CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ha ezt álmodod, társra találsz

Egy dologban biztosak lehetünk, hogy agyunk, tudatalattink, sőt, a bennünk lévő összes sejt, nem akar egyebet, mint fejlődni, létezni és élni a maguk rendje szerint. Ennek érdekében a benső fensőbb rendű én, ahogy azt sok agykontrollos barátom nevezi, üzeneteket küld számunkra, amely kivezethet minket abból a sorscsapdából, amelyben éppen megtorpanva vagyunk. Gyakorta ilyen helyzet az is, ha nincs társunk, hiszen a magányos, támasz nélküli ember, kevésbé egészséges, fejlődőképes, mint az, aki harmonikus párkapcsolatban él.

Vannak szakemberek, akik közös tulajdonságok, érdeklődi körök alapján vakrandikat szerveznek, végül szinte minden esetben bebizonyosodik, hogy annyira különböznek, mint ég és föld. Vannak azonban olyan szakemberek is, akik nem hasonló személyt hívnak Ön mellé, hanem LELKÉNEK A PÁRJÁT, akivel életük végig harmonikus és boldog kapcsolatban élhetnek. Ilyen szakember Xalen jósnő, aki tízezrek életébe hozott BOLDOGSÁGOT! Keresse Ön is bizalommal a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), és éljen boldogan!

 

 

Az olyan álmokat, amelyek segítenek minket abban, hogy társat találjunk, három csoportra szoktam osztani. Az első csoport az, amikor agyunk, tudatalattink akar rajtunk segíteni, érzékeli azt aki környezetünkben magányos, akivel egyforma a rezgésszintünk és lehetőség van kapcsolatra. Ezzel a csoporttal foglalkozom először.

 

Egy valóban hatásos angyalmágiát talál ITT, a szerelem megtalálására!

 

jóslás, álomfejtés, párkapcsolat, ezotéria, szerelem, álom, álmok

 

A második csoport, amikor az égiek segítségével kapunk álmot, majd később társat. A harmadik csoport, pedig a karmikus kapcsolat, amely gyakorta előző életünkben is megvolt már, tehát a két lélek vágyódik egymásra, így álmok útján veszik fel a kapcsolatot, majd kezdik egymást keresni.

Minden álomnál a szimbólumok azok, amelyek jelzik, hogy valamit üzenni akar nekünk agyunk, tudatalattink, vagy bármilyen más erő. A tudatalattiból fakadó álmok szimbólum rendszere  egyszerű és lényegre törő, ám beható ismeretük nélkül a megfejtés hosszadalmas lehet, addigra pedig már túl késő akár. Jegyezze fel álmát, hívja Imolát  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérjen részletes elemzést, nehogy elszalasszon egy ég adta lehetőséget!

Gyakorta álmodunk egy régi ismerőssel, akivel kapcsolatban sosem gondoltunk szerelemre, de egy álomban, mégis megtörténik az, amire eddig esélyt sem láttunk.  Ilyenkor nyugtalanul ébredünk, napokig a fejünkben van a régi barát, vagy ismerős. Érdemes őt felkeresni, ha ilyet álmodunk, mert az agyunk arra hívja fel a figyelmet, hogy ő is gondol ránk, illetve boldogtalan, még akkor is ha kapcsolatban van.

 

Ezek az álomképek ITT, szintén szerelem eljövetelét jelzik!

 

A közös rezgések teremtik az ilyen álmokat a benső tudatunk közreműködésével. A tudatalatti kapcsolatra utaló álmok legfőbb jellemzője az, hogy egy régi ismerős, vagy lakó körzetünkből valaki, mindenképpen olyan személy, akit elérhetünk és látunk, vagy régebben láttunk. Az álmok nem ismétlődnek, vagy csak ritkán ismétlődnek, ebből is tudjuk, hogy összehangolódás történt, ami később alapja lehet egy kapcsolatnak.

A második csoportja az ilyen álmoknak, amelyek az „égiektől” erednek, azaz valamilyen természetfölötti erő működik közre, amely generálja az álmot. Itt már érdemes álomfejtőhöz fordulni, mert előfordulhat, hogy szerelmi kötést helyeztek ránk! Ennek felismerése nagyon fontos, ha nem szeretnénk egy ránk kényszerített, ál-kapcsolat csapdájába esni, ezzel egyidejűleg ugyanis nincs meg a lehetőség szabadon választott partnerrel való boldogságra! Amaritát, akit az angyalok tudása segít, azonnal feltárja Ön előtt az igazságot, kérje segítségét még ma, a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Az ilyen álmok fájdalmasak is tudnak lenni. Legfőbb jellemzőjük az ismétlődés, éveken, vagy akár egy életen keresztül is, mindig ugyan azzal a személlyel, de nagyon gyakran idegen, ismeretlen helyszíneken. Akkor, ha ismerjük az álmunkban szereplő másik felet, van esély arra, hogy az előző életünk, be nem gyógyult lelki sebét úgy gyógyítsuk, hogy kapcsolat alakul majd ki, hiszen mindkét félben megvan a vonzalom, a szikra ahhoz, hogy kapcsolat alakulhasson ki.

 

Végezzen őszi gyertyamágiát, mert az mindhárom életterületre pozitív fordulatokat hozhat!

 

 

álom, párkapcsolat jóslás, ezotéria, álom fejtés, álmok, szerelem, szerelmi jóslás

Sokszor nem ismerjük azt, akivel álmodunk, ilyenkor ha csak kezdődnek az álmok, de gyakran ismétlődnek, tudhatjuk, hogy az a bizonyos valaki éppen a közelünkben van, akár kapcsolat is közeledhet az életünkbe. Ha viszont éveken át álmodunk egy ismeretlennel, azonnal szakember segítsége kell, mert sebet nehéz úgy begyógyítani, hogy szerelem, kapcsolat nem lesz, mert nyilván nem ez az élet az, amikor a két szerelemes szív újra egymásra talál. Nem kell miatta kétségbe esni, hiszen minden élet egy külön ág, tehát tökéletesen boldogok lehetünk egy másik kapcsolatban, abban az esetben, ha oldottuk előző életünk súlyos blokkját. Xalen szaktudásával ez nem lesz probléma, változtasson szerelmi életén még ma, hívja bizalommal a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Tehát az ilyen álmok legfőbb jellemzője az ismétlődés, erős intenzív gyakran fájó érzelmek az álmok után, és a gyakori ismeretlen helyszínek, környezet vagy éppen korok. Mindenképpen szükséges a szakember segítsége, mert lehet álmaink éppen arra figyelmeztetnek, hogy soha többet ne legyünk kapcsolatban azzal, akivel álmodtunk, mert boldogtalan kapcsolat lenne a vége.

Az álmok világa rendkívül bonyolult,  a felsoroltakon kívül még számtalan tényezőre kell figyelni egy álomfejtésnél, ahhoz, hogy pontos képet adhassak ügyfeleimnek, saját benső világuk szimbolikus belső vagy külső, esetleg ott maradt reinkarnációs üzeneteiről.

 

Nem csak álmain keresztül üzennek az égiek, folyton érkezhetnek apró jelek is, melyeknek észrevételével az igaz szerelmet találhatja meg! Régóta küzd a magánnyal és csak arra vár, hogy boldog kapcsolatban élhessen, biztonságban, megértésben, szeretetben? Akkor hívja bizalommal Xalen vagy Sára jósnőket a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyalok segítségével, vagy igen hatásos szerelmi mágiákkal már sokak életében vonzották be az IGAZIT!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494