Fehér mágia a pénz vonzásához

sok pénz gyorsan, pénzbevonzás, pénzmágia

A fehér mágia egy pozitív energia, amit magunk irányítunk és használunk egy adott személy vagy az egész emberiség jólétének az elérésére. A középkori meghatározása szerint, a mágia a mágikus módszereknek, technikáknak és eljárásoknak egy sorozata, aminek a célja, hogy hasson az emberekre és az eseményekre.

IDE kattintva elolvashatja az éves pénzhoroszkópját is!

 

A mágia lehet:

  • Envolutív (jó, pozitív vagy fehér) valamint involutív (gonosz, negatív vagy fekete)
  • Homeopatikus, azaz a mágia az érintés vagy csak szimbolikus kontaktus által
  • Spekulatív vagy elméleti és operatív vagy praktikus mágia

A fehér mágia mindenek előtt, lehetővé teszi a fekete mágia levételét, a különböző rituálék és szertartások alkalmával, de egyben védelmet is nyújt ha a fekete mágiát ismét alkalmazni próbálják. E mellet a magafajta védelem mellett, léteznek még a fehér mágiának rituáléjai, amik vonzák a pozitív energiákat, és így biztosítják a sikert az élet egyes terein, akár egészségről, szerelemről vagy üzletről legyen szó.

 

Kattintson IDE és 5 ősi pénzmágiát talál 2016-ra!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Saját gondolataival is teremthet gazdagságot, nézze meg ITT, hogyan!

 

Ha szeretné a pénz áramlását az életébe vonzani, a fehér mágiának vannak rituáléjai amivel a pénz jó energiáját maga felé vonzhatja:

  • Ez a rituálé egy hétig tart. Az első este fogjon egy ezüst tálat (vagy egy ezüst színű tálat), két zöld színű gyertyát és egy marék pénzérmét. Gyújtsa meg a gyertyákat, fogja azokat a kezében, nézzen a tálra és gondoljon arra, hogy egyre kezd megtelni pénzzel, amíg ki nem ömlik. Ezután a gyertyákat tegye a tál bal és jobb oldalára, majd lassan, az óra járásának irányába, rakja körbe a pénzérméket a tál köré, míg a következőket mondja: “Fényes pénz folyik, felém jön bőven és napról-napra szaporodik”. Ezt a mondatot mondja ki hétszer, mielőtt az utolsó pénzérmét is a körbe helyezi. Oltsa el a  gyertyákat, a tálat pedig helyezze látható helyre az otthonában. Minden alkalommal, amikor elhalad mellette, dobjon bele egy-egy pénzérmét. Másnap, ürítse ki a tálat és ismételje meg a rituálét (használja ugyanazokat az érméket), amely a hetedik napon fejeződik be, de a tálat ne tegye el. Néha-néha dobjon bele egy érmét és néha ürítse is ki a tálat, ahhoz, hogy a fehér mágia és annak a hatásai is teljesek legyenek. Ezzel a rituáléval, a gazdagság energiáját keltjük, ami vonzza majd azt.
  • A telihold éjszakáján töltse a tálat teli vízzel, majd dobjon bele egy ezüst pénzérmét. Álljon az ablak mellé, úgy hogy a Hold fénye a vízre eshessen. A bal kezével tartsa a tálat, a jobbal lassan körözzön a víz felületén, az óra mutatójával egy irányba és mondja azt a varázsigét, melyek személyre szabva adnak át Önnek szakembereink! A varázsigét ismételje meg háromszor, a vizet öntse a földre, a pénzérmét pedig helyezze vissza a pénztárcájába, majd az első alkalommal költse el, hogy a mágia és a sikeressége biztosítva legyen.
 Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás
  • Ezt a varázslatot akármelyik pillanatba el lehet végezni, függetlenül a napszaktól vagy a Hold fázisától. Vegyen két gyertyát – egy fehéret –, ami a varázslatot végző személy szimbóluma és egy zöldet – a pénz szimbóluma. Rajzoljon egy szalagot és ossza fel 9 egyenlő mezőre; a fehér gyertyát helyezze az elsőre, a zöldet pedig az utolsó mezőre. Gyújtsa meg a gyertyákat és mondja ki azt a varázsigét, melyet szintén szakembereink tudnak Önnek odaadni. Másnap, ismét gyújtsa meg a gyertyákat, mondja ki a varázsigét és helyezze át a fehér gyertyát a következő mezőre. A rituálét ismételje meg mindennap, addig, amíg a fehér gyertya nem kerül ugyanarra a mezőre, mint a zöld. Ily módon a fehér mágia segít, hogy eljusson a gazdagságig!

Próbálkozott már, de egyedül nem sikerült még bevonzania a kívánt összeget? Lehet, hogy jól végezte a mágiát, de talán negatív energiák blokkolják a pénz érkezését az életébe. Kérje szakember segítségét, aki megnézi, mi okozza anyagi gondjait, és elvégez egy személyre szabott pénzmágiát! Hívja Xalent vagy Nero Dominit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 ft/p), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Tudjon meg még többet a mágiáról, valamint arról, hogyan használhatja a mágiát és a szimbólumot a beavatott mágusoktól.

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Ingyenes boldogság naptár – 2019. márciusra!

Ingyenes boldogság naptár 2019. március!   Készítettünk nektek egy boldogság naptárt márciusra. Ha tetszik az ötlet, hozzájárulunk ahhoz, hogy a boldogság naptárt kinyomtassátok, akár saját részre, akár ajándékba.   Szerintünk szuper ötlet meglepni valakit egy olyan naptárral, ami hasznos tanácsokkal lát el. Íme a márciusi boldogság naptár – különössége, hogy ebben a hónapban 5 péntek, […]

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28   KOS Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi […]

Összeillő csillagjegyek: HALAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Halak és a 12 zodiákus   Kos Az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van a Kos-Halak páros. A Kos szülött hajlamos elnyomni a Halak jegyet, még abban az esetben is, ha a Halak fél a férfi. Fontos, hogy legyen több Tüzes bolygó a Halak szülöttben, akkor működhet a kapcsolat. Hívd Gabit […]

Szeretteid csillagjegyük alapján

Szeretteid csillagjegyük alapján- Halak családtagok     Halak gyermek Rendkívül érzékeny gyermek. Sokan szófogadónak gondolják, nem veszik észre, hogy konfliktus kerülő. Egyedül testvérével képes hadakozni a szeretetért és figyelemért. Nevelésénél nem szabad engedni, hogy mindenbe beleegyezzen! Meg kell tanítani a véleményét kinyilvánítani, harcolni önmagáért bárkivel szemben, testvérén kívül. A Halak gyermek esetében figyelembe kell venni […]

Ezt biztosan nem tudod a karmikus SZEGÉNYSÉGRŐL!

Ezt biztosan nem tudod a karmikus szegénységről   A karma nagyon sok dologért felelhet sorsunkban, de nem megtörhetetlen akadály, hanem akár tárunk is lehet. Rossz karma nincs, csak rossz emberi megközelítés. Ezért, ha karmikus szegénységről írunk, akkor egy olyan dologról van szó, ami elméletileg nincs, de gyakorlatban mégis szembesülünk vele, aminek legfőbb oka az, hogy […]

Összeillő csillagjegyek: VÍZÖNTŐ és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Vízöntő és a 12 zodiákus   Kos Nehezen összeillő csillagjegyek, inkább barátság vagy a munkatársi viszony tud köztük működni. Vonzalom ritkán alakul ki a két jegy között, mert eltérőek az érdeklődési körök. Nyitott kapcsolatban, vagy könnyed kapcsolatban tudnak működni, de a szenvedély hiánya ott is okozhat bajokat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406