CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ha ezt tapasztalod, tuti, hogy megcsal a párod!

megcsalás

Arra gyanakszol, hogy megcsal a párod? Nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem szabad forró fejjel dönteni, vagy letámadni. Nem minden esetben áll félrelépés, megcsalás vagy házasságtörés a háttérben. De az a legjobb, ha mihamarabb kideríted az igazságot, és nem maradsz tovább kétségek és kérdések között.

 

Álmaid is figyelmeztetnek a hűtlenségre. Nézd meg ITT, milyen álomképekre figyelj!

 

Első körben, semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatsz. Ne mutasd meg, hogy bizalmatlan vagy, amíg nincs bizonyíték a kezedben, mert akkor a párod hiheti azt is, hogy te már nem érzed elég jól magad a kapcsolatban, vagy esetleg azt, hogy a te fejedben fordult meg a megcsalás.

Viszont, ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban megcsal, és higgadtan ki kell találnod, hogyan leplezd le. És az igazság a legfontosabb!

 

További 20 jelet találsz ITT arra, hogy párod kitekintget a kapcsolatból!

 

  1. Ha korábban együtt jártatok családhoz, ismerősökhöz, barátokhoz, és most csak ő egyedül menne. Miért szeretné ezt? Talán nem is oda megy? Miért nem mutatkozhattok együtt? Mással megy? Figyeld meg, hogy mennyire gyakori az, hogy egyedül megy, és mennyi időt van távol.
  2. A mai világban az okostelefonok sok félrelépésről rántották már le a leplet. Figyeld meg, hogyan teszi az asztalra a telefonját, akár otthon, akár az étteremben, vagy a családnál. Lefelé fordítja a kijelzőt? Vagy felfelé? Korábban hogyan tette?
  3. Vagy túl sokat törődik veled hirtelen, vagy túl keveset. Egyik sem jelent jót. Lehet a bűntudat miatt hirtelen sokkal figyelmesebb, vagy a megcsalás miatt kevésbé figyelmes.
  4. Közösségi oldalak, chatelgetés, online flörtölgetés – önmagában a telefon használata nem egyenlő a megcsalással, de egy boldog kapcsolatban egyik félnek sem lehet szüksége internetes társkeresőre, vagy üzenetes flörtre.

 

Szeret, de mégis megcsalt. ITT elmondjuk, hogy miért!

 

Ez a 4 jel még semmit sem bizonyít, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és minden ember szeretne néha egy kis magányt. Viszont, ha egyszerre tapasztalod a jeleket, akkor könnyen lehet megcsalás a levegőben.

Kártyajós kollégáim pár pillanat alatt elmondják neked a lapokból, hogy hűtlenkedik-e a párod. Nem egy alkalommal buktattuk le a hűtlenkedő pasikat, hölgyeket. Pontosan meg tudja mutatni a kártya, hogy kivel, hol találkozik. Hogy néz ki a harmadik nem kívánatos tag a kapcsolatban, és azt is megtudhatod, hogy ismered-e, vagy nem!

Ne maradj kétségek között! Itt hívhatod a legjobb kártyajósokat: 06 90 633 931 (485Ft/perc)!

Nem vagy biztos abban, hogy társadban feltétlenül megbízhatsz? Kérd egy látó vagy egy kártyajós szakértelmét, ő meg tudja nézni, okkal gyanakodsz-e! Keresd Xalent vagy Aurethielt a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494