Gyógyulás angyalterápiával – Így gyógyítanak az angyalok!

Gyógyulás angyalterápiával – Így gyógyítanak az angyalok!

Angyalterápia – bizonyára a kifejezés furcsán hat számodra, különösen, ha először hallod életedben. Pedig egyre népszerűbb a gyógyítás ezen formája. Segítségedre lehet az az angyal, aki mindig melletted van. Az őrangyal, vagy éppen más angyalok gyógyító erejét is kérheted. Az angyalterápiában önmagadra kell figyelned. Arra, hogy a melletted lévő angyal ne forduljon el tőled, hogy mindig részesülhess a gyógyító energiáiban.

 

Szeretnéd tudni, hogyan kezeld az angyali üzeneteket, amelyeket neked címeznek az égiek? Olvasd el 2018-as angyali üzenetedet ITT!

Mindenki számára érkezik angyali üzenet, ha más nem, a személyes őrangyal üzen valamit. Éppen ez alapján működik a gyógyítás is: az angyalterápia, amely tested és lelked egyaránt képes fejleszteni, gyógyítani. Az angyalterápia kezdete nem könnyű, nem árt, ha van egy szakember, aki segít téged. Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít abban, hogy felvedd a kapcsolatot az angyalokkal! Az angyalokkal fel kell venned a kapcsolatot, ha részesülni akarsz az angyalterápiában. Ha testednek vagy lelkednek gyógyulásra van szüksége.

 

Melyik évben születtél? ITT megtudhatod, mi vár rád 2018-ban! Lehetséges, hogy az angyalterápia segítségével megelőzheted a rád váró bajokat! 

 

A gyógyításban segíthetnek az angyali számok, amelyek időpontot és alkalmat is jelenthetnek számodra. Az angyalterápia, ahogy neve is jelzi, nem egy egyszeri alkalom az angyalokkal, hanem egy folyamatos kapcsolat tartás, amely szépen lassan kigyógyít a betegségekből.

 

Álmodban egy angyal jelent meg és a halálról beszélt? Álmodtál a halállal, de félsz, nem tudod, mit jelent? ITT most kiderül!

tv2_angyal (1)

Az angyalterápiát csak elkezdeni nehéz. Később az angyalokkal való kapcsolat olyan szintre fejleszt, hogy nem jelent majd számodra gondot, az égieknek tetsző egészséges életet élned. Az angyalok erőt adnak, hogy jobb lehess itt a Földön. Segítenek leszokni a dohányzásról, segítenek, hogy jobb legyen az álmod. Illetve volt már rá példa, hogy segítségükkel komoly betegségekből gyógyultak fel.

 

Van egészségügyi problémád, amitől nem tudsz szabadulni? Vedd igénybe a legerősebb segítséget: az angyali segítséget! Hívd Xalent vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik angyali gyógyító energiát küldenek neked, hogy megtapasztalhasd a pozitív változásokat egészségedben!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406