Ha ezt álmodod, pénzed lesz!

alompenz

Aludni jó, közben szépet és hasznosat álmodni még jobb. Az álmok gyakran hordoznak olyan üzenetek, amelyeket a bennünk élő fensőbb én küld, hogy rossz helyzetünkön tudjunk változtatni. Tudatalattink felfelé akar minket vezetni, ahogy erről írtam már korábbi cikkemben. Sok ilyen üzenet van, de csak ritkán értjük meg annak lényegét, értelmét, ezért változást az ilyen álom, nem túl gyakran hoz. Érdemes minden álmunkat komolyan venni, megfejteni, mert sokszor nem tudhatjuk, melyik is az az üzenet, amelyet már oly régóta várunk. Nagyon fontos még leszögeznem, hogy pénzhozó álmot nem csak saját fensőbb énünk küldhet, hanem küldhetnek az égiek, vagy eltávozott szeretteink szelleme, akik változtatni akarnak sorsunkon.

 

A párkapcsolatban is szerepet játszanak az álmok, amit ITT tudhatsz meg !

 

Nézd meg, hogy Marcus Mágus jelenleg elérhető-e!

                                                                                                  

  Ajtóval álmodni:    nyitot ajto

Ajtóval álmodni, egy új utat, lehetőséget jelez, amelyhez nekünk kell előrelépni, valamilyen irányba, hogy életünk változzon. Nagyon fontos, hogy mi van az ajtón, milyen környezetben van az ajtó, illetve mi van mögötte. Ha felfelé vezető lépcső, sárga, vagy aranyszínben, akkor biztos lehetünk abban, hogy egy merész döntés után, pénzünk lesz.  Természetesen itt is fontos, hogy ajtón lévő szimbólumok bőséget jelezzenek. A nap, vagy a víz szimbólumok, de akár a föld is, tud jót jelenteni. Nem jó az, ha egyenlőszárú háromszög van az ajtón, jó viszont, ha elefántok vagy oroszlánok állnak a két félfánál.

ITT 5 olyan álomképről olvashatsz, melyek bajra figyelmeztetnek!

 

Törpével álmodni:torpe

A törpe mindig is az anyagi titkok tudója, tehát ha álmunkban megkeres, törpe vagy kobold formában, biztos hamarosan elér minket a szerencse. Fontos, hogy a kobold és a törpe közt egyetemes szinten nem teszünk különbséget, hiszen akkor így minden kultúra nyelvére le kellene fordítani minden álmot. Szerencsét a mesebeli törpe hoz, vagy kobold, a kinövésű ember, vagy ismerős megjelenése teljesen mást jelent. A mesebeli lény megjelenése, nyereményt, többnyire kaparós sorjegyen jelez előre, hiszen a törpék, a koboldok elássák a kincsüket, így nekünk ki kell kaparnunk azt valahonnan a föld, vagy éppen egy lottózó mélyéről.

 Négylevelű lóherével álmodni:lohere

Egy nagyon szép bőségszimbólum az európai kultúrkörben. Mivel széles körben ismert, de nem egyetemes szimbólum, inkább saját tudatunk szokott üzenni az álommal. Saját tudatunk, mindig olyan eszközökkel üzen, amely számunkra egyértelmű, de sajnos, az már nem az, hogy tudatunk, vagy éppen elménk örvénye küldte-e az üzenetet. A tudtunk üzeneteiben, ha csak nem éppen párkapcsolat felé is akar terelni minket, egyedül vagyunk. Vagy nagy tömegben, pont mi vagyunk azok, akik éppen azt a lóherét találják meg, vagy adja át nekünk valaki. Bármilyen is legyen a lóherés álom, érdemes mindenképpen álomfejtést kérni, mert nagyon gyakran, aki lóherével – legyen az négy vagy több levelű, esetleg kevesebb – álmodik, annak gyakran lehet nagy szerencséje. Nem egyszer hallottam már egy ilyen álom után, akár ötven, százmilliós nyereményről, ami azért már elég komoly, sorsfordító összegnek számít.

Kéményseprővel álmodni:jóslás, ezotéria astro24h, kéményseprő, szerencse álom, álom fejtés, jós, jósnő, ezo, álom jelentése

Aki egész nap koszos, kormos, annak piszok szerencséje lehet. Gyakran álmodnak azok kéményseprővel, akik valamilyen nagy pénzhez jutnak, eladás, vagy – de inkább sajnos – örökség útján. Ilyenkor fontos, az, hogy mi van a kéményseprő kezében, mert ha létra, akkor a pénzt kapunk, de ha kefe, akkor inkább csak egy kiadás kerülhetünk el. Nagyon fontos, hogy kéményseprő mosolyog-e, illetve mond-e nekünk valamit, mert mindez kapcsolódhat a pénzhez, amelyet kapni fogunk. A kéményseprő, különösen a mosolygó kéményseprő, pénzt jelent. A szomorú viszont örökséget, ami azért kevésbé jó, hiszen azt jelzi, valakit el fogunk veszíteni.

 

Patkóval álmodni:patko

Nagyon gyakori, amikor valaki patkóval álmodik, majd utána váratlan szerencse éri. Ilyenkor, tapasztalatom szerint, a szerencse csalfán érkezik. Valamilyen váratlan utazásra lehet számítani, ahol veszünk egy sorsjegyet, vagy éppen történik valami, ami miatt, elég komoly összeg ütheti markunkat. Nem egy komoly és sikeres üzleti utat előzött meg az ilyen álom, vagy éppen olyan utazást, ahol valaki külföldre ment dolgozni. A patkó minden esetben szerencsét és pénzt jelent, persze nem mindegy, milyen színű. A sárga, vagy aranypatkó jelzi a pénzt, míg a fehér ló lábáról leeső patkó, az égi segítségre utal. Más típusú álmoknál, ahol szerepel a patkó, érdemes álomfejtést kérni, hiszen lehet csak egy lehetőséget jelez, ami mögött hatalmas pénzek bújhatnak meg.

 

Neked is volt olyan álmod, amit nem értettél, esetleg visszatérő álmok jelentkeznek? A tudatalattink fontosat üzen álmainkon keresztül is, ezért, ha úgy érzed, valamelyik álmod üzenetet hordoz, hívd Tündér Lilit vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítenek azt megfejteni, és egy sorselemzéssel akár az életedet is a helyes mederbe terelhetik!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Ingyenes boldogság naptár – 2019. márciusra!

Ingyenes boldogság naptár 2019. március!   Készítettünk nektek egy boldogság naptárt márciusra. Ha tetszik az ötlet, hozzájárulunk ahhoz, hogy a boldogság naptárt kinyomtassátok, akár saját részre, akár ajándékba.   Szerintünk szuper ötlet meglepni valakit egy olyan naptárral, ami hasznos tanácsokkal lát el. Íme a márciusi boldogság naptár – különössége, hogy ebben a hónapban 5 péntek, […]

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28   KOS Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi […]

Összeillő csillagjegyek: HALAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Halak és a 12 zodiákus   Kos Az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van a Kos-Halak páros. A Kos szülött hajlamos elnyomni a Halak jegyet, még abban az esetben is, ha a Halak fél a férfi. Fontos, hogy legyen több Tüzes bolygó a Halak szülöttben, akkor működhet a kapcsolat. Hívd Gabit […]

Szeretteid csillagjegyük alapján

Szeretteid csillagjegyük alapján- Halak családtagok     Halak gyermek Rendkívül érzékeny gyermek. Sokan szófogadónak gondolják, nem veszik észre, hogy konfliktus kerülő. Egyedül testvérével képes hadakozni a szeretetért és figyelemért. Nevelésénél nem szabad engedni, hogy mindenbe beleegyezzen! Meg kell tanítani a véleményét kinyilvánítani, harcolni önmagáért bárkivel szemben, testvérén kívül. A Halak gyermek esetében figyelembe kell venni […]

Ezt biztosan nem tudod a karmikus SZEGÉNYSÉGRŐL!

Ezt biztosan nem tudod a karmikus szegénységről   A karma nagyon sok dologért felelhet sorsunkban, de nem megtörhetetlen akadály, hanem akár tárunk is lehet. Rossz karma nincs, csak rossz emberi megközelítés. Ezért, ha karmikus szegénységről írunk, akkor egy olyan dologról van szó, ami elméletileg nincs, de gyakorlatban mégis szembesülünk vele, aminek legfőbb oka az, hogy […]

Összeillő csillagjegyek: VÍZÖNTŐ és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Vízöntő és a 12 zodiákus   Kos Nehezen összeillő csillagjegyek, inkább barátság vagy a munkatársi viszony tud köztük működni. Vonzalom ritkán alakul ki a két jegy között, mert eltérőek az érdeklődési körök. Nyitott kapcsolatban, vagy könnyed kapcsolatban tudnak működni, de a szenvedély hiánya ott is okozhat bajokat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406