Február havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

Keresed a szerelmet vagy szeretnéd tudni, mi vár rád szívügyekben ebben a hónapban? Íme, eláruljuk, mire számíthatsz februárban, olvasd el havi horoszkópod!

KOS

Kos jegy

Még mindig motoszkál benned az érzés, hogy változásra van szüksége a szerelmi életednek. Sokan úgy látják, hogy kiegyensúlyozott vagy, de ez csak a látszat. Legbelül érzed, hogy az önfeledt boldogság megéléséhez radikális változásokra van szükség. A havi horoszkóp üzenete, hogy ne támaszkodj másra a döntések meghozatalában. Senki nem ismer olyan jól Téged, hogy ilyen fontos helyzetekben helyetted döntsön. Fogadd el a környezeted tanácsait, de mindig hallgass a szívedre. Ne menekülj el rögtön egy nem működő kapcsolatból, adj esélyt a változásnak!

Ahhoz, hogy felismerd a lehetőségeket, szerezd meg ezeket a tárgyakat! Kattints IDE!

BIKA

Bika jegy

A februári hónap nem szűkölködik majd a változatosságban és izgalmakban. Az égitestek együttállása sok pozitív eseményben részesít majd téged, de a kellemetlen szituációk elől sem menekülhetsz el. Ez a fajta kettősség a jellemző az összes többi emberi kapcsolatodban is. Ezt leszámítva minden úgy fog alakulni, ahogyan azt szeretted volna.

Amennyiben szingli vagy, de van egy kiszemelted, a hónap második felében érdemes próbálkoznod. Fontos szem előtt tartani, hogy a túl rámenős emberek néha taszítóan hatnak. Ez a havi horoszkóp üzenete számodra, érdemes betartani.

IKREK

Ikrek jegy

Úgy tűnik, ez a hónap neked kedvez. Régi és új ismeretségekre tehetsz szert. Egy idő után azonban azt fogd érezni, hogy túl sok impulzus ér, ami már kellemetlenül érinthet. Ahhoz, hogy az élet minden területén kiegyensúlyozott tudj maradni, vonulj el pár órára, akár egy teljes napra és merülj el a gondolataidban. Újult erővel térsz majd vissza az emberek közé, és ha eljön az igazi, akkor teljes erőbedobással, a valódi énedet fogja megismerni.

RÁK

Rák jegy

A februári hónap rövidsége ellenére, programokból nem lesz hiány. Próbáld meg élvezni minden percét, de ne hanyagold el az egyéb kötelezettségeidet sem. A munkádban talán nem most leszel a leghatékonyabb, de a szerelmi életed végre nem várt fordulatokat vehet havi horoszkópod alapján. A hónap második felében megismerhetsz egy számodra nagyon szimpatikus személyt. Ha egyedül vagy, akkor nem kérdés, hogy mit kell cselekedned, ha pedig van valakid, akkor tényleg el kell gondolkodnod, hogy a meglévő kapcsolatodnak van-e jövője.

havi horoszkóp

Tudd meg az igazat! Kattints IDE! 

OROSZÁN

Oroszlán jegy

A bolygók állása inkább ez élet többi területén fog kedvezni, de nem a társas kapcsolatok terén.

Belép az életedbe egy eddig ismeretlen személy is, de a kezdeti pozitív benyomás nagyon gyorsan meg fog változni. Ez a személy egyáltalán nem az, akinek mutatja magát. Érdemes megfontoltan, óvatosan cselekedned. Figyelj arra, hogy milyen titkokba avatod be, mert később még akár ellened is fordíthatja a megszerzett információkat. Összesítve, nem minden arany, ami fénylik.

SZŰZ

Szűz jegy

Ha van meglévő párkapcsolatod, akkor fordíts egy kicsivel több időt a párodra. A kiüresedettség érzése bizony nem csak neki köszönhető. Te mindent megpróbáltál, hogy ez megváltozzon? Itt az ideje, hogy mindketten tegyetek azért, hogy még sokáig együtt legyetek.

Ne mindig a másiktól várjuk az első lépést. Egy kis meglepetés részedről, és máris beindulnak a folyamatok. A szingliknek sajnos rossz hírt kell közölnünk. A bolygók ebben a hónapban sem kedveznek a tartós kapcsolatot keresőknek.

Február a szerelmesek hava! Ha még nem találtad meg a párod, akkor szerelem bevonzó mágiára van szükséged, hogy végre te is ragyogj a boldogságtól! Amarita vagy Edit Jósnőt keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik sok magányos szívnek segítettek társra lelni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉREG

Mérleg jegy

A februári hónapban a kapcsolatok terén nem számíthatsz meghatározó fordulatokra. Úgy tűnik, hogy minden marad a régiben. Talán a hideg hónapok téged is túl fagyossá tettek ahhoz, hogy szíved felengedjen. A bolygók állása biztosítaná számodra a kellő energiát, de ezt Te inkább a munkahelyeden fogod felhasználni, és kamatoztatni. Ebben a hónapban még megteheted, de jól vigyázz, mert, ha sokáig ilyen hideg és távolságtartó maradsz, akkor a magány hosszú időre az életed részévé válik.

SKORPIÓ

Skorpió jegy

A lényeges történések már a hónap első felében várnak rád. Az élet mindhárom területén izgalmas fordulatok következhetnek be. Munkahelyeden és szerelmi életedben pedig sorsdöntő eseményeket tapasztalhatsz havi horoszkópod alapján, ha időben felismered a kínálkozó lehetőségeket. Ne félj kockáztatni, mert enélkül nem részesülhetsz az igazi boldogság érzésében! A legjobb dolgok mindig a legváratlanabb pillanatokban találnak ránk. Légy éber, és figyelj az apró jelekre!

Tudj meg mindent a Skorpió nőről ITT!

havi horoszkóp

NYILAS

Nyilas jegy

Próbálj jobban odafigyelni kedvesed jelzéseire. Érdemes lenne végre pontot tenni a régóta húzódó ügyek végére. Az anyagi nehézségek igenis hatással vannak kettőtök viszonyára is.

Munkahelyeden is egyre több megoldatlan problémával kell szembesülnöd. Sajnos a bezárkózás és a menekülés semmit sem fog megoldani. Pillanatnyilag érezheted a megnyugvás érzését, de ezzel semmit sem oldasz meg.

Megismerkedhetsz egy olyan idegennel is, aki tartósan az életed részévé válhat. Ez természetesen csak akkor következhet be, ha felhagysz az ágyban fetrengéssel, és társasági életet élsz helyette.

BAK

bak

Úgy tűnik remekül értesz mások megbántásához – természetesen nem szándékkal teszed, de a csillagok állása miatt a szokásosnál is érzékenyebb, és ingerültebb lehetsz. Egy elhamarkodott kijelentés, viccesnek szánt megjegyzés még a legjobb barátokat is érzékenyen érintheti. Vigyázz, nehogy a pároddal is így járj – ebben a hónapban nála is tapasztalható a fokozott feszültség és ingerlékenység. Próbálj változatosságot és izgalmakat vinni a szexuális életetekbe, hidd el, nem marad el a várt hatás.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Még álmodban sem gondolnád, hogy a februári hónap mit tartogat számodra. Utazásra, pihenésre, új emberek megismerésére igazán alkalmas a farsangi időszak. Ne légy rest beruházni egy szuper jelmezbe, mert ezen is múlhat, hogy megismered-e azt a személyt, aki életed párja is lehet.

A hónap utolsó napjaiban a társas kapcsolataidra a Merkúr hat pozitívan. Régi vagy új személy oldalán lépsz át a következő hónapba, mindenképpen kedvező jövőkép vár rátok.

HALAK

Halak jegy

Abban lelheted meg legnagyobb örömödet, ami ellen oly hosszasan tiltakoztál. A hónap közepétől a bolygók új lehetőségek egész sorát hozzák majd – elsősorban a szerelmi életeddel kapcsolatban. Egy régi ismerősnek köszönhetően találhat rád az igazi szerelem.

Meglévő kapcsolatodat pedig egy új, magasabb szintre emelheted a csillagok közbenjárásával. Érezni és tudni fogod, mit kell tenned ahhoz, hogy az új dimenzió beköszöntsön kettőtök életében.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét