A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

A gazdagságot hozó Arany Buddha szobor!

 

A világ legnagyobb gazdagságot hozó Buddha szobra egy bangkoki templom egyedi dísze. Ezt a szobrot kevés eséllyel tudnád megszerezni. Ha valahogy meg is vásárolnád, hazavinni már biztosan nem tudnád, ugyanis a szobor nem kevesebb, mint 3 méter magas és kb. 5 tonna súlyú.

 

  • Idén tiéd lehet az 5-ös találat! Tudd meg ITT, mi a teendőd!

 

A gazdagság bevonzásához nincs is szükséged erre a gigantikus méretű szoborra, bőven elég beszerezned ennek a miniatűr mását. Bárhol vehetsz gazdagság bevonzó arany Buddha szobrot, de arra figyelned kell, hogy a rengeteg féle Buddha szobor közül a pocakost válaszd, és a színe legyen arany vagy zöld.

szerencseszam_tv2_cikkbe

  • Eljött te időd! Kattints IDE, mert anyagi fellendülésre számíthatsz!

 

A szobrot Xalen előzetesen beavatja neked a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ez nagyon fontos lépés. Érdemes az otthonod összes helyiségében, még a fürdőszobában is elhelyezned egy kis szobrot.

A gazdagság bevonzás akkor működik, ha a szobor mindig sarokra kerül és a szoba felé néz. Mindig a szoba keleti sarkába tedd és lehetőleg úgy, hogy legalább a nap bizonyos szakaszában természetes fény érje a szobrot.

 

  • Mi a csillagjegyed? Lehet, hogy te vagy a kiválasztott szerencsés? ITT kiderül!

Nem szabad sötét sarokba tenned a szobrot, mert akkor nem segít neked a pénz és gazdagság bevonzásában!

Kérj egy gazdagság bevonzó mantrát szintén Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ezt írd fel egy kis papírra, majd helyezd el a szobrocska alá.

 

Pénzre van szükséged, de nem tudod, hogyan juthatsz hozzá? Kérj akár milliós összegeket bevonzó mágiát Tündér Lilitől vagy Norbert mágustól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Nagyon sok ember életének a megváltoztatásában segítettek már!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406