Heti horoszkóp 2016.02.04 – 2016.02.11

Heti-horoszkóp

Kos

Hivatásodban szeretnél mindent megtenni, hogy egy kicsit kitűnj, de sajnos mindig kudarcot vallanak a kísérleteid. Inkább fogadd el, hogy egy szokványos hét ez, amikor meg kell maradnod az átlag szintjén. Nehéz lesz, hiszen vissza kell fognod magad és teljesítményedet. Pénzügyek terén kellemesen csalódhatsz, könnyen lehet, hogy egy kiadást el tudsz majd kerülni. A szerelmi horoszkóp viszont a hétre gondokat jelez előre, amelyeket orvosolnod kell! Kapcsolatod akár véget is érhet, bár előtte hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert talán tud segíteni, a kártya sok kérdésre adhat választ! Családtagjaid tanácsait ne fogadd el, viszont érdemes őket meghallgatni, mert nekik fontos az, hogy legalább megpróbálhassanak segíteni neked. Egy barátot viszont nem szabad figyelmen kívül hagynod! Szerencsés nap lehet majd a csütörtök, akár kisebb nyereményt is a magadénak tudhatsz.

Bika

Kijelöltél magadnak egy utat, amelyen szeretnél haladni, de úgy érzed, nem leszel képes rá. Nem szereted a sikertelenséget, több rövidtávú győzelemre lenne szükséged, ezért apró célokat kellene keresned. Hamar rájössz arra, hogy ez a hét váratlan fordulatokkal telített, akár még kisebb csoda is történhet, feltéve, ha rájössz, hogyan is profitálhatsz ebből! Jobb, ha minél előbb hívod Rycardót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki tisztánlátásával és sikermágiájával megváltoztathatja az életed! A magánéletedben gondok lehetnek, de nem nagy gondok, csupán egy döntést kell hoznod majd. Meglehet, hogy ez a hét szükséges ahhoz sok Bikának, hogy elgondolkozzanak a házasságon. Kapcsolatodat mindenképpen mélyíteni kell, ennek szükségét most kezded majd el érezni, ha eddig még nem éreztél ilyet. Figyelj értéktárgyaidra, mert könnyen elveszíthetsz valamit a hét utolsó napjain! Szerencséd kedden lehet, ráhatással akár komolyabb nyereményt is el tudsz érni!

Ikrek

Azt hiszed, gond van az időérzékeddel, a munkával töltött napok szinte repülnek. Amilyen gyorsan véget ért az előző hétvége, olyan gyorsan itt is a következő. Mindennek ellenére, ezen a héten munkában lemaradásra kell számítanod, mivel sok dolog felett siklasz el. Ha sokat szédülsz vagy émelyegne a gyomrod, akkor figyelned kell az egészségedre, mert valami bajt jelez a szervezeted! Érdemes hívnod Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy teljes körű egészség-elemzést! Most a csillagok gyengítenek, ami elárulja, ha van valami gondod, ilyenkor ne habozz, tárcsázz! A szerelmi horoszkópod szerint bajt okozhat az egymás előtti titkolózás, még akkor is, ha párodat szeretnéd meglepni Valentin napján. Ne feltűnően titkold azt, amit tervezel, mert ha célozgatsz, hamar rájön. Szerencséd leginkább vásárnap lehet, de ez inkább munkában tud érvényesülni, már ha dolgozol, a hét utolsó napján.

Rák

Gyorsan akarsz mindent, de sietségnek nem akarod látszatát kelteni, szereted, ha sugárzik belőled a nyugalom. Munkatársaid szemében mindig is a stabilitás szimbóluma voltál, és sokszor észre sem veszed azt, hogy képes vagy másoknak erőt és motivációt nyújtani. Időben kell, hogy észre vedd azokat a jeleket, amelyek előre vezethetnek, mert a héten, sőt, a jövőben, lesznek is ilyen jelek! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki feltárja sorsod titkait, annak jeleit, amelyek felfelé vezetnek majd! A szerelmi életedben egy jó barátod osztja meg veled kételyeit. Kapcsolatodat olyan megvilágításba helyezi, amilyenből eddig nem volt még szerencséd látni. Fogadd el az építő kritikát, nagyon sokat javíthatsz vele kapcsolatotok jövőjén! Amennyiben egyedül vagy, jó tanácsot fogsz kapni, ami nem fog tetszeni, pedig igaz lesz. Szerencsés napod lesz a péntek, ilyenkor kisebb pénznyereményed is lehetséges.

Oroszlán

Túlságosan bízol mostanában az emberekben, pedig már sokszor megtanultad, hogy nem szabad, mert mindig csak Te fizetsz rá az egyoldalú kapcsolatokra. Persze, egy igazi Oroszlán sosem mutatja ki, ha csalódik, viszont utána sokáig fő magában, nehezen teszi túl magát, ha munkahelyén ismét ő húzza a rövidebbet. Kollégám is egy Oroszlán szülöttet keres, akinek munkahelyén nagyon kifelé áll a szénája. Azt veszi észre, folyton róla beszélnek, pedig egyetlen bűne az, hogy dolgozott. Amennyiben magadra ismersz, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki fontos információt tartogat számodra! Egészségedre nagyon figyelj, különösen akkor, ha keringési zavarokkal küzdesz! Bármilyen panaszod is van, fordulj orvoshoz! Lényegesen fáradékonyabb lehetsz, mint máskor, az ízületekre sem árt majd figyelned. Szerencséd a héten hétfőn lehet, ilyenkor munkában tudsz majd jobban érvényesülni.

Szűz

Ritkán van a Szűz szülötteknek szerencséje, gondolod Te, pedig nem véletlen van az a mondás, hogy „Szűz kéz szerencsét hoz”. Valahogy most a Te kezed is szerencsésebb lesz,  munkában minden, amit tervezel, sikerül majd a hét folyamán. Nem csak munkában szeretnél szerencsét, anyagi helyzeteden is jó lenne javítanod egy kisebb összeggel. Hívd Tamarát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elmondja, mikor, hol és hányadik sorsjegyet kell elvenned, hogy nyerhess! A szerelmi horoszkópod szokatlan sok aktivitással van telítve. Eseménydús heted lesz, amelynek akár kilenc hónap után gyermekáldás is lehet vége, amennyiben szeretnétek gyermeket vállalni! Párkapcsolat nélkül viszont kétszeres lehet  a szerencséd, ezért mindenképpen érdemes telefonálnod, hiszen egy nagy nyereménnyel mindenki csak nyerhet! Szerencsés lesz az egész hét, de leginkább a péntek lehet kedvező számodra.

Mérleg

Az élet nem akadálypálya, Te sokszor mégis úgy tekintesz rá. Sokszor döntötted el, hogy kicsit oldottabban akarod kezelni az egyszerű hétköznapi történeteket, mégis képes vagy túlkomplikálni. Megfogadtad, hogy nem veszed a szívedre kollégáid idétlen tréfáit, mégis tudnak zavart okozni benső világodban. Spirituális érzékenységed erősebb lesz a hét folyamán, ha rontás lenne rajtad, azt most nagyon könnyen lehet oldani. Lehet, hogy ezért vannak gondjaid anyagiakban, lehet egy rontás, vagy  akár egy szerelmi kötés az, ami blokkol. Hívd Machitát 0690633931-es számon (485 Ft/perc), akitől mindent megtudsz majd! Lehet, ő lesz a megoldás gondjaira, egy tárcsázást megér! A heti egészségkép hiperaktivitást jelez előre. Nagyon kiszámíthatatlan leszel, hangulatingadozásod mellett sokszor leszel tele energiával, máskor pedig állva akarsz majd elaludni, rendszerint a nappali órákban. Szerencsés nap lehet majd a szombat, viszont sok változékony energia van jelen, ezért nem tudni, hol is érvényesül majd a szerencse pontosan.

Skorpió

Kevés időt akarsz munkával tölteni a héten, amiben a csillagok nem fognak akadályozni. Időnként a saját házad tája körül is rendet akarsz tenni, ezért néha ki akarsz szakadni a hétköznapok taposómalmából. A munka igája kicsit lazább lesz, érdemes is ezt az időt soraid rendezésére fordítanod. Anyagi helyzetedben a kiadásokkal lehet baj a hét folyamán. Álmaid viszont segíteni akarnak, de ha nem értenéd, mit üzennek, hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kiváló álomfejtő, és sok embernek tudott már segíteni! Ismerőseid szinte érzik, hogy kevesebb energiát viszel munkádba, ezért törekednek arra, hogy foglalkozz velük is a hét folyamán. Időnként viszont nemet kell mondanod, mert nem csak önmagadnak tettél ígéretet, hanem társadnak is, a heti teendőkkel kapcsolatban. A szerencse is veled lehet. A hétvégére érdemes elvégeztetned egy éves bőségrituálét, amelyet vonalunkon megtehetsz! Jó nap lehet a hétfő, de inkább csak kisebb nyereményekre számíthatsz.

Nyilas

Nyitott vagy mindenre üzleti téren, de megfontoltságodat szerencsére nem veszítetted el. Távlati terveid is ebben segítenek, igaz, nagyon sok kérdésben tanácstalan vagy a jövővel kapcsolatban. Pedig Te mindig képes vagy előre nézni, viszont élettered sokszor bizonytalanít el. Bármennyire is legyen sűrű a gondok erdeje, ne félj előre haladni! Nagy jutalmat kapsz az élettől, ha félelmeidet képes leszel kezelni. Bármilyen kétséged is van a jövővel kapcsolatban, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki cigány kártyája segítségével tud figyelmeztetni a közelgő gondokra! Szerelmi életedben ismét bizakodó lehetsz, bár hamar rájössz, hogy a pozitív előjel az előjel is marad. Párkapcsolatod mindig a zátony előtt egy méterrel áll meg, ezért nem tudod, hogy mi is lenne a legjobb a jövőd szempontjából. Szerencsében leginkább a szombati nap teremhet babérokat, bár itt inkább az emberi kapcsolatok okoznak majd kellemes meglepetést.

Bak

Sok erőt ad neked a közelgő tavasz ígérete, még akkor is, ha kint zord az idő. Munkában fantasztikus teljesítményre leszel képes, ismét túlteszel önmagadon. Zavart csak az kelthet, hogy az emberekkel valahogy nem vagy képes megtalálni az alaphangot, valahogy mindig elbeszélsz mások mellett. Figyelmed most fordítsd másokra is, mert időnként nem árt szembesülnöd saját hibáiddal! Szeretnél egy hatalmas ugrást anyagi helyzetedben, végre nem csak aprópénzt birtokolni, de nem tudod, hogy is érd el célodat. Hívd Igazgyöngyöt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki megjósolta, hogy a héten egy Bak szülött, akivel beszél, százmillió feletti összeget nyer majd! Hívd, talán Te vagy az! Szerelmi életedben párod egyre többször kér olyan dolgokra, amihez nem sok kedved van. Ne félj neki bevallani gondjaid, mert mindent képesek lesztek megbeszélni a hét folyamán. Szerencsében komoly nyereményed is lehet, ha hívod vonalunkat!

Vízöntő

A siker titkát folyton keresed, de sajnos a titok nem keres téged. Mindig úgy érzed, hogy mások lehagynak, nincs meg a megfelelő versenyhelyzeted, mégis rivalizálásra késztetnek. Pedig munkában, üzletben ezen a héten nem lesz okod panaszra. Vállalkozóként komoly bevétel növekedésre is szert tehetsz! Amennyiben eladó ingatlanod van, most megszabadulhatsz tőle, ha hívod Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki több Vízöntő jegyben született ügyfelének is komoly bevételeket hoz! Nem bánod meg Te sem, tárcsázz, és az évek óta hirdetett ingatlantól megszabadulhatsz! A  sorsod hamar változhat pénzügyekben, a szerelmi horoszkóp viszont stagnálást jelez a hetedik hétre. Ha gondjaitok vannak, ne most akard megoldani, illetve a nagy Ő-t sem ezen a héten fogod megismerni. Jó, ha hétvégén sportolsz egy kicsit, egészségednek nagyon jót tehet a mozgás! Szerencsés napod lehet a csütörtök, akár közepes nyereményt is elérhetsz, ha játszol!

Halak

Akaratos vagy, ha valamit a fejedbe veszel, ezért a héten nagyon sok dolgot fogsz elvégezni, csak azért, hogy szabadidődben azt tehess, amihez leginkább kedved van. Kétség sem férhet hozzá, a zodiákusban Te rendelkezel a legtöbb rejtett képességgel és erőtartalékkal. Legtöbb titok is a Te lelkedben lehet, amelyek talán sosem látnak napvilágot. Most ismét egy titokkal gazdagodhatsz, amely anyagi helyzetedet érinti leginkább. Ha nem tudod, miről is lehet szó, hívd Nero Dominit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával mindent fel fog tárni! A szerelemben tudnod kell mértéket tartani. Egy barátság könnyen elmélyülhet, amely ezen a héten köttetik, amennyiben egyedülálló vagy. Egészségedre fokozottan figyelj, ha keringési zavarokkal küzdesz! A hét utolsó felében fáradékonyabb lehetsz a megszokottnál. Szerencséd pénteken lehet, ezen a napon kisebb nyereményekre számíthatsz, ha játszol valamivel.

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét