Februárban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Február 14.

Ezen a napon ne adj kölcsön! Inkább arra koncentrálj, hogy az otthonodban rend legyen, mert ilyenkor komoly szerencsét hozhat a rendezett környezet a feng-shui szerint. Nehéz dolog ezen a napon takarékosnak lenned, de Valentin napi párkapcsolati kiadásaid nem okoznak bajt. Inkább a nagy bevásárlásokat és a számlákat ne ezen a napon tervezd!

 

Álmaid is jelezhetik, ha SOK PÉNZ megragadására esélyed közeleg! Kattints IDE az ilyen álomképekért!

 

 

Február 15.

Újhold ideje, ilyenkor nem szabad adósságot megadnod, ha már eddig kibírta, kibírja még egy napot. Ne akarj rossz karmát, a pénzügyi szerencsében senkinek sem! Ezen a napon legjobb befektetésed a jó szándék!

pénz

Az alapján, hogy melyik évben születtél, ITT most megtudhatod, milyen évre számíthatsz!

 

 

Február 19.

Amennyiben szeretnél egy pénzmágiát otthon végezni, ez a nap tökéletes erre! Másra viszont nem jó, ilyenkor takarékoskodnod kell, ha nem szeretnéd, hogy negatív hatások érjék a pénzed! Sok olyan hatás van, ami miatt nem jó, ha költesz. Közeledik a Halak csillagkép ideje. Ha ezen a napon nem költesz a pénzedből, a szerencse is könnyebben megtalál, illetve akár az adósságod rendezésre is lehetőséged lehet az esztendő folyamán. Érdemes figyelned az ezen napon kapott levelekre, üzenetekre, hiszen olyan információt kaphatsz, ami később sok pénzt jelenthet számodra!

A szerencse sehogy sem talál rád? Sok az adósságod, vagy sosincs elég pénzed? Akkor ezen a napon hívd Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mert azt a pénzmágiát, amit neked átad, ezentúl bármikor alkalmazhatod magad is otthon, ha több pénzre lenne szükséged!

 

Február 22.

Elkezdődik a Halak hava. Amennyiben a Halak csillagjegyben születtél, tegyél róla, hogy ezen a napon készpénz legyen a pénztárcádban. Ne adj ki, csak amire szükséges, és engedd, hogy a pénz pénzt hozzon az életedbe. Erre már egy egyszerű pénzmágia gyertyával is rá tud téged segíteni. Ha más jegyben születtél, keress egy koldust, aki a Halak jegyében született és ajándékozd meg pénzzel bőkezűen ezen a napon, így egész évben szerencséd lehet!

Sok lehetőséget, sikereket és szerencsét ragadhatsz meg, ha most ezt a horoszkópot elolvasod! Kattints IDE!

 

pénz

Február 28.

Ne költs ezen a napon, foglalkozz az egészségeddel! Ne tarts nagy lakomát és ne mulass, inkább mutass mértékletességet! Észak ősi Istenei a szerénységet jutalmazzák ezen a napon, míg a pazarlást szegénységgel sújtják. Nem véletlenül ez a nap a Kalevala napja. Gondolj erre, hogy az esztendőd ezek után bőségben teljen! Figyelj nagyon a havi horoszkópodra és a pénzhoroszkópra is!

 

A téli időszak igencsak meg tudja viselni a pénztárcánkat! Ha már teljesen lemerültek a tartalékaid, akkor kérj pénztárca feltöltő mágiát Kamillától vagy Virágtól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406