Heti horoszkóp 2017.08.24 – 2017.08.31

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

A hét folyamán akkor tudsz nyugodt és eredményes lenni, ha nem csapatban dolgozol. A csapatmunka most nem fog előrébb vinni, és még nézeteltérések is bekövetkezhetnek. Anyagi helyzetedben nem lesz különösebb változás, de az is könnyen meglehet, hogy több lesz a kiadásod, mint a bevételed. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, nem került-e rád pénzátok! Ha csak teheted, kölcsönt ne kérj, és ne is vegyél fel ebben az időszakban, és bármilyen más hivatalos ügyet is érdemes inkább a jövőhétre halasztanod. A hét közepe felé kissé érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, ami szerelmi életedre rendkívül jó hatással lesz. A pozitív változást társad is örömmel veszi, és meg is hálálja.

BIKA

Bika

Talán csillagjegyednek alakul legjobban ez a hét. Ha rosszabb volt a mögötted álló időszak, ne csüggedj, ez a hét számos jó lehetőséged tartogat számodra. Karriered is sikeresen alakulhat, anyagiakban pedig váratlan öröm érhet! Szerencseszámaiddal a heti horoszkóp alapján most sokra mehetsz. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el őket, és azt a szerencse mágiát, ami most téged segíthet hozzá egy nagy nyereményhez! Ha még keresed a társad, épp itt az ideje, hogy nyitottabb légy. Járj többet szórakozni, légy kommunikatív, mert nagy esélyed van olyan személlyel megismerkedni, akivel hosszú időre összekötheted az életed. Vitaminhiány léphet fel a szervezetedben, ezért igyekezz azt pótolni, mert energiádra most nagy szükség lesz!

IKREK

Ikrek

Munkával kapcsolatban számolhatsz azzal, hogy több lesz a lemaradás, mert gondolatban egészen máshol jársz majd. Egészségedben észlelhetsz furcsaságokat. Fáradékonyságot, szédülést is többször, ez mind ez energiahiányból adódhat. Anyagiak rendezésére viszont most van nagyon jó lehetőséged! Ha ezen a héten lépsz át a pénzkapun, szinte biztos lehetsz az egész évi anyagi sikerekben! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), regisztrál erre a különleges szertartásra! Néha olyan időszakaid vannak, amikor makacsul csak azokhoz a dolgokhoz ragaszkodsz, melyek csak neked fontosak, holott lehet, megfeledkezel arról, hogy van más is, akinek sokat számít a véleménye. Pont ezért párkapcsolatban több vitára is lehet számítani a heti horoszkóp alapján.

RÁK

Rák

Roppant feszült hét elé kerültél a csillagállások alapján, amikor is válaszút elé állíthatod saját magadat. Leginkább a munka és a pénz, amiből az elégedetlenséged fakad, ezért már az is megfordulhat a fejedben, hogy egy nagyot váltasz, és ebben most nagyon is támogatnak a bolygók. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki több Rák csillagjegyet segített már hozzá egy sikeres, akár külföldi munkához! Bárhogyan is döntesz sorsod felől, a párod legyen az első, akivel megosztod a terveidet. A belső feszültségedet semmiképp se vidd bele a kapcsolatodba, az most problémákat okozhat. Szerencsére egészségi állapotod jól alakul, csak arra figyelj, hogy ki tudd magad pihenni.

Aurethiel elérhetősége

OROSZLÁN

Oroszlán

Nem most jött el számodra a változások hete, de sorsodban azért vannak lehetőségek arra, hogy legalább elindulj egy olyan ösvényen, mely később elvezet a szerencse felé. Elégedetlenségednek több oka is van, néha magad sem tudod eldönteni, hogy rossz hivatást választottál-e vagy átok lehet rajtad. A boldogságodat valószínű, hogy más irányban kell keresgélned, mert a csillagok állása alapján jelenleg nem a karmád szerint élsz. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma-elemzést, ami után már tudni fogod, merre indulj, hogy végül pénzügyekben is gyarapodni tudj! Társadat lehet, hogy gyakran kritizálod és kioktatod, ami nem fog jót tenni a köztetek lévő jó viszonynak. Ez a feszültebb időszak az egészségi állapotodra is kihatással lehet, kerüld a stresszt!

SZŰZ

Szűz

Munkahelyváltásra, vagy állásszerzésre kiváló ez a hét jegyednek. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi állásod nem biztos, vagy nem megfelelő számodra, nem hoz előrelépést, most egy határozott döntéssel változtathatsz az életminőségeden. Pénzügyekben a hét első felére stabilitást mutat a heti horoszkóp, aztán szerdától elég rossz időszakot vetít előre. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy adjon számodra egy védelmet, nehogy rontás okozza a problémákat! A szerelmi horoszkóp alapján, ha nem figyelsz oda párod igényeire, akkor kisebb-nagyobb konfliktusokra számíthatsz. Törekedj minden helyzetben arra, hogy kompromisszumos megoldásokat találj. Egészségben veled lesz a szerencse, meglévő problémák is enyhülhetnek.

MÉRLEG

Mérleg

Mivel kiadásokat most nem mutat a heti horoszkóp, meglesz az egyensúly, még az is lehet, összejöhet egy kis megtakarított pénz. A munkával nem leszel elégedett, vitákra is lehet ott számítani. Heti egészség horoszkópod azonban sehogy sem jó, azt látszik, vannak dolgok, amik mély nyomot hagytak benned, ezek szervi problémákat is eredményezhetnek a továbbiakban. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki a betegségek kiváltó okát a gyökerestül megszüntetheti, de a betegségek megelőzésben is segíthet! Ez a hét viszonylag eseménytelenül zajlik majd szerelmi téren. Minden megy a megszokott kerékvágásban, amit egyáltalán nem bánsz, hiszen számodra a legfontosabb a biztonság.

SKORPIÓ

Skorpió

A munkádban nagyobb kihívás elé kerülhetsz. Ha úgy gondolod, hogy egyedül nem tudod a maximumot kihozni belőle, bátran kérj segítséget. Heti horoszkópodban megmutatkozik egy titok is, ami anyagiakkal kapcsolatos, és amiről már egy jó ideje tudnod kéne. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, miről is van pontosan szó, mert ez fordíthat most az életeden egy nagyot, pozitív irányba! A csillagok állása alapján ezekben a napokban kimondottan jól alakulnak a kapcsolataid, akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz. Ha van társad, akkor arra azért figyelj, hogy a problémákat teljes higgadtsággal kezeld. Ha egy ideje tervezed, hogy megszabadulnál a felesleges kilóktól, most kedvező időszak ez erre, vágj bele bátran!

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Bár nem kapod meg a kívánt bevételeket munkád által, mégis biztonságosnak érzed, és valamennyire el is fogadtad. Munka terén most arra figyelj, hogy ne hibázz, mert az legelőször annak fog feltűnni, aki nagyon nem kéne, hogy tudjon róla. A csillagállások másra is figyelmeztetnek, méghozzá egy olyan személy jelenlétére az életedben, aki bajt hozhat a fejedre hamarosan! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg mielőbb a részleteket, kerüld el a problémákat a segítségével! Azt mondják, barátságból bármikor lehet szerelem, és jegyeddel ez most valóban meg is történhet. Ha nem te leszel az, aki gyengédebb érzelmeket fog táplálni valaki iránt, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy van valaki, aki téged szeretne.

BAK

Bak

Nem kell, hogy elkeserítsenek a hét folyamán fellépő akadályok, mert minden akadály, amit sikeresen küzdesz le, csak a fejlődésedet szolgálja. Ez a hét megadja az esélyt arra, hogy jobban áttekintsd anyagi helyzetedet, és nagyszerű ötleteid születhetnek arra, hogyan teremthetsz magadnak és családodnak több pénzt. Szerelmi horoszkópod a hétre viszont borús jeleket hordoz, nehéz eldönteni, hogy harmadik személy okoz-e gondokat, vagy más olyan dolog történik, mely szakításhoz is vezethet. A legbiztosabb, ha hívod Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tisztánlátóként előre felkészít, és segíthet a baj megelőzésében! Ha van meglévő betegséged, felerősödhetnek a tünetek. Bármilyen jellegű gondod is van, keress természetes megoldásokat rá.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ha munkahelyi előlépésekre vársz egy ideje, akkor ez a hét megfelelő arra, hogy minden erődet és kitartásodat elővedd, mert ez most meghozhatja a kívánt eredményeket, főleg pénzügyi szempontból. Heti horoszkópod alapján beléphet az életedbe váratlanul egy olyan személy, aki minden jövőbeni problémád forrása lehet, de az is lehetséges, hogy mostani ismerőseid közül fordul valaki ellened. Rossz szándékát időben ki kell védened, ha nem szeretnél súlyos problémákat! Hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki el tudja végezni számodra a legerősebb védelmi mágiát! Egészségedre több figyelmet fordíts, mert hajlamos vagy egy-egy problémát, intő jelet félvállról venni. ha rég voltál már kivizsgáláson, tedd meg!

HALAK

Halak

Nem is olyan régen, akartál egy nagyobb változást, ami eddig sem jött össze. Sorsod erre a hétre azonban olyan lehetőséget rejt, ami munkanélküliként elhozhatja számodra az ideális állást, munkaviszonyban lévőként pedig az előrelépést. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert nélküle ez a fantasztikus lehetőség mellett könnyűszerrel elmehetsz! Anyagiak szempontjából, ha ügyesen takarékoskodsz, nem mész át üres pénztárcával a következő hónapba. Szerelmi horoszkópod arra kér, légy résen, mert egy új személy bukkanhat fel, aki szingliként a társad lehet, meglévő kapcsolatban pedig problémákat okozhat. Egészségedben fejfájás nehezítheti meg a mindennapokat, és szem is különösen érzékeny lesz, a látásod is romolhat némileg.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét