Figyelem! Közeleg a GONOSZJÁRÓ nap! Ezt ne felejtsd el ma este!

A gonosz létezik! Ezer formája és arca van, amelyekben megjelenik előttünk vagy sorsunkban, esetleg közvetett hatást gyakorol ránk. December 13. és december 21., a két éjszaka, amit a gonosz erők uralnak. December 13., Luca napja, az a nap, melyhez számos hagyományt kötnek, a nap, amikor még a gyermekek is átkot szórtak. Napjainkban ez az éj, és a leghosszabb éjszaka, a fekete mágusok kedvenc éjszakái, amikor könnyen kapcsolatba léphetnek a pokol lényeivel.

 

Negatív energiák ellen sürgősen szerezd be valamelyik tárgyat ezek közül ITT!

 

Fekete mágus bárki lehet. Nem tudhatod, kiben mi lakik. Azt hiszed, ismered az embereket, akik körül vesznek, de közben a valóság, nagyon sokszor lehet akár rémisztő is. Nézd csak meg lakóhelyeden a falfirkákat, hogy milyen szimbólumok is vannak ott. Mert a sötét praktikákkal foglalkozó emberek titokban mozognak, de jeleket hagynak maguk után, amivel üzennek. Üzenetet küldenek, hogy vannak, és félj tőlük, jelzik, hogy ott vannak, ezért a gonosz mágia szimbólumai újra és újra felütik a fejüket.

gonosz

Baljósló álmaid is lehetnek ebben az időszakban! Fejtsd meg álmaidat IDE kattintva!

 

 

Nem tudhatod, ki az, aki Luca éjszakáján fekete misére megy. Vagy fekete gyertyát gyújt és kéri a sátáni erők segítségét. Lehet éppen egy haragosod jutott ide, vagy valaki a családodban, aki csak eljátssza egy ideje, hogy szeret és figyel mindenkire. Ebben az éjben bizony bármit megtehetnek a fekete mágia művelői, amit csak akarnak.

A december 21. már másabb, olyankor virrasztanak a mágusok és nem tudnak annyi rosszat tenni a gonosz erők. Olyankor könnyebb védekezned. Luca napján viszont csak kevesek adhatnak mágikus védelmet.

 

ITT találod a leghihetetlenebb, mégis valós történetet, ami bizonyítja a fekete mágia létezését!

 

gonosz

Ha nem bízol a környezetedben, ha lakóhelyeden látod felfestve az ördögi szimbólumokat, akkor neked is szükséged van mágikus védelemre! A negatív energia is jobban megtalál ezen a két napon, a védelem ezzel szemben is nagyon fontos! Ilyenkor sok átok és rontás talál gazdára, TE ne legyél egynek se! Tárcsázd a 06 90 633 931-es számot (485 Ft/perc),

és kérd Virág jósnő segítségét, hogy erre a két napra meg legyen a védelmed! Megéri, hiszen nem sokan képesek ezen a napon védelmet adni.

 

Ne habozz! Tárcsázz és kérd a védelmet! A szellemvilággal szemben sem árt, hiszen mindkét éjszakán megnyílnak a pokol kapui. Vajon van olyan ősöd, aki valaha kerülhetett a pokolba? Mert egy pokolból kiszabaduló lélek először a leszármazottjait látogatja meg. Ilyenkor marad, ha gyengének látja őket, majd addig sanyargatja, amíg hasonlóan gonoszak nem lesznek a leszármazottjai. Neked minden ősöd tiszta volt vajon? Nincs egy családtagod sem a pokolban? Tavaly a Titkos Tanok Tanácsa szerint, legalább egy millió lélek szabadult ki a Földre. Az idén többet várnak, mert azóta valahogy minden egy kicsit gonoszabb lett. Érdemes védelemhez folyamodnod, olyanhoz, ami megakadályozza, hogy gonosz és ártó erő belépjen hozzád!

Ne feledd, még van időd! De amikor már befészkelte sorsodba magát a gonosz, minden nehezebb lesz, ezért most kell lépned!  

 

Rossz erőket tapasztalsz magad körül, vagy csak szeretnéd megóvni magad és családodat az ártó erőktől? Kérj időben védelmet Virág vagy Eta jósnőktől a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), még mielőtt szellem vagy démon tapadna hozzád!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 132