Figyeld a Holdat és varázsolj szerelmet!

A szerelem bevonzása a célod, de sosem figyelted, éppen milyen fázisban volt a Hold?

Nem mindegy, hogy éppen milyen csillagjegyben jár a Hold, ahogyan az sem, hogy újholdnál vagy teliholdnál végzed a szerelem varázslatot. Teljesen másként kell mágiázni növő Hold, és másként fogyó Hold esetén.

 

Összeilletek a pároddal? Biztosan ő az igazi? Vagy szingliként még nem tudod, milyen csillagjegyű párt válassz magadnak? Ellenőrizd le ITT!

 

Ha szerelmet szeretnél bevonzani, vagyis jelenleg nincs párkapcsolatod, akkor újholdkor kell elvégezned a szerelmi mágiát.

Áprilisban ez 16-a, tehát ezen a napon kell elvégezned a mágiát, ráadásul a Hold 15-én a Kosba lépett és 16-án még mindig ott jár. Fontos, hogy újholdkor mosd meg az arcod egy tál sós vízben, ettől pontosan olyan mágikus kisugárzásod lesz, ami megkönnyíti a szerelemvonzást. Bármelyik hónap újholdján elvégezheted a bevonzást.

telihold_tv2_cikkbe

Ha Skorpió pasiba zúgtál bele, akkor olvasd el cikkünket ITT és hódítsd meg ŐT!

 

A bevonzás kulcsa a megfelelő mantra, ami az újhold erejével a Te életedbe is életre szóló szerelmet hozhat.

Kérd el a négy soros szerelmi mantrát Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amit ma négyszer kell elismételned! Ez a mantra bizonyítottan hatásos, mások már boldog kapcsolatban élnek a segítségével. Ezért Te se habozz, semeddig sem tart elkérned, de a boldogságod múlhat rajta! Továbbá jósnőnk azt is elmondja, pontosan hol és mikor találkozhatsz életed szerelmével!

Hallgass a megérzéseidre is a következő napokban, és engedd, hogy arra vigyen a lábad, amerre menni szeretne!

 

Hogy melyik csillagjeggyel lehet legjobb a kapcsolatod? Olvasd el ITT!

 

Ha nem új szerelemre vágysz, hanem a már meglévő kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni, akkor a teliholdat használd a mágiához. Április 30-án a Hold a Skorpióba lép, tehát érzelmileg felfokozott időszakra számíthatsz. Végezz egy szerelmi mágiát ezen a napon, amihez használj tükröt és gyertyát. Ágnes elmondja neked a mágia menetét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ezen a napon megmentheted a párkapcsolatodat, akkor is, ha egy harmadik személy miatt hullik szét!

 

Szerelmi mágiák közül a leghatásosabbak azok, amelyeket az újhold ideje alatt végzünk. Xalen vagy Ágnes jósnő segíthetnek a szerelmi mágia elvégzésében és a lelki társad megtalálásában! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619