Heti horoszkóp 2017.11.23 – 2017.11.30

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Rohanósabb napok elé nézel, még hétvégén sem lesz nyugtod. Több dolog is adódhat a családban, amit el kell rendezni, és otthon is lesz mit csinálni. Ne hidd azt, hogy állandóan hiába robotolsz, mert most az igyekezet jól megvastagíthatja a pénztárcádat is! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert a szerencsenapod erre hétre esik, megnézi, mikorra pontosan! Szerelmi életedbe is beférkőzik egy kis szerencse, mert sok pozitív visszajelzést kaphatsz a másik nemtől, sőt egy valakivel komolyabbra is fordulhatnak a dolgok, amennyiben egyedülálló vagy most.

BIKA

Bika

Életednek némely területei most pozitív irányba indulhatnak el. Pénzügyekben tapasztalhatod az erősödés első jeleit, és talán még a munkádat is jobban megbecsülik. Apróbb, szerencsés történéseket vehetsz észre, az égiek most maximálisan támogatnak abban, hogy fejlődni tudj, leginkább anyagi szempontból. Ne hagyj kihasználatlanul egyetlen adódó lehetőséget sem! Az égiek amellett, hogy terelgetnek utadon, figyelmeztető jelet is adtak, hiszen egy nagyobb buktató is vár rád, amit sikerrel ki kell kerülnöd. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), átadja üzeneted!

IKREK

Ikrek

Sokkal érzékenyebben reagálsz most a téged érő hatásokra, így könnyen sértődhetsz meg olyan kijelentésen vagy tanácson is, ami igazából a javadat szolgálja. Pedig mások könnyen rávilágíthatnak most arra, hogy mi lehet a helyes út számodra. Pénzügyekben már nem tudsz kitől tanácsot kérni, pedig pont arra lenne szükséged, hogy tisztán láss. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd tőle a pénzbevonzó kódod és annak helyes használatát! Egészségnek most a sok mozgás tenne igazán jót, főleg az emésztésednek, ami most lehet, hogy rosszabbul működhet.

heti horoszkóp

RÁK

Rák

Munkád kifejezetten kezd már zavarni, és nagyon leterhelőnek érzed. Váltani nem mersz, mert ez a biztos, és a pénzre szükséged van, még ha az nem is sok. Most valóban jól be kell osztanod minden fillért, heti horoszkópod veszteséget jelez előre anyagiakban! Kerüld el nagy kiadásokat, hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj sorsfordítást még ma! Párkapcsolatodba viharosabb időszak köszönthet be, ezért jól meg kell gondolnod, hogyan cselekedsz, mit mondasz. Ugyanúgy arra is vigyáznod kell, hogy ne kapd fel a vizet felesleges dolgokon.

OROSZLÁN

Oroszlán

Az égi hatások komorrá tehetnek. Könnyen bántódhatsz meg ezen a héten, sokkal érzékenyebb leszel. Sokkal nagyobbnak látod a meglévő problémákat most, mint amekkorák, mert a pénztárcád is megvékonyodhat egy hirtelen jött kiadás által. Ezek a hatások arra utalnak, hogy az életedre valamilyen erő most kihat, pont ezért érdemes kérned egy rontásvizsgálatot Ágnestől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nehogy az okozza a kezdődő bajokat! Az aktuális hangulatod majd a párkapcsolatodon is meglátszik, egyszer fent lesztek, egyszer lent.

SZŰZ

Szűz

A legrosszabb, amit ezen a héten tehetsz, hogy hirtelen döntéseket hozol. Karrieredben is fontos lesz a meggondoltság, hiszen egy rossz lépés most a lejtőn indíthat el! Pénzügyeidet nem ártana rendbe tenned. Ahelyett, hogy szórod most a pénzt, inkább gondolj arra, hogy szűkösebb időszak is jöhet. A Katalin nap, bár sokan nem tudják, a nagy szerelmet hozhatja meg a szerencsések számára, és most a te jegyed bizony szerencsés! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd azt az angyali imát tőle, ami nem csak az igazit vonzhatja be, de a párkapcsolati gondokat is megoldhatja, ha azzal küzdesz!

MÉRLEG

Mérleg

Egy új korszak köszönthet be a Mérlegek életébe most, hiszen a csillaghatások elképesztő erővel támogatnak abban, hogy valami nagy dolgot érhess el. Először is okosan kell döntened, ki kell tűznöd a célt, amit megvalósítani kívánsz. Anyagiakban és munkában most kell elültetned a babérokat, azok teremni fognak! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd azt a sikermágiáját, ami évente csak egyszer végez el, kivételes alkalmakkor, és most neked kell megkapnod! Szerelemben ne fogd vissza magad, mutasd ki, mit érzel, még akkor is, ha csak kiszemelted van!

heti horoszkóp

SKORPIÓ

Skorpió

Se híre, se hamva az eddigi lelkesedésednek, hiszen olyan sokat próbálkoztál az elmúlt időszakban, de eredményeket mégsem értél el. Az elakadást már egy ideje tapasztalod. Hiába tudod, mi a teendőd elérni a kívánt szintet munkádban és pénzügyekben, nem jutsz egyről a kettőre. A helyes utat csak úgy találod meg, ha tudod, mi a valódi küldetésed. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, mi az életfeladatod! Egészségedben furcsa jeleket, tüneteket tapasztalhatsz, de ne ijedj meg, csupán a bolygóhatások művelik.

NYILAS

Nyilas

Több terved is meghiúsulhat a hét folyamán, éppen ezért úgy érezheted, hogy ezek a napok semmilyen pozitívumot már nem hoznak a számodra. A bolygóállások ezt teljesen megcáfolják, mert egy pozitívum éppen munkában vagy anyagiakban érkezhet hozzád. Az Univerzum határtalan, éppen ezért legyen bármilyen nagy kívánságod is, teljesíti, ha jól kéred! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kívánság mágiát, mert most a Nyilas jegy kiválasztott egy nagy dologra! Váratlan örömet szerezhet neked partnered a héten, és egy régi, lezáratlan ügy végére végre pont kerülhet.

BAK

Bak

Egy újabb olyan hetet jövendöl heti horoszkópod, amikor mindenhez lenne kedved, csak ahhoz nem, amit csinálnod muszáj. Ennek ellenére meghatározó hét ez a számodra, csillagjegyedet érheti a legnagyobb szerencse most! Ugyanúgy, ahogy nemrég szintén egy Bak nyert meg egy hatalmas összeget! Ezt a jó csillagállást ki kell használnod, hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a nyeremény mágiáját, hogy ne más ragadja meg a lehetőséget! Heti szerelmi horoszkópod alapján könnyen kerülhetsz félreérthető szituációba, ezért nagyon gondold meg, hogyan viselkedsz párod előtt.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Tipikusan olyan hét elé érkeztél, amikor a visszájára sülhet el minden, szerelmi életedben is. Mintha összesúgnának a hátad mögött, mintha valahogy most minden sokkal rosszabb lenne, mint az elmúlt hetekben. A hangulatod is. Ha mostanában tényleg jellemző, hogy bármibe fogsz, balul sül el, vagy bárminek fogsz neki, nem sikerül, és még egészségügyi problémáid is vannak, akkor okkal gyanakodhatsz arra, hogy fekete mágiát használtak ellened! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, így van-e, és visszafordítja, ha szükséges!

HALAK

Halak

Hangulatod jó lesz, még a rossz időjárás sem fog zavarni, most valahogy még annak is örülsz. Karrieredben sokkal jobban mehetnek a dolgok, és még az anyagiakon sincs kedved idegeskedni. Lehet, hogy ez a derű nem tart sokáig, mert a csillagok balszerencsére figyelmeztetnek, ami még a héten érhet! Nem teljesen egyértelmű, hogy mivel kapcsolatos, épp ezért hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki látóként rögtön tudni fogja, mi az, amit el kell kerülnöd! Jobb, ha úgy szervezed meg a napjaidat, hogy családtagjaidra több időt szánsz, mert szükséged van a társaságukra és a biztatásokra.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét