A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

 

A világ legnagyobb gazdagságot hozó Buddha szobra egy bangkoki templom egyedi dísze. Ezt a szobrot kevés eséllyel tudnád megszerezni. Ha valahogy meg is vásárolnád, hazavinni már biztosan nem tudnád, ugyanis a szobor nem kevesebb, mint 3 méter magas és kb. 5 tonna súlyú.

 

  • Idén tiéd lehet az 5-ös találat! Tudd meg ITT, mi a teendőd!

 

A gazdagság bevonzásához nincs is szükséged erre a gigantikus méretű szoborra, bőven elég beszerezned ennek a miniatűr mását. Bárhol vehetsz gazdagság bevonzó arany Buddha szobrot, de arra figyelned kell, hogy a rengeteg féle Buddha szobor közül a pocakost válaszd, és a színe legyen arany vagy zöld.

szerencseszam_tv2_cikkbe

  • Eljött te időd! Kattints IDE, mert anyagi fellendülésre számíthatsz!

 

A szobrot Xalen előzetesen beavatja neked a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ez nagyon fontos lépés. Érdemes az otthonod összes helyiségében, még a fürdőszobában is elhelyezned egy kis szobrot.

A gazdagság bevonzás akkor működik, ha a szobor mindig sarokra kerül és a szoba felé néz. Mindig a szoba keleti sarkába tedd és lehetőleg úgy, hogy legalább a nap bizonyos szakaszában természetes fény érje a szobrot.

 

  • Mi a csillagjegyed? Lehet, hogy te vagy a kiválasztott szerencsés? ITT kiderül!

Nem szabad sötét sarokba tenned a szobrot, mert akkor nem segít neked a pénz és gazdagság bevonzásában!

Kérj egy gazdagság bevonzó mantrát szintén Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ezt írd fel egy kis papírra, majd helyezd el a szobrocska alá.

 

Pénzre van szükséged, de nem tudod, hogyan juthatsz hozzá? Kérj akár milliós összegeket bevonzó mágiát Tündér Lilitől vagy Norbert mágustól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Nagyon sok ember életének a megváltoztatásában segítettek már!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511