Heti horoszkóp 2017.08.17 – 2017.08.24

Heti-horoszkóp

KOS

Kos

Most nagyon jól érezheted magad a közegben, ahol dolgozol, gördülékenyen mennek a dolgok, sőt még egy kolléga kellemes meglepetést is okozhat neked. Minden jegy életében vannak bizonyos időszakok, amikor a szerencséjének az esélye megsokszorozódik, és most pont a Kosok pártjára áll Fortuna és a csillagok is, és nem csak munkában. Hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), nehogy más vegye el előled a lehetőséget, és hogy téged segíthessen hozzá egy nagyobb nyereményhez! A nemtörődömséged miatt egy titokzatos harmadik bukkanhat fel a kapcsolatodban. Légy résen, hódítsd meg a társad újra és újra, hogy senki se férkőzhessen közétek! Egészségednek jót tenne a sok mozgás, most inkább az úszás, lehetőségeid szerint menj minél többet strandra.

BIKA

Bika

Meg lesz benned a motiváció a héten, hogy rendesen végezd a munkádat, ne csak felszínesen, ennek ellenére éppen, hogy most fognak rosszabbul elsülni a dolgok, mint, amikor nincsen kedved a feladataidhoz. Nagyon feszült hét ez, amikor nem csak munkádra nyomhatják rá a bélyegüket a bolygóhatások, hanem a szerelmi életedre is. Nagyon nagy veszekedést jeleznek előre a csillagok a párban élő Bikáknál, ami meghatározó lehet a kapcsolat jövőbeni alakulására. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert segítségével könnyűszerrel elkerülheted a gondokat! A derekad, veséid könnyen fázhatnak meg ezen a héten, ezért figyelj arra, hogy éjjel ne takarózz ki!

IKREK

Ikrek

Sok munka, kevés pénz, ez lehet jellemző ezekre a napokra is. Szeretnéd végre elengedni magad, csak úgy vásárolgatni, ami kellemes érzéssel tölt el, csak nem igazán tudod megengedni magadnak. Itt az ideje a heti horoszkóp szerint, hogy valamit lépj. Mindig van megoldás az anyagi gondokra is, csak tudnod kell, hogy kihez fordulj. Ne félj segítséget kérni, ha a jövőd alakulása a tét! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), a legjobb és legtitkosabb pénzbevonzó praktikát tudja neked átadni! Szerelmi horoszkópod nem a legjobb, azt mutatja, vagy az állandó társ hiánya miatt szenvedsz, vagy pedig társad túl sokat vár el tőled, aminek nem tudsz vagy nem is akarsz megfelelni.

RÁK

Rák

Jól teszed, ha lehetőségeid szerint új ismeretséget kötsz, vagy felelevenítesz régieket, mert egy személynek most kulcsszerepe lehet a karriered alakulásában, a távolabbi jövőre nézve. Ebben az időszakban kevésbé tudod jól kezelni a pénzt, ezért meglehet, hogy szűkösebb hetek elé nézel majd. Meggondolatlanságodból egyéb gondok is következhetnek, egy olyan lavina indulhat el, amely mély gödörbe is taszíthat akár. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert egy sorsfordítással minden problémát elkerülhetsz! Az időjárás a kedvedre, de az egészségi állapotodra is rányomhatja a bélyegét. Ha csak teheted, ne tartózkodj sokat a melegben, mert hatására ingerült lehetsz, és még a napszúrás veszélye is fenyeget!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Szereted jól beosztani a pénzt, ennek ellenére még sincs annyi, amennyit szeretnél. Munkád nem a kedvenced, inkább biztos jövedelemként tekintesz rá, mint igazi hivatásra. Zsugoriságod néha jól jön, néha meg másokat az őrületbe kergetsz vele. Tegyél inkább azért, hogy ne kelljen minden vasat minden áron félretenned! Hívd Elizát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert titkos lottó mágiája most téged tehet a legnagyobb nyertessé! Az Oroszlánoknak a szerelmi horoszkóp is kiváló időszakot jelez előre, meglévő kapcsolatok magasabb szintre léphetnek, akár érzelmileg is, de még gyermekáldás is előfordulhat. Szingliként meg nagyon nyisd ki a szemed, nehogy ne vedd észre valaki komoly érdeklődését!

SZŰZ

Szűz

Ezen a héten az égi hatások a saját utadra szeretnének ráterelni, bár lehet, hogy a hétköznapok sűrűjében most is elveszel, és nem figyeled az apró jeleket, amik feléd érkeznek. Sok lesz a teendőd, mégis érdemes résen lenned. Meg kell ragadni ezeket a kisebb lehetőségeket is, ugyanis nagyon sok esetben ezeknek segítségével tudsz nagy dolgokat elérni hosszabb távon. Alapozd meg a jövődet, tudd meg Kamillától a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy mit kell meglépned ezen a héten! Szerelmi vonatkozásban nagyon lendülettel bírsz ezekben a napokban, bárkit meghódíthatsz, akit csak szeretnél. Ha van kiszemelted, itt az idő a cselekvésre, mert most ő sem tud majd neked ellenállni! Egészségedben egyedül szédülés okozhat gondot, lehet, többet kéne pihenned.

MÉRLEG

Mérleg

Bár igyekszel a lehető legjobbat kihozni magadból, mégis azt veszed észre, hogy hiábavaló minden cselekedeted. A heti horoszkóp kisebb akadályokra figyelmeztet, amik a meglévő nagyobbak mellett igencsak feszült időszakot hozhatnak el számodra. Nem kell beletörődnöd a jelenlegi rosszabb helyzetbe, inkább találd meg a kiutat, mert az mindig van! Hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak tanácsaival segíthet egy boldogabb életet élni, de még a műsorvezető szerencse mágiájára is felírja a neved, hogy megkaphasd te is tőle! Bár nem érzed magad kifejezetten magányosnak, mégis gyakran hiányolhatod párod közelségét. Lehet, hogy egyedüllétre van most több szüksége, hagyd egy kicsit, hadd tegye, amihez kedve van.

SKORPIÓ

Skorpió

A heti horoszkóp egy hirtelen kirobbanó problémát mutat karrieredben. Nagy lélekjelenlétre lehet szükség, hogy közös erővel, viszonylag rövid időn belül megoldódhasson. Csapatmunkával most sokat érhettek el. Életed más területeivel sem vagy maximálisan megelégedve, lépnél tovább, csak nem tudod merre, teljesen tanácstalan vagy, miként is alakíthatnád az életedet egy sokkal jobb irányba. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert cigánykártyája utat mutat a legkilátástalanabb helyzetekből is! A szerelmi horoszkóp szerint leginkább arra figyelj, hogy ne bánj lekezelően társaddal, mert ez most nagyon rossz irányba viheti el a kapcsolatotokat! Fáradtság lehet jellemző szinte az egész hetedre, ezért gondoskodj arról, hogy elég időd legyen kipihenni magad.

heti horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Csak úgy telnek a mindennapok, kicsit olyan céltalanul szlalomozol a hétköznapi dolgaid között. Úgy vagy vele, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, és ha nem jön semmi, akkor bár probléma se. Ne hagyd most magad sodródni az árral, mert fontos részetekre és jelekre kell figyelned a hét folyamán! Ha nem tudod, mi is az, aminek a megragadása most megváltást hozhat a számodra, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd el személyes angyali üzeneted, az most segíteni fog! A szerelem most nehéz terepnek bizonyulhat. Valamiért elégedetlen lehetsz magaddal, vagy a társad mutatja ki a nemtetszését olyan formában, ami számodra kicsit bántó lehet. Ez a hét lelkiekben hagyhat benned nyomot, aminek fizikai tünetei csak később jelentkezhetnek.

BAK

Bak

Már túl vagyunk az év első felén, ami miatt úrrá lehet rajtad a feszültség és a szomorúság, hogy még mindig nem sikerült megvalósítani az idei évre kitűzött céljaidat. Próbálkozásokat azért tettél és igyekeztél megragadni kisebb lehetőségeket, akár munkával kapcsolatban, akár pénzszerzésre. Szerencse, hogy olvasod a heti horoszkópod, mert ezen a héten minden megváltozhat! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd sikermágiáját, mert az most a Te jegyednél lehet egyedül hatásos! Ezen a héten társad enyhén idegesíthet, te pedig képtelen leszel rá odafigyelni. A legnagyobb gondot most az okozhatja, hogy te inkább ábrándozós típus vagy, míg társad a konkrétumokhoz ragaszkodik. Találd azért meg a középutat!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Annak ellenére, hogy semmi kedved nem lesz munkába indulni, és nem csak a hét elején, később se, váratlan fordulat érhet, amiből csak jól jöhetsz ki. A költekezéssel pedig egy kicsit fogd vissza magad, mert valamivel később szükséged lehet a most feleslegesen kiadott pénzre. Fontos döntés elé is kerülhetsz heti horoszkópod szerint, sorsfordító jellegű lehet! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), előre fel kell készülnöd erre a helyzetre, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg! Dönteni majd szerelemben is kell, ha egyedülálló vagy. Két jelentkező közül nagyon vigyázz, kire esik a választásod, mert az egyikükkel nagyon rosszul járhatsz! Heti egészség horoszkópod egy kialakuló problémára figyelmeztet, erre is érdemes lenne rákérdezned kollégámnál.

HALAK

Halak

Az igazságérzeted miatt gyakran harcba keveredsz a munkahelyeden, de szerencsére mostanában sokkal nyugodtabb formában, illetve profibb módon. Ezen a héten is kulcsfontosságú, hogy ne reagálj hirtelen és meggondolatlanul, mert sokat veszíthetsz! Most az egészség horoszkóp a te jegyedet nem kímélni, fontos figyelmeztetés érkezik a csillagoktól is! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérdezzétek meg angyal kártyáját, mi is az, amire most valóban figyelned érdemes! Kifejezetten pénzügyi gyarapodásra nem megfelelő jegyednek ez a hét, de ha valaminek az eladásán töröd a fejed, jelentkezőt megvételre könnyen találhatsz. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy mi az, amin jó lenne már túladni, egy kis pénzszerzés reményében.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét