Figyeld a Holdat és varázsolj szerelmet!

A szerelem bevonzása a célod, de sosem figyelted, éppen milyen fázisban volt a Hold?

Nem mindegy, hogy éppen milyen csillagjegyben jár a Hold, ahogyan az sem, hogy újholdnál vagy teliholdnál végzed a szerelem varázslatot. Teljesen másként kell mágiázni növő Hold, és másként fogyó Hold esetén.

 

Összeilletek a pároddal? Biztosan ő az igazi? Vagy szingliként még nem tudod, milyen csillagjegyű párt válassz magadnak? Ellenőrizd le ITT!

 

Ha szerelmet szeretnél bevonzani, vagyis jelenleg nincs párkapcsolatod, akkor újholdkor kell elvégezned a szerelmi mágiát.

Áprilisban ez 16-a, tehát ezen a napon kell elvégezned a mágiát, ráadásul a Hold 15-én a Kosba lépett és 16-án még mindig ott jár. Fontos, hogy újholdkor mosd meg az arcod egy tál sós vízben, ettől pontosan olyan mágikus kisugárzásod lesz, ami megkönnyíti a szerelemvonzást. Bármelyik hónap újholdján elvégezheted a bevonzást.

telihold_tv2_cikkbe

Ha Skorpió pasiba zúgtál bele, akkor olvasd el cikkünket ITT és hódítsd meg ŐT!

 

A bevonzás kulcsa a megfelelő mantra, ami az újhold erejével a Te életedbe is életre szóló szerelmet hozhat.

Kérd el a négy soros szerelmi mantrát Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amit ma négyszer kell elismételned! Ez a mantra bizonyítottan hatásos, mások már boldog kapcsolatban élnek a segítségével. Ezért Te se habozz, semeddig sem tart elkérned, de a boldogságod múlhat rajta! Továbbá jósnőnk azt is elmondja, pontosan hol és mikor találkozhatsz életed szerelmével!

Hallgass a megérzéseidre is a következő napokban, és engedd, hogy arra vigyen a lábad, amerre menni szeretne!

 

Hogy melyik csillagjeggyel lehet legjobb a kapcsolatod? Olvasd el ITT!

 

Ha nem új szerelemre vágysz, hanem a már meglévő kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni, akkor a teliholdat használd a mágiához. Április 30-án a Hold a Skorpióba lép, tehát érzelmileg felfokozott időszakra számíthatsz. Végezz egy szerelmi mágiát ezen a napon, amihez használj tükröt és gyertyát. Ágnes elmondja neked a mágia menetét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ezen a napon megmentheted a párkapcsolatodat, akkor is, ha egy harmadik személy miatt hullik szét!

 

Szerelmi mágiák közül a leghatásosabbak azok, amelyeket az újhold ideje alatt végzünk. Xalen vagy Ágnes jósnő segíthetnek a szerelmi mágia elvégzésében és a lelki társad megtalálásában! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406