CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Fehér mágia a pénz vonzásához

sok pénz gyorsan, pénzbevonzás, pénzmágia

A fehér mágia egy pozitív energia, amit magunk irányítunk és használunk egy adott személy vagy az egész emberiség jólétének az elérésére. A középkori meghatározása szerint, a mágia a mágikus módszereknek, technikáknak és eljárásoknak egy sorozata, aminek a célja, hogy hasson az emberekre és az eseményekre.

IDE kattintva elolvashatja az éves pénzhoroszkópját is!

 

A mágia lehet:

  • Envolutív (jó, pozitív vagy fehér) valamint involutív (gonosz, negatív vagy fekete)
  • Homeopatikus, azaz a mágia az érintés vagy csak szimbolikus kontaktus által
  • Spekulatív vagy elméleti és operatív vagy praktikus mágia

A fehér mágia mindenek előtt, lehetővé teszi a fekete mágia levételét, a különböző rituálék és szertartások alkalmával, de egyben védelmet is nyújt ha a fekete mágiát ismét alkalmazni próbálják. E mellet a magafajta védelem mellett, léteznek még a fehér mágiának rituáléjai, amik vonzák a pozitív energiákat, és így biztosítják a sikert az élet egyes terein, akár egészségről, szerelemről vagy üzletről legyen szó.

 

Kattintson IDE és 5 ősi pénzmágiát talál 2016-ra!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Saját gondolataival is teremthet gazdagságot, nézze meg ITT, hogyan!

 

Ha szeretné a pénz áramlását az életébe vonzani, a fehér mágiának vannak rituáléjai amivel a pénz jó energiáját maga felé vonzhatja:

  • Ez a rituálé egy hétig tart. Az első este fogjon egy ezüst tálat (vagy egy ezüst színű tálat), két zöld színű gyertyát és egy marék pénzérmét. Gyújtsa meg a gyertyákat, fogja azokat a kezében, nézzen a tálra és gondoljon arra, hogy egyre kezd megtelni pénzzel, amíg ki nem ömlik. Ezután a gyertyákat tegye a tál bal és jobb oldalára, majd lassan, az óra járásának irányába, rakja körbe a pénzérméket a tál köré, míg a következőket mondja: “Fényes pénz folyik, felém jön bőven és napról-napra szaporodik”. Ezt a mondatot mondja ki hétszer, mielőtt az utolsó pénzérmét is a körbe helyezi. Oltsa el a  gyertyákat, a tálat pedig helyezze látható helyre az otthonában. Minden alkalommal, amikor elhalad mellette, dobjon bele egy-egy pénzérmét. Másnap, ürítse ki a tálat és ismételje meg a rituálét (használja ugyanazokat az érméket), amely a hetedik napon fejeződik be, de a tálat ne tegye el. Néha-néha dobjon bele egy érmét és néha ürítse is ki a tálat, ahhoz, hogy a fehér mágia és annak a hatásai is teljesek legyenek. Ezzel a rituáléval, a gazdagság energiáját keltjük, ami vonzza majd azt.
  • A telihold éjszakáján töltse a tálat teli vízzel, majd dobjon bele egy ezüst pénzérmét. Álljon az ablak mellé, úgy hogy a Hold fénye a vízre eshessen. A bal kezével tartsa a tálat, a jobbal lassan körözzön a víz felületén, az óra mutatójával egy irányba és mondja azt a varázsigét, melyek személyre szabva adnak át Önnek szakembereink! A varázsigét ismételje meg háromszor, a vizet öntse a földre, a pénzérmét pedig helyezze vissza a pénztárcájába, majd az első alkalommal költse el, hogy a mágia és a sikeressége biztosítva legyen.
 Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás
  • Ezt a varázslatot akármelyik pillanatba el lehet végezni, függetlenül a napszaktól vagy a Hold fázisától. Vegyen két gyertyát – egy fehéret –, ami a varázslatot végző személy szimbóluma és egy zöldet – a pénz szimbóluma. Rajzoljon egy szalagot és ossza fel 9 egyenlő mezőre; a fehér gyertyát helyezze az elsőre, a zöldet pedig az utolsó mezőre. Gyújtsa meg a gyertyákat és mondja ki azt a varázsigét, melyet szintén szakembereink tudnak Önnek odaadni. Másnap, ismét gyújtsa meg a gyertyákat, mondja ki a varázsigét és helyezze át a fehér gyertyát a következő mezőre. A rituálét ismételje meg mindennap, addig, amíg a fehér gyertya nem kerül ugyanarra a mezőre, mint a zöld. Ily módon a fehér mágia segít, hogy eljusson a gazdagságig!

Próbálkozott már, de egyedül nem sikerült még bevonzania a kívánt összeget? Lehet, hogy jól végezte a mágiát, de talán negatív energiák blokkolják a pénz érkezését az életébe. Kérje szakember segítségét, aki megnézi, mi okozza anyagi gondjait, és elvégez egy személyre szabott pénzmágiát! Hívja Xalent vagy Nero Dominit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 ft/p), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Tudjon meg még többet a mágiáról, valamint arról, hogyan használhatja a mágiát és a szimbólumot a beavatott mágusoktól.

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907