Heti horoszkóp 2017.09.07 – 2017.09.14

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Mindennapi teendőid, munkádban a feladataid nehézkesebben mehetnek, több kis bosszúság keserítheti meg a mindennapokat. Próbáld meg ne felkapni a vizet minden apróságon, mert csak rosszabb lehet a helyzet. Szabadulj meg minden rossz érzéstől és gondolattól a héten, mert a mostani hangulatod, meghatározhatja a jövőd alakulását. Hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj pozitív energiát, ami még váratlan örömet is segíthet magadhoz vonzani! Társaddal is legyél a hét folyamán sokkal megértőbb, mert most éppen lehet, hogy neki is nehéz napjai vannak, nem hiányzik neki még a vita is.

BIKA

Bika

Fel a fejjel, még ha mostanában nem is úgy alakultak a dolgok munkád során, ahogy azt vártad, mert a heti horoszkóp nagyszerű lehetőséget mutat valami plusznak a megragadására, ami neked több pénzt is hozhat a konyhára. Vedd észre, mikor kell résen lenned, nehogy más ragadja el előled! Az egészség horoszkóp, eddig még fel nem fedezett problémát jelez, mielőbb ki kéne derítened, miről is van szó pontosan! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj elemzést cigánykártyából, mert az időben felfedezett probléma nagyon jól orvosolható! Párkapcsolatodban lehet, hogy valami komolyabb dologgal kapcsolatban kell majd dűlőre jutnotok.

IKREK

Ikrek

Amennyiben saját vállalkozásod van, akkor a karrier horoszkóp erre a hétre kiváló jeleket mutat. Gyarapodás látszik, jó üzleti partner lehetősége is. Ha beosztott vagy, csak tengődsz és reménykedsz abban, hogy lesz majd egyszer jobb is, talán majd félre is tudsz tenni valamennyit. Az anyagi problémákra is létezik hatékony megoldás, csak tudnod kell, hogy merre is indulj. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sikermágiát, hogy bevonzhasd a lehetőségét a jóval több bevételnek! Egészségedben figyelj oda a gyanús jelekre, mert azok nem hiába érkeznek. Ha bármi is gyanús, most fontos, hogy orvoshoz fordulj!

RÁK

Rák

Ne zárj ki egyből az életedből minden olyan személyt, aki elsőre nem szimpatikus. A heti horoszkóp alapján jól teszed, ha azokat, akik belépnek az életedbe, jobban megismered, mert hamarosan lehet valaki, aki hozzásegíthet egy jobb munkához, ezáltal több pénzhez! Párkapcsolatod rosszabb időszakon mehet keresztül hamarosan, és valószínű, hogy már a héten történhet olyan dolog, ami elindíthatja a lavinát. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, mert akkor gyökerében fojthatod el a párkapcsolati gondokat! A kiválasztó szervek jegyednél most lehet, hogy nem működnek gond nélkül, ezért tarts egy alapos méregtelenítést.

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Mintha bal lábbal keltél volna, így érezheted a hét legtöbb délelőttjén. Most így hatnak rád a bolygók, ellene csak úgy tehetsz, ha sokat mosolyogsz és próbálsz nem törődni a mindennapi problémákkal. Ez nehéz, főleg ha még munkáddal és anyagi helyzeteddel sem vagy kibékülve. A csillagok rossz energiákra figyelmeztetnek magad körül, amik igen veszélyesek lehetnek rád nézve. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy átokvizsgálatért, főleg, ha van haragosod, mert most sokkal jobban kifoghat rajtad a fekete mágia! Borús hangulatod elterelheti a figyelmed egy fontos dologról: vár rád a szerelem, ott kopogtat, csak be kéne engedni az ajtódon!

SZŰZ

Szűz

Annak ellenére, hogy nem sok reményt fűzöl az előtted álló napokhoz, igenis történhetnek dolgok, melyek bearanyozhatják a napjaidat, ha hiszed, ha nem, még munkahelyeden is. Indulj neki kicsit pozitívabban ennek a hétnek, akkor még több jó vár rád! A heti horoszkóp szerint szerencse útján van most egyedül lehetőséged az anyagi gyarapodásra, ezért ezt a hetet ki kell használnod arra, hogy Fortuna figyelmét magadra irányítsd! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki feltesz a nyertesek listájára, így napokon belül nyereményhez juthatsz! A párkapcsolatodban is nyugodt légkör uralkodik, lehetőségetek lesz megbeszélni minden tervet az őszre.

MÉRLEG

Mérleg

Többször merengsz el azon, vajon hol kellett volna helyesebben döntened a múltban, és miért tartasz most itt, ahol neked nem annyira jó. Még mindig nem késő rendbe tenned a dolgokat magad és családod körül, mert van megoldás. Nem érdemes a sötétben tapogatóznod, mert különleges dolgokról maradhatsz le! Ne vesztegesd az időd, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tarot kártyából megmutathatja neked a helyes irányt a sikerek és a pénz felé! Párkapcsolatodba gyakrabban szólnak bele olyanok, akiknek igazából semmi közük hozzá, és a legjobb, ha most semmilyen tanácsot nem fogadsz meg, mert csak bajt hoznál a fejedre!

SKORPIÓ

Skorpió

Csak teszed gépiesen a teendőidet, rájössz, hogy igazából nincs is motivációd. Teszed, mert meg kell tenned. Jobb, ha utánajársz, vagy rájössz, mi az, amit szívesebben csinálnál, amit örömmel végzel. Ezen a héten, még ha nem is tapasztalod különösebben, mély nyomot hagyhatnak benned a múlt eseményei, sérelmei. Érzékeny időszak ez jegyednek, de nem szabad hagynod, hogy a negatív, felszín alatti érzelmek kifogjanak rajtad! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az elengedő mágiáját, hogy megelőzhesd az egészségedben fellépő, akár komolyabb problémákat is! Párkapcsolatodba vigyél bele több színt, mert ellaposodni látszik!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Az égi hatások próbálnak olyan irányba terelni a hét folyamán, hogy csupa olyan dologgal találkozhass, amiből hasznot tudsz húzni. Ez különösen jól jön a karriered szempontjából, mert most kivételes tettekkel bizonyíthatod, hogy igenis rátermett vagy és többet érdemelsz. Sürgősen tudnod kell azt is, mik az angyali nyerőszámaid, mert azokkal most főnyereményt üthetsz meg! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), átadja neked! A heti horoszkóp új személy felbukkanását jelzi az életedben, és ez nagyon fontos, ha egyedülálló vagy. Ne vond meg magadtól az ismerkedés lehetőségét, mert a nagy szerelemről maradhatsz le!

BAK

Bak

Érdemes lenne előre tervezned a hétre, mert elveszhetsz a feladatok útvesztőjében. Minden dolgot jegyezz le, amik fontosak, amiket ezen a héten mindenképpen meg kell csinálnod. Más dolgokkal most próbálj meg ne foglalkozni. Anyagiakban nem lesz változás, de máshol igen. Szerelem bevonzására megfelelő időszak ez a Bak csillagjegyeknek, ezért nem sok halogatni való időd van, ha jó ideje vágysz már egy biztonságot teremtő, szerető társra! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a szerelmi fehér mágiáját, ami már sokaknak hozott boldogságot az életébe! Egy vírusos megfázást sajnos könnyen szedhetsz össze a napokban.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Próbálj kevesebbet gondolni a pénzre, mert az állandó aggódás miatta, csak további negatívumokat szül. Tedd félre egy kicsit a pénzügyi kérdéseket, most sokkal fontosabb feladatod van. Karrieredben fontos változások állhatnak be. Az ezen a héten megtett megfelelő lépés, hatalmas gyarapodáshoz segíthet hozzá a jövőben. Hívd Teót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megnézhesse neked látóként, mi a sikered kulcsa most! Párkapcsolatodban könnyen lehetnek viták, és ezeknek a kiváltója most te lehetsz. Ne erőltesd akaratodat a társadra, és lehetőleg minden fontosabb kérdésben együtt döntsetek, különben még rossz vége is lehet.

HALAK

Halak

Bár nem vagy teljesen elégedett jelenlegi állásoddal, de egyelőre nem látsz kiutat belőle. Ne ábrándozz most, maradj meg két lábbal a földön, mert könnyen zajlik körülötted olyasvalami, ami eddig elkerülte a figyelmedet. Heti horoszkópod hamarosan elinduló, negatív események sorozatát mutatja, melyeket egy személy okozhat, aki jelenleg a közeledben él. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ő a legerősebb védelemben részesíthet egész évre! Szerencsére a heti horoszkóp megadja neked az esélyt egy közepes nyereményre most, ha veszed a fáradságot és játszol. A levegőben lóg a szerelem is, csupán nyisd ki a szemed, akkor megláthatod a nagy Őt!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét