Heti horoszkóp 2017.10.19 – 2017.10.26

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Állhatatosságod most nagyon jól fog jönni, szükséged lesz rá a munkahelyeden. Merj szembeszállni másokkal is, a saját igazadért, mert könnyen nyomhatnak el, aminek az előrelépések elmaradása lehet a következménye. Jó, ha mersz lépni és kockáztatni, mert akkor sokat nyerhetsz! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj pénzmágiát az újhold erejével, ami rövid időn belül hozhat neked SOKAT! Kapcsolatodból meg lesz az esély kitekinteni, mert könnyen érhet kísértés. Csak rajtad áll, ellenállsz-e neki, vagy az új izgalmak mezejére lépsz. Ha a másodikat választod, számolnod kell a következményekkel.

BIKA

Bika

Teherbírásod véges lesz a heti horoszkóp szerint, sokkal előbb merülhetsz ki, mint szoktál. Ennek ellenére, még ha nehezen is, de sikerrel teljesítesz minden rád szabott feladatot. A szabadidődet jó, ha pihenéssel és a családdal töltöd, egyéb programokat jobb, ha nem erre a hétre tervezel. A pénzhoroszkóp szerint lehetőséged lehet valamilyen plusz bevételre, csak ezért tudnod kell, hogy hol kell résen lenned és mikor. Ha jól jönne az anyagi gyarapodás, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), FONTOS információkat akar veled közölni! Vírusos megbetegedések foghatnak ki a Bika szülötteken a következő időszakban, fontos, hogy ezeket megfelelően kikezeltesd!

IKREK

Ikrek

Heti horoszkópod aggasztó jeleket mutat, ugyanis arra utalnak a csillagállások, hogy lejtő következik. Egyszer fenn, egyszer lenn, ez így igaz most esetedben. Talán akkor nem buksz nagyot, ha az életed már egy ideje megrekedt, és magad sem találod a kiutat. Fontos döntésekben rosszul dönthetsz, de tőled független történések is jöhetnek, melyek karrier és pénz terén aggasztó időszakba sodorhatnak. Mégis tehetsz valamit azért, hogy jobb legyen! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, aminek segítségével a bajok megelőzhetők, a szerencse pedig megragadhatóvá válik! Szerencsére partnered támogatását élvezheted a héten, itt jó napok következnek.

RÁK

Rák

Túl sok minden köti le a figyelmed, amire valójában nem is kéne figyelmet fordítanod. Most könnyebben szórod a pénzt, mert valahogy nem törődsz azzal, hogy a következő bevétel időpontja még messze van. A bolygók, melyek rád hatnak, szórakozottá, álmodozóvá tesznek, ami a párkapcsolatodra kifejezetten negatívan hat. Kicsit komolyabban kéne venned a dolgokat, különben könnyen kerülhetsz padlóra, könnyen csalódhatsz. Amire valójában szükséged van, az az, hogy tudd, mi az életfeladatod, mert ha annak az útján elindulsz, nem ütközöl nehézségekbe, nem kell álmodoznod, hanem az álmok valósággá válhatnak. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle személyes karmikus küldetésed!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Alapjában véve jó heted lesz, amikor is elkerülnek az energiavámpírok, és nyugodtan teheted a dolgodat úgy, ahogy neked jól esik. Egyébként is óvakodnod kell az energiaveszteségtől, mert az most szervezetedre nagyon rosszul hathat. Kerüld a stresszt is, kényesebb és feszült szituációk alól jobb, ha kibújsz. A heti horoszkóp szerelemben a legjobb. Ha még keresed a társad, ismét nagy esélyed van arra, hogy a lelkitársad a közeledbe kerüljön. Nem érdemes elmenni mellette, MOST kell találkoznotok! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy nézze meg, hol kell lenned és mikor! Pénzügyekkel kapcsolatban jól fontolj meg minden döntést, és jól teszed, ha most nem veszel felesleges dolgokat.

SZŰZ

Szűz

Szeretnéd kitalálni, mi is lenne a te valódi utad. gyakran merengsz el azon, hogy mi lenne az, ami a felhőtlenül boldoggá tenne. A héten nagy esélyed van végre meglelni a választ, de ehhez szükséges, hogy gondolataiddal egyedül tudj maradni hosszabb időre. Érdemes hallgatnod a belső hangokra, és az égiek jeleire, mert megsúghatják neked a jó irányt. Ha még mindig nem tudod, mit is kéne meglépned a BŐSÉG felé, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert sorselemzése rávilágít majd arra, merre is találod a szerencsét és a több pénzt! Egészséged érdekében jobb, ha több gyógyteát, és házi vitaminbombát készítesz, mert az őszi/téli betegségek már most könnyen kifoghatnak rajtad.

MÉRLEG

Mérleg

Összecsaphatnak a fejed felett a hullámok, talán kezd már kicsit eleged lenni az igazságtalanságból, de úgy alapjában véve az életed alakulásából is. Heti horoszkópodban viták jelei is láthatók párkapcsolatodban, vagy pedig más személlyel, aki fontos számodra. A munkába menekülve feledheted a bánatod. Ezért is van az, hogy most kétszeres erővel tudsz dolgozni, és hihetetlen eredményekre vagy képes. Most új jövőt építhetsz magadnak, ha ezt a tempót továbbra is tartod! Annak ellenére, hogy elégedetlen vagy, a bolygók mégis jó hatást gyakorolnak rád, most érdemes kihasználnod a sikerenergiákat, míg nem késő, hiszen jelentős gyarapodásban lehet részed. Hívd Matt-et a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a TITKOS sikermágiáját!

SKORPIÓ

Skorpió

Változások köszönhetnek be az életedben, de csakis akkor, ha ezeket valóban akarod. Minél kevésbé vagy érdeklődő és nyitott az új dolgokra, annál nagyobb az esélye, hogy mélyebbre taszítod magadat. Az élet gyakran kínál remek alkalmakat és lehetőségeket, jegyed azonban most teljesen hajlamos ezeket elvetni, vagy éppen nem észrevenni. Nem kell félned az ismeretlentől, mert az fog neked jóval több jövedelmet biztosítani! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert van most egy megragadható lehetőséged, segítség nélkül elmehetsz mellette! Párkapcsolatodban, amennyiben olyan téma merülne fel, amikor pénzről kell dönteni, ne ragaszkodj annyira a saját igazadhoz, mert most a másiknak lehet igaza!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Egyelőre nagyon rózsás terveid vannak a jövőre nézve. Semmi sem lehetetlen, csak indulj el és hagyd, hogy vezessenek az álmaid! A cél lebegjen a szemeid előtt és meglátod, még a héten váratlan öröm érhet, egy lépéssel közelebb kerülhetsz a vágyaidhoz! Ha mégsem így történne, sőt tartós elakadást tapasztalsz életterületeiden, akkor már komoly vizsgálatra lehet szükség, tudnod érdemes, mi az pontosan, ami nem enged téged előre menni. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, mi az a negatív erő, ami akadályoz, sőt a legprofibb tisztítást kaphatod meg tőle, hogy végre szerencséd lehessen! Párod egy kis változékonyságra vágyhat mostanában, ezért ne felejtsd el megszínesíteni a kapcsolatotokat!

BAK

Bak

Amennyiben munkaviszonyban vagy, nagyon jó a heti horoszkóp. Karrieredben a csillagok támogatását élvezheted. Rengeteg a dolgod, de a csillagok garantálják, hogy bírni fogod erővel és kitartással. A kitartás jutalma pedig még több megbízás lehet és végezetül az anyagi gyarapodás, úgyhogy mindent bele! A párkapcsolatod kissé szürke időszakon mehet keresztül most, de ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, ugyanis a hét vége felé a bolygóhatások megerősítik a közöttetek lévő vonzalmat, ami önmagában felpörgeti a kapcsolatot. Egészség horoszkópod pedig INTŐ jelet mutat, amit tudj meg mielőbb Lunczer Judittól a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert gondot előzhetsz meg!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Vannak néha fontosabb dolgok is annál, mint ami neked úgy tűnik, hogy fontos. A heti horoszkóp értelmezése szerint, nézz körbe és lásd meg, ki az, aki valóban törődik veled. Ki az, aki mindig melletted van és lesz is, hosszútávon. Ő legyen az első számodra, utána másra is jut idő. Csinálj több szabadidőt magadnak, tölts több időt a számodra értékes emberekkel azáltal, hogy nem mindig a szerencsédet hajszolod! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse mágiát, hogy kevés erőfeszítéssel is sikerrel járhass! Az egészségi állapotod felett sokszor hajlamos vagy szemet hunyni, pedig tudod te is, egy teljes kivizsgálás nem ártana.

HALAK

Halak

Bár vannak körülötted olyan emberek, akik képesek felvidítani, akik melletted állnak, most mégis nehéz lesz téged kizökkenteni a saját gondolataidból. Nem hiába nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy változtatni kell. Különleges spirituális energiák érnek, az égiek támogatását élvezed. Ők most szeretnék neked megsúgni a helyes irányt, amerre indulnod kell, ha azt akarod, hogy a szerencse melléd szegődhessen. Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki képes átadni angyali üzenetedet, ami sorsfordító jellegű! Anyagiakban csakis úgy tudsz változást elérni ebben az időszakba, ha külső segítséget kérsz. Egészségedért pedig sokat tehetsz, ha rendszeresen mozogsz.

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét