Gyertyamágia a gyors és folyamatos pénzbevonzásért!

Gyertyamágia a gyors és folyamatos pénzbevonzásért

A pénzmágia otthon is kivitelezhető, annak ellenére, hogy a legprecízebb, legprofibb megoldás minden esetben egy szakember telefonos megkeresése, felhívása, hiszen a mi jósaink, látóink tudása megkérdőjelezhetetlen, ők a legjobbak az országban. Ha szeretnél biztosra menni, és azt akarod, hogy biztosan kifejthesse hatását egy pénzmágia otthon, akkor Ágnestől a legjobb és leghatékonyabb otthon végezhető szertartást kaphatod meg a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Amennyiben mégis a pénz bevonzása gyertyával a célod, van lehetőség a pénzmágia otthoni elvégzésére is. A pénzmágia lényege, hogy ne csak a pénzt, hanem az egészséget, és jó érzelmi életet is vonzzuk be az életünkbe.

A pénzmágia otthoni elvégzése előtt érdemes beszerezned legalább egyet a 10 tárgyból, amely megvéd a negatív energiáktól, így biztosabb lehetsz a hatékonyságában. Kattints IDE !

A pénzvonzás mágiájához, a pénzmágia otthoni végrehajtásához vásárolnod kell két darab 10-15 cm hosszú gyertyát. Fontos, hogy a vastagsága legalább 3-4 cm legyen. Mindkét gyertyába karcolj bele egy kódot, amit telefonon kérhetsz el Mattől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), a pénzmágia otthoni kivitelezéséhez. A számkódot kizárólag szakember tudja megadni neked, ugyanis ez függ az adott időszaktól, születési dátumtól stb.

Amint megvan a számkód, a gyertyákat meg kell fordítani, és a másik oldalába bekarcolni a keresztnevet. Mindkét gyertyára érvényes ez a műveletsorozat.
A pénzmágia otthoni folytatásaként tedd egymás mellé szorosan a két gyertyát és egy piros, vagy egy zöld fonállal, esetleg cérnával kösd össze őket.
A háromszög alakba hajtogatott pénzt, rajta a kóddal, tedd a gyertyák elé. A pénzmágia otthon akkor lesz sikeres, ha minden részletre odafigyelsz, például fontos, hogy a gyertyákhoz ne érjen hozzá a pénz.

Este gyújtsd meg a gyertyát, és egy egyszeri alkalommal égjen le teljesen, megszakítás nélkül.
A pénzt tedd abba a szobába, ahol a legtöbbet tartózkodsz, akár a tv tetejére is jó, csak látható helyen legyen. A pénzmágia akkor működik, ha a leégett gyertyát kidobod.

A gyertyák segítségével nem csupán a pénzügyi területen lehet elérni sikereket. A pénzmágia otthon elvégezhető, de létezik szerelmi gyertyamágia is, ezt kérheted jósainktól, csak egy telefonhívás, és tudnak segíteni.

Ha tudod a kiszemelt vagy már meglévő társ születésnapját vagy asztrológiai jegyét, nézd meg ITT , hogy a zodiákus alapján összeilletek-e!

Nem mindegy, hogy milyen életünk párja, hiszen elképzelhető, hogy vele fogjuk leélni fennmaradó éveinket, évtizedeinket. Lehet, hogy ez a személy fog majd mellettünk állni a legnehezebb pillanatokban. Ha betegek vagyunk, ápolni fog, sőt a végső órában is mellettünk állhat.

penzugy_tv2

Az életutad végéről sok mindent elárul a születésed napja.
ITT
elképesztő információkat találsz!

Tapasztalt szakembereink a gyertyamágia segítségével számos életterületen tudtak már segíteni a hívóknak. Eliza vagy Lulugyi a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), de természetesen a pénzmágia otthoni kivitelezésében is melletted állnak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét