CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő napja az ezotéria egyik legfontosabb napja, ilyenkor lehet a gyertyákat felkészíteni a rituálékra, a pénzt, szerelmet vagy a jó egészséget vonzó mágiákhoz. Ezen a napon nagyon egyszerű otthon mágiákat végezni, akár a gazdagságért vagy a nagy szerencséért is.

 

penz_banner_megmondo

 

Olvass utána ITT és ITT, hogy milyen színű gyertyával érdemes dolgoznod, attól függően, hogy mit akarsz bevonzani!

 

A gyertyamágia is akkor jó, ha már van némi alap tőkéd. Így könnyen segíthet a sikerekben egy otthon végezhető ingyenes gyertyamágia, amelyet Gyertyaszentelő napján vagy utána pár nappal végzel el.

Vannak viszont olyan helyzetek, amikor valaki nagy pénzt akar, úgy, hogy nincs alaptőkéje, nincs mit befektetnie. Sajnos, aki szegénységben él, azoknak ez legtöbbször így van. Ilyenkor erősebb gyertyamágia szükséges még Gyertyaszentelő napján is, amit már nehezebben tudsz otthon és egyedül elvégezni.

 

ITT kiderítheted, hogyan végezz magadnak gyertyamágiát!

 

Gyertyaszentelő Boldogasszony napja február másodika, a fény kiáradásának napja. A szegénységben a gazdagság a fény, éppen ezért az anyagi gondokkal küzdő ember számára ez nap gazdagságot hozhat.

Ilyenkor a legerősebb gyertyák kerülnek beavatásra. Egy kód, egy szimbólum, bármi lehet az, amivel te magad is csatlakozhatsz azokhoz, akiknek megváltoztatta az életét egy szál gyertya, amit Gyertyaszentelő napján avattak be!

 

penzugy_tv2

 

Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc),  aki segít neked, hogy Nagyboldogasszony napján változás induljon el az életedben! Pénzhozó gyertyaszentelése, vagy éppen egy jó szerencse mágia, amelyet egy beavatott gyertyával te magad végezhetsz el! Ne habozz, tárcsázz és használd ki az év legerősebb napját a gyertyamágiákra!  

 

Ha szeretnél nagyobb összeghez hozzájutni, akkor még ma kérd Xalentől vagy Violától a MILLIÓS GYERTYAMÁGIÁT a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), ami hamar hozzásegíthet téged is egy nagyobb összeghez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830