Heti horoszkóp 2017.11.02 – 2017.11.09

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Az elmúlt időszakban több új hatás ért, szinte állandóan felfokozott állapotban voltál. Nyugalmas pillanatod nem sok volt, most viszont jöhet a harmónia és a lecsendesedés időszaka. Végre juthat időd olyan dolgokra is, melyektől jól érzed magad, amiket szívesen csinálsz. Az egészségedre jobban oda kéne figyelned, mert hajlamos vagy elmenni figyelmeztető jelek mellett. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki cigánykártyájával megnézi, kialakulóban lehet-e komolyabb probléma! Pénzügyekben valamilyen meglepetésszerű történés érhet, a heti horoszkóp anyagi erősödést jelez. Párkapcsolatodba most ne vidd bele a hétköznapjaid problémáit és feszültségeit, mert nem biztos, hogy megértő fülekre találsz.

BIKA

Bika

Jó lenne, ha ösztönösen ráéreznél arra, hogy mikor és mit kell lépned, vagy milyen helyzetben hogyan lenne helyes cselekedned. Ellenkező esetben kellemetlen szituációkba keveredhetsz. Egy nagyon jó lehetőség mellett is elmehetsz a heti horoszkóp szerint, amit megragadva nagyobb pénzösszeghez juthatnál. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj gyorspénz mágiát, hogy tényleg gyarapodhass! A kapcsolatban élők számára a viszonyok elmélyülése várható, sőt még gyermekáldás sem kizárt a közeljövőben. Gyulladásra nagy lesz a hajlamod az egészség horoszkóp szerint, láz is várható az elkövetkező időszakban, ha már túl nem estél rajta.

IKREK

Ikrek

Egyre inkább kezded érezni, hogy valamit lépni kell, ha azt akarod, hogy a jövőd jóval fényesebb legyen a jelenednél. Ha a munkáddal vagy elégedetlen és a bevételeddel, most tényleg érdemes tenned azért, hogy megtaláld az ideális állást, mert rábukkanhatsz. Történtek a múltban olyan dolgok, amik miatt félsz változtatni, de ezt magad mögött kell hagynod. Spirituális hét ez a számodra, amikor nem csak a megérzéseid működhetnek jól, de még sorsfordító üzenet is érkezhet hozzád, amit nem biztos, hogy észreveszel. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), meg kell tudnod ezt az égi üzenetet tőle még a héten! Egészségedben az okozhat problémákat, ha nem eszel rendszeresen. Ne hagyj ki egy étkezést sem!

RÁK

Rák

Minden jól haladhat előre ezekben a napokban. Működhet, amibe csak belefogsz, elkerülnek a konfliktusok, és nem kell jelentősebb problémákkal sem számolnod. Pont ezért, aktuális szerencseszámaidat mielőbb meg kellene tudnod, mert minden esély meg van a heti horoszkópodban a nagy nyereményre! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki akár az égiektől is lehívhatja neked nyerőszámaidat! Most érdemes összehívnod a társaságodat és kicsit kiemelkedni a hétvégi szürkeségből is, mert jelentősen nagyobb esélyed van ismerkedni, mint az elmúlt időszakban bármikor. Irány az élet, ha szingli vagy! Az egészség horoszkóp alapján fejfájás gyötörhet, de csak végső esetben vegyél be orvosságot!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Munkahelyeden pozitív történések várhatók. Olyan feladatot kaphatsz, melyre már rég vártál, és amelyben megmutathatod a valódi képességeidet. Azonban félre kell tenned a rossz érzéseidet a jövőddel kapcsolatban, a heti horoszkóp szerint a terveidet csak így valósíthatod meg hosszabb távon. Most a csillagok az álmaid, vágyaid teljesülését támogatják, ezért nem érdemes semmit sem halogatnod, ha ezekről van szó. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kívánság mágiát, mert most egyvalamit valóban bevonzhatsz az életedbe, ami számodra nagyon fontos! Párkapcsolatodban béke uralkodhat, és ha vitás időszak van mögöttetek, végre minden tisztázatlan ügy végére pont kerülhet.

SZŰZ

Szűz

Nem biztos, hogy minden az, aminek látszik. A heti horoszkóp szerint könnyen szembesülhetsz most azzal, hogy egy valaki mégsem olyan, amilyennek hitted. Ne ess áldozatául a csalódottság érzésének. Ideje inkább rendbe tenned életed némely területeit, mint például a pénzügyek, a megfelelő pénzforrás megtalálása. Ne tapogatózz tovább a sötétben, inkább kérj egy átokvizsgálatot Norberttől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert minden bizonnyal rád került a közelmúltban, és most a hét energiáinak köszönhetően végleg megszabadulhatsz tőle, ami gyarapodást hozhat! Az egészség horoszkóp alapján itt az ideje elkezdened egészségesen étkezni.

MÉRLEG

Mérleg

Kicsit lendületesebben kellene belevetned magad a hétköznapokba, különben több dolog maradhat el, és a jövőheted kész káosz lehet. Ne feledkezz meg a pénzbeli elintéznivalókról se, ott is kimaradhat valami! A szerelmi horoszkóp intő jeleket mutat. A csillagállások arra utalnak, hogy lehet, nem látsz át a rózsaszín ködön. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), főleg, ha aránylag friss kapcsolatban élsz, ugyanis megdöbbentő dolgot tudhatsz meg tőle! A heti horoszkóp alapján több kikapcsolódásra lenne szükséged, mert lélekben és testben is sokkal egészségesebb lehetsz, ha hagysz magadnak időt olyan dolgokra, melyek feltöltenek. Ha teheted, utazz el hétvégére valahova, akár barátokkal, akár a családdal, nem fogod megbánni!

SKORPIÓ

Skorpió

Kicsit lehet, hogy borongós lesz a hangulatod ezekben a napokban. Apró bosszúságok sorozata várható, melyeknek hatására sokkal feszültebb is leszel az átlagnál, és vitákba is könnyen keveredhetsz a körülötted dolgozókkal, élőkkel, de főleg a társaddal. Hajlamos vagy az önmarcangolásra is, de ne hibáztasd mindig csak magad, inkább nézz körbe és jöjj rá, ki is az, aki a problémáid forrása. Ha nem sikerül magadtól rájönni, hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi neked, mert a heti horoszkóp szerint van egy rosszakaród! Légy óvatos, amikor pénzt adsz ki a kezedből, mert könnyen adhatsz ki többet, mint kéne! Egészséged érdekében a mozgásszegény életmódot jó lenne feladni, és többet mozogni aktívan.

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Mintha mázsás súly nyomná a vállaidat, annyi probléma zúdult és zúdulhat a nyakadba a héten is. Mindemellett, feljöhet a hét folyamán egy bizonyos múltbéli esemény utóhatása is, amit leginkább párkapcsolati szempontból tapasztalhatsz. Pénzügyekben is váratlan kiadások keserítik meg a mindennapokat. Nem biztos, hogy a múltban kell keresned az okokat, érdemesebb inkább előző életeidből hozott terheidre fényt deríteni. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, hogy mostantól olyan életet élhess, amit mindig is szerettél volna magadnak! Lesz azért pozitívum is héten, ha megfelelő számokat teszel meg, közepes nyereményed lehet!

BAK

Bak

Bár munkában nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, azért egy valami mégis jó érzéssel tölt el: tudod, hogy képes vagy a bonyodalmak közepette is hideg fejjel gondolkodni, megtalálni a megoldást, aminek mindig meg van a maga előnye és eredménye. A héten is származhat egy nagy előnyöd! Pénzbevonzásra megfelelő időszak ez neked, most kell valamit lépned, ha az a célod, hogy több pénzed legyen! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a titkos pénzteremtő mágiáját, ami most jegyednek a leghatásosabb! A heti horoszkóp alapján nagy esélyed van olyasvalakivel megismerkedni, aki a későbbiekben bizalmasod, barátod, vagy akár a nagy szerelmed is lehet. Legyél nagyon nyitott!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Kicsit mintha megfordulna veled a világ a héten, egyszer csak azt tapasztalhatod, hogy kicsúszik kezeid közül az irányítás. Vízöntőként mindig kézben tartod a dolgokat, de most könnyen lehetsz tanácstalan pénzügyi kérdésekben, és a környezetedben élőket illetően is. Ha ezeket a napokat valóban furcsábbnak érzékeled a megszokottnál, ráadásul még fáradékonyabb is leszel, kevesebb lesz az energiád, hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szellemvizsgálatot, mert egy entitás tapadhatott meg rajtad! A bizonytalanság kapcsolatodba is beférkőzhet, egyik fél könnyen lehet gyanakvó, akár féltékeny. Most jól teszed, ha egy régi ismerőssel felveszed a kapcsolatot, érdekes információkat tudhatsz meg tőle.

HALAK

Halak

Igen eredményesen dolgozol és végzed a feladataidat a héten, ám egy kollégával meggyűlhet a bajod. Az irigység vezérelheti, legjobban jársz akkor, ha nem foglalkozol vele. A heti horoszkóp alapján nincsenek már messze az anyagi sikerek, ha a heti tempót és motivációt továbbra is megőrzöd. Kizárólag ez a hét alkalmas arra, legalábbis ami a közeljövőt illeti, hogy magad mellé vonzd azt a társat, aki végre boldoggá tehet. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelem bevonzó mágiát, mert az ő szertartása már sokaknak hozott szerelmet az életébe! Ha gépjárművel közlekedsz, fokozottan óvatosnak kell lenned a héten. Más hibájából történhet baj!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét