A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

 

A világ legnagyobb gazdagságot hozó Buddha szobra egy bangkoki templom egyedi dísze. Ezt a szobrot kevés eséllyel tudnád megszerezni. Ha valahogy meg is vásárolnád, hazavinni már biztosan nem tudnád, ugyanis a szobor nem kevesebb, mint 3 méter magas és kb. 5 tonna súlyú.

 

  • Idén tiéd lehet az 5-ös találat! Tudd meg ITT, mi a teendőd!

 

A gazdagság bevonzásához nincs is szükséged erre a gigantikus méretű szoborra, bőven elég beszerezned ennek a miniatűr mását. Bárhol vehetsz gazdagság bevonzó arany Buddha szobrot, de arra figyelned kell, hogy a rengeteg féle Buddha szobor közül a pocakost válaszd, és a színe legyen arany vagy zöld.

szerencseszam_tv2_cikkbe

  • Eljött te időd! Kattints IDE, mert anyagi fellendülésre számíthatsz!

 

A szobrot Xalen előzetesen beavatja neked a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ez nagyon fontos lépés. Érdemes az otthonod összes helyiségében, még a fürdőszobában is elhelyezned egy kis szobrot.

A gazdagság bevonzás akkor működik, ha a szobor mindig sarokra kerül és a szoba felé néz. Mindig a szoba keleti sarkába tedd és lehetőleg úgy, hogy legalább a nap bizonyos szakaszában természetes fény érje a szobrot.

 

  • Mi a csillagjegyed? Lehet, hogy te vagy a kiválasztott szerencsés? ITT kiderül!

Nem szabad sötét sarokba tenned a szobrot, mert akkor nem segít neked a pénz és gazdagság bevonzásában!

Kérj egy gazdagság bevonzó mantrát szintén Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ezt írd fel egy kis papírra, majd helyezd el a szobrocska alá.

 

Pénzre van szükséged, de nem tudod, hogyan juthatsz hozzá? Kérj akár milliós összegeket bevonzó mágiát Tündér Lilitől vagy Norbert mágustól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Nagyon sok ember életének a megváltoztatásában segítettek már!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391