Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő napja az ezotéria egyik legfontosabb napja, ilyenkor lehet a gyertyákat felkészíteni a rituálékra, a pénzt, szerelmet vagy a jó egészséget vonzó mágiákhoz. Ezen a napon nagyon egyszerű otthon mágiákat végezni, akár a gazdagságért vagy a nagy szerencséért is.

 

penz_banner_megmondo

 

Olvass utána ITT és ITT, hogy milyen színű gyertyával érdemes dolgoznod, attól függően, hogy mit akarsz bevonzani!

 

A gyertyamágia is akkor jó, ha már van némi alap tőkéd. Így könnyen segíthet a sikerekben egy otthon végezhető ingyenes gyertyamágia, amelyet Gyertyaszentelő napján vagy utána pár nappal végzel el.

Vannak viszont olyan helyzetek, amikor valaki nagy pénzt akar, úgy, hogy nincs alaptőkéje, nincs mit befektetnie. Sajnos, aki szegénységben él, azoknak ez legtöbbször így van. Ilyenkor erősebb gyertyamágia szükséges még Gyertyaszentelő napján is, amit már nehezebben tudsz otthon és egyedül elvégezni.

 

ITT kiderítheted, hogyan végezz magadnak gyertyamágiát!

 

Gyertyaszentelő Boldogasszony napja február másodika, a fény kiáradásának napja. A szegénységben a gazdagság a fény, éppen ezért az anyagi gondokkal küzdő ember számára ez nap gazdagságot hozhat.

Ilyenkor a legerősebb gyertyák kerülnek beavatásra. Egy kód, egy szimbólum, bármi lehet az, amivel te magad is csatlakozhatsz azokhoz, akiknek megváltoztatta az életét egy szál gyertya, amit Gyertyaszentelő napján avattak be!

 

penzugy_tv2

 

Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc),  aki segít neked, hogy Nagyboldogasszony napján változás induljon el az életedben! Pénzhozó gyertyaszentelése, vagy éppen egy jó szerencse mágia, amelyet egy beavatott gyertyával te magad végezhetsz el! Ne habozz, tárcsázz és használd ki az év legerősebb napját a gyertyamágiákra!  

 

Ha szeretnél nagyobb összeghez hozzájutni, akkor még ma kérd Xalentől vagy Violától a MILLIÓS GYERTYAMÁGIÁT a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), ami hamar hozzásegíthet téged is egy nagyobb összeghez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530