Gyógyító angyali üzenetek

5 angyali film, amit látnod kell

Az angyalok szeretnék meggyógyítani a világot, minden bajt szeretnének megszüntetni, hogy ne legyen szenvedés a Földön. Éppen ezért, érdemes foglalkozni az égből érkező gyógyító angyali üzenetekkel, amelyeket személyre szabva küldenek az angyalok. Ezeket az üzeneteket csak bizonyos emberek fogadhatják és tolmácsolhatják felénk, ilyen emberek, tanácsadók, nálunk is dolgoznak, akiket bármikor elérhetsz, ha szükséged van gyógyító angyali üzenetedre.

ITT olvashatod az angyalok üzenetét erre az egész évre!

Könnyebben és pontosabban kaphatsz angyali üzenetet, ha rákészülsz, mielőtt telefonálnál és kérnéd az üzeneted. Ehhez szükséged lehet egy angyali szimbólumra, amelynek segítségével már te magad is jelzed az angyalok felé, hogy most figyelni fogsz rájuk. Fontos, hogy olyan szimbólumot válassz, ami kapcsolódik az egészséghez. Ezt szintén megismerheted vonalunkon, tehát, mire a második üzeneted hívnád le, már jobban rá tudsz készülni, ha nincs birtokodban még megfelelő angyali szimbólum.

angyali üzenet

Ariel arkangyal PÉNZTEREMTŐ mágiája ITT! Végezd el Te is!

Az angyali szimbólumok mellett az sem árt, ha valamilyen angyali pecsét is a birtokodban van. Amennyiben még ez nincs meg, akkor is vonalunkon kérhetsz segítséget, illetve beavatást egy adott pecsét misztériumába. Gyógyító angyali üzenethez olyan pecsétre van szükséged, amely angyal foglalkozik gyógyítással. Tudnod kell azt is, hogy nem maga az üzenet gyógyít meg, hanem, amit tartalmaz, amire utal. Az angyalok megmutatják az irányt, de az utat neked kell megtenned.

PÉNZT hozó angyali nyerőszámokat találsz IDE kattintva!

angyali üzenet

Tehát, mielőtt üzenetet hívsz le, készítsd elő az angyali szimbólumokat, illetve az angyali pecséteket is, amelyekhez már beavatást nyertél valakin keresztül, vagy éppen vonalunkon. Ha ez meg van, még mielőtt tárcsáznál, érdemes elmondanod többször a következő kis mantrát. „Angyalok segítsetek, kérlek!” Ez egy nagyon egyszerű, ám annál hatásosabb mantra. Legalább harmincszor mondd el, majd így ráhangolódva hívd fel az angyalérző- és halló munkatársunkat. Így már pontos üzenetet kaphatsz, amely tartalmazhatja számodra a gyógyulás útját!

Személyes angyali üzenetedet szeretnéd megtudni? Akkor kérd el Edit vagy Happy jósnőktől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a gyógyító angyali üzenetedet is át tudják adni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét