CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra

 

KOS

Kos

Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert ő már most is tudja, hogyan lehet júliusban sikered és jóval több pénzed! A szerelmi horoszkóp szerint van egy titkos hódolód, aki felfedheti magát. Ha rosszabb kapcsolatban élsz, lehet, megéri majd kilépni miatta.

 

BIKA

Bika

Igazán rád ragyognak a csillagok a havi horoszkóp szerint, ha jó ideje már az a célod, hogy anyagiakban gyarapodhass, vagy munkában előre léphess. Olyan jó bolygóhatások érnek, melyeknek köszönhetően plusz keresetre is lehetőséged lehet. Szerelemben már nem leszel ennyire szerencsés, gondokat mutatnak a csillagok. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert nagy tapasztalata van a szerelmi jóslás terén, segítségével minden problémát megelőzhetsz! Pár plusz kilótól is sikeresen megszabadulhatsz júliusban.

 

IKREK

Ikrek

Olykor elhagyatottnak és magányosnak érezheted magad, több felől is érhet igazságtalanság. Igyekszel végig bizonyítani és mindenkivel kedves lenni, ennek ellenére igyekezeted hiábavalónak érzed. Ilyen bolygóhatások érnek most, és igen erős negatív energiák tapadhatnak meg rajtad júliusban. Megelőzni könnyebb, mint eltávolítani, ezért hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy védelemért, mert ezek a negatív energiák most pénzügyek és az egészséged terén okozhatnak bajokat! Július azonban kitűnő időszak a párkapcsolatok rendbetételére, vagy párkeresésre, ha Ikrek jegyben születtél.

 

RÁK

Rák

Munkában nem számíthatsz túl sok lazsálásra. Sok érdekes teendőd lehet, amelyek mellett nem fogod magad kényszerítve érezni, igazából még szórakozhatsz is közben. Anyagiakban sem fog negatívum érni, jól zárhatod a hónapot. Az egészséged az, amire hangsúlyt kell fektetned leginkább a havi horoszkóp szerint, mert figyelmeztető jeleket mutat, különösen a hónap közepére. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tőle egészség jóslást! A szerelmi horoszkóp is mutat borús jeleket. Több lehet a vita, mint az elmúlt hónapban. Számolj el tízig, mielőtt cselekednél!

OROSZLÁN

Oroszlán

Itt az esély hosszú távú terveket szövögetni, mert amibe most kezdesz bele, garantált a siker a havi horoszkóp szerint. Anyagiakkal kapcsolatban is jó fordulatokat jelez előre a horoszkóp, valamilyen irányú megmozdulásod most nem várt anyagi javakat hozhat el neked. Ha nem tudod, mi is az, amit meg kell lépned, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki sok éves tapasztalatával nézi meg neked, mi hozhat most sok pénzt! A szerelmi horoszkóp kételyeket, bizonytalanságot mutat. Ha van olyan dolog, amit úgy érzel, meg kell kérdezned, vagy tisztázni kell, tedd meg!

 

SZŰZ

Szűz

Bármilyen pozitív változást ki tudsz eszközölni júliusban, ha akarod is. Kiváló ez a hónap, ha munkát keresel, és akkor is, ha állást szeretnél változtatni. Olyan munkát szerezhetsz, amely anyagiak szempontjából is jobb lehet. Ha ez még nem elég, akkor tetőzi a szerencse horoszkópod, mert minden jel arra mutat, hogy te lehetsz a legszerencsésebb ezekben a hetekben. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), jó lenne megtudnod tőle, mikor is kell játszanod! Szerelmi téren akadhatnak feszültségek, ha nem leszel képes kezelni az indulataidat.

 

MÉRLEG

Mérleg

Kiváló időszak számodra a július arra, hogy pozitív eredményeket érhess el munkában és szerelmben. A havi horoszkóp alapján pénzügyekben is kedvező hetek következnek, amennyiben nem csak lesed a várt változást, hanem teszel is érte. Használj ki minden kínálkozó lehetőséget arra, hogy belevágj valamibe, vagy valamit kipróbálj. Most minden megmutatkozik életedben, ami hátráltat és negatívan hat rád, vagy a sorsod alakulására. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot, mert azoktól most jóval könnyebben szabadulhatsz meg végérvényesen!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Lehet, hogy annyi mindennek a végére kéne érned júliusban, hogy végül már azt sem tudod majd, hol vagy. Próbálj rendszerezni, és a kevésbé fontos dolgokat elhalasztani, mert az egészséged rovására is mehet a kapkodás és a stressz. A szerelmi horoszkóp igazából az, ami a legpozitívabb, mert olyan dolgot mutat, ami sorsfordító jellegű is lehet! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), készülj fel egy titokra, nagyon sok múlik rajta! A káosznak ellenére, ami végigkíséri a hónapod, a pénzhoroszkópod nem rossz, sőt még nyereményed is lehet a harmadik héten.

NYILAS

Nyilas

Elérkezett az éved legjobb időszaka, amikor nem szabad hátra nézned, csak előre. Minden esélyed meglesz magasabb lépcsőfokra jutni, de ezeket az esélyeket észre is kell venned, és a tettek mezejére lépni! A sikeres időszakot még tetőzheti az is, hogy anyagiakban is egyre kevesebb okod lehet a panaszra. Lehet, hogy most valóban jó úton haladsz. ha úgy érzed, nem, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorselemzést, az utat mutat! A szerelmi horoszkóp azt mutatja, jó lenne pároddal beszélni a nyári tervekről, mert lehet, hogy teljesen mást vár ettől az időszaktól, mint te.

 

BAK

Bak

Lesznek időszakok a hónapban, amikor nem fogysz ki az energiából. Amikor semmi nem veszi el a kedved a munkától és a gyarapodás lehetőségétől. Az égiek melletted lesznek, és arra késztetnek, hogy nagy lendülettel küzdj a sikereidért. Használd ki ezt a hónapot, mert még egy ilyen jó időszakod mostanában már lehet, hogy nem lesz! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj angyali üzenetet, ami megvilágítja az utat előtted! Havi horoszkópodban figyelmeztető jel is van egészségeddel kapcsolatban. Ha úgy érzed, valami nincs rendjén, menj el egy kivizsgálásra.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A havi horoszkóp igen pozitív. Sok olyan jel van a csillagokban, ami arra enged következtetni, hamarosan új utakra terelődhetsz, új és jó dolgok várhatnak rád. Párkapcsolatodba is változás állhat be. A pénzügyi vonalon sok a bőségre utaló jel, az égiek végig melletted lesznek, csak észre kell venned jeleiket. Akár milliós összeg is érkezhet hozzád, ami lehet munkád eredménye, de nyerhetsz a lottón is. Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, mikor adj fel egy szelvényt! Talán az egész életet borongósabban látod most, mint máskor. De minden mozgásban van, a szerencse forgandó, hinned kell benne!

 

HALAK

Halak

Eljött az ideje annak, hogy kicsit kezedbe vedd a dolgaidat, és elkezdd tervezni a jövődet! A július folyamán megtett megfelelő lépések hatalmas sikereket hozhatnak neked. Kivéve akkor, ha előző életedből hozott karmikus terhet cipelsz, ami miatt ebben a leszületésedben nem lehetsz szerencsés. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy karma-elemzést, főleg akkor, ha eddig nem igazán sikerült semmi! Ha úgy érzed, szerelmi életed szürke és eseménytelen, most jó eséllyel vihetsz színt a kapcsolatodba, el fogod érni a kívánt eredményeket.

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391