CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ha ezt tapasztalod, tuti, hogy megcsal a párod!

megcsalás

Arra gyanakszol, hogy megcsal a párod? Nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem szabad forró fejjel dönteni, vagy letámadni. Nem minden esetben áll félrelépés, megcsalás vagy házasságtörés a háttérben. De az a legjobb, ha mihamarabb kideríted az igazságot, és nem maradsz tovább kétségek és kérdések között.

 

xalen_tamogato_asztrovilag

 

Álmaid is figyelmeztetnek a hűtlenségre. Nézd meg ITT, milyen álomképekre figyelj!

 

Első körben, semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatsz. Ne mutasd meg, hogy bizalmatlan vagy, amíg nincs bizonyíték a kezedben, mert akkor a párod hiheti azt is, hogy te már nem érzed elég jól magad a kapcsolatban, vagy esetleg azt, hogy a te fejedben fordult meg a megcsalás.

Viszont, ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban megcsal, és higgadtan ki kell találnod, hogyan leplezd le. És az igazság a legfontosabb!

 

További 20 jelet találsz ITT arra, hogy párod kitekintget a kapcsolatból!

 

  1. Ha korábban együtt jártatok családhoz, ismerősökhöz, barátokhoz, és most csak ő egyedül menne. Miért szeretné ezt? Talán nem is oda megy? Miért nem mutatkozhattok együtt? Mással megy? Figyeld meg, hogy mennyire gyakori az, hogy egyedül megy, és mennyi időt van távol.
  2. A mai világban az okostelefonok sok félrelépésről rántották már le a leplet. Figyeld meg, hogyan teszi az asztalra a telefonját, akár otthon, akár az étteremben, vagy a családnál. Lefelé fordítja a kijelzőt? Vagy felfelé? Korábban hogyan tette?
  3. Vagy túl sokat törődik veled hirtelen, vagy túl keveset. Egyik sem jelent jót. Lehet a bűntudat miatt hirtelen sokkal figyelmesebb, vagy a megcsalás miatt kevésbé figyelmes.
  4. Közösségi oldalak, chatelgetés, online flörtölgetés – önmagában a telefon használata nem egyenlő a megcsalással, de egy boldog kapcsolatban egyik félnek sem lehet szüksége internetes társkeresőre, vagy üzenetes flörtre.

 

Szeret, de mégis megcsalt. ITT elmondjuk, hogy miért!

 

 

Ez a 4 jel még semmit sem bizonyít, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és minden ember szeretne néha egy kis magányt. Viszont, ha egyszerre tapasztalod a jeleket, akkor könnyen lehet megcsalás a levegőben.

Kártyajós kollégáim pár pillanat alatt elmondják neked a lapokból, hogy hűtlenkedik-e a párod. Nem egy alkalommal buktattuk le a hűtlenkedő pasikat, hölgyeket. Pontosan meg tudja mutatni a kártya, hogy kivel, hol találkozik. Hogy néz ki a harmadik nem kívánatos tag a kapcsolatban, és azt is megtudhatod, hogy ismered-e, vagy nem!

Ne maradj kétségek között! Itt hívhatod a legjobb kártyajósokat: 06 90 633 931 (485Ft/perc)!

Nem vagy biztos abban, hogy társadban feltétlenül megbízhatsz? Kérd egy látó vagy egy kártyajós szakértelmét, ő meg tudja nézni, okkal gyanakodsz-e! Keresd Xalent vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619