Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő- egyszerű gyertyamágia a nagy pénzért!

Gyertyaszentelő napja az ezotéria egyik legfontosabb napja, ilyenkor lehet a gyertyákat felkészíteni a rituálékra, a pénzt, szerelmet vagy a jó egészséget vonzó mágiákhoz. Ezen a napon nagyon egyszerű otthon mágiákat végezni, akár a gazdagságért vagy a nagy szerencséért is.

 

penz_banner_megmondo

 

Olvass utána ITT és ITT, hogy milyen színű gyertyával érdemes dolgoznod, attól függően, hogy mit akarsz bevonzani!

 

A gyertyamágia is akkor jó, ha már van némi alap tőkéd. Így könnyen segíthet a sikerekben egy otthon végezhető ingyenes gyertyamágia, amelyet Gyertyaszentelő napján vagy utána pár nappal végzel el.

Vannak viszont olyan helyzetek, amikor valaki nagy pénzt akar, úgy, hogy nincs alaptőkéje, nincs mit befektetnie. Sajnos, aki szegénységben él, azoknak ez legtöbbször így van. Ilyenkor erősebb gyertyamágia szükséges még Gyertyaszentelő napján is, amit már nehezebben tudsz otthon és egyedül elvégezni.

 

ITT kiderítheted, hogyan végezz magadnak gyertyamágiát!

 

Gyertyaszentelő Boldogasszony napja február másodika, a fény kiáradásának napja. A szegénységben a gazdagság a fény, éppen ezért az anyagi gondokkal küzdő ember számára ez nap gazdagságot hozhat.

Ilyenkor a legerősebb gyertyák kerülnek beavatásra. Egy kód, egy szimbólum, bármi lehet az, amivel te magad is csatlakozhatsz azokhoz, akiknek megváltoztatta az életét egy szál gyertya, amit Gyertyaszentelő napján avattak be!

 

penzugy_tv2

 

Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc),  aki segít neked, hogy Nagyboldogasszony napján változás induljon el az életedben! Pénzhozó gyertyaszentelése, vagy éppen egy jó szerencse mágia, amelyet egy beavatott gyertyával te magad végezhetsz el! Ne habozz, tárcsázz és használd ki az év legerősebb napját a gyertyamágiákra!  

 

Ha szeretnél nagyobb összeghez hozzájutni, akkor még ma kérd Xalentől vagy Violától a MILLIÓS GYERTYAMÁGIÁT a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), ami hamar hozzásegíthet téged is egy nagyobb összeghez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619