CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ha ezt álmodod, társra találsz

Egy dologban biztosak lehetünk, hogy agyunk, tudatalattink, sőt, a bennünk lévő összes sejt, nem akar egyebet, mint fejlődni, létezni és élni a maguk rendje szerint. Ennek érdekében a benső fensőbb rendű én, ahogy azt sok agykontrollos barátom nevezi, üzeneteket küld számunkra, amely kivezethet minket abból a sorscsapdából, amelyben éppen megtorpanva vagyunk. Gyakorta ilyen helyzet az is, ha nincs társunk, hiszen a magányos, támasz nélküli ember, kevésbé egészséges, fejlődőképes, mint az, aki harmonikus párkapcsolatban él.

Vannak szakemberek, akik közös tulajdonságok, érdeklődi körök alapján vakrandikat szerveznek, végül szinte minden esetben bebizonyosodik, hogy annyira különböznek, mint ég és föld. Vannak azonban olyan szakemberek is, akik nem hasonló személyt hívnak Ön mellé, hanem LELKÉNEK A PÁRJÁT, akivel életük végig harmonikus és boldog kapcsolatban élhetnek. Ilyen szakember Xalen jósnő, aki tízezrek életébe hozott BOLDOGSÁGOT! Keresse Ön is bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és éljen boldogan!

 

 

Az olyan álmokat, amelyek segítenek minket abban, hogy társat találjunk, három csoportra szoktam osztani. Az első csoport az, amikor agyunk, tudatalattink akar rajtunk segíteni, érzékeli azt aki környezetünkben magányos, akivel egyforma a rezgésszintünk és lehetőség van kapcsolatra. Ezzel a csoporttal foglalkozom először.

 

Egy valóban hatásos angyalmágiát talál ITT, a szerelem megtalálására!

 

jóslás, álomfejtés, párkapcsolat, ezotéria, szerelem, álom, álmok

 

A második csoport, amikor az égiek segítségével kapunk álmot, majd később társat. A harmadik csoport, pedig a karmikus kapcsolat, amely gyakorta előző életünkben is megvolt már, tehát a két lélek vágyódik egymásra, így álmok útján veszik fel a kapcsolatot, majd kezdik egymást keresni.

Minden álomnál a szimbólumok azok, amelyek jelzik, hogy valamit üzenni akar nekünk agyunk, tudatalattink, vagy bármilyen más erő. A tudatalattiból fakadó álmok szimbólum rendszere  egyszerű és lényegre törő, ám beható ismeretük nélkül a megfejtés hosszadalmas lehet, addigra pedig már túl késő akár. Jegyezze fel álmát, hívja Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérjen részletes elemzést, nehogy elszalasszon egy ég adta lehetőséget!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Gyakorta álmodunk egy régi ismerőssel, akivel kapcsolatban sosem gondoltunk szerelemre, de egy álomban, mégis megtörténik az, amire eddig esélyt sem láttunk.  Ilyenkor nyugtalanul ébredünk, napokig a fejünkben van a régi barát, vagy ismerős. Érdemes őt felkeresni, ha ilyet álmodunk, mert az agyunk arra hívja fel a figyelmet, hogy ő is gondol ránk, illetve boldogtalan, még akkor is ha kapcsolatban van.

 

Ezek az álomképek ITT, szintén szerelem eljövetelét jelzik!

 

A közös rezgések teremtik az ilyen álmokat a benső tudatunk közreműködésével. A tudatalatti kapcsolatra utaló álmok legfőbb jellemzője az, hogy egy régi ismerős, vagy lakó körzetünkből valaki, mindenképpen olyan személy, akit elérhetünk és látunk, vagy régebben láttunk. Az álmok nem ismétlődnek, vagy csak ritkán ismétlődnek, ebből is tudjuk, hogy összehangolódás történt, ami később alapja lehet egy kapcsolatnak.

A második csoportja az ilyen álmoknak, amelyek az „égiektől” erednek, azaz valamilyen természetfölötti erő működik közre, amely generálja az álmot. Itt már érdemes álomfejtőhöz fordulni, mert előfordulhat, hogy szerelmi kötést helyeztek ránk! Ennek felismerése nagyon fontos, ha nem szeretnénk egy ránk kényszerített, ál-kapcsolat csapdájába esni, ezzel egyidejűleg ugyanis nincs meg a lehetőség szabadon választott partnerrel való boldogságra! Tündér Lili, akit az angyalok tudása segít, azonnal feltárja Ön előtt az igazságot, kérje segítségét még ma, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Az ilyen álmok fájdalmasak is tudnak lenni. Legfőbb jellemzőjük az ismétlődés, éveken, vagy akár egy életen keresztül is, mindig ugyan azzal a személlyel, de nagyon gyakran idegen, ismeretlen helyszíneken. Akkor, ha ismerjük az álmunkban szereplő másik felet, van esély arra, hogy az előző életünk, be nem gyógyult lelki sebét úgy gyógyítsuk, hogy kapcsolat alakul majd ki, hiszen mindkét félben megvan a vonzalom, a szikra ahhoz, hogy kapcsolat alakulhasson ki.

 

Végezzen őszi gyertyamágiát, mert az mindhárom életterületre pozitív fordulatokat hozhat!

 

 

álom, párkapcsolat jóslás, ezotéria, álom fejtés, álmok, szerelem, szerelmi jóslás

Sokszor nem ismerjük azt, akivel álmodunk, ilyenkor ha csak kezdődnek az álmok, de gyakran ismétlődnek, tudhatjuk, hogy az a bizonyos valaki éppen a közelünkben van, akár kapcsolat is közeledhet az életünkbe. Ha viszont éveken át álmodunk egy ismeretlennel, azonnal szakember segítsége kell, mert sebet nehéz úgy begyógyítani, hogy szerelem, kapcsolat nem lesz, mert nyilván nem ez az élet az, amikor a két szerelemes szív újra egymásra talál. Nem kell miatta kétségbe esni, hiszen minden élet egy külön ág, tehát tökéletesen boldogok lehetünk egy másik kapcsolatban, abban az esetben, ha oldottuk előző életünk súlyos blokkját. Xalen szaktudásával ez nem lesz probléma, változtasson szerelmi életén még ma, hívja bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

a24_xalen_453

Tehát az ilyen álmok legfőbb jellemzője az ismétlődés, erős intenzív gyakran fájó érzelmek az álmok után, és a gyakori ismeretlen helyszínek, környezet vagy éppen korok. Mindenképpen szükséges a szakember segítsége, mert lehet álmaink éppen arra figyelmeztetnek, hogy soha többet ne legyünk kapcsolatban azzal, akivel álmodtunk, mert boldogtalan kapcsolat lenne a vége.

Az álmok világa rendkívül bonyolult,  a felsoroltakon kívül még számtalan tényezőre kell figyelni egy álomfejtésnél, ahhoz, hogy pontos képet adhassak ügyfeleimnek, saját benső világuk szimbolikus belső vagy külső, esetleg ott maradt reinkarnációs üzeneteiről.

 

Nem csak álmain keresztül üzennek az égiek, folyton érkezhetnek apró jelek is, melyeknek észrevételével az igaz szerelmet találhatja meg! Régóta küzd a magánnyal és csak arra vár, hogy boldog kapcsolatban élhessen, biztonságban, megértésben, szeretetben? Akkor hívja bizalommal Xalen vagy Sára jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyalok segítségével, vagy igen hatásos szerelmi mágiákkal már sokak életében vonzották be az IGAZIT!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391