Gyógyulás angyalterápiával – Így gyógyítanak az angyalok!

Gyógyulás angyalterápiával – Így gyógyítanak az angyalok!

Angyalterápia – bizonyára a kifejezés furcsán hat számodra, különösen, ha először hallod életedben. Pedig egyre népszerűbb a gyógyítás ezen formája. Segítségedre lehet az az angyal, aki mindig melletted van. Az őrangyal, vagy éppen más angyalok gyógyító erejét is kérheted. Az angyalterápiában önmagadra kell figyelned. Arra, hogy a melletted lévő angyal ne forduljon el tőled, hogy mindig részesülhess a gyógyító energiáiban.

 

Szeretnéd tudni, hogyan kezeld az angyali üzeneteket, amelyeket neked címeznek az égiek? Olvasd el 2018-as angyali üzenetedet ITT!

Mindenki számára érkezik angyali üzenet, ha más nem, a személyes őrangyal üzen valamit. Éppen ez alapján működik a gyógyítás is: az angyalterápia, amely tested és lelked egyaránt képes fejleszteni, gyógyítani. Az angyalterápia kezdete nem könnyű, nem árt, ha van egy szakember, aki segít téged. Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít abban, hogy felvedd a kapcsolatot az angyalokkal! Az angyalokkal fel kell venned a kapcsolatot, ha részesülni akarsz az angyalterápiában. Ha testednek vagy lelkednek gyógyulásra van szüksége.

 

Melyik évben születtél? ITT megtudhatod, mi vár rád 2018-ban! Lehetséges, hogy az angyalterápia segítségével megelőzheted a rád váró bajokat! 

 

A gyógyításban segíthetnek az angyali számok, amelyek időpontot és alkalmat is jelenthetnek számodra. Az angyalterápia, ahogy neve is jelzi, nem egy egyszeri alkalom az angyalokkal, hanem egy folyamatos kapcsolat tartás, amely szépen lassan kigyógyít a betegségekből.

 

Álmodban egy angyal jelent meg és a halálról beszélt? Álmodtál a halállal, de félsz, nem tudod, mit jelent? ITT most kiderül!

tv2_angyal (1)

Az angyalterápiát csak elkezdeni nehéz. Később az angyalokkal való kapcsolat olyan szintre fejleszt, hogy nem jelent majd számodra gondot, az égieknek tetsző egészséges életet élned. Az angyalok erőt adnak, hogy jobb lehess itt a Földön. Segítenek leszokni a dohányzásról, segítenek, hogy jobb legyen az álmod. Illetve volt már rá példa, hogy segítségükkel komoly betegségekből gyógyultak fel.

 

Van egészségügyi problémád, amitől nem tudsz szabadulni? Vedd igénybe a legerősebb segítséget: az angyali segítséget! Hívd Xalent vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik angyali gyógyító energiát küldenek neked, hogy megtapasztalhasd a pozitív változásokat egészségedben!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re   A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van. Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a […]

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25   KOS Úgy érzed, túl sok teher van rajtad, de ezen nem is kell csodálkoznod, mert egy ideje túlvállalod magad. Az energiahiány jelei most különösen megmutatkoznak, nem fogod tudni magad utolérni munkában, teendőkben. Jó lenne, ha ki tudnál venni pár szabadnapot, most nagyon fontos lesz az, hogy kipihend magad. Egészségedet […]

Összeillő csillagjegyek 2019-ben

+++  a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint ++   jól működő kapcsolat +     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet –     sok konfliktussal együtt járó kapcsolat —    rövidtávú kapcsolat, nem biztos, hogy kapcsolattá alakul, futó kaland *     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak […]

Megérkezett! 2019-es évi nagy horoszkóp

Megérkezett! 2019-es éves Nagy horoszkóp   Kos A 2019-es jóslás nagyon fontos lehet számodra! Éppen ezért nem árt időben jóshoz fordulnod, mert a csillagok segítségével nagyon pontos jóslatot kaphatsz! Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Párkapcsolatodban viszont akadhatnak gondok az esztendő folyamán. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon […]

3 őszi egészségmegőrző varázslat

3 őszi egészségmegőrző varázslat   Az egészség megóvása az egyik legjobb befektetés, ezt ne feledd el soha! Semmi más a világon nem pótolhatja az egészséget. Egész évben oda kell figyelni az egészségünkre, nem csak ősszel, de ősszel kiemelten fontos, hogy védekezzünk a betegségek ellen.   Összegyűjtöttünk néhány őszi praktikát egészség megőrzésre, hogy könnyebb legyen távol […]

Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.   Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást… […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313