CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ha ezt tapasztalod, tuti, hogy megcsal a párod!

megcsalás

Arra gyanakszol, hogy megcsal a párod? Nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem szabad forró fejjel dönteni, vagy letámadni. Nem minden esetben áll félrelépés, megcsalás vagy házasságtörés a háttérben. De az a legjobb, ha mihamarabb kideríted az igazságot, és nem maradsz tovább kétségek és kérdések között.

 

xalen_tamogato_asztrovilag

 

Álmaid is figyelmeztetnek a hűtlenségre. Nézd meg ITT, milyen álomképekre figyelj!

 

Első körben, semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatsz. Ne mutasd meg, hogy bizalmatlan vagy, amíg nincs bizonyíték a kezedben, mert akkor a párod hiheti azt is, hogy te már nem érzed elég jól magad a kapcsolatban, vagy esetleg azt, hogy a te fejedben fordult meg a megcsalás.

Viszont, ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban megcsal, és higgadtan ki kell találnod, hogyan leplezd le. És az igazság a legfontosabb!

 

További 20 jelet találsz ITT arra, hogy párod kitekintget a kapcsolatból!

 

  1. Ha korábban együtt jártatok családhoz, ismerősökhöz, barátokhoz, és most csak ő egyedül menne. Miért szeretné ezt? Talán nem is oda megy? Miért nem mutatkozhattok együtt? Mással megy? Figyeld meg, hogy mennyire gyakori az, hogy egyedül megy, és mennyi időt van távol.
  2. A mai világban az okostelefonok sok félrelépésről rántották már le a leplet. Figyeld meg, hogyan teszi az asztalra a telefonját, akár otthon, akár az étteremben, vagy a családnál. Lefelé fordítja a kijelzőt? Vagy felfelé? Korábban hogyan tette?
  3. Vagy túl sokat törődik veled hirtelen, vagy túl keveset. Egyik sem jelent jót. Lehet a bűntudat miatt hirtelen sokkal figyelmesebb, vagy a megcsalás miatt kevésbé figyelmes.
  4. Közösségi oldalak, chatelgetés, online flörtölgetés – önmagában a telefon használata nem egyenlő a megcsalással, de egy boldog kapcsolatban egyik félnek sem lehet szüksége internetes társkeresőre, vagy üzenetes flörtre.

 

Szeret, de mégis megcsalt. ITT elmondjuk, hogy miért!

 

 

Ez a 4 jel még semmit sem bizonyít, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és minden ember szeretne néha egy kis magányt. Viszont, ha egyszerre tapasztalod a jeleket, akkor könnyen lehet megcsalás a levegőben.

Kártyajós kollégáim pár pillanat alatt elmondják neked a lapokból, hogy hűtlenkedik-e a párod. Nem egy alkalommal buktattuk le a hűtlenkedő pasikat, hölgyeket. Pontosan meg tudja mutatni a kártya, hogy kivel, hol találkozik. Hogy néz ki a harmadik nem kívánatos tag a kapcsolatban, és azt is megtudhatod, hogy ismered-e, vagy nem!

Ne maradj kétségek között! Itt hívhatod a legjobb kártyajósokat: 06 90 633 931 (485Ft/perc)!

Nem vagy biztos abban, hogy társadban feltétlenül megbízhatsz? Kérd egy látó vagy egy kártyajós szakértelmét, ő meg tudja nézni, okkal gyanakodsz-e! Keresd Xalent vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391