CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Fehér mágia a pénz vonzásához

sok pénz gyorsan, pénzbevonzás, pénzmágia

A fehér mágia egy pozitív energia, amit magunk irányítunk és használunk egy adott személy vagy az egész emberiség jólétének az elérésére. A középkori meghatározása szerint, a mágia a mágikus módszereknek, technikáknak és eljárásoknak egy sorozata, aminek a célja, hogy hasson az emberekre és az eseményekre.

IDE kattintva elolvashatja az éves pénzhoroszkópját is!

 

A mágia lehet:

  • Envolutív (jó, pozitív vagy fehér) valamint involutív (gonosz, negatív vagy fekete)
  • Homeopatikus, azaz a mágia az érintés vagy csak szimbolikus kontaktus által
  • Spekulatív vagy elméleti és operatív vagy praktikus mágia

A fehér mágia mindenek előtt, lehetővé teszi a fekete mágia levételét, a különböző rituálék és szertartások alkalmával, de egyben védelmet is nyújt ha a fekete mágiát ismét alkalmazni próbálják. E mellet a magafajta védelem mellett, léteznek még a fehér mágiának rituáléjai, amik vonzák a pozitív energiákat, és így biztosítják a sikert az élet egyes terein, akár egészségről, szerelemről vagy üzletről legyen szó.

 

Kattintson IDE és 5 ősi pénzmágiát talál 2016-ra!

Saját gondolataival is teremthet gazdagságot, nézze meg ITT, hogyan!

 

Ha szeretné a pénz áramlását az életébe vonzani, a fehér mágiának vannak rituáléjai amivel a pénz jó energiáját maga felé vonzhatja:

  • Ez a rituálé egy hétig tart. Az első este fogjon egy ezüst tálat (vagy egy ezüst színű tálat), két zöld színű gyertyát és egy marék pénzérmét. Gyújtsa meg a gyertyákat, fogja azokat a kezében, nézzen a tálra és gondoljon arra, hogy egyre kezd megtelni pénzzel, amíg ki nem ömlik. Ezután a gyertyákat tegye a tál bal és jobb oldalára, majd lassan, az óra járásának irányába, rakja körbe a pénzérméket a tál köré, míg a következőket mondja: “Fényes pénz folyik, felém jön bőven és napról-napra szaporodik”. Ezt a mondatot mondja ki hétszer, mielőtt az utolsó pénzérmét is a körbe helyezi. Oltsa el a  gyertyákat, a tálat pedig helyezze látható helyre az otthonában. Minden alkalommal, amikor elhalad mellette, dobjon bele egy-egy pénzérmét. Másnap, ürítse ki a tálat és ismételje meg a rituálét (használja ugyanazokat az érméket), amely a hetedik napon fejeződik be, de a tálat ne tegye el. Néha-néha dobjon bele egy érmét és néha ürítse is ki a tálat, ahhoz, hogy a fehér mágia és annak a hatásai is teljesek legyenek. Ezzel a rituáléval, a gazdagság energiáját keltjük, ami vonzza majd azt.
  • A telihold éjszakáján töltse a tálat teli vízzel, majd dobjon bele egy ezüst pénzérmét. Álljon az ablak mellé, úgy hogy a Hold fénye a vízre eshessen. A bal kezével tartsa a tálat, a jobbal lassan körözzön a víz felületén, az óra mutatójával egy irányba és mondja azt a varázsigét, melyek személyre szabva adnak át Önnek szakembereink! A varázsigét ismételje meg háromszor, a vizet öntse a földre, a pénzérmét pedig helyezze vissza a pénztárcájába, majd az első alkalommal költse el, hogy a mágia és a sikeressége biztosítva legyen.
  • Ezt a varázslatot akármelyik pillanatba el lehet végezni, függetlenül a napszaktól vagy a Hold fázisától. Vegyen két gyertyát – egy fehéret –, ami a varázslatot végző személy szimbóluma és egy zöldet – a pénz szimbóluma. Rajzoljon egy szalagot és ossza fel 9 egyenlő mezőre; a fehér gyertyát helyezze az elsőre, a zöldet pedig az utolsó mezőre. Gyújtsa meg a gyertyákat és mondja ki azt a varázsigét, melyet szintén szakembereink tudnak Önnek odaadni. Másnap, ismét gyújtsa meg a gyertyákat, mondja ki a varázsigét és helyezze át a fehér gyertyát a következő mezőre. A rituálét ismételje meg mindennap, addig, amíg a fehér gyertya nem kerül ugyanarra a mezőre, mint a zöld. Ily módon a fehér mágia segít, hogy eljusson a gazdagságig!

Próbálkozott már, de egyedül nem sikerült még bevonzania a kívánt összeget? Lehet, hogy jól végezte a mágiát, de talán negatív energiák blokkolják a pénz érkezését az életébe. Kérje szakember segítségét, aki megnézi, mi okozza anyagi gondjait, és elvégez egy személyre szabott pénzmágiát! Hívja Xalent vagy Zeuszt a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 ft/p), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Tudjon meg még többet a mágiáról, valamint arról, hogyan használhatja a mágiát és a szimbólumot a beavatott mágusoktól.

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Megálmodom a múltat, a jelent és a jövőt. Pontos válaszokkal szolgálhatok a múltad miértjeire, jeleneddel kapcsolatban látom a problémák gyökerét és ki is irthatom.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 361