Ha ezt álmodod, társra találsz

Egy dologban biztosak lehetünk, hogy agyunk, tudatalattink, sőt, a bennünk lévő összes sejt, nem akar egyebet, mint fejlődni, létezni és élni a maguk rendje szerint. Ennek érdekében a benső fensőbb rendű én, ahogy azt sok agykontrollos barátom nevezi, üzeneteket küld számunkra, amely kivezethet minket abból a sorscsapdából, amelyben éppen megtorpanva vagyunk. Gyakorta ilyen helyzet az is, ha nincs társunk, hiszen a magányos, támasz nélküli ember, kevésbé egészséges, fejlődőképes, mint az, aki harmonikus párkapcsolatban él.

Vannak szakemberek, akik közös tulajdonságok, érdeklődi körök alapján vakrandikat szerveznek, végül szinte minden esetben bebizonyosodik, hogy annyira különböznek, mint ég és föld. Vannak azonban olyan szakemberek is, akik nem hasonló személyt hívnak Ön mellé, hanem LELKÉNEK A PÁRJÁT, akivel életük végig harmonikus és boldog kapcsolatban élhetnek. Ilyen szakember Xalen jósnő, aki tízezrek életébe hozott BOLDOGSÁGOT! Keresse Ön is bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és éljen boldogan!

 

 

Az olyan álmokat, amelyek segítenek minket abban, hogy társat találjunk, három csoportra szoktam osztani. Az első csoport az, amikor agyunk, tudatalattink akar rajtunk segíteni, érzékeli azt aki környezetünkben magányos, akivel egyforma a rezgésszintünk és lehetőség van kapcsolatra. Ezzel a csoporttal foglalkozom először.

 

Egy valóban hatásos angyalmágiát talál ITT, a szerelem megtalálására!

 

jóslás, álomfejtés, párkapcsolat, ezotéria, szerelem, álom, álmok

 

A második csoport, amikor az égiek segítségével kapunk álmot, majd később társat. A harmadik csoport, pedig a karmikus kapcsolat, amely gyakorta előző életünkben is megvolt már, tehát a két lélek vágyódik egymásra, így álmok útján veszik fel a kapcsolatot, majd kezdik egymást keresni.

Minden álomnál a szimbólumok azok, amelyek jelzik, hogy valamit üzenni akar nekünk agyunk, tudatalattink, vagy bármilyen más erő. A tudatalattiból fakadó álmok szimbólum rendszere  egyszerű és lényegre törő, ám beható ismeretük nélkül a megfejtés hosszadalmas lehet, addigra pedig már túl késő akár. Jegyezze fel álmát, hívja Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérjen részletes elemzést, nehogy elszalasszon egy ég adta lehetőséget!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Gyakorta álmodunk egy régi ismerőssel, akivel kapcsolatban sosem gondoltunk szerelemre, de egy álomban, mégis megtörténik az, amire eddig esélyt sem láttunk.  Ilyenkor nyugtalanul ébredünk, napokig a fejünkben van a régi barát, vagy ismerős. Érdemes őt felkeresni, ha ilyet álmodunk, mert az agyunk arra hívja fel a figyelmet, hogy ő is gondol ránk, illetve boldogtalan, még akkor is ha kapcsolatban van.

 

Ezek az álomképek ITT, szintén szerelem eljövetelét jelzik!

 

A közös rezgések teremtik az ilyen álmokat a benső tudatunk közreműködésével. A tudatalatti kapcsolatra utaló álmok legfőbb jellemzője az, hogy egy régi ismerős, vagy lakó körzetünkből valaki, mindenképpen olyan személy, akit elérhetünk és látunk, vagy régebben láttunk. Az álmok nem ismétlődnek, vagy csak ritkán ismétlődnek, ebből is tudjuk, hogy összehangolódás történt, ami később alapja lehet egy kapcsolatnak.

A második csoportja az ilyen álmoknak, amelyek az „égiektől” erednek, azaz valamilyen természetfölötti erő működik közre, amely generálja az álmot. Itt már érdemes álomfejtőhöz fordulni, mert előfordulhat, hogy szerelmi kötést helyeztek ránk! Ennek felismerése nagyon fontos, ha nem szeretnénk egy ránk kényszerített, ál-kapcsolat csapdájába esni, ezzel egyidejűleg ugyanis nincs meg a lehetőség szabadon választott partnerrel való boldogságra! Tündér Lili, akit az angyalok tudása segít, azonnal feltárja Ön előtt az igazságot, kérje segítségét még ma, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Az ilyen álmok fájdalmasak is tudnak lenni. Legfőbb jellemzőjük az ismétlődés, éveken, vagy akár egy életen keresztül is, mindig ugyan azzal a személlyel, de nagyon gyakran idegen, ismeretlen helyszíneken. Akkor, ha ismerjük az álmunkban szereplő másik felet, van esély arra, hogy az előző életünk, be nem gyógyult lelki sebét úgy gyógyítsuk, hogy kapcsolat alakul majd ki, hiszen mindkét félben megvan a vonzalom, a szikra ahhoz, hogy kapcsolat alakulhasson ki.

 

Végezzen őszi gyertyamágiát, mert az mindhárom életterületre pozitív fordulatokat hozhat!

 

 

álom, párkapcsolat jóslás, ezotéria, álom fejtés, álmok, szerelem, szerelmi jóslás

Sokszor nem ismerjük azt, akivel álmodunk, ilyenkor ha csak kezdődnek az álmok, de gyakran ismétlődnek, tudhatjuk, hogy az a bizonyos valaki éppen a közelünkben van, akár kapcsolat is közeledhet az életünkbe. Ha viszont éveken át álmodunk egy ismeretlennel, azonnal szakember segítsége kell, mert sebet nehéz úgy begyógyítani, hogy szerelem, kapcsolat nem lesz, mert nyilván nem ez az élet az, amikor a két szerelemes szív újra egymásra talál. Nem kell miatta kétségbe esni, hiszen minden élet egy külön ág, tehát tökéletesen boldogok lehetünk egy másik kapcsolatban, abban az esetben, ha oldottuk előző életünk súlyos blokkját. Xalen szaktudásával ez nem lesz probléma, változtasson szerelmi életén még ma, hívja bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

a24_xalen_453

Tehát az ilyen álmok legfőbb jellemzője az ismétlődés, erős intenzív gyakran fájó érzelmek az álmok után, és a gyakori ismeretlen helyszínek, környezet vagy éppen korok. Mindenképpen szükséges a szakember segítsége, mert lehet álmaink éppen arra figyelmeztetnek, hogy soha többet ne legyünk kapcsolatban azzal, akivel álmodtunk, mert boldogtalan kapcsolat lenne a vége.

Az álmok világa rendkívül bonyolult,  a felsoroltakon kívül még számtalan tényezőre kell figyelni egy álomfejtésnél, ahhoz, hogy pontos képet adhassak ügyfeleimnek, saját benső világuk szimbolikus belső vagy külső, esetleg ott maradt reinkarnációs üzeneteiről.

 

Nem csak álmain keresztül üzennek az égiek, folyton érkezhetnek apró jelek is, melyeknek észrevételével az igaz szerelmet találhatja meg! Régóta küzd a magánnyal és csak arra vár, hogy boldog kapcsolatban élhessen, biztonságban, megértésben, szeretetben? Akkor hívja bizalommal Xalen vagy Sára jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyalok segítségével, vagy igen hatásos szerelmi mágiákkal már sokak életében vonzották be az IGAZIT!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530