Heti horoszkóp 2017.11.09 – 2017.11.16

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Életednek olyan időszaka veszi kezdetét, amikor választanod kell, így éled-e a tovább az életed, vagy valamit változtatsz. Meg kell keresned az utat, ami elvezet az anyagi biztonsághoz, egy olyan állás által, amit szívvel-lélekkel csinálsz. Kevesen tartoznak azon szerencsések közé, akiknek ez megadatik, de légy közöttük! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az állás bevonzó mágiáját! Azon állásét, ami rávezet téged a karmikus utadra, hogy harmóniára lelhess minden életterületen! Hihetetlen, de ez a mágia még az igazit is segíthet neked megtalálni, lehet, hogy éppen az új munkahelyeden, vagy annak kapcsán találkoztok!

 

BIKA

Bika

Ne tégy elhamarkodott lépéseket a hét folyamán, mert ha meggondolatlan leszel, nagy problémát okozhatsz magadnak, ami csak nehezen lesz megoldható. Ha döntened kell valamiben, akkor is jól gondold át, mert nagy az esélye annak, hogy nagyon rosszul választasz. Anyagiakban most mégis hozhatsz egy nagyszerű döntést! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a tízmilliószoros nyeremény mágiát, ami a héten a te jegyednek hozhat főnyereményt! Egészséged szempontjából az a fontos, hogy uralkodj az éhségérzeted felett, mert könnyen jönnek fel plusz kilók!

 

IKREK

Ikrek

Nemsokára vége már ennek az évnek, és igen kevés dolgot valósítottál meg, amit idénre elterveztél. Szerencsére heti horoszkópod alapján nagyszerű időszak jön számodra arra, hogy céljaidat megvalósíthasd. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a tízmilliószoros kívánság mágiát, miután lediktáltad neki a célokat, amiket még idén el akarsz érni! Nem éri meg halogatni, mert még egy ilyen jó időszakod csak nagyon sokára lehet! Próbálj meg társaddal kicsit elnézőbb lenni a napokban, mert több gond szakadhat a nyakába, ezért szétszórt lehet.

 

RÁK

Rák

Mások könnyen mehetnek az idegeidre a heti horoszkóp szerint, ezért az is meglehet, hogy néhánnyal konfliktusba keveredsz. Nagy a nyomás rajtad ebben az időszakban, jó lenne, ha tudnál valahogy lazítani. Bár az anyagi kérdések egyelőre megválaszolatlanok, tedd egy kicsit félre és utazz el egy pihentető hétvégére, akár rokonokhoz. Kell a feltöltődés a testednek és lelkednek is, mert egészség horoszkópod nem mutat túlzottan bizakodó jeleket. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, most bármilyen problémára fény derülhet!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Elég makacsul haladsz a terveid megvalósítása felé, bár még mindig nem látod azokat az eredményeket, amiket már el szerettél volna érni. Anyagiakban érezhető némi stabilitás, bár a teljes biztonságtól azért még messze vagy. Ezen a héten sokat tehetsz a sikereidért, a tízmilliószoros nap sorsokat képes megváltoztatni! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kért a tízmilliószoros sikermágiát, hogy karrierben és anyagiakban elérhesd a remélt változásokat! Párkapcsolatodban is légy kicsit határozottabb, és hozd meg azt a döntést, amit már régóta halogatsz!

 

SZŰZ

Szűz

Ez a hét izgalmakat tartogat számodra. Kisebb sikereket könyvelhetsz el a munkahelyeden, sőt a kaparós sorsjegy is tartogathat számodra jelentősen nagyobb összeget, mint amit eddig nyerned sikerült. Jó energiák érnek a hét folyamán, érdemes lenne kihasználnod a tízmilliószoros napot az anyagi fellendülésre. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd ezen a napon a legerősebb pénzteremtő rituálét, amiről már sokan jelezték vissza, mennyire hatékony! Megfázás könnyen érhet utol ezekben a napokban, de szerencsére enyhébb lefolyású lehet.

 

MÉRLEG

Mérleg

Óvatosan kell bánnod a véleménynyilvánítással a hét folyamén, mert valaki könnyen sértődhet meg, akinek nem kéne. Minden emberi kapcsolatod érzékeny időszakba csöppen, ezért párkapcsolatod is megsínyli majd. Egészségednek most jót tenne, ha eleget tudnál aludni, ki tudnád magadnak pihenni, ezért csak olyan tennivalókat időzíts a hétre, amiket feltétlenül muszáj megcsinálnod. Érzelmi életeddel ellentétben a pénz vonala nagyon jó, sőt nagyon erős pénzenergiák lengenek körbe, ezért most, a tízmilliószoros napon kell pénzmágiát kéned Kamillától a 0690633931-es számon (485 Ft/p)!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Hamarosan lezárul életednek egy nehezebb korszaka, és csupa pozitív dolgok érkeznek meg hozzád. Anyagi fellendülés várható, munkában is előrelépés. Emberi kapcsolataid rendeződni látszanak, sőt még egy régi barát is újra az utadba sodródhat, akivel feleleveníthetitek a régi, jó viszont. Mindenképpen fent kell tartanod az új élethelyzeteket, nem hagyhatod, hogy a hullámhegyről újra hullámvölgybe kerülj! Amennyiben mégsem érkeznek meg a jó dolgok az életedbe legalább november folyamán, hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy rontásvizsgálatért!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Jegyednek is a megújulás korszaka jön, bár esetedben az új és jó dolgok munkában és anyagiakban elmaradnak. Ennek ellenére nem szabad elkedvtelenedned, hanem gőzerővel koncentrálni, hogy ezeken a területeken is elérhesd a remélt változásokat. Bár ez az időszak nem kedvez a pénznek, a közeljövőben majd meg lesz az esélyed itt is nagyot ugrani. Most a nagy fordulat szerelemben jön el neked, most valóban az igazit találhatod meg, ha nem mész el mellette! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a szerelembevonzó mágiáját a tízmilliószoros napon, hogy biztosra mehess!

 

BAK

Bak

Erre a hétre, alapjában véve, nem látszik semmilyen különös változás az életterületeiden. Munkában a megszokott keretek között zajlanak a dolgok, otthon is a mindennapi teendők várnak. Ugyanazok az arcok bukkannak fel újra és újra, ezért néha úgy érezheted, valamilyen változásra lenne szükséged, hogy kicsit felüdülhessen a lelked. Némi izgalmat mégis csempészhetsz ezekbe a szürke napokba, mert a legerősebb teremtő erővel bíró nap közeleg vészesen! Most választhatsz, mit is akarsz bevonzani! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj a jól bevált kívánság mágiájából, nem fogsz csalódni!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Sikerek várnak rád karrieredben, és dicséretekben is részesülhetsz. Most valóban nagyon jó úton haladsz, hogy a kívánt szintet elérhesd a munkádban. Leginkább az anyagi biztonság az, amire vágysz, és ez a heti horoszkópod alapján, nincs is már messze. Gondok csak akkor vannak, ha szinte egész életedben sokat dolgoztál, és mégsem volt elegendő pénzed, szinte egy vasat sem tudtál félretenni. Akkor hívd Leopoldot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megnézhesse, nem hoztál-e előző életeidből átkot magaddal! Szerelemben légy megfontolt, fontos döntésre kényszerülhetsz!

 

HALAK

Halak

Eljött az ideje lépni anyagiakban, ha már egy ideje gondjaid vannak a pénzügyekkel és mindenképpen több havi bevételt szeretnél. A csillagok maximálisan támogatják most jegyedet a fejlődésben. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a tízmilliószoros pénzvonzó mágiát, ami a leghatásosabb, és általa biztosra is mehetsz! Szerelemben nagyon jó időszak ez neked. Párkapcsolatokban nagy lehet az egyetértés és a béke, szingliként pedig megismerkedhetsz valakivel, aki a későbbiekben boldoggá tehet! Egészséged szempontjából a rendszeres mozgás most fontos lesz!
lajk-vilag_animated_CS

Olvastad már?

Minden rosszul sül el? Lehet, hogy szellem okozza?

A balszerencse nem mindig csak a megszokott dolgok miatt követhet. Amikor nem működik a szerencséd, akkor annak biztos jele, hogy...

Ingyenes 4 lapos tarot jóslás? Vajon ő a nagy Ő?

A tarot jóslást nagyon nehéz elsajátítani, és nem is javasolt ezt autodidakta módon megtanulni, mert sokszor mást láthatsz bele, a...