Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra

 

KOS

Kos

Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a jövődet. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj jóslást, akkor minden könnyebben megy majd! Szerelemben és baráti körben nagyon fontos lesz most a bizalom. Ennek hiányában valaki könnyen elfordulhat tőled.

 

BIKA

Bika

Próbáld meg elengedni a feszültségeket. Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggódnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére, mert a szerencséd bizony áprilisban nagyonis működni fog! A havi horoszkóp szerint még egy nagy nyeremény sem akadály, ha a megfelelő számokkal játszol. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/p), kísértsd meg a szerencsét az útmutatása által! A szerelmi horoszkóp szerint készen állsz egy nagy lépésre, még akkor is, ha ez elsőre egy kicsit ijesztőnek tűnhet. Bízz az ösztöneidben, és kövesd őket!

 

IKREK

Ikrek

Valaki egy olyan lehetőséget ajánlhat neked áprilisban, amire már régóta vágysz. Itt az ideje, hogy meg is ragadd, mert ez lehet a kulcs ahhoz, hogy kinyisd a hosszabb távú sikered ajtaját. Nagyon fontos, hogy tegyél félre minden kétséget, és főleg ne gondold azt, hogy ne lennél képes elérni, amit akarsz. Legyen nagyobb önbizalmad és akadálymentes utad! Ebben segít a siker- és pénzmágia, amit már most azonnal is kérhetsz Norberttől a 0690633931-es számon (485Ft/p)! Szerelemben ne érd be félmegoldásokkal! Nagyon kell figyelned arra, hogy a hónap folyamán minden jól menjen, akkor egész évben kijár majd neked a boldogság!

 

RÁK

Rák

Régóta foglalkozol már valamivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatsz nyitott az új megoldásokra. Legyél éber, mert lehet, hogy most egy olyan lehetőségre bukkansz, ami sok régi gondodat meg tudja oldani. A havi horoszkóp szerint anyagiakba is megújulás jöhet, és nem zárja ki a hirtelen meggazdagodás esélyét sem. Most kell lépned, ilyen csillagállást nem kapsz minden hónapban! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485Ft/p), tudd meg tőle, hogyan lehetsz már áprilisban akár milliomos! Szerelemben ne feledd, hogy a szenvedély nem minden! Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni a másikban.

 

 

OROSZLÁN

Oroszlán

Túl sokat és feleslegesen aggodalmaskodsz majd valamin, ami valójában nem nagy ügy. Engedd el a fölösleges szorongást, figyelj inkább befelé, hiszen ott is nagyon fontos dolgok történnek. Ebben a hónapban sok-sok égi támogatást kapsz, az Oroszlán csillagjegy nem maradhat munkabéli sikerek és anyagi szerencse nélkül. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/p), és kérj mielőbb rontásvizsgálatot, most nagyon nagy dolgokról maradnál le, ha az van rajtad! A szerelmi horoszkóp arra kér, ne felejtsd el kimutatni párodnak azt, mennyit jelent neked, és véletlenül se rajta vezesd le a felgyülemlett feszültséget!

 

SZŰZ

Szűz

Mindennek megvan a maga ideje. Bármennyire csábító is egy lehetőség, talán úgy érzed, nem most van hozzá a megfelelő alkalom. Gondold végig, hogy tényleg az ösztöneid súgják, vagy csak megijeszt valaminek a lehetősége? A havi horoszkóp szerint éppen egy új dolog hoz neked bőséget, ezért fontosak a helyes válaszok. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj kártyajóslást, hogy révbe érhess áprilisban karrier és anyagiak terén! A szerelmi horoszkóp szerint rendbe kell tenned saját magadat ahhoz, hogy mással is el tudd fogadtatni azt, aki vagy. Nem várhatod mástól a boldogságot, ha magadban nem találod meg a teljességet!

 

MÉRLEG

Mérleg

Nehéz megtalálnod a helyes utat. Vegyél egy nagy levegőt, mielőtt döntesz, ez fontos lesz a hónapban.Nem akarsz semmit sem elkapkodni. Ha őszintén magadba nézel, akkor rá fogsz jönni, hogy egy ideje már pontosan tudod, mit szeretnél, csak még kérdés, hogyan is érheted el. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérd a személyes havi horoszkópod, hogy válaszokra lelj! Szerelemben szükséged lehet egy kis magányra, hogy végiggondold az érzéseidet, és rendet tegyél magadban, mielőtt beszélni tudsz a gondolataidról. Akinek fontos vagy, az megérti és tiszteletben tartja ezt.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Igyekszel mindenkinek megfelelni, de közben a saját utadat is egyengetned kell. Miközben másokra is gondolsz, ne feledkezz meg a saját érdekeidről, mert neked is ugyanúgy jár a boldogság, mint bárki másnak! A havi horoszkóp a célok mielőbbi elérését mutatja, tehát a legfontosabb feladatod áprilisban, hogy kitaláld, mit is szeretnél elérni vagy véghez vinni. Segítségért hívhatod Xalent is a 0690633931-es számon (485Ft/p), mágiája sok sikert hozott már másoknak is! A szerelmi szempontból egy döntő hónap az április. A rossz kapcsolatok megszakadhatnak, és cserébe valami új és szép érkezhet, végre az igaz szerelem.

 

 

NYILAS

Nyilas

Túl sok felé szóródhat szét a figyelmed a hónapban. Mindenki csak egy kis részt akar belőled, és ez éppen elég ahhoz, hogy úgy érezd, elveszíted az energiáidat. Próbálj egyszerre csak egy dologgal foglalkozni.Valaki nagy dolgot kínálhat neked áprilisban. Ne hagyd, hogy csak úgy elússzon a lehetőség, állj készen arra, hogy megragadd az alkalmat! Ha úgy érzed, minden jóról lemaradsz, hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/p), neked is segíthet minden jó lehetőséget megragadni, még akár egy milliós összeget is! Magánéleti területen fontos lesz az önbizalmad, és mosolyogj sokat, mert az igaz szerelem találhat rád a hetekben!

 

BAK

Bak

Minden körülmény adott ahhoz, hogy meghozz egy fontos döntést, és komoly előrelépést tegyél az életed alakulásának szempontjából. Ne hagyd, hogy a saját kétségeid megijesszenek most, amikor a havi horoszkóp szerint már itt állsz a siker kapujában! Oldd fel a benned lévő blokkokat, hogy a szerencse is megérkezhessen! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/p), aki ebben segíteni fog neked! Valami választásra kényszerít a magánéletben, és nem biztos, hogy ez a helyzet boldoggá tesz. Tartsd észben, hogy tiéd a döntés szabadsága, és olyan utat követhetsz, amilyet tényleg szeretnél.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Lehet, hogy nem mindig lesz könnyű elviselni a körülötted lévő feszültséget áprilisban, de arra kell gondolnod, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé. Ha folyamatosan észben tartod, hogy miért is csinálod azt, amit csinálsz, könnyebb lesz erőt találni a kihívásokhoz. Húsvét környékén nagyobb nyereményt is mutat a havi horoszkóp. Ha erről nem szeretnél lemaradni, hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), és megnézi, hogyan lehetsz jókor, jó helyen! Szerelemben igyekszel egy kicsit most befelé figyelni, és arra koncentrálni, hogy meghalld a saját belső igényeidet. Az égiek megsegítenenk, minden a reményid szerint alakulhat.

 

HALAK

Halak

Most minden összeáll, ha időben cselekszel, de ehhez arra van szükség, hogy lépéseket tegyél, méghozzá mielőbb. Ne állj tovább készenlétben, itt az ideje annak, hogy meg is indulj! A havi horoszkóp jelentős javulásokat ígér pénzben, karrierben, nagyon fontos lesz az, hogy cselekedj is. Ha nem tudod, mi tévő légy, keresd fel bizalommal Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/p), és egy jóslással segít a helyes irányba terelni téged! Sok mindenre hajlandó leszel áprilisban, hogy bizonyítsd az érzéseidet egy bizonyos személynek. Jól gondold meg, érdemes-e?!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530