Heti horoszkóp 2017.08.31 – 2017.09.07

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Sodor az ár ide-oda, szinte gépiesen hajtod végre feladataidat, amiket már kezdesz nagyon unni. Kölcsönadott, vagy kölcsönbe kért pénzzel a Kos csillagjegyek nagyon rosszul járhatnak a heti horoszkóp szerint, így ezt most nem éri meg meglépni. A legjobban akkor jársz, ha nem csak úszol az árral, hanem eldöntöd végre, igenis változtatsz! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd azt a pénzteremtő mágiát, ami most jegyednek hozhat nagyon nagy szerencsét! A jegy szerelmes szülötteit könnyen érheti csalódás, csak nem mindegy, hogyan dolgozzák fel. Lehet ez a csalódás egy lecke arra, hogy mind mások vagyunk és el kell fogadnunk a másikat a hibáival együtt.

BIKA

Bika

Ha munkád által szeretnél nagyobb bevételhez jutni, abban nagyon támogatnak a csillagok ezen a héten. Lehet lehetőség több munkára, túlórára, ezáltal plusz pénzre, de ha nem leszel elég figyelmes, elhalászhatja előled más. Legyél nagyon körültekintő, mert a csillagok valaki rossz szándékára utalnak, valaki megakadályozhatja azt a szerencseszériát, ami a heti horoszkóp szerint hamarosan megérkezhet az életedbe! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, hogy még a héten nagy nyereményed lehessen! Hirtelen felbukkanó harmadik személyt jelez a heti horoszkóp, ami jelentheti azt is, hogy valaki a környezetedbe kerül, aki gyengédebb érzelmeket fog táplálni irántad.

IKREK

Ikrek

A bolygóhatások, amik a héten érnek, felspannolnak érzelmileg. Lendületes leszel, munkában nem lesz előtted akadály, sőt még egy kis szerencséd is lehet a hét közepe felé, ezért érdemes lenne megjátszanod valamit. Ne szalaszd el a hét különleges energiáit, ha egy kis anyagi gyarapodásra vágysz! Az angyalok is kísérik lépteidet ezekben a napokban, mert valamitől meg szeretnének óvni. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el személyes angyali üzenetet, mert segítségével megakadályozhatod a balszerencsét, ami a közeljövőben leselkedhet rád! Egészségedre nagyon figyelj oda, nagy hajlamod lesz valamilyen gyulladásra. Lendületed tedd bele az érzelmi életedbe mindenképp, mert a héten egy új ismeretség várhat rád!

RÁK

Rák

A heti horoszkóp szürke mindennapokat mutat, amikor csak a barátaid lehetnek képesek némileg kizökkenteni. Keresd őket gyakrabban, egy jó kis vacsora, iszogatós este néha neked is jár. Feledheted így a feszültségeket, amik karrier vagy anyagiak terén gyülemlettek fel benned. A héten több lehetőséged is adódik változtatni az életkörülményeiden, a heti horoszkópod alapján elindulhatsz egy sokkal élhetőbb úton. Folyton lesed a lehetőségeket, mégsem találsz rájuk? Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy cigánykártya jóslást, mert valami nagyon jó várhat rád még ezen a héten! Szédülés és fejfájás is kísérheti ezeket a napokat.

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Már megint egy olyan hét, amikor bármibe is fogsz, rosszul sül el. Nagyon vigyázz, ha van munkahelyed, mert ott nagy esélyed van olyan hibát véteni, ami valamilyen veszteséggel is járhat! Azokba a fordulatokba, amik csupa olyan dolgokat hoznak el számodra, amik nem kedvezőek, nem kell belenyugodni, mert igenis vannak nagyon jó időszakok, amikor változtatni lehet. Ilyen ez a hét most az Oroszlán jegynek, tízezerszeres erővel érheted el, amit szeretnél! Ezért ne habozz, hívd Teót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy sorsfordítása most neked segíthessen! Ha kapcsolatban élsz, most az lesz a legfontosabb, hogy a mindennapok gondjai ne a társadon csattanjanak, mert nagyon megbántódhat.

SZŰZ

Szűz

Nem ígérkezik túlságosan eseménydúsnak ez a pár nap, de bosszúságból kijárhat lépten-nyomon. Teendőid végzése közben fellépő kisebb-nagyobb problémák és mások akadékoskodása szakíthatja nálad a cérnát. Vigyázz, hogy ne tégy meggondolatlan lépéseket! Ha úgy érzed, hogy bármibe is fogsz, szinte sosem sikerül, akkor mielőbb kérj egy generációs átok- vagy rontásvizsgálatot Ágnestől a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ha ez akadályoz, ezek után sem lehetsz sikeres semmiben! Családoddal jó lenne, ha több időt töltenél, mert ők tudják veled, ha egy kis időre is, feledtetni a problémákat. Párkapcsolatodban pedig arra figyelj, hogy a szóbeszédek nehogy közétek álljanak!

MÉRLEG

Mérleg

A hét energiái lelkületedre elég rosszul hatnak. Mégis, annak ellenére, hogy kedélyállapotod lehetne jobb is, bátran veszed az eléd gördülő akadályokat, és némi plusz bevételhez is juthatsz, például valaminek az eladása által. Viszont a zaklatottságodat nem csak a csillaghatások okozzák, hanem a negatív energiák is, amiket a hét folyamán nem tudsz kikerülni. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), vetesd le magadról, hogy ne tapasztalhass a jövőben elakadásokat karrier és anyagiak terén! Ha szerződéskötésre kerülne sor a héten, nagyon légy óvatos, mert átverhetnek! Meglévő kapcsolatokra harmónia lesz jellemző a heti horoszkóp szerint, de arra azért vigyázz, hogy ne rendezz féltékenységi jelenetet!

SKORPIÓ

Skorpió

A hét kiválóan alakulhat pénzügyek tekintetében, ha okosan gazdálkodsz. Most nem abban azt időszakodban vagy, amikor csak úgy szórod a pénzt, helyesen is teszed, ha ott spórolsz, ahol tudsz. Munkahelyeden új feladattal bízhatnak meg, amit sikeresen teljesíthetsz. Ezen a héten könnyen köthetsz új ismeretségeket is, nem mellesleg megtalálhatod a lelkitársad, ha egyedülálló vagy! Ha régóta vágysz a szerelemre, hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tudja, hol keresd és mikor! Egészséged érdekében arra figyelj, hogy kevesebbet hódolj káros szenvedélyednek, ha van, mert hamarosan probléma adódhat belőle!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Nem láthatóak fellépő gondok erre a hétre karrieredben és anyagiakban, és ha valamiféle kis előrelépési lehetőséget is látsz bármelyik területen, akkor meg kell ragadnod. Ha régóta dolgozol ugyanazon a helyen, elégedetlen vagy a fizetéseddel, és sehogy sem tudsz előrébb jutni ott, hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy karma-elemzést, melynek során kiderül, mi akadályoz, és mi a kulcsa a sikereidnek és az anyagi gyarapodásodnak! Párkapcsolatodban feszültségeket jeleznek előre a csillagok, meglehet, hogy bizonytalan vagy, úgy érezheted, párod titkolózik előtted. Ha így van, fontos lenne kiderítened, mit is takargat! Kollégám ebben is segíthet.

BAK

Bak

Munkádban és szerelmi életedben történhetnek félreértések és értelmetlen viták. Itt az ideje helyére tenni a dolgokat. A heti horoszkóp legfontosabb tanácsa: ne okold magad olyan dolgokért, amiket nem követtél el, és ne áldozd fel magad másokért, mert vannak, akik nem érdemlik meg. Pénzügyekben sok baj mutatkozik, és a gondok csak szaporodnak. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd azt a bőség mágiát, ami egyszerre hozhat szerencsés fordulatokat mindhárom fő életterületre! Egészségedben is lenne némi rendeznivaló, a régen halogatott vizsgálatok most már nagyon időszerűvé váltak. Vedd a kezedbe a dolgokat, hogy megelőzhesd a komolyabb gondokat!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Hajlamos leszel a kapkodásra a heti horoszkóp szerint, ezért számíthatsz pár összetűzésre. A jövődet érintő, fontosabb dolgokba most ne vágj bele, ezeket halaszd későbbre. Főleg igaz ez pénzügyekre, mert a jó időszak csak ezután jöhet. Egészség horoszkópod nem éppen jó. Főleg akkor lehet nagy probléma, ha úgy érzed, hogy a fizikailag sem vagy jól, de lelkileg sem vagy teljesen rendben. Komolyabb betegség lehet kialakulóban, tégy meg mindent azért, hogy időben fény derülhessen a problémára! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), látóként megnézi, valóban közeleghet-e baj! Nagyon jó hét ez számodra azonban szerelemben, amikor párod maximális támogatását élvezheted, szingliként pedig izgalmas személyt ismerhetsz meg.

HALAK

Halak

Vállaj el minden létező és elérhető megbízást, munkát, hogy legalább egy kis időre stabilizálhasd az anyagi helyzeted. A lehetőség adott lesz rá, vedd is észre! Az újabb bevételek közelebb vihetnek egyéb nehézségeid megoldásához. Azonban van rosszabb hír is, a csillagok állása alapján valamilyen titok lóg a levegőben, melyről mindenképpen tudnod kell. Az is lehet, hogy visszatartanak előled egy információt, mely kulcsfontosságú a jövődre nézve. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki azonnal megnézi neked, hogy miről van szó! Párkapcsolatod jól alakulhat a hét folyamán akkor, ha nem csak a saját igazadhoz ragaszkodsz, hanem megvizsgálod társad álláspontját is.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét