Heti horoszkóp 2017.10.26 – 2017.11.02

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Ne töltsd rohanással a hétköznapokat, mert heti horoszkópod veszélyekre figyelmeztet, ami a kapkodásból eredhet. Könnyen szúrhatnak ki most munkahelyeden is hibát, még ha az apró is. Ez nem vethet rád jó fényt majd. Pénzveszteség is érhet, ha nem vagy résen, figyelmetlenséged nagy méreteket ölthet. Minden gond megelőzhető, ha lassítasz a tempón, akkor még egészségednek is jót teszel. Párkapcsolatod minőségére is fordíts időt, a közösen eltöltött órák csodákat művelhetnek. Fogadd meg a horoszkóp tanácsait, és hívd Matt-et a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert elképesztő TITOK is látszik a csillagokban, mely képes lehet megváltoztatni a sorsod!

BIKA

Bika

Ezekben a napokban sok új ötleted támadhat, miként is tudnál egyről a kettőre jutni, közelebb jutni a céljaid felé. Ezek nagyszerű ötletek lehetnek, valami mégis visszatart, nem tudod, hogyan is tudsz elindulni a megvalósítás útján. Minden kezdet nehéz, mégis szükségesek az első lépések mielőbb, hiszen nem igen halogathatsz tovább. A heti horoszkópod alapján igazán szerencsés időszak jön, amikor jóval könnyebben lehetsz sikeres. Ne bízd a véletlenre! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki nem csak útmutatást ad, de a leghatásosabb sikermágiát is megkaphatod tőle ráhatásként! A szerencse szerelmi téren is kiütközik, felerősödnek az érzelmek a kapcsolatokban, ezáltal a szinglik is szerelembe eshetnek első látásra.

IKREK

Ikrek

Ahogy közeledik a november, úgy megy el a kedved is bizonyos dolgoktól. Túl sok erőfeszítésedbe került elérni azt a keveset is, ami van. Annak ellenére, hogy a hangulatod kissé komor és borúlátó, a bolygók nagyon jól hatnak egyes életterületeidre, pont ezért érdemes ráérezned, hogy hol is érhetsz el pozitív fordulatokat ebben az időszakban. Egy valami biztosra látszik, anyagiak szempontjából mérföldeket ugorhatsz. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert most heti horoszkópod alapján tiéd a MILLIÓS nyeremény lehetősége, hozzá kell, hogy segítsen! Egészségedben tapasztalhatsz negatív jeleket, de komolyabb problémára nem kell számítani.

RÁK

Rák

Remek napok elé nézel, most nem csak hangulatod lehet derűs, hanem azt is érezheted, hogy valahogy most a szerencse is veled van. Több apró jelből is észreveheted, hogy az életednek egy jobb korszaka következik. Az égiek kísérik a lépteidet, rá szeretnének vezetni arra, hol is találod a bőséget és a harmóniát. Ha úgy érzed, egyedül nem tudod megtenni vagy észrevenni a helyes utat, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki angyali üzeneted által megvilágítja számodra a BŐSÉG felé vezető legrövidebb ösvényt! Most sokkal jobban viszonyulnak hozzád mások, és te is sokkal megértőbb leszel másokkal. Könnyen veheted észre most, ki lehet az igaz barát, és ki az, aki csak előtted mutatja magát kedvesnek. Párodról is érdekes dolgok derülhetnek ki.

Aurethiel elérhetősége

OROSZLÁN

Oroszlán

Tegyél most bele sok szorgalmat abba, amivel foglalkozol, mert horoszkópod jelentős változásokat mutat, jövedelmed megnőhet olyan dolog által, amit szívvel-lélekkel csinálsz. Pénzhoroszkópod szerint most rád fér az erősödés, tegyél meg mindent azért, hogy áttörést érhess el karrieredben. Más fontos dolog is van, amit megjelöl a heti horoszkóp. Fontos KÜLDETÉSED van a következő időszakra, melyet, ha teljesítesz, ebben az évben még sok szerencsés történés várhat rád! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondhatja feladatod akár várakozás nélkül! A bővebb családi körben kisebb vita alakulhat ki, de most jobb, ha kimaradsz belőle, mert valakivel tartósabb mosolyszünet alakulhat ki!

SZŰZ

Szűz

Egészséged kissé megsínyli az előtted álló időszakot, egyrészt a bolygóhatások miatt, másrészt amiatt, hogy túl sok stresszhelyzet érhet. Ellentétesen alakulhatnak a dolgok az elképzeléseiddel, túl sok bosszúság keserítheti meg a mindennapokat, melyek leginkább munkádban vagy a párkapcsolatodban érhetnek. Vannak helyzetek, amikor nem könnyű pozitívnak maradni, és az ilyen helyzetek remek támadható pontokat adnak a betegségeknek. Szükséged van útmutatásra, hogy miként is tudod harmonizálni az életedet akár karrier, akár szerelem szempontjából. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), cigánykártyája mindig megmutatja a gondokra a megoldást, ráadásul kiváló szakembere a betegségek megelőzésének!

MÉRLEG

Mérleg

Már a hét elején jól be kell osztanod az idődet, ha nem akarsz elveszni a teendők tengerében. Nem lesz vészesen rengeteg feladatod, csak jól kell gazdálkodnod az időddel. A pénzhoroszkóp megtorpanást mutat, ami tartós is lehet, sőt hosszútávon még rosszabbodhat is a helyzet. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sürgősen rontásvizsgálatot, mert a negatív erőkre most tízszeres erővel vagy fogékony, és lehet, hogy ez okozza majd az elakadásokat anyagiakban! Párkapcsolatodban jó, ha nem hozol fel vitás kérdéseket, mert súlyos nézeteltérések támadhatnak, amik veszekedésbe is torkollhatnak!

SKORPIÓ

Skorpió

Szívesen mennél vissza pár hónapot, bele a nyár közelébe, amikor sokkal több lehetőséget láttál magad körül. Ezeket a lehetőségeket nem ragadtad meg, és most teljesen másképp csinálnád. Van, amikor a sors csak egyszer kínál fel egy bizonyos dolgot, aztán többé nem lesz rá lehetőséged önerőből megragadni. Lehet, hogy egy vonat már elment, azonban most jön a következő, heti horoszkópod szerint! Egy nagyszerű anyagi lehetőség, amit MOST viszont tényleg meg kell ragadnod! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elképesztő titkot árul el neked! A gyomrod kiemelten érzékeny lesz a héten, vigyázz arra, hogy ne terheld meg!

Lunczer Judit

NYILAS

Nyilas

Fontos lenne átgondolnod jelenlegi helyzetedet, és eldönteni, hogy merre is menj tovább. Munkád és karriered területén még vannak céljaid, de a lehetőségek mostanában nem igazán voltak kedvezőek. Heti horoszkópod alapján kézzelfogható távolságban van már tőled a megoldás kulcsa, csak fel kell ismerned a helyzetet, és megtenni a megfelelő lépéseket. Mivel a céljaid elérését a heti bolygóállások maximálisan támogatják, most kell cselekedned, később minden veszhet! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), sikereid KULCSA nála van! Egy régi barátról megdöbbentő dolgok derülhetnek ki, az is lehet, hogy valakivel le kell zárnod a kapcsolatot.

BAK

Bak

Meglehet, hogy nem jössz ki túl jól a környezeteddel, és ez azért van, mert gondolataidat, érzelmeidet nem jól fejezed ki, és nem is beszélsz róluk. Elbeszéltek egymás mellett több emberrel is, ez pedig konfliktusokat szülhet. Lehet, hogy nem is ismered olyan jól a téged körülvevő embereket, mint ahogyan azt gondolod? Heti horoszkópod alapján van is köztük egyvalaki, aki több problémád okozója is lehet a közeljövőben. Ha nem akarsz tartós elakadásokat karrierben, anyagiakban, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj tőle védelmet, amíg nem késő! Foglalkozz a pároddal is, mert olyan igényei, elvárásai vannak most, melyeket ki tudsz elégíteni, csak figyelned kell rá!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültségnek, problémáknak és befejezetlen dolgoknak a végére kell járnod. Nem lehet a végtelenségig halogatni a feladatokat, nem teheted meg, hogy a homokba dugod a fejed. Pénzügyekkel kapcsolatban is vannak aggályaid, mind többet szeretnél, és minél előbb. Van erre is jó megoldás, ha hívod Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és elkéred azt a PÉNZKÓDOT, ami segít a mielőbbi pénzforrások megtalálásában! Társad több figyelmet igényelne tőled, ezért próbálj időt szakítani arra, hogy többet tudjatok kettesben lenni. Bár nem vagy a romantika híve, egy kis figyelmesség mindenképpen jól esik majd neki.

HALAK

Halak

Munkád, karriered területén jó véleménnyel vannak rólad mások, sőt most van esélyed arra, hogy magasabbra juss a ranglétrán. Ha felkínálnak bármilyen lehetőséget, most semmit se utasíts vissza, még ha több munkával, nagyobb kötelezettséggel is jár. Mindig is képes voltál arra, hogy ellásd a komolyabb feladatokat, és most itt az idő a bizonyításra is! A szerencse horoszkópod is kiváló erre a hétre, a jelek alapján nagyobb összeg ütheti a markod. Nagyon szerencsés jegy most a tiéd, kérd el mielőbb a személyes szerencseszámaidat Leopoldtól a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Fejfájással többször küszködhetsz a hét folyamán, de ne hagyd, hogy ez megakadályozzon a munkában, inkább időben vegyél be fájdalomcsillapítót!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét