd a lehetőségeket, mert várnak rád!

MÉRLEG

Mérleg

Sokat kell még tenned a sikerért és a pozitív eredményekért, hiszen, ahol jelenleg tartasz, közel sem befejezett. Fontos, hogy ne hátrálj meg, mert jönnek majd nehézségek! Olyan történések jöhetnek most is, amelyek bizonytalanná, dühössé, elkeseredetté tehetnek. Ez több életterületen is felléphet, leginkább anyagiakban, szerelmi téren. Mindenképpen meg kell előznöd ezeket a problémákat! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), egy sorfordítással most neked segíthet! Ízületeid lehetnek sokkal érzékenyebbek a hét folyamán, kíméld őket, amennyire csak tudod.

SKORPIÓ

Skorpió

Érdekes változások jöhetnek az életedbe, érdemes lesz figyelned minden kis hírre, akár még a pletykákra is. Most megalapozhatod vagy stabilizálhatod a helyzetedet, akár munkában, akár anyagiakban, de még szerelmi téren is! Ezen a héten jóval hatékonyabban tudod feltárni előző életeidet is, és sokkal hatékonyabban szabadulhatsz meg a mostani, vagy akár az előző életbeli terhektől! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, hogy minden sokkal simábban mehessen! Elárulja azt is, ha kíváncsi vagy, hogy ki voltál előző életeidben és hol éltél!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Sikerülhet valami újat letenned az asztalra és sokan csodálnak majd energikusságodért és kitartásodért. Kiváló időszak ez a Nyilas csillagjegyek számára karrierépítgetésre, akár munkahelyváltásra vagy keresésre is. Hasznot húzhatsz pénz szempontjából is. A heti horoszkóp titkot is mutat, olyan dolgot, ami meghatározó lehet az életedre nézve. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), meg kell tudnod még az első két napban, hogy mi ez! Új barátokra lelhetsz ezekben a hetekben, akik hosszú távon, akár a problémáid megoldása során is melletted lesznek.

BAK

Bak

A bolygóhatások, amik érnek, lelassíthatnak, nehezebben haladhatsz a teendőkkel, és még a pénzügyek is stagnálhatnak. Sokkal agresszívebben hatnak rád ebben az időszakban a rossz erők, amit azért fontos, mert a csillagállások alapján is valaki hátsószándékkal lehet irántad. Akadályozd meg, hogy ártson neked bármilyen formában is! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg, ki ő, és kérj védelmet! Lesznek párkapcsolatodban hullámvölgyek, de ha nem szítod a tüzet, kisebb vitával megússzátok ezt a hetet.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Fontos lesz a másokkal való együttműködés. Most kifejezettem ajánlott összedolgozni másokkal, így nagyobb sikereket és eredményeket érhetsz el. Ez a hét szerencsés időszakot hoz neked, és még sorfordító dátumod is lesz a napokban! Hatalmas szerencsés fordulat mellett mehetsz el, ha nem hívod Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p) és nem tudod meg tőle a részleteket! Párkapcsolatodban ne add a fejed elhamarkodott döntésekre! Légy inkább belátó és adj több kedvességet a társadnak.

HALAK

Halak

Igaz, hogy túl vagy már azokon az időszakokon, amikor a legtöbb lehetőség érkezett, ennek ellenére ez a hét is jóval kecsegtet. A csillagállások feltételt biztosítanak a sikerhez és a látványos eredményekhez pénzügyekben. Szerelemben is most jött el a te időd! Egy kis ráhatással, rossz kapcsolatodat jóvá varázsolhatod, vagy akár a nagy szerelmet is megtalálhatod. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), szerelmi mágiája milliós értékű, mégis csak egy hívásodba kerül! Figyelj arra, hogy mozgás közben ne sérülj le, mert izomzatod, csontjaid gyengébbek.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét