Ha ezt tapasztalod, tuti, hogy megcsal a párod!

megcsalás

Arra gyanakszol, hogy megcsal a párod? Nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Nem szabad forró fejjel dönteni, vagy letámadni. Nem minden esetben áll félrelépés, megcsalás vagy házasságtörés a háttérben. De az a legjobb, ha mihamarabb kideríted az igazságot, és nem maradsz tovább kétségek és kérdések között.

 

xalen_tamogato_asztrovilag

 

Álmaid is figyelmeztetnek a hűtlenségre. Nézd meg ITT, milyen álomképekre figyelj!

 

Első körben, semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatsz. Ne mutasd meg, hogy bizalmatlan vagy, amíg nincs bizonyíték a kezedben, mert akkor a párod hiheti azt is, hogy te már nem érzed elég jól magad a kapcsolatban, vagy esetleg azt, hogy a te fejedben fordult meg a megcsalás.

Viszont, ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban megcsal, és higgadtan ki kell találnod, hogyan leplezd le. És az igazság a legfontosabb!

 

További 20 jelet találsz ITT arra, hogy párod kitekintget a kapcsolatból!

 

  1. Ha korábban együtt jártatok családhoz, ismerősökhöz, barátokhoz, és most csak ő egyedül menne. Miért szeretné ezt? Talán nem is oda megy? Miért nem mutatkozhattok együtt? Mással megy? Figyeld meg, hogy mennyire gyakori az, hogy egyedül megy, és mennyi időt van távol.
  2. A mai világban az okostelefonok sok félrelépésről rántották már le a leplet. Figyeld meg, hogyan teszi az asztalra a telefonját, akár otthon, akár az étteremben, vagy a családnál. Lefelé fordítja a kijelzőt? Vagy felfelé? Korábban hogyan tette?
  3. Vagy túl sokat törődik veled hirtelen, vagy túl keveset. Egyik sem jelent jót. Lehet a bűntudat miatt hirtelen sokkal figyelmesebb, vagy a megcsalás miatt kevésbé figyelmes.
  4. Közösségi oldalak, chatelgetés, online flörtölgetés – önmagában a telefon használata nem egyenlő a megcsalással, de egy boldog kapcsolatban egyik félnek sem lehet szüksége internetes társkeresőre, vagy üzenetes flörtre.

 

Szeret, de mégis megcsalt. ITT elmondjuk, hogy miért!

 

 

Ez a 4 jel még semmit sem bizonyít, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és minden ember szeretne néha egy kis magányt. Viszont, ha egyszerre tapasztalod a jeleket, akkor könnyen lehet megcsalás a levegőben.

Kártyajós kollégáim pár pillanat alatt elmondják neked a lapokból, hogy hűtlenkedik-e a párod. Nem egy alkalommal buktattuk le a hűtlenkedő pasikat, hölgyeket. Pontosan meg tudja mutatni a kártya, hogy kivel, hol találkozik. Hogy néz ki a harmadik nem kívánatos tag a kapcsolatban, és azt is megtudhatod, hogy ismered-e, vagy nem!

Ne maradj kétségek között! Itt hívhatod a legjobb kártyajósokat: 06 90 633 931 (485Ft/perc)!

Nem vagy biztos abban, hogy társadban feltétlenül megbízhatsz? Kérd egy látó vagy egy kártyajós szakértelmét, ő meg tudja nézni, okkal gyanakodsz-e! Keresd Xalent vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522