Heti horoszkóp 2017.09.14 – 2017.09.21

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Munkahelyeden feszültségeket tapasztalhatsz, mert nem te vagy az egyetlen, akinek már kezd elege lenni abból, hogy sokat dolgozik, talán minimálbérért. Azonban vigyáznod kell a negatív energiákkal a héten, mert a heti horoszkóp előre jelez olyan eseményt, ami számodra teljesen kedvezőtlen lehet, és amik a negatív hatások okozhatnak. Hívd inkább Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást és védelmet, hogy megóvhasd magad a kellemetlenségektől! A szerelmi horoszkóp azt mutatja, a következő időszakban gyakrabban merülhetnek fel problémák a párkapcsolatodban, amiket csak nehézkesen tudtok majd kiküszöbölni.

BIKA

Bika

Nem kell meglepődnöd, ha a munkához egyáltalán nem lesz kedved a héten, most ilyen bolygóhatás éri a Bika jegyet. Azért arra nem ártana figyelned, nehogy hibázz, mert a karrier területén ejtett hiba most nagy hiba lehet, melyet csak nehezen tudsz majd helyrehozni. Van jobb megoldás is, hogy simán menjen minden és több pénzre tehess szert. Fogalmazd meg pontosan a kérésed, majd hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy személyre szabott kívánság mágiát, ami a leghatásosabb! Figyelmedet párod most a megszokottnál is jobban igényelheti, ezért, ha teheted, tölts vele minél több időt, beszélgessetek sokat, csináljatok közös programokat.

IKREK

Ikrek

Kedvezően alakulnak a következő napok a heti horoszkóp alapján, új dolgokat teremthetsz magad körül. Elismerést is több felől kaphatsz, de leginkább munkában. Érdemes ezeket a napokat a lehetőségek kiaknázására használnod, ha sikerekre vágysz karrierben vagy anyagiakban. A heti horoszkóp figyelmeztet is arra, hogy törődj többet az egészségeddel, mert könnyen siklasz el ebben az időszakban a fontos figyelmeztető jelek mellett! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi, milyen betegségekre vagy hajlamos, és segíthet azokat kikerülni is! Érzelmi életedet jó hatások fogják érni. A párkapcsolatokat ezek a hatások szorosabbá fűzik, magasabb szintre emelik.

RÁK

Rák

A munka kerülhet leginkább előtérbe jegyednél, a heti horoszkóp alapján. Gondolataid zömét az anyagiak kötik le, sokat foglalkozol azzal, hogyan is lehetne több pénzed. Pedig nem kéne, mert vannak ennél azért sokkal fontosabb dolgok is az életedben! Szerencsére létezik egy szertartás, ami meghozhatja neked a kívánt havi bevételt, különösebb erőfeszítés nélkül is. Hívd Rycardót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd azt a pénzteremtő mágiát, ami már sokaknak bizonyított! Több figyelmet szentelj a párodra, ha van, mert könnyen érezheti úgy, hogy elhanyagolod. Egészségi állapotodat nem érik rossz hatások, de a stresszt mellőznöd érdemes.

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Munkahelyeden fontos, hogy kerüld a konfliktusokat, mert könnyen szerezhetsz magadnak tartós haragost. A családban történő vitákat is jobb, ha kerülöd, mert könnyen léphet ki az életedből valaki rövidebb vagy hosszabb időre, aki fontos számodra. A pénzhoroszkópod súlyos gátló tényezőket mutat, ami különösen azokra az Oroszlánokra igaz, akik szinte egész életükben anyagi gondokkal küszködtek. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd, hogy tisztítsa meg a pénz útját, hogy elindulhass a gyarapodás útján! Ami az egészségedet illeti, szédülés jelentkezhet a hét közepe felé, de erősebb fejfájás is.

SZŰZ

Szűz

Elég sok rohangálásra számíthatsz a héten, sok lehet az elintéznivalód, és most különösen fontos, hogy ezek közül ne maradjon le semmi. Könnyen találkozhatsz valakivel a heti horoszkóp szerint, aki kínál neked egy lehetőséget, anyagi helyzeted javítására. A heti horoszkóp szédüléseket jelez, vérnyomásproblémákat, és egyéb gyanús jeleket, amikre érdemes lenne felfigyelned. A cigánykártya bármilyen problémát elárulhat, hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) egy egészség elemzésért! Pletykák kelhetnek szárnya, párkapcsolatodra vonatkozóan. Ha elbizonytalanodsz, ne vádaskodj, inkább kérdezz, mert egyenes válaszokat kaphatsz társadtól.

MÉRLEG

Mérleg

Magad sem tudod, hogyan is rendezd pénzügyi helyzetedet, vagy hogyan érj el magasabb szintet a hivatásodban. Szerencsére a heti horoszkóp remek kilátásokat mutat az elkövetkező időszakra, több lehetőség is jöhet, amiket kis segítséggel meg is ragadhatsz, és nem mész el mellettük. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki birtokában van a legerősebb pénz- és sikermágiának, amire jegyednek most hatalmas szüksége van! Érzelmi téren labilisabb lehetsz a megszokottnál, párkapcsolatodat illetően pedig könnyen kaphat el a bizonytalanság. Ne tulajdonítsd neki most nagyobb jelentőséget, mert ezek a rosszabb bolygóhatások hamar továbbállnak.

SKORPIÓ

Skorpió

Egy régóta húzódó ügy végére most pontot tehetsz. Végül is, tényleg az itt az ideje végre fellélegezned kicsit, hogy újult erővel vághass neki az újabb megoldásra váró dolognak. Ha az anyagi helyzetedet szeretnéd jobbá varázsolni, akkor most nagyon jó a heti horoszkóp. Sokat tehetsz most azért, hogy a szerencse megérkezhessen az életedbe. Le kell győznöd a negatív gondolataidat, és el kell hinned, hogy téged is érhet hatalmas pozitívum. Majd hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert szükséged lesz a személyes számaidra, és a szerencse energiára, megerősítésként! Ami az egészségedet illeti, a légzőszervek most érzékenyebbek lesznek az átlagnál.

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

A heti munkahoroszkóp azt mutatja, még a legbonyolultabb feladatot is kreatívan és sikerrel oldod meg, nagyon jó hétre számíthatsz munkában. Pénzügyekben most előjöhet egy olyan dolog, aminek már egy ideje pontot akarsz tenni a végére. Valószínű, hogy sikerrel is jársz. Egyedülállóként most sokkal többet szomorkodhatsz a magány miatt, és heti horoszkópod szerint nyomós oka van annak, ha már régóta nem talál rád a szerelem. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézhesse, nem szerelmi kötés áldozata vagy-e! Az igazi bevonzásában is segíthet. Ha szeretnél megszabadulni pár plusz kilótól, akkor a héten kel belevágnod egy diétába!

BAK

Bak

Vigyázz arra, hogy ne terheld magad túl, mert a heti horoszkóp alapján most hajlamos leszel több dolgot a nyakadba venni, mint egyébként. Ennek ellenére megérheti a sok fáradozás, mert kimagasló eredményeket érhetsz el. A lehetőségek hete jött el számodra, ne félj másoktól segítséget kérni álmaid valóra váltásához! Hívd Teót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj kívánság mágiát, ami bevonzhatja a siker és a szerencse lehetőségeit az életedbe! Ha szingli vagy, könnyen ismerkedhetsz, de az igazit nem most fogod megtalálni Az egészség horoszkóp elég rossz jeleket hordoz, szervezeted némely hatásokra most nagyon rosszul reagálhat.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ha vannak olyan terveid, amiket eddig nem sikerült még megvalósítanod, akkor most jött el a te heted. Igen szerencsés hét elé érkeztél, szinte bármi, amibe belefogsz, sikerülhet. Nem érdemes tovább halogatnod soraid rendezését. Jön egy olyan bolygóállás is, ami nagy pénz lehetőségét hozza! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert az is lehet, hogy hatalmas nyereményed lehet, szükséged lesz az utasításaira! Ha van párod, akkor most fontos, hogy ne csak a te akaratod érvényesüljön, mert ebből adódóan komoly veszekedésekre kerülhet sor. Egy megfázást lehet, hogy nem tudsz kikerülni ezen a héten.

HALAK

Halak

Munkádat nyűgként élheted meg, számos tényező idegesíthet. Leginkább az, hogy ugráltatnak, folyton utasítgatnak, ráadásul még némely kollégád is feszegetheti nálad a határokat. A pénz is ebben az időszakban könnyen megy inkább kifelé. Heti horoszkópod alapján erős hatás látszik, amit mások gyakorolhatnak rád. Könnyen lehet, hogy egy olyan személynek köszönheted a sikertelenségeidet, akire nem is gyanakodnál. Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a negatív energiák levételét, és kérj védelmet a rosszakaróid ellen! Nagyon könnyen kerülhet a közeledbe a héten a lélektársad, figyeld a jeleket!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét