Figyeld a Holdat és varázsolj szerelmet!

A szerelem bevonzása a célod, de sosem figyelted, éppen milyen fázisban volt a Hold?

Nem mindegy, hogy éppen milyen csillagjegyben jár a Hold, ahogyan az sem, hogy újholdnál vagy teliholdnál végzed a szerelem varázslatot. Teljesen másként kell mágiázni növő Hold, és másként fogyó Hold esetén.

 

Összeilletek a pároddal? Biztosan ő az igazi? Vagy szingliként még nem tudod, milyen csillagjegyű párt válassz magadnak? Ellenőrizd le ITT!

 

Ha szerelmet szeretnél bevonzani, vagyis jelenleg nincs párkapcsolatod, akkor újholdkor kell elvégezned a szerelmi mágiát.

Áprilisban ez 16-a, tehát ezen a napon kell elvégezned a mágiát, ráadásul a Hold 15-én a Kosba lépett és 16-án még mindig ott jár. Fontos, hogy újholdkor mosd meg az arcod egy tál sós vízben, ettől pontosan olyan mágikus kisugárzásod lesz, ami megkönnyíti a szerelemvonzást. Bármelyik hónap újholdján elvégezheted a bevonzást.

telihold_tv2_cikkbe

Ha Skorpió pasiba zúgtál bele, akkor olvasd el cikkünket ITT és hódítsd meg ŐT!

 

A bevonzás kulcsa a megfelelő mantra, ami az újhold erejével a Te életedbe is életre szóló szerelmet hozhat.

Kérd el a négy soros szerelmi mantrát Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amit ma négyszer kell elismételned! Ez a mantra bizonyítottan hatásos, mások már boldog kapcsolatban élnek a segítségével. Ezért Te se habozz, semeddig sem tart elkérned, de a boldogságod múlhat rajta! Továbbá jósnőnk azt is elmondja, pontosan hol és mikor találkozhatsz életed szerelmével!

Hallgass a megérzéseidre is a következő napokban, és engedd, hogy arra vigyen a lábad, amerre menni szeretne!

 

Hogy melyik csillagjeggyel lehet legjobb a kapcsolatod? Olvasd el ITT!

 

Ha nem új szerelemre vágysz, hanem a már meglévő kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni, akkor a teliholdat használd a mágiához. Április 30-án a Hold a Skorpióba lép, tehát érzelmileg felfokozott időszakra számíthatsz. Végezz egy szerelmi mágiát ezen a napon, amihez használj tükröt és gyertyát. Ágnes elmondja neked a mágia menetét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ezen a napon megmentheted a párkapcsolatodat, akkor is, ha egy harmadik személy miatt hullik szét!

 

Szerelmi mágiák közül a leghatásosabbak azok, amelyeket az újhold ideje alatt végzünk. Xalen vagy Ágnes jósnő segíthetnek a szerelmi mágia elvégzésében és a lelki társad megtalálásában! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Fő profilom a cigánykártya jóslás, tanácsadás, lelki segítség nyújtás, inga, átok- és szellem levétel.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 946

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993