CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ezzel a számsorral Te is elindulhatsz a szerencse útján!

szerencseszámok

Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha a telefonszámod, a személyi igazolványszámod, vagy az ajtód száma szerencseszám is lenne egyben, amely mágikus módon valahányszor leírod vagy kimondod, bevonzaná a szerencsét, akár egy varázsige ?

 

Jó hírünk van! Temérdek szám vesz körül és ennek jelentős részét te is befolyásolhatod, például megválaszthatod a telefonszámod.

Azt, hogy mit árul a telefonszámod, ITT tudhatod meg!

 

Ugyanúgy megválaszthatod a házszámod vagy húzhatsz új sorszámot ügyintézéskor.

Arról, hogyan számold ki a szerencseszámod, már korábbi cikkünkben is olvashattál. Kattints IDE!

Most segítünk egy tejesen új módszerrel kiszámolni azt a négy számot, ami neked személyre szabottan mindig szerencsét hoz, így már más dolgod nincs, mint alkalmazni ezeket a szerencseszámokat a hétköznapjaidban és minél többször, akár egy mantrát, ismételgetned őket.

 

Az első szerencseszámot úgy kapod meg, hogy összeadod a születésed éved, hónapot és napot, majd egyetlen számra redukálod a végeredményt.

Pl.:

Ha 1982.01.16-án születtél, akkor 1+2+8+2+2+1+6,  az eredmény tehát 22, tovább egyszerűsítve 2+2 azaz 4.

Az első szerencseszámod tehát a 4-es.

 

Lehetséges, hogy nem tudtál róla, de léteznek olyan számok is, amelyek nagy bajt hozhatnak rád. Ezekről ITT olvashatsz bővebben!

A második szerencseszám az éves szerencseszámod, és ezt évente újra ki kell számolnod.

Úgy számold ki, hogy ugyanúgy add össze a születési dátumod számait, mint az első szám kiszámításánál, de most ne egyszerűsítsd, hanem add még hozzá az adott év számait, az idén a 2016-ot. Hogy maradjunk a fenti példánál, a számításod így nézzen ki: 22+2+1+0+6, az eredmény 31, az így kapott számot egyszerűsíted, és esetedben a második szerencseszámod is 4-es.

 

A harmadik szerencseszámot úgy számold ki, hogy emlékezz életed eddigi legboldogabb pillanatára és az akkori életkorodat írd fel egy lapra. Ha kétjegyű szám, akkor egyszerűsítsd egy számra. Pl. ha 26 éves korodban voltál a legboldogabb, akkor 2+6 az 8, és ezért a 8-as a te számod. A jelenlegi életkorodat is egyszerűsítsd egyjegyű számra, majd a kettő összege adja ki a harmadik szerencseszámod. A fenti példánál maradva a harmadik számod 8+8 (35 éves, 3+5), a kapott szám 16.

A harmadik szerencseszám a 16-os.

A negyedik és talán legfontosabb szerencseszám a genetikai számod, amelynek a kiszámításához szükséged lesz a szüleid születési adataira. Össze kell adnod édesanyád és édesapád születési évét és napját, majd egyszerűsítened 1 számjegyre, végül hozzáadnod a saját születési adataidból az első szám kiszámításánál kapott eredményt.

Tehát, ha például édesanyád 1954.02.12-én született, édesapád pedig 1951.07.24-én és te 1982.01.16-án, akkor így számold ki a genetikai szerencseszámod:

1+9+5+4+2+1+2, a végeredmény 24, ezt pedig úgy redukálod 1 számjeggyé, hogy összeadod a 2-est és a 4-est. Az anyai számod tehát 4-es.

Ugyanezt a procedúrát elvégzed az apai szerencseszámod kiszámításához is: 1+9+5+1+7+2+4, az eredmény 39, amelyet, ha összeadsz, annak ellenére, hogy ez még mindig nem egyjegyű szám, nem egyszerűsíted tovább.

A számolás végére van egy 11-esed (apai szám) egy 4-esed (anyai szám). Ezt a két számot kell összeadnod, majd egy számjeggyé redukálnod. 11+4 az eredmény 15, a végeredményed pedig 6-os.

 

Összegezve a példában szereplő személy szerencseszámai: 4,4,16 és 6. Az így kapott számokkal érdemes körülvenned magad, hogy nagy szerencséd legyen az életedben!
Szeretnél személyre szabott SZERENCSEKÓDOT, ami csak a tiéd? Ha igen, akkor kérd ebben a legmegfelelőbb szakembereink segítségét! Amarita  vagy Kincső  jósnők bármikor ki tudják számolni neked a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494