Heti horoszkóp 2017.11.17 – 2017.11.24

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Ez a hét új dolgot hozhat neked. Olyan érzést vagy élethelyzetet tapasztalhatsz meg, amilyenben még nem volt részed. Karriereddel kapcsolatban elégedett leszel, annak ellenére is, hogy többet remélsz ezen a területen. Ne add fel, még várnak rád sikerek! Szerelmi életedben azért lenne mit rendezni, vannak olyan problémák, amik megoldhatóak, és a régi tűz újra lángra lobbantható, ha tudod, mit kell most meglépned. Ne halogasd szívügyeid rendezését, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki profi szakember és útmutatást ad!

BIKA

Bika

Ne vessz el az érzelmek útvesztőjében, mert most sok olyan inger érhet, amiknek hatásra hangulatod nagyon hullámzó lehet, és az érzelmeid ugyanúgy. Túlságosan leköt most minden olyan, kézzel nem fogható dolog, amikkel igazából nem is kellene foglalkoznod. Koncentrálj inkább a tényekre, vedd észre az Univerzum jeleit, mert azokat küldeni fog neked! A csillagok is megerősítik, most valóban nagy nyereményed lehet, csak ehhez meg kell tudnod Ágnestől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy min kell játszanod és mikor! Egészségedre is fordítsd gondot, vírus könnyen támadhat meg!

IKREK

Ikrek

A heti horoszkópod nagyon jó, amennyiben valamilyen változásra vársz már egy ideje. Közeleg az életedben egy olyan időszak, amikor nagy előrelépések várhatóak munkában – ha még dolgozol, illetve pénzügyekben. Meg kell tudnod a sorsfordító dátumodat, mert azon a napon nagyon résen kell lenned, hogy megragadhasd a lehetőségedet! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és pillanatok alatt kiszámolja neked! Már nagyon közeleg, siess! Egészségedet rossz hatások nem érik a hét folyamán, energiáidat fordíthatnád sportra is.

RÁK

Rák

Anyagiakkal kapcsolatban valami jó hírt kaphatsz, ami elindíthat az erősödés útján. Pozitív visszajelzéseket kaphatsz a másik nem részéről, így egész hét folyamán tele lehetsz büszkeséggel és önbizalommal. Az újhold több új pozitívumot is hozhat csillagjegyednek, és a heti horoszkópod szerint leginkább az egészség területe az, amire nagyon jól hat. Meglévő betegség esetén a tünetek enyhülhetnek, sőt, most sokat tehetsz azért, hogy megőrizd az egészséged, elkerülhess komolyabb gondokat. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az újhold mágiát az egészségért, csak jól járhatsz vele!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Elkezdődik egy tanulási folyamat az életedben, amit nem kell szó szerint érteni. Már a héten olyan szituációkba sodródhatsz, melyek által lelkileg fejlődhetsz, változhatsz. A sors megleckéztethet karrier vagy pénz területén is, talán azért, hogy rájöjj, lehet, hogy nem jó utat választottál. Fontos dologról kell tudnod, rá kell jönnöd, hogy melyik személyes évedben vagy, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki a következő időszakból! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki ki tudja számolni neked, és ezzel együtt feladatodat is elmondja! Szerelem területén is okulhatsz, tapasztalatokat szerezhetsz, felnyílhat a szemed bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

SZŰZ

Szűz

A tízmilliószoros nap, a heti horoszkóp alapján, nem hozott neked jelentősebb változást, mert állandóság látszik a csillagokban, nem látható változás az elmúlt időszakhoz képest. A pénzügyekben még mindig bizonytalan vagy, és munkádban vagy az életed más területein sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy akarod. Szerencsére most, ezen a héten tehetsz azért, hogy egy nagy dolgot végre elérhess! A horoszkóp erre a hétre a te jegyednek a legjobb szerencse szempontjából, ezért hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy szerencse mágiája most neked vonzhassa be a sorsfordulatot a választott életterületre!

MÉRLEG

Mérleg

Bár rossz hatások nem érnek a hét folyamán, mégis sok kis apróságon felhúzhatod magad. Természetedből adódóan hajlamos vagy túlgondolni és túlreagálni dolgokat. Nehezebb döntés elé kerülhetsz pénzzel vagy a munkáddal kapcsolatosan és ez megállítja körülötted az időt, teljesen lefagysz tőle. Hallgass a megérzéseidre, nagyon jól fognak működni a héten, és ennek fényében dönts! Társadat próbáld nem kihozni a sodrából, mert most sokkal inkább robbanhat nála a bomba. Az egészség horoszkóp viszont komoly figyelmeztetést tartogat, ezért jobb, ha elkéred őrangyalod üzenetét Edit Jósnőtől a 0690633931-es számon (485 Ft/p)!

SKORPIÓ

Skorpió

Mint ahogyan a havi horoszkópodban már olvashattad, a november anyagi gyarapodást tartogat a számodra. Most jött el az a hét, amikor végre megragadhatod a szerencsédet, amikor a nagy pénz megérkezhet hozzád! Van valaki, aki ismeri a titkot, hogyan is tudsz november legnagyobb nyertesévé válni! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akár várakozás nélkül elárulhatja neked, ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Ezen a héten könnyen ismerkedsz, és főleg akkor lehetsz biztos benne, hogy az igazival találkozol, ha a tízmilliószoros napon gondoltál a bevonzására!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Heti karrier horoszkópod pozitív jellegű változások elindulását mutatja ezekben a napokban. Most, ha nagyon résen leszel, olyan lehetőséget ragadhatsz meg, ami hosszabb távon nagyon jövedelmező lehet. Egészségedben jó lenne, ha figyelnél a jelekre, melyek azt jelzik, hogy valami még sincs rendben! Ezen a téren most rosszabb hatások érnek, jó lenne, ha megtudnád, van-e mitől tartanod! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj cigánykártya jóslást, az mindent feltárhat! A heti horoszkóp jó esélyeket mutat közepesebb nyereményre, de most próbálkozz inkább olyan játékkal, amivel egyébként nem nagyon szoktál!

BAK

Bak

Ez a hét apró örömöket tartogat a számodra, alapjában véve jól fogod magad érezni egész végig, a hangulatod nagyon jó lesz. Még olyasvalakivel is megbarátkozhatsz, akivel nagy ellenszenvet tápláltatok egymás iránt eddig. A pénztárcád is vastagodhat, nem várt pénz érkezhet meg hozzád. Szerelmi horoszkópod azonban nagy titkot mutat, azonban ez a titok most pozitív jellegű! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy pontosan meg tudja neked nézni, milyen örömteli esemény vár rád párkapcsolati téren, a napokban!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A múlt hét alaposan leterhelt, szinte az összes energiádat elhasználtad. A feladataiddal jól haladtál, így cserébe hétvégén kipihenhetted magad, feltöltődhettél, így ez a hét kezdete kifejezetten lendületes lehet, kevesebb feladattal, több szabadidővel. Ezekben a szabad órákban menj és vegyél lottószelvényt, ugyanis ez a hét nagy nyeremény hozhat neked! Az azért nem mindegy, hogy milyen számokat játszol meg, ezért hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki átadja személyes, angyali nyerőszámaid! Párkapcsolatod a napokban jól alakul, sőt, valamilyen meglepetésben is részed lehet!

HALAK

Halak

A heti horoszkóp alapján többen kereshetik a társaságod, mint általában, bár legtöbbjükhöz kedved sem lesz. Vigyázz azonban arra, hogy senkit se bánts meg, mert még haragosra is szert tehetsz! Legjobban akkor jársz, ha kérsz egy védelmet Norberttől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert jegyed egyébként is képes most minden negatív energiát összeszedni, ami kihatással lehet az életed több területére, a pénzügyekre is! Kapcsolatodba is mások kavarhatnak be, azét ne dőlj be semmilyen szóbeszédnek, és bizonyíték nélkül főleg ne gyanúsítsd meg párodat semmivel!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét