FIGYELEM – ezt kevesen tudják a Halottak napjáról!

Halottak napja

Halottak napján mindenki, valószínűleg te is, gyanútlanul és védelem nélkül sétálsz a temetőben. A védelem nagyon fontos, és lehet ez egy mágikus védelem, amelyet szakembertől kapsz, vagy egy védelmi talizmán, amit szintén szakember avat be.

ITT kattintva megtudhatod, mely tárgyak védenek meg téged a negatív energiáktól!

A közhiedelem szerint Halottak napján, a temetőben vagy akár otthon, egy szál gyertya mellett, békésen megemlékezhetünk a halottainkról, átadhatjuk és átvehetjük az általuk küldött üzeneteket, érzéseket, hangulatokat.

Kattints a kínai horoszkópodért IDE !

A közhiedelem szerint még, a sírok körül megjelenő lelkek mind jószándékú, szeretetteli lények.
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk. Halottak napján olyan lelkek, entitások, démonok is átsétálnak a megnyíló szellemkapun, amelyeknek semmi keresnivalójuk nincs ebben a dimenzióban. Az elüldözött és száműzött lelkek is kiszabadulnak ilyenkor és egyetlen céljuk gazdatestet találni.

Még nem ismered a tibeti horoszkópod? Akkor kattints IDE , elképesztő TITKOKAT tudhatsz meg!

Ha nincs védelmed, akkor ez a gazdatest te is lehetsz. Ez annyit jelent, hogy a rossz szellem rád tapad, eggyé válik veled, irányít téged, hogy megélje azokat a földi vágyait, amelyeket szellemként nem tehet meg. Ezek a vágyak általában pontosan azok, amelyeket ő életében is megélt. Például, ha valaki egész életében ölt és rabolt, akkor ő ezt szeretné majd újra átélni, erre akar majd téged rávenni. Ezért gyakori az, hogy valaki egy bűncselekmény elkövetése után egyáltalán nem emlékszik, miért tette, úgy érezte meg kell tennie egy olyan dolgot, ami addig soha eszébe sem jutott, és úgy cselekedett volna, mintha démoni megszállás alatt, ördögi feladatot teljesítene. Sajnos ilyenkor pontosan ez történik, az elkövető áldozat, egy démonikus támadás áldozata.
Ezért mindenképpen kérj egy védelmet Halottak napja előtt Ágnestől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Illetve, ha tavaly védelem nélkül sétáltál a temetőben, akkor egy erős szellemtisztító mágiát is kérj, mert kiderülhet, hogy egy tolvaj szellemet cipelsz a hátadon már egy éve!

Mindemellett, szeretnél kapcsolatba lépni eltávozott szeretteddel, szeretteiddel? Megnyugtatna egy üzenet a fényből? Edit vagy Zeusz jósok közvetíthetnek üzeneteket a két világ között, hívd egyiküket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét