Figyeld a Holdat és varázsolj szerelmet!

A szerelem bevonzása a célod, de sosem figyelted, éppen milyen fázisban volt a Hold?

Nem mindegy, hogy éppen milyen csillagjegyben jár a Hold, ahogyan az sem, hogy újholdnál vagy teliholdnál végzed a szerelem varázslatot. Teljesen másként kell mágiázni növő Hold, és másként fogyó Hold esetén.

 

Összeilletek a pároddal? Biztosan ő az igazi? Vagy szingliként még nem tudod, milyen csillagjegyű párt válassz magadnak? Ellenőrizd le ITT!

 

Ha szerelmet szeretnél bevonzani, vagyis jelenleg nincs párkapcsolatod, akkor újholdkor kell elvégezned a szerelmi mágiát.

Áprilisban ez 16-a, tehát ezen a napon kell elvégezned a mágiát, ráadásul a Hold 15-én a Kosba lépett és 16-án még mindig ott jár. Fontos, hogy újholdkor mosd meg az arcod egy tál sós vízben, ettől pontosan olyan mágikus kisugárzásod lesz, ami megkönnyíti a szerelemvonzást. Bármelyik hónap újholdján elvégezheted a bevonzást.

telihold_tv2_cikkbe

Ha Skorpió pasiba zúgtál bele, akkor olvasd el cikkünket ITT és hódítsd meg ŐT!

 

A bevonzás kulcsa a megfelelő mantra, ami az újhold erejével a Te életedbe is életre szóló szerelmet hozhat.

Kérd el a négy soros szerelmi mantrát Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amit ma négyszer kell elismételned! Ez a mantra bizonyítottan hatásos, mások már boldog kapcsolatban élnek a segítségével. Ezért Te se habozz, semeddig sem tart elkérned, de a boldogságod múlhat rajta! Továbbá jósnőnk azt is elmondja, pontosan hol és mikor találkozhatsz életed szerelmével!

Hallgass a megérzéseidre is a következő napokban, és engedd, hogy arra vigyen a lábad, amerre menni szeretne!

 

Hogy melyik csillagjeggyel lehet legjobb a kapcsolatod? Olvasd el ITT!

 

Ha nem új szerelemre vágysz, hanem a már meglévő kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni, akkor a teliholdat használd a mágiához. Április 30-án a Hold a Skorpióba lép, tehát érzelmileg felfokozott időszakra számíthatsz. Végezz egy szerelmi mágiát ezen a napon, amihez használj tükröt és gyertyát. Ágnes elmondja neked a mágia menetét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ezen a napon megmentheted a párkapcsolatodat, akkor is, ha egy harmadik személy miatt hullik szét!

 

Szerelmi mágiák közül a leghatásosabbak azok, amelyeket az újhold ideje alatt végzünk. Xalen vagy Ágnes jósnő segíthetnek a szerelmi mágia elvégzésében és a lelki társad megtalálásában! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Minden rosszul sül el? Lehet, hogy szellem okozza?

A balszerencse nem mindig csak a megszokott dolgok miatt követhet. Amikor nem működik a szerencséd, akkor annak biztos jele, hogy...

Ingyenes 4 lapos tarot jóslás? Vajon ő a nagy Ő?

A tarot jóslást nagyon nehéz elsajátítani, és nem is javasolt ezt autodidakta módon megtanulni, mert sokszor mást láthatsz bele, a...